Čarobni Dubrovnik kakvog još niste vidjeli...Enjoy!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Čarobni Dubrovnik kakvog još niste vidjeli...Enjoy!
Gnječ wrote:Noor wrote:istina, nema tu gnječove i asiline pomahnitale zluradosti ni u tragovimavuksadinare wrote:znas sto cu ti reci...jastreb kakav god da je..iskreniji je domoljub makar ljevicar nego gro ekipe ovdje...za razliku od drugih vidi se da mu tesko padne kad je nesto negativno za hrvatsku..i nije samo materijalisticki raspolozen...i ne gleda sve sa materijalne strane...mozemo se mi sa njim sporiti oko uloge tita,partizana i slicno...ali svojim emocijama pokazuje za razliku od asile,gnjeca,eve i jos nekih da ima onu hrvatsku nit kad su u pitanju ugroze sa strane...Noor wrote:jastrebe, jel ti danas bolje?jastreb wrote:Ma boli me kurac za taj srpski grad. Nosite ga. Tisuću osamsto devedeset i neke izjašnjavali su se ko Srbi,a 1991. su kukali kako su im Hrvati uništili turizam. Ma nosite se.
jastreb je jedna dobrica, činilo mi se da je sinoć utapao tugu, zato ga i pitam jel danas bolje
evo i druge forumske kujice nakon metilde naravno uz stalno prisutnog forumskog ustaškog trolla vučine. vidim da ste ponovo udružili vaše mentalne boleštine valjda samostalno niste sposobni funkcionirati sa vlastitom retardacijom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:jesam mentalno sam retardiran i nmjerno provociram jer u tome uživamGnječ wrote:Noor wrote:istina, nema tu gnječove i asiline pomahnitale zluradosti ni u tragovimavuksadinare wrote:znas sto cu ti reci...jastreb kakav god da je..iskreniji je domoljub makar ljevicar nego gro ekipe ovdje...za razliku od drugih vidi se da mu tesko padne kad je nesto negativno za hrvatsku..i nije samo materijalisticki raspolozen...i ne gleda sve sa materijalne strane...mozemo se mi sa njim sporiti oko uloge tita,partizana i slicno...ali svojim emocijama pokazuje za razliku od asile,gnjeca,eve i jos nekih da ima onu hrvatsku nit kad su u pitanju ugroze sa strane...Noor wrote:
jastrebe, jel ti danas bolje?
jastreb je jedna dobrica, činilo mi se da je sinoć utapao tugu, zato ga i pitam jel danas bolje
evo i druge forumske kujice nakon metilde naravno uz stalno prisutnog forumskog ustaškog trolla vučine. vidim da ste ponovo udružili vaše mentalne boleštine valjda samostalno niste sposobni funkcionirati sa vlastitom retardacijom.
znam trebali bi se admini pozabaviti takvim korovom poput tebe krmak ustaški. licemjeru miči mi se s puta da ti ne krenem psovat stablo.
Guest- Guest
...plagiras meGnječ wrote:vuksadinare wrote:jesam mentalno sam retardiran i nmjerno provociram jer u tome uživamGnječ wrote:Noor wrote:istina, nema tu gnječove i asiline pomahnitale zluradosti ni u tragovimavuksadinare wrote:
znas sto cu ti reci...jastreb kakav god da je..iskreniji je domoljub makar ljevicar nego gro ekipe ovdje...za razliku od drugih vidi se da mu tesko padne kad je nesto negativno za hrvatsku..i nije samo materijalisticki raspolozen...i ne gleda sve sa materijalne strane...mozemo se mi sa njim sporiti oko uloge tita,partizana i slicno...ali svojim emocijama pokazuje za razliku od asile,gnjeca,eve i jos nekih da ima onu hrvatsku nit kad su u pitanju ugroze sa strane...
znam trebali bi se admini pozabaviti takvim korovom poput tebe krmak ustaški. licemjeru miči mi se s puta da ti ne krenem psovat stablo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Je. Evo sad došo sa bauštele. Potjerala nas kiša.Noor wrote:istina, nema tu gnječove i asiline pomahnitale zluradosti ni u tragovimavuksadinare wrote:znas sto cu ti reci...jastreb kakav god da je..iskreniji je domoljub makar ljevicar nego gro ekipe ovdje...za razliku od drugih vidi se da mu tesko padne kad je nesto negativno za hrvatsku..i nije samo materijalisticki raspolozen...i ne gleda sve sa materijalne strane...mozemo se mi sa njim sporiti oko uloge tita,partizana i slicno...ali svojim emocijama pokazuje za razliku od asile,gnjeca,eve i jos nekih da ima onu hrvatsku nit kad su u pitanju ugroze sa strane...Noor wrote:jastrebe, jel ti danas bolje?jastreb wrote:Ma boli me kurac za taj srpski grad. Nosite ga. Tisuću osamsto devedeset i neke izjašnjavali su se ko Srbi,a 1991. su kukali kako su im Hrvati uništili turizam. Ma nosite se.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovdje Bog nije bio cicija.. .
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
2016-07-22
2016-07-22
eto, jutro je uvijek pametnije od večerijastreb wrote:Je. Evo sad došo sa bauštele. Potjerala nas kiša.Noor wrote:istina, nema tu gnječove i asiline pomahnitale zluradosti ni u tragovimavuksadinare wrote:znas sto cu ti reci...jastreb kakav god da je..iskreniji je domoljub makar ljevicar nego gro ekipe ovdje...za razliku od drugih vidi se da mu tesko padne kad je nesto negativno za hrvatsku..i nije samo materijalisticki raspolozen...i ne gleda sve sa materijalne strane...mozemo se mi sa njim sporiti oko uloge tita,partizana i slicno...ali svojim emocijama pokazuje za razliku od asile,gnjeca,eve i jos nekih da ima onu hrvatsku nit kad su u pitanju ugroze sa strane...Noor wrote:jastrebe, jel ti danas bolje?jastreb wrote:Ma boli me kurac za taj srpski grad. Nosite ga. Tisuću osamsto devedeset i neke izjašnjavali su se ko Srbi,a 1991. su kukali kako su im Hrvati uništili turizam. Ma nosite se.
Guest- Guest
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Beograd kakvog još niste upoznali..
» VIDEO: NE, OVAKVU VOŽNJU JOŠ SIGURNO NISTE VIDJELI
» HAVC I DUBROVNIK POTPISALI ZAVJET ŠUTNJE? Ali na proljeće bi Dubrovnik mogao biti Ach-To, planet na koji je pobjegao i sakrio se Luke Skywalker
» Optuzivali Mila za Dubrovnik a oni ga rusili,palili!Aktuelni premijer Crne Gore Krivokapic i celnik prosrpslog DF-a Mandic aktivno sudjelovali u agresiji na Dubrovnik i Hrvatsku
» Dubrovnik omiljena destinacija jer se u njemu snimala popularna serija "Igra prijestolja". Lokalni turistički vodič kaže da su turisti više zainteresirani za to nego povijesni Dubrovnik
» VIDEO: NE, OVAKVU VOŽNJU JOŠ SIGURNO NISTE VIDJELI
» HAVC I DUBROVNIK POTPISALI ZAVJET ŠUTNJE? Ali na proljeće bi Dubrovnik mogao biti Ach-To, planet na koji je pobjegao i sakrio se Luke Skywalker
» Optuzivali Mila za Dubrovnik a oni ga rusili,palili!Aktuelni premijer Crne Gore Krivokapic i celnik prosrpslog DF-a Mandic aktivno sudjelovali u agresiji na Dubrovnik i Hrvatsku
» Dubrovnik omiljena destinacija jer se u njemu snimala popularna serija "Igra prijestolja". Lokalni turistički vodič kaže da su turisti više zainteresirani za to nego povijesni Dubrovnik
Page 2 of 2