Dodik-je-krajem-maja-u-rs-unio-200.000-evra-u-kesu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dodik-je-krajem-maja-u-rs-unio-200.000-evra-u-kesu
Eroo wrote:Kako nije, to ti je godišnji proračun Govindine opŠTine.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ma nista..'sica'....epikur37 wrote:a i to neš ti 200 000 eura..
nije sica al nisu ni neke pare
Msm da BD ima ipak malo jači proračun..
Doduše pokušavaju štediti na hrvatskom nastavnom osoblju ali HDZ je to spriječio.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa sto dodo niej prijatelj hrvata..kako mozes slaviti progonstvo prijatelja...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:dodik na obilejzavanju akcije 'koridor' kad je protjerano 140 000 hrvata iz posavine...
http://www.poskok.info/wp/dodik-na-obiljezavanju-akcije-koridor-kojom-je-pala-posavina-republika-srpska-ce-jednog-dana-biti-drzava/
I šta sad?
Svatko nek slavi svoje pobjede.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
govinda wrote:Samo je balkanodima a la epi normalno da predsejdnici i politicari nosaju sa sobom 200 000 eura u kesu kad se vracaju sa sluzbenog puta...
Msm da samo lopovi zaviruju u tuđe torbe.
2015-08-06
pa vi's normalno mu je slavlje progon sunarodnjaka kako nece onda ovo biti..govinda wrote:Samo je balkanodima a la epi normalno da predsejdnici i politicari nosaju sa sobom 200 000 eura u kesu kad se vracaju sa sluzbenog puta...
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa sto dodo niej prijatelj hrvata..kako mozes slaviti progonstvo prijatelja...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:dodik na obilejzavanju akcije 'koridor' kad je protjerano 140 000 hrvata iz posavine...
http://www.poskok.info/wp/dodik-na-obiljezavanju-akcije-koridor-kojom-je-pala-posavina-republika-srpska-ce-jednog-dana-biti-drzava/
I šta sad?
Pa ti lupetaš, Čovke bude redovito na hrvatskim oslobađajućim akcijama od Oluje do onih hercegbosanskih.
Rat bio, tukli se (bolje danismo) al jebaji ga...
Svaki narod ima pravo na svoje sjećanje i svoju povijest pobjeda i tragedija.
Samo budala može očekivati da će srbi pristati na našu verziju povijesti ili obrnuto.
o bošnjacima da i ne pričam
2015-08-06
vuksadinare wrote:pa vi's normalno mu je slavlje progon sunarodnjaka kako nece onda ovo biti..govinda wrote:Samo je balkanodima a la epi normalno da predsejdnici i politicari nosaju sa sobom 200 000 eura u kesu kad se vracaju sa sluzbenog puta...
aj sad ti kmeči...ali govinda nam je jedini hrvatski cvijet na forumu....nemoj ga usliniti.
2015-08-06
I carinici na granici...probaj ti unijeti vise od 10 000 Km u Bih..epikur37 wrote:govinda wrote:Samo je balkanodima a la epi normalno da predsejdnici i politicari nosaju sa sobom 200 000 eura u kesu kad se vracaju sa sluzbenog puta...
2016-11-17
govinda wrote:I carinici na granici...probaj ti unijeti vise od 10 000 Km u Bih..epikur37 wrote:govinda wrote:Samo je balkanodima a la epi normalno da predsejdnici i politicari nosaju sa sobom 200 000 eura u kesu kad se vracaju sa sluzbenog puta...
eli pa što mu onda nisu uzeli
2015-08-06
....sto ej covic oslobodio?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa sto dodo niej prijatelj hrvata..kako mozes slaviti progonstvo prijatelja...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:dodik na obilejzavanju akcije 'koridor' kad je protjerano 140 000 hrvata iz posavine...
I šta sad?
Pa ti lupetaš, Čovke bude redovito na hrvatskim oslobađajućim akcijama od Oluje do onih hercegbosanskih.
Samo budala može očekivati da će srbi pristati na našu verziju povijesti ili obrnuto.
2015-09-08
vuksadinare wrote:....sto ej covic oslobodio?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa sto dodo niej prijatelj hrvata..kako mozes slaviti progonstvo prijatelja...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:dodik na obilejzavanju akcije 'koridor' kad je protjerano 140 000 hrvata iz posavine...
I šta sad?
Hrvati su a on je naš predstavnik, kao i Dodo Srba...
I kad vidiš Čovu, ispoštuj predsjednika ;)
2015-08-06
koliko ej meni poznato covke je uredno servisirao jna zrakoplove 1991 kao jedan od sefova remontnog zavoda 'soko' u mostaru...prije da bi morao odgovoriti na neka pitanja iz tog doba nego biti sa slavljenicima..
2015-09-08
Dok je bio u Brckom mrzio je Srbe i otvoreno to pokazivao, Srbi ga zvali Ujko M. Kako ode u Hrvatsku zavoli Srbe preko noci..vuksadinare wrote:pa vi's normalno mu je slavlje progon sunarodnjaka kako nece onda ovo biti..govinda wrote:Samo je balkanodima a la epi normalno da predsejdnici i politicari nosaju sa sobom 200 000 eura u kesu kad se vracaju sa sluzbenog puta...
)maknuo sam mu ime, sta ja znam, mozda stiti privatnost)
2016-11-17
kako mogu postovati nekog koji je servisirao zrakoplove jna na mene i moje suborce tj hrvate 1991 godine...samo nemoj mi reci ko jedan tvoj istomisljenik na forumu..'pa morao ej covjek negdje raditi'..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:....sto ej covic oslobodio?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa sto dodo niej prijatelj hrvata..kako mozes slaviti progonstvo prijatelja...epikur37 wrote:
I šta sad?
Hrvati su a on je naš predstavnik, kao i Dodo Srba...
I kad vidiš Čovu, ispoštuj predsjednika ;)
2015-09-08
pa prijavio covjek da ima toliku lovu kod sebe :)epikur37 wrote:govinda wrote:I carinici na granici...probaj ti unijeti vise od 10 000 Km u Bih..epikur37 wrote:govinda wrote:Samo je balkanodima a la epi normalno da predsejdnici i politicari nosaju sa sobom 200 000 eura u kesu kad se vracaju sa sluzbenog puta...
eli pa što mu onda nisu uzeli
2016-11-17
pa zavolio ih je jer su ga pdomitili besplatnim icem i picem tj gostili ga chago i ekipa...govinda wrote:Dok je bio u Brckom mrzio je Srbe i otvoreno to pokazivao, Srbi ga zvali Ujko M. Kako ode u Hrvatsku zavoli Srbe preko noci..vuksadinare wrote:pa vi's normalno mu je slavlje progon sunarodnjaka kako nece onda ovo biti..govinda wrote:Samo je balkanodima a la epi normalno da predsejdnici i politicari nosaju sa sobom 200 000 eura u kesu kad se vracaju sa sluzbenog puta...
2015-09-08
No ajte vas dvojica..... lonac i poklopac, pravaš i njegov mujo :D
otprilike istih kapaciteta ;)
2015-08-06
rekli smo sad istinu i cese to....pa se vadis na fore...epikur37 wrote:No ajte vas dvojica..... lonac i poklopac, pravaš i njegov mujo :D
2015-09-08
ea, ali dodi i čovi niste pera odbili ;)
2015-08-06
pera ce njima zamracena lova slomiti....to im je najveci feler..drp..ko i bakiru...poslovica kaze..mozes raditi sto hoces ali ne do vijeka..epikur37 wrote:ea, ali dodi i čovi niste pera odbili ;)
2015-09-08
pa i msilio sam da je tako nesto...jos sam pomislio da se nije udo u Srbe ali vidis, janjac na raznju i omda covjek progovori cirilicom, kako rece jedan ovdje na forumu :)vuksadinare wrote:pa zavolio ih je jer su ga pdomitili besplatnim icem i picem tj gostili ga chago i ekipa...govinda wrote:Dok je bio u Brckom mrzio je Srbe i otvoreno to pokazivao, Srbi ga zvali Ujko M. Kako ode u Hrvatsku zavoli Srbe preko noci..vuksadinare wrote:pa vi's normalno mu je slavlje progon sunarodnjaka kako nece onda ovo biti..govinda wrote:Samo je balkanodima a la epi normalno da predsejdnici i politicari nosaju sa sobom 200 000 eura u kesu kad se vracaju sa sluzbenog puta...
2016-11-17
vuksadinare wrote:pera ce njima zamracena lova slomiti....to im je najveci feler..drp..ko i bakiru...poslovica kaze..mozes raditi sto hoces ali ne do vijeka..epikur37 wrote:ea, ali dodi i čovi niste pera odbili ;)
el a tko bi to mogao...:D
narod ih uvjerljivom većinom bira.
Nema ide se na podjelu i kvit
2015-08-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nakon zastave Dodik u predsjedništvo BiH unio i badnjak
» Dodik ide kod Putina 23. maja
» Milioni u kešu iz Rusije brodovima stiže u Venecuelu
» Turizam ove godine unio u Hrvatsku 70milijardi kuna (9.3milijarde €)
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Dodik ide kod Putina 23. maja
» Milioni u kešu iz Rusije brodovima stiže u Venecuelu
» Turizam ove godine unio u Hrvatsku 70milijardi kuna (9.3milijarde €)
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
Page 2 of 3