Zašto danas na Pujankama jedini nisam mrzio Cesareovog oca?
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zašto danas na Pujankama jedini nisam mrzio Cesareovog oca?
Kad si ti tak racionalan i učen, kaj si ne rodiš dijete. Pravi frajeri se sami i oplode i rode.glas uhljeba wrote:Eva_ wrote:Da, ali tek nakon perioda od 6-7 mjeseci kad dijete počne uzimat i krutu hranu. Mada je za bebe najbolje da su s majkom do 2 druge godine, bar.glas uhljeba wrote:Eva_ wrote:
Ako majka nije imala materijalne uvjete za dijete, zar nije sud trebao ocu odredit alimentaciju za uzdržavanje njih oboje dok se majka ne zaposli i riješi svoju situaciju? Ne poznajem zakone, ali to bi bilo pravedno.
pravedno je kad su oba roditelja ravnopravna pred zakonom i kad za oba roditelja vrijede itsa pravila, isti uvjeti bez obzira na rod, spol, vjeru itd.
to što si ti iracijonalna i neuka nije argument, kao što ni Nini to nisu bili argumenti pred sudom koji se ipak vodi dosta višim standardima u prosuđivanju
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ha ha ha a slike , znam ovog pajdu ( motorista ) ...a ova dva pandura ono ko da jedan drugog itaju . Oce nas ovaj pojist ? A da mi zovnemo interventnu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Prije strah.vuksadinare wrote:ne drobim..da pratis majku kad govori o ocu...shvati bi koliko je trese bijes..prckov wrote:koje ti gluposti drobisvuksadinare wrote:...nekog ne mozes mrziti ako nije nesto jako nazao ucinio..ocito je da majka mrzi oca...nije lako mrziti...logicno bi se to svako zapitao...
2017-03-21
..interesantno ni otac niti majka nisu predlozili da zajednicki sjednu stol pred svjedokom..nemora to biti novinar nego netko neutralan i da napokon otvoreno kazu u cemu je problem u nekom od njih...nego se nabacuju uvredama...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i to...tu zenu trese neki strah pa i bijes...otac od majke kaze da je bila izlozena maltretiranju cijele njegove obitelji dok su bili u braku..da ej bila izolirana...meni to zvuci kao nesto moguce...nisu rijetki takvi slucajevi narocito kad se domicilni pratner uce u brak sa stranim partnerom...ima i u italiji zatucanih...sto govore u prilog neke izjave samog oca..Eva_ wrote:Prije strah.vuksadinare wrote:ne drobim..da pratis majku kad govori o ocu...shvati bi koliko je trese bijes..prckov wrote:koje ti gluposti drobisvuksadinare wrote:...nekog ne mozes mrziti ako nije nesto jako nazao ucinio..ocito je da majka mrzi oca...nije lako mrziti...logicno bi se to svako zapitao...
2015-09-08
Mogu se štrace pjeniti koliko hoće ali na kraju će dite ić kod oca kao i onaj od Seve.
catabbath-
2015-08-22
koliko ej lik papak govori i to da ako je vec bio zaljubljen u nju i kao volio ej..nije se mogao oduprijeti vlastitoj familiji da mu en maltretiraju zenu...na kraju im se i pridruzio..
2015-09-08
Samo dvije države i dva naroda ne iskazuju gostoljubivosti ni u trgovima, štoviše puni su prezira spram stranaca. Talijani i Francuzi, gorih domaćina nema, barem ih ja dosada nisam srela.
2017-03-21
Kad treba nekoga deložirati dođe 100 specijalaca a ovdje se pojavi par štraca i neki lokalni pijanci i odmag policija u Splitu nemoćna
Last edited by catabbath on 28/6/2017, 13:11; edited 1 time in total
Pa Talijani su vezani za mame do smrti, njihove ili mamine, prije njihove jer mame su im kao kornjače dugovječne.vuksadinare wrote:koliko ej lik papak govori i to da ako je vec bio zaljubljen u nju i kao volio ej..nije se mogao oduprijeti vlastitoj familiji da mu en maltretiraju zenu...na kraju im se i pridruzio..
2017-03-21
tebe vise izgleda jebu ovi u splitu nego kako se djete osjeca....drzis se zakona ko pijan plota...eto ti zakona kaoji je dodijelio malog denisa onoj zvjerki od matere u puli...koja cak nije ni htjela djete...pa se ti dr'z zakona..nekad moras i moralno pitanje staviti iznad zakonacatabbath wrote:Kad treba nekoga deložirati dođe 100 specijalaca a ovdje se pojavi par štraca i neki lokalni pijanci i odmag policija u Splitu nemoćna
2015-09-08
A neznam valjda je Split nešto povlašten tamo zakon kroje babe iz kvarta i lokalni narkomani?. Eto ona mama od Denisa je isto bižala u bosnu kao i ova i tamo ae isto kurvala kao i ova samo fali da za par nada nađete malog Cesarea kako pluta u Lori i onda će vam država biti kriva.
catabbath-
2015-08-22
tesko..ovu iz pule je okrivljavala vlastita mater za maltretiranje djeteta i htjela je poslat u ludaru..koliko vidim otac i rodbina se itekako brinu za malog cesarea...a i susjedi...za razliku od malog denisa u puli..catabbath wrote:A neznam valjda je Split nešto povlašten tamo zakon kroje babe iz kvarta i lokalni narkomani?. Eto ona mama od Denisa je isto bižala u bosnu kao i ova i tamo ae isto kurvala kao i ova samo fali da za par nada nađete malog Cesarea kako pluta u Lori i onda će vam država biti kriva.
2015-09-08
sumnajm da bi otac i majka stali iza svoje kcerke da ej losa narocito prema unuku im..za razliku do slucaja u puli..
2015-09-08
ima tu nesto.Eva_ wrote:Samo dvije države i dva naroda ne iskazuju gostoljubivosti ni u trgovima, štoviše puni su prezira spram stranaca. Talijani i Francuzi, gorih domaćina nema, barem ih ja dosada nisam srela.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Zašto nebi stali iza nje pa štraca je od lošeg oca o zle majke.
Last edited by catabbath on 28/6/2017, 13:33; edited 1 time in total
catabbath-
2015-08-22
..pa bormec su talijani poznati kao ponajveci kurvisi
2015-09-08
Hrvati ne idu na kurve a Hrvatice se ne idu kurvati u Italiju :)
Nije istina u Osijeku isto tako kriminalci slobodno šetaju po graducatabbath wrote:Kao šta sam na početku napisao pravo je pitanje zašto baba jos nine iza rešetka. U Osijeku baba prijeđe preko crvenog i policija je odmah polomi a u Splitu krimunalci slobodno šeću, brani ih ulica, valjda neka anarhija kao u Meksiku.
Kermit-
2014-04-17
Talijan je kriv za sve.
Jasno ko dan.
Jasno ko dan.
dijagram-
2015-08-09
To je moje iskustvo, a u obje zemje sam kratko i boravila, ne samo turistički. U Italiji učila jezik dva mjeseca a u FR i radila kraći period, 11 mjeseci. Ne može izlika biti jezična barijera, jer ljudi će ti pomoć pa makar se i nerazumijeli, no njih to u većini ne dira, nema empatije spram stranaca.maggie13 wrote:ima tu nesto.Eva_ wrote:Samo dvije države i dva naroda ne iskazuju gostoljubivosti ni u trgovima, štoviše puni su prezira spram stranaca. Talijani i Francuzi, gorih domaćina nema, barem ih ja dosada nisam srela.
2017-03-21
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Ne znam zašto nisam iznenađen
» Otkriven razlog zašto u emanicipaciji nema dovoljno djece : Nisam spremna
» 5 razloga zašto je Irska danas toliko razvijenija od Hrvatske
» Zašto danas sude Tomislavu Josiću
» Ne znam zašto nisam iznenađen
» Otkriven razlog zašto u emanicipaciji nema dovoljno djece : Nisam spremna
» 5 razloga zašto je Irska danas toliko razvijenija od Hrvatske
» Zašto danas sude Tomislavu Josiću
Page 6 of 10