Europska liga 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 48
Page 39 of 48 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 43 ... 48
Re: Europska liga 17/18
ronaldo je fantastičan u prvom redu strijelac,a messi...hm messi je magija,1 u milijun godina
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
scorpion-
2014-04-18
Volio bi da Lazio osvoji, ali čisto sumnjamskripar wrote:Atletico i Lazio najbolje finale
kic wrote:
Salcburg osvaja, Rijeka u LP znači.. /nowicki logic off
Mala cmarijeka...
darth_vader-
2014-04-17
Demo ubija Bracalu...muckodjubre wrote:zašto onda taj kriterij nemaš za messija? mali,zakržljao,bolestan da je takav bio netko drugi odavno bi odustao ili se definitivno ne bi bavio sportom,posebno profi nogometom...Браћала wrote:muckodjubre wrote:i po tome su oni najveći u povijesti?Браћала wrote:muckodjubre wrote:
ali samo selektivan dio povijest haha ...pogledaj zadnjih 5 godina city i chelsea su 2 najveća engleska kluba
selektivan deo ,,povijesti''? druze, da se bilo kom klubu na svetu desi ono sto se unitedu desilo u minhenu '58, ugasili bi se ili igrali nize rangove takmicenja (gledaj pod torino)...
da
:(
Stani malo...
Budi human...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Demo ubija Bracalu...muckodjubre wrote:zašto onda taj kriterij nemaš za messija? mali,zakržljao,bolestan da je takav bio netko drugi odavno bi odustao ili se definitivno ne bi bavio sportom,posebno profi nogometom...Браћала wrote:muckodjubre wrote:i po tome su oni najveći u povijesti?Браћала wrote:
selektivan deo ,,povijesti''? druze, da se bilo kom klubu na svetu desi ono sto se unitedu desilo u minhenu '58, ugasili bi se ili igrali nize rangove takmicenja (gledaj pod torino)...
da
:(
Stani malo...
Budi human...
<3
To ti misliš. Mnogo je zajebano kada nastaviš da živiš životom kojim si živeo ranije, a prihoda više nema. Zato većina nba košarkaša bankrotira nakon završetka karijere...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Jesi ti to meni Odgovorija na krivoj temi?
:D
Dabome, gledam primeru i ne vidim odgovor...
Guest- Guest
Skonta san te...Браћала wrote:fridrih_niche wrote:Jesi ti to meni Odgovorija na krivoj temi?
Dabome, gledam primeru i ne vidim odgovor...
Smatran da Iniesta nije gluperda ka NBA crnci i da neće spiskat milijune na pizdarije...
Ima ionako svoju vinariju i biznis...
Smatran da mu ne triba lova od Kineza i da triba uzivat u penziji s dragim ljudima...
;)
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
vjerojatno ce opet osvojit ovo smijesno natjecanje. jos jedan korak ka utrci za najbolji drugi spanjolski klub
Guest- Guest
rafalna paljba večeras...
atletiko,arsenal,salCburg,marseille...
atletiko,arsenal,salCburg,marseille...
Znaci demuskripar wrote:večer za nogometne sladokurce
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
u polufinalu će igrati: Marseille - Salzburg, te Arsenal - Atletico Madrid.
Prve utakmice igraju se 26. travnja, a uzvrati su 3. svibnja. Finale se igra 16. svibnja u Lyonu.
Prve utakmice igraju se 26. travnja, a uzvrati su 3. svibnja. Finale se igra 16. svibnja u Lyonu.
Page 39 of 48 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 43 ... 48
Similar topics
» Europska Liga 19/20
» Europska Liga 18/19
» Europska liga 2016/2017
» La Liga 20/21
» Liga Prvaka 19/20
» Europska Liga 18/19
» Europska liga 2016/2017
» La Liga 20/21
» Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet