Dodik-je-krajem-maja-u-rs-unio-200.000-evra-u-kesu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dodik-je-krajem-maja-u-rs-unio-200.000-evra-u-kesu
vuksadinare wrote:pera ce njima zamracena lova slomiti....to im je najveci feler..drp..ko i bakiru...poslovica kaze..mozes raditi sto hoces ali ne do vijeka..epikur37 wrote:ea, ali dodi i čovi niste pera odbili ;)
el a tko bi to mogao...:D
narod ih uvjerljivom većinom bira.
Nema ide se na podjelu i kvit
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...jbg...to je bilo u fazi kad su ga ovi ismijavali u zadru kao bosanca..i covjek u svom svom jadu najlaksa je meta..naravno chago i ekipa to iskoristili i pretvarali se da ga razumiju kako ej to kad si stigmatiziran od okoline..kokrenuli janjca i ostalo ej povijest...govinda wrote:pa i msilio sam da je tako nesto...jos sam pomislio da se nije udo u Srbe ali vidis, janjac na raznju i omda covjek progovori cirilicom, kako rece jedan ovdje na forumu :)vuksadinare wrote:pa zavolio ih je jer su ga pdomitili besplatnim icem i picem tj gostili ga chago i ekipa...govinda wrote:Dok je bio u Brckom mrzio je Srbe i otvoreno to pokazivao, Srbi ga zvali Ujko M. Kako ode u Hrvatsku zavoli Srbe preko noci..vuksadinare wrote:pa vi's normalno mu je slavlje progon sunarodnjaka kako nece onda ovo biti..govinda wrote:Samo je balkanodima a la epi normalno da predsejdnici i politicari nosaju sa sobom 200 000 eura u kesu kad se vracaju sa sluzbenog puta...
)maknuo sam mu ime, sta ja znam, mozda stiti privatnost)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ostavljam vas dvojicu umirovljenika da tješite jedan drugog :)
Samo da znate herceg-srpski zamajac je podmazan ;)
2015-08-06
Kako ga nece zajebavati, javio se meni kad je otisao u Zadar i da mi se pohvali kako se uklopiou sredinu poceo pricati sa mnom na zagrebackozagorskom dijalektu :) kaj, bus, vrak ga zemi i te fore...ja mu samo rek'o nes ti dugo u tom Zadru :))vuksadinare wrote:...jbg...to je bilo u fazi kad su ga ovi ismijavali u zadru kao bosanca..i covjek u svom svom jadu najlaksa je meta..naravno chago i ekipa to iskoristili i pretvarali se da ga razumiju kako ej to kad si stigmatiziran od okoline..kokrenuli janjca i ostalo ej povijest...govinda wrote:pa i msilio sam da je tako nesto...jos sam pomislio da se nije udo u Srbe ali vidis, janjac na raznju i omda covjek progovori cirilicom, kako rece jedan ovdje na forumu :)vuksadinare wrote:pa zavolio ih je jer su ga pdomitili besplatnim icem i picem tj gostili ga chago i ekipa...govinda wrote:Dok je bio u Brckom mrzio je Srbe i otvoreno to pokazivao, Srbi ga zvali Ujko M. Kako ode u Hrvatsku zavoli Srbe preko noci..vuksadinare wrote:
pa vi's normalno mu je slavlje progon sunarodnjaka kako nece onda ovo biti..
)maknuo sam mu ime, sta ja znam, mozda stiti privatnost)
2016-11-17
Pa sad sam saznao da si lijepo podmazan :))) hajd vozdra, vojvodo majevicki :))))epikur37 wrote:Ostavljam vas dvojicu umirovljenika da tješite jedan drugog :)
2016-11-17
govinda wrote:Pa sad sam saznao da si lijepo podmazan :))) hajd vozdra, vojvodo majevicki :))))epikur37 wrote:Ostavljam vas dvojicu umirovljenika da tješite jedan drugog :)
Talibanče, pozdrav...a povedi i ovog svog vastašu s teme :)
2015-08-06
Pozdravio te Vasil Hadzimanov :)epikur37 wrote:govinda wrote:Pa sad sam saznao da si lijepo podmazan :))) hajd vozdra, vojvodo majevicki :))))epikur37 wrote:Ostavljam vas dvojicu umirovljenika da tješite jedan drugog :)
2016-11-17
govinda wrote:Pozdravio te Vasil Hadzimanov :)epikur37 wrote:govinda wrote:Pa sad sam saznao da si lijepo podmazan :))) hajd vozdra, vojvodo majevicki :))))epikur37 wrote:Ostavljam vas dvojicu umirovljenika da tješite jedan drugog :)
Što je reko Ado Pizdo pozdravi Mladena Uju :D
2015-08-06
Hahahaha, ne voli te mali debeli nikako :))epikur37 wrote:govinda wrote:Pozdravio te Vasil Hadzimanov :)epikur37 wrote:govinda wrote:Pa sad sam saznao da si lijepo podmazan :))) hajd vozdra, vojvodo majevicki :))))epikur37 wrote:Ostavljam vas dvojicu umirovljenika da tješite jedan drugog :)
Što je reko Ado Pizdo pozdravi Mladena Uju :D
2016-11-17
dodo
2014-04-19
vuk je malkice glupljiepikur37 wrote:No ajte vas dvojica..... lonac i poklopac, pravaš i njegov mujo :D
otprilike istih kapaciteta ;)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nakon zastave Dodik u predsjedništvo BiH unio i badnjak
» Dodik ide kod Putina 23. maja
» Milioni u kešu iz Rusije brodovima stiže u Venecuelu
» Turizam ove godine unio u Hrvatsku 70milijardi kuna (9.3milijarde €)
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Dodik ide kod Putina 23. maja
» Milioni u kešu iz Rusije brodovima stiže u Venecuelu
» Turizam ove godine unio u Hrvatsku 70milijardi kuna (9.3milijarde €)
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
Page 3 of 3