Turizam ove godine unio u Hrvatsku 70milijardi kuna (9.3milijarde €)
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Turizam ove godine unio u Hrvatsku 70milijardi kuna (9.3milijarde €)
http://www.poslovni.hr/hrvatska/lorencin-turisti-su-potrosili-vise-od-93-milijarde-eura-302331
Vrhunski,... Sada zamisli da navale Arapi preko Dalmacije , i da iduće godine stane turistička sezona.. Hrvatska ostaje bez 9milijardi €deviza.. sada zamisli efekta na ..1) Dalmaciju(pretvara se u Slavoniju) 2) Zagreb(većina ove love završi u proračunu u ZGu preko poreza, i Zagreb bi se pretvorio u Bukurešt ili Sofiju) 3) na tečaj Hrvatske kune spram Eura.. ovo što se desilo sa švicarcima, preko noći bi Hrvatska kuna devalvirala jebački...
Daj bože da Arapi navale iduće godine, čeka nas ekonomski kaos... Onda će epi najebat :D nema turista, nema zarade, a nema niti deviza od turizma da mu isplaćuju profesorsku plaću :D aj bar si vratio kredit za stan, pa nećeš osjetiti posljedicu devalvacije kune spram eura
Vrhunski,... Sada zamisli da navale Arapi preko Dalmacije , i da iduće godine stane turistička sezona.. Hrvatska ostaje bez 9milijardi €deviza.. sada zamisli efekta na ..1) Dalmaciju(pretvara se u Slavoniju) 2) Zagreb(većina ove love završi u proračunu u ZGu preko poreza, i Zagreb bi se pretvorio u Bukurešt ili Sofiju) 3) na tečaj Hrvatske kune spram Eura.. ovo što se desilo sa švicarcima, preko noći bi Hrvatska kuna devalvirala jebački...
Daj bože da Arapi navale iduće godine, čeka nas ekonomski kaos... Onda će epi najebat :D nema turista, nema zarade, a nema niti deviza od turizma da mu isplaćuju profesorsku plaću :D aj bar si vratio kredit za stan, pa nećeš osjetiti posljedicu devalvacije kune spram eura
Guest- Guest
Re: Turizam ove godine unio u Hrvatsku 70milijardi kuna (9.3milijarde €)
Baš sam mislio leć al ću još jedan gemišt ;)
Ne bojim se ja kaosa, ako je kaos automatski ne moram varćati kredit banci ;)
Država će kako tako pokrivati javni sektor a apartmani se iznajme ovako ili onako u ostalom uvijek mogu izbjeglice prevoziti brodom do Slovenije 500 po glavi ;)
Država će kako tako pokrivati javni sektor a apartmani se iznajme ovako ili onako u ostalom uvijek mogu izbjeglice prevoziti brodom do Slovenije 500 po glavi ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
....eto kaj ti je hrvatska snalažljivost... :)))epikur37 wrote:Baš sam mislio leć al ću još jedan gemišt ;)
guma_1-
2015-09-02
U forintama je i veća cifra...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Tony Soprano-
2015-08-15
....uhljeb press ;)Tony Soprano wrote:a di je lovica?
guma_1-
2015-09-02
....a i čujem da Milanče nabavlja nove jurilice, tako da.....
2015-09-02
evo Podravka je za svojeg kambođanca kupila Tesluguma_1 wrote:....a i čujem da Milanče nabavlja nove jurilice, tako da.....
Tony Soprano-
2015-08-15
...eto....ima se, može se... ;) Ko jebe raju, bitno da banda ima. Evo im i Iveka začas na slobodi. Nadan već priprema benđiku....pozvan i onaj s masnom kosom, ProtegaTony Soprano wrote:evo Podravka je za svojeg kambođanca kupila Tesluguma_1 wrote:....a i čujem da Milanče nabavlja nove jurilice, tako da.....
guma_1-
2015-09-02
Dalmacija radi a
Zagreb se gradi
Zagreb se gradi
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
neoliberalni_placenik wrote:
Vrhunski,... Sada zamisli da navale Arapi preko Dalmacije
A hoće. Možemo se okladiti za tisuću funti.
Guest- Guest
Nemaš 1000 Funti, kako bi se kladio.
I neće preko Dalmacije.
I neće preko Dalmacije.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ja bih volio da navale. Jer razjebavanjem turizma u RH, bi razjebao ekonomiju RH, a to bi bila odlična stvar
1)razjebavanjem turizma, centralni državni proračun preko kojeg se financiraju uhljebi bi ostao bez para, a to je odlična stvar za "neoliberalne" reforme jer država ne bi mogla financirati razne uhljebe pa bi trebala rezati
2)arapi bi imali još manje podrške kada bi ljudi zbog njih počeli gubiti posao, i novac..
Daj bože da Arapi navale iduće godine preko Dalmacije
1)razjebavanjem turizma, centralni državni proračun preko kojeg se financiraju uhljebi bi ostao bez para, a to je odlična stvar za "neoliberalne" reforme jer država ne bi mogla financirati razne uhljebe pa bi trebala rezati
2)arapi bi imali još manje podrške kada bi ljudi zbog njih počeli gubiti posao, i novac..
Guest- Guest
Yehudi wrote:Nemaš 1000 Funti, kako bi se kladio.
Da imam, u to ne sumnjaju ni najzavidniji moji susjedi. Ponuda stoji, a Dalmacija sitne sate broji.
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:
Nadam se da neće (okladu jel nisi prihvatio) jer mi je mater od doli, većina rodbine a imadem i nešto nekretnina na obali.
A propos uhljeba, u Zagrebu ima dosta ljudi iz Dalmacije, tako da ...
Guest- Guest
neka navijam da arapi navale kroz dalmaciju.. samo da sjebu jednu turističku sezonu vrhunski ... tu je ona od longija, strange tounge devastated dalmatia :D .. ne trebaju ovi ništa napraviti.. samo proći kroz dubrovnik i gotov je turizam
Guest- Guest
Ja sam 100% dolje ali ovdje materijalna dobra nisu bitna.. Arapi će poslužiti kao okidač za neke stvari.. kontrolirani kaos.Le Roi Soleil wrote:neoliberalni_placenik wrote:
Nadam se da neće (okladu jel nisi prihvatio) jer mi je mater od doli, većina rodbine a imadem i nešto nekretnina na obali.
A propos uhljeba, u Zagrebu ima dosta ljudi iz Dalmacije, tako da ...
Urušavanjem RH ekonomije, naša RH država bi konačno počela provoditi prave ekonomske reforme, od rezanja plaća i prava uhljebima, do otpuštanja, do liberalizacije ekonomije
a ljudi ovako , njih 20-30% i dalje podržava arape, jer ih boli kurac, a ovako kada im se lupne po džepu, arapi će izgubiti podršku...
a ekonomija će kratkoročno patit..
2:1 dakle za nas
Guest- Guest
Strange tongue in the Dalmatian land, kažu da je ovo Nostradamusovo proročanstvo čisto kao suza. A Arapi samo oruđe u silnoj ruci Božjega gnjeva, o tome bi više mogao Albatros.
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:neka navijam da arapi navale kroz dalmaciju.. samo da sjebu jednu turističku sezonu vrhunski ... tu je ona od longija, strange tounge devastated dalmatia :D .. ne trebaju ovi ništa napraviti.. samo proći kroz dubrovnik i gotov je turizam
nema šanse...tamo cigane deportiraju iz grada. Pa i one s EU putovnicama. Čak ni uhljebi nisu toliko ludi da zakolju zadnju kravu
nadam se da će arapi navalit preko dubrovnika.. neka krepa turizma =krepava RH ekonomija, dalmacija i zagreb.. i nakon toga nula podrške jihadistima
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» svaki će radnik uskoro moći dobiti svoju CRO karticu s 2500 kuna kako bi nam turizam ipak bio spašen
» Za najviše dve godine prestići ćemo Hrvatsku po BDP-u"
» Prošle godine u Hrvatsku se uselilo 15 000 Bosanaca
» do kraja godine srbija sustize hrvatsku (BDP) !?
» Živjela u Irskoj tri godine, no vratila se u Hrvatsku
» Za najviše dve godine prestići ćemo Hrvatsku po BDP-u"
» Prošle godine u Hrvatsku se uselilo 15 000 Bosanaca
» do kraja godine srbija sustize hrvatsku (BDP) !?
» Živjela u Irskoj tri godine, no vratila se u Hrvatsku
Page 1 of 2