Ovaj lik je dokaz zasto je SDP tu gdje je danas..a moze i gore
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Ovaj lik je dokaz zasto je SDP tu gdje je danas..a moze i gore
https://direktno.hr/domovina/novi-sef-zagrebackog-sdp-zelim-povratak-trga-marsala-tita-i-da-jedna-ulica-zagrebu-dobije-ime-aleksa-252257/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ovaj lik je dokaz zasto je SDP tu gdje je danas..a moze i gore
...i zasto ce na zalost hdz vladati...tito,zec vjecne zrtve..
2015-09-08
...mi u zagrebu kao da smo zaglavili danas kao na kubi,u doba mao ce tunga i 'kulturne revolucije'...onaj blesavi yoda ima pravo..a bormes zagreb pretekao danas rijeku u 'tekovinama revolucije'...uzas
2015-09-08
Misli si čovjek da su dotaknuli dno ... kad ono ... oni sebi kopaju još dublje i hitaju se naglavce unutra.
Pa Maras je bil BMW 320/1981. u odnosu na ovu ''peglicu'' (Polski Fiat 126/1980. za ove mlajše ak ne znaju) koji je izabran za predsjednika gradskog SDP-a.
Pa Maras je bil BMW 320/1981. u odnosu na ovu ''peglicu'' (Polski Fiat 126/1980. za ove mlajše ak ne znaju) koji je izabran za predsjednika gradskog SDP-a.
Guest- Guest
Sovak wrote:Misli si čovjek da su dotaknuli dno ... kad ono ... oni sebi kopaju još dublje i hitaju se naglavce unutra.
videl sam keramičke pločice koje su bile pametnije od marasa, al ajde...
Rijeka uopće nema onaj socijalistički sukzs,kakav je imala još prije 20 g.vuksadinare wrote:...mi u zagrebu kao da smo zaglavili danas kao na kubi,u doba mao ce tunga i 'kulturne revolucije'...onaj blesavi yoda ima pravo..a bormes zagreb pretekao danas rijeku u 'tekovinama revolucije'...uzas
Ljudi koji su Rijeku činili crvenom ( bivši rukovodioci,partiski funkcioneri,borci NOB,milicioneri,vojna lica,radnici...) uglavnom su pomrli ili su jako stari.
Rijeka je danas jedan od centara reakcije i nacionalizma čemu poseban pečat daju mlađi naraštaji okupljeni oko Rmade,zatim doseljenici pod utjecajem HDZ i CUH,te pokatoličeni ili asimilurani Srbi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
marcellus wrote:Sovak wrote:Misli si čovjek da su dotaknuli dno ... kad ono ... oni sebi kopaju još dublje i hitaju se naglavce unutra.
videl sam keramičke pločice koje su bile pametnije od marasa, al ajde...
Pa je ... ''ajde'' ... to je i poanta koju sam htel reći.
Ak je Maras ''ajde'' od ovog, kaj je tek ovaj?
To ne mreš nazvati niti panjem jer bi skroz vrijeđal panj.
Drugarice i drugovi ... Đej Bi Ti i... Aleksandra Zec ... .
Koji qrtz?
Guest- Guest
Taman kad pomisliš da je pravašija ipak naodvaljenija
uleti ljevica s favoritom i preuzme štafetu:D
uleti ljevica s favoritom i preuzme štafetu:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I čini se da će sad dobiti medijski prostor u nedjelju u 2
2015-08-06
Konačno se politika vraća na bitne teme. Bilo je i vrijeme više...
darth_vader-
2014-04-17
jastreb wrote:Rijeka uopće nema onaj socijalistički sukzs,kakav je imala još prije 20 g.vuksadinare wrote:...mi u zagrebu kao da smo zaglavili danas kao na kubi,u doba mao ce tunga i 'kulturne revolucije'...onaj blesavi yoda ima pravo..a bormes zagreb pretekao danas rijeku u 'tekovinama revolucije'...uzas
Ljudi koji su Rijeku činili crvenom ( bivši rukovodioci,partiski funkcioneri,borci NOB,milicioneri,vojna lica,radnici...) uglavnom su pomrli ili su jako stari.
Rijeka je danas jedan od centara reakcije i nacionalizma čemu poseban pečat daju mlađi naraštaji okupljeni oko Rmade,zatim doseljenici pod utjecajem HDZ i CUH,te pokatoličeni ili asimilurani Srbi.
Ti si kralj, majke mi...
darth_vader-
2014-04-17
Glede Trga, premda Zagreb slovi kao ljevičarski grad i sl. uvjeren sam da bi na referendumu pao prijedlog vraćanja trga Titu.
Ovaj idiot ne samo da je idiot nego uopće nema osjećaja za narod i ljude koje bi predstavljao.
oporba nam je i lijeva i desna u žalosnom stanju
dođe mi predložiti hdzu da daje kakve donacije za političku konsolidaciju oporbe
ovo ne valja ovako
Ovaj idiot ne samo da je idiot nego uopće nema osjećaja za narod i ljude koje bi predstavljao.
oporba nam je i lijeva i desna u žalosnom stanju
dođe mi predložiti hdzu da daje kakve donacije za političku konsolidaciju oporbe
ovo ne valja ovako
2015-08-06
Ako sad ne raščistimo tko je gdje bio 1941.-1945., nećemo nikad. Podržavam inicijativu ovog hrabrog te vizionarski nastrojenog čovjeka. Kucnuo je čas konačnog obračuna...
darth_vader-
2014-04-17
Glupkakurac wrote:Ako sad ne raščistimo tko je gdje bio 1941.-1945., nećemo nikad. Podržavam inicijativu ovog hrabrog te vizionarski nastrojenog čovjeka. Kucnuo je čas konačnog obračuna...
sad il nikad, jednom sve dovesti u red i raščistiti
2015-08-06
Glupkakurac wrote:Ako sad ne raščistimo tko je gdje bio 1941.-1945., nećemo nikad. Podržavam inicijativu ovog hrabrog te vizionarski nastrojenog čovjeka. Kucnuo je čas konačnog obračuna...
Ja sam uglavnom bio u podrumu. :)
Ali to je samo posljedica, ne i uzrok. Uzrok je u panslavističkoj ideji koja je Hrvatsku gurnula u Jugoslaviju, Strossmayer i ekipa, njih treba lustrirati bez daljnjeg. :D
niels-
2021-04-26
Isto tako, nedavno je oko Vukovara nastao opći konsenzus da, iako su branitelji pokazali nevjerojatnu hrabrost i umijeće ratovanja, glupost agresora im je bila najveći saveznik.
Vrijeme je da Gotovac predloži, a TT usvoji i da Zagreb dobije kip Slobodana Miloševića, trg Veljka Kadijevića, Arkanovu aveniju, ulicu Blagoja Adžića…
Nadalje, Grad Zagreb bi trebao platiti drugu Gotovcu put u Sjevernu Koreju kako bi izučavao tekovine punokrvne socijalističke republike. I bilo bi poželjno da izučava to što dulje, u kakvom logoru.
Vrijeme je da Gotovac predloži, a TT usvoji i da Zagreb dobije kip Slobodana Miloševića, trg Veljka Kadijevića, Arkanovu aveniju, ulicu Blagoja Adžića…
Nadalje, Grad Zagreb bi trebao platiti drugu Gotovcu put u Sjevernu Koreju kako bi izučavao tekovine punokrvne socijalističke republike. I bilo bi poželjno da izučava to što dulje, u kakvom logoru.
niels-
2021-04-26
Pametan lik. Sviđa mi se.
Ima viziju. I odlučnost.
Ima viziju. I odlučnost.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
darth_vader-
2014-04-17
jastreb wrote:Pametan lik. Sviđa mi se.
Ima viziju. I odlučnost.
Ovo je provokacija.
svi smo se složili da je lik retardiran
2015-08-06
A sta's...nisi ti krivjastreb wrote:Pametan lik. Sviđa mi se.
Ima viziju. I odlučnost.
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
» Zasto Srbinu ne treba nikad vjerovati?Ovo je dokaz..
» Kristina Mandarina se vraća u Zg, ovaj vikend druži se s obožavateljima, evo i gdje
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
» Zasto Srbinu ne treba nikad vjerovati?Ovo je dokaz..
» Kristina Mandarina se vraća u Zg, ovaj vikend druži se s obožavateljima, evo i gdje
Page 1 of 3