ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šamar Čardaku: Hrvati, morate poštovati odluku arbitražnog suda

Page 9 of 21 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21  Next

Go down

Šamar Čardaku: Hrvati, morate poštovati odluku arbitražnog suda - Page 9 Empty Re: Šamar Čardaku: Hrvati, morate poštovati odluku arbitražnog suda

Post by Kermit 29/6/2017, 23:24

Znači Rumunji do 1995.g. nisu imali gruntovnicu mi smo je imali 1900, imaju 25% cigana, nisu imali puteva, cesta, autoputeva, teška sirotinja, korupcija, rasulo, imali su čamce na jebena jedra kao u neolitiku ej jedra heheh ti u biti kurca kurčevog ne znaš ali dociraš dok se ne otkrije (a uvijek se otkrije) da ti u biti nikad realno nisi ništa radio kao i tvoji drugovi iz čardak komiteta jer taj rječnik i nadmenost bez ikakvog pokrića ne može pokazivati iole itko tko je platio porez, vidio kriminal, imao posla sa kriminalcima, vidio nepravdu ili se bojao za radno mjesto to je fejk baš strašno

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Šamar Čardaku: Hrvati, morate poštovati odluku arbitražnog suda - Page 9 Empty Re: Šamar Čardaku: Hrvati, morate poštovati odluku arbitražnog suda

Post by Guest 29/6/2017, 23:24

asilovski wrote:pa jesi ti ikada bio u rumunjskoj? nisi jer očito nisi nikad upoznao nikoga izvan sinekure gdje radiš, odnosno igraš se, nisi nikada vidio da stvari ne funkcioniraju onako kako piše da funkcioniraju, da je pravo sila i da mi očito ne predstavljamo ništa doli kolonije

Kao prvo, rekao sam ti davno da nisam na nikakvoj sinekuri, ali tebi se neprestano ponavljanje notornih glupiosti i laži ne može zamjeriti. Ti si jednostavno... takav. Na taj način najbolje svjedočiš o svojem karakteru.
Što se tiče Rumunjske, da bio sam. Vozio sam se i onom famoznom Causecuovom vojnom cestom koja je sad iznimno atraktivna reli destinacija za koju se sad ne mogu sjetiti kako se zove, ali nije ni važno. Također sam bio u kontaktima sa lokalnim stanovništvom i znam u kakvoj bijedi oni žive i danas, bez obzira na rast BDP-a po glavi stanovnika.
A o razlozima zašto su nas po tome prestigli nema potrebe govoriti, jasno se znaju. Puno dulje su od nas u EU i to je manje više sva mudrost.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/6/2017, 23:25

Neznam cemu toliko skakanja oko te arbitraže kad je i onako nepriznajemo.

Samo je porastao broj euroskeptika a porast ce još i više budu li Švabe i ekipa iz Brisela nešto prijetili.

Treba to očekivati pa neuzimati previše srcu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2017, 23:26

asilovski wrote:to je fejk baš strašno

Je, svinjarije koje ti pišeš ovdje se nikako drugačije ne mogu opisati. Jednostavno prestrašno. Ali to je tvoj mentalni sklop i ti si jednostavno ne možeš sam pomoći.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2017, 23:27

Ja nisam euroskeptik..europa je oke,ako se ispravno i posteno radi..ako se radi,imas para i nitko te ne moze yebati,ako nemas,yebu te svi..Nije tome Europa kriva..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 29/6/2017, 23:27

slidingdoorsoperator wrote:
asilovski wrote:pa jesi ti ikada bio u rumunjskoj? nisi jer očito nisi nikad upoznao nikoga izvan sinekure gdje radiš, odnosno igraš se, nisi nikada vidio da stvari ne funkcioniraju onako kako piše da funkcioniraju, da je pravo sila i da mi očito ne predstavljamo ništa doli kolonije

Kao prvo, rekao sam ti davno da nisam na nikakvoj sinekuri, ali tebi se neprestano ponavljanje notornih glupiosti i laži ne može zamjeriti. Ti si jednostavno... takav. Na taj način najbolje svjedočiš o svojem karakteru.
Što se tiče Rumunjske, da bio sam. Vozio sam se i onom famoznom Causecuovom vojnom cestom koja je sad iznimno atraktivna reli destinacija za koju se sad ne mogu sjetiti kako se zove, ali nije ni važno. Također sam bio u kontaktima sa lokalnim stanovništvom i znam u kakvoj bijedi oni žive i danas, bez obzira na rast BDP-a po glavi stanovnika.
A o razlozima zašto su nas po tome prestigli nema potrebe govoriti, jasno se znaju. Puno dulje su od nas u EU i to je manje više sva mudrost.
Prije mjesec dana si rekao da nisi bio niti u rumunsjkoj ili bugarskoj ili istoku te da si bio isključivo u anglofonskoj zapadnoj zemlji sada odjednom si išao putevima revolucije hehehe što se tiče sinekure nitko normalan iole ne bi bio toliko odvojen od realiteta znači ili radiš u sinekuri ili si jednostavno debil nema treće
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/6/2017, 23:28

pismejker wrote:Ja nisam euroskeptik..europa je oke,ako se ispravno i posteno radi..ako se radi,imas para i nitko te ne moze yebati,ako nemas,yebu te svi..Nije tome Europa kriva..
A pa cuj moš ti nebit euroskeptik al aj ti sad Hrvate uvjeri da ako krene novi imigrantski val na Balkan da ce nas ova ista gospoda zaštiti.

Meni je ovo danas odlicno i ja se uopce nenerviram štaviše Hvala Brisel , upravo otvarate ovima ovdje oci da cete ih ostavit na cijedilu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2017, 23:29

RayMabus wrote:Neznam cemu toliko skakanja oko te arbitraže kad je i onako nepriznajemo.

Samo je porastao broj euroskeptika a porast ce još i više budu li Švabe i ekipa iz Brisela nešto prijetili.

Treba to očekivati pa neuzimati previše srcu.

Pa nitko nije pao s Marsa da uzima k srcu rezultate ad hoc arbitraže koja nikoga pravo ne obvezuje. A kao što si rekao, politički i diplomatski pritisci će samo pogoršati situaciju po Sloveniju i one koji njih podržavaju.
Zato Slovenci po svojim medijima danas glasno navijaju da se Hrvatska jednostavno pokori toj odluci i ne radi veliku galamu, ali to se neće dogoditi pa će im tako sav trud otići uzalud.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 29/6/2017, 23:30

Je, svinjarije koje ti pišeš ovdje se nikako drugačije ne mogu opisati. Jednostavno prestrašno. Ali to je tvoj mentalni sklop i ti si jednostavno ne možeš sam pomoći.
ajde molim te Plenković ide protiv Merkelice i Junckera hehehe pa paceru pacerski baba Nurka može da te bije dildom u čelo
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2017, 23:31

nece biti rata??? affraid affraid affraid

Šamar Čardaku: Hrvati, morate poštovati odluku arbitražnog suda - Page 9 B0029mv6bo.main
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2017, 23:32

asilovski wrote:Prije mjesec dana si rekao da nisi bio niti u rumunsjkoj ili bugarskoj ili istoku te da si bio isključivo u anglofonskoj zapadnoj zemlji sada odjednom si išao putevima revolucije hehehe što se tiče sinekure nitko normalan iole ne bi bio toliko odvojen od realiteta znači ili radiš u sinekuri ili si jednostavno debil nema treće

Spomenuo sam Bugarsku i Albaniju za koju si me i pitao, a ne Rumunjsku. U Bugarskoj i Albaniji nisam bio niti turistički i rekao sam da nemam namjeru tamo ići. U anglofonoj zemlji sam ŽIVIO i radio, a ne samo bio u turističkom posjetu.
Što se tiče debilizma, nitko na tom području tebe ne može nadmašiti tako da se uzrujavaš bez razloga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/6/2017, 23:34

Nece biti rata Svetac , Zlovenija ce jednostavno izumrit.

Šamar Čardaku: Hrvati, morate poštovati odluku arbitražnog suda - Page 9 SI_popgraph%202016
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2017, 23:34

asilovski wrote:ajde molim te Plenković ide protiv Merkelice i Junckera

Pa rekao sam ti već, da se pita samo Plenkovića ovdje bih se i mogao složiti sa tobom. No, situacija se tolkiko zaoštrila da nitko više neće moći kontrolirati bijes Hrvata ukoliko bi Plenković pokušao nešto smuljati, a nedavno je jedva uspio presložiti vladu i to sa vrlo tankom većinom.
To samo teški idioti nisu u stanju shvatiti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2017, 23:35

zajebavam Longi..sto je najpametnije raditi na ovom forumu?Zajebavati se i dobro nasmijati.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/6/2017, 23:35

Zna Švabo zašto podržava Zloveniju ovdje , Zlovenija je toliko jadna da je to u osnovi švabski izlaz na Jadran tj to oni guraju za SEBE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2017, 23:36

pismejker wrote:nece biti rata??? affraid affraid affraid

Sa Slovenijom? Bože sačuvaj. Nisu oni sposobno ratovati protiv bilo koga, a mi ih nemamo razloga napadati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2017, 23:37

RayMabus wrote:Zna Švabo zašto podržava Zloveniju ovdje , Zlovenija je toliko jadna da je to u osnovi švabski izlaz na Jadran tj to oni guraju za SEBE.
ne zato Longi,..svabi su jako ljuti jer je u RH jako puno korupcije na svim nivoima,a Svabi bi inace se sirili ekonomski,odnosno investirali u RH,industrija uglavnom..radi kurupcije TO NE MOGU...eto,.ovo je neka vrst rukavice bacene u lice..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 29/6/2017, 23:38

asilovski wrote:ajde molim te Plenković ide protiv Merkelice i Junckera

Pa rekao sam ti već, da se pita samo Plenkovića ovdje bih se i mogao složiti sa tobom. No, situacija se tolkiko zaoštrila da nitko više neće moći kontrolirati bijes Hrvata ukoliko bi Plenković pokušao nešto smuljati, a nedavno je jedva uspio presložiti vladu i to sa vrlo tankom većinom.
To samo teški idioti nisu u stanju shvatiti.
svakog čuda za 3 dana pogotovo ovom šaranskom narodu, osim toga realno ovo i nije toliki problem kao što je sve ostalo, prije svega vi iz čardaka pa nadalje, tako da implementaciju arbitraže očekuj vrlo skoro sa puno spinova iz II sv. rata
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 29/6/2017, 23:40

to će biti umanjena verzija Kosova je Srbija
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/6/2017, 23:41

Zlovenija je demografski krahirala , to ce Austrijanac ekonomski okupirat i to je to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2017, 23:42

asilovski wrote:

ajde molim te Plenković ide protiv Merkelice i Junckera hehehe pa paceru pacerski baba Nurka može da te bije dildom u čelo
svako malo ti dildač u ustima, a znamo kud si ga stavljaš i prije toga :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 21 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21  Next

Back to top

- Similar topics