svaki dan-jedan , pomor komentatora na mrezi
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: svaki dan-jedan , pomor komentatora na mrezi
orion wrote:pismejker wrote:Izvan svabije definitivno ne...gledaj..nemam fizicki spoj za nijednim routerom,infrastrukturom,a wifi mi je kriptiran,sklambliran...pa sad...orion wrote:pismejker wrote:e da..i zaboravih da kazem da se spajam na mrezu,koja nije moje ime...dakle,niti provajder..
materijalnih dokaza nema,dakle....sva nagadjanja,obori svaki iole pismeni odvjetnik..
ako se netko ozbiljno nakači nađe bez problema.... a sad natezat se po sudu, imat posla sa fišklima, gubit vrijeme i novac- nije vrijedno
ondak sory..... zapavo nemam poima o tehnici - tehnika narodu nije iz mog sela
ufff blago tebi,na selu zivis....
Guest- Guest
pismejker wrote:tko?? Ja..??'ma jok..zasto bih skidao komprimirane datoteke koje su ocajne kvalitete naspram originala na blureju...??debotoijusto wrote:pismejker wrote:jeste,ako znas koristiti ga,i koristis pravu distru...neke dolaze oklopljene kao tenk,bar iz razloga zastite privatnosti,a gnjeca pitaj za routere,koji su brutalni mali firewalovi sa vlastitim procesorima,memorijom i posrebno izradjenim OS-om na bazi linuxa..jos tome dodas seedbox..i bog te veselio...kic wrote:
Linux nije nikakva zaštita..
...i onda dodjes u HR poskidat cili internet i nosis u njemacku
nije li to smijesno
a ovdje jeftinjak pravi..ne moram ja gledati aktualne filmove cim izidju na diskovima,,,koliko ih ima krenes sa onim starijima,bagatela po šopovima i tako...
ae
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
rijetko, uglavnom su dobili prijavu i novčanu kaznu ako su pričali protiv plenk..ovaj tita i partije.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:pa kako kada, neki i nisu nego su završili na razgovoru sa prijavom i novčanom kaznom. dakle bez razlike od danas. 1046 jesu, 1980 bogme nisu.slidingdoorsoperator wrote:Bome je drug Tito koristio nešto oštrije metode. Ljudi su zbog političkih razloga zaglavljivali ne samo u zatvorima nego i u paklu Golog otoka bez ikakvih problema. A neke je i jednostavno pojeo mrak.
1980. nisu što? Nestali u mraku? Bome je bilo i takvih primjera. O 1945. i 1946. ne treba ni govoriti. A Goli otok nije zatvoren 1980. nego 1986. ako se ne varam.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i ja i ja...Leviathan2 wrote:jest, eto ja tebe jos nijesam vidijo da nekog vredjas, svaka cast, ti i megi ste svjetlo u ovom mracnom dvorcuorion wrote:na internet spejsu treba biti jako fina i pristojna osoba - vako kao npr. ja
Trinity-
2014-04-17
pismejker wrote:orion wrote:pismejker wrote:Izvan svabije definitivno ne...gledaj..nemam fizicki spoj za nijednim routerom,infrastrukturom,a wifi mi je kriptiran,sklambliran...pa sad...orion wrote:pismejker wrote:e da..i zaboravih da kazem da se spajam na mrezu,koja nije moje ime...dakle,niti provajder..
materijalnih dokaza nema,dakle....sva nagadjanja,obori svaki iole pismeni odvjetnik..
ako se netko ozbiljno nakači nađe bez problema.... a sad natezat se po sudu, imat posla sa fišklima, gubit vrijeme i novac- nije vrijedno
na žalost ne živim .... bila je to slobodno-pjesnička figura
orion- Posts : 2287
2017-06-06
cak ione starije filmove sad kax se kaze...dobro prebacuju u full hd,a i 4K...jebote,to bi jedan film imao 30-40 gb,da zadrzava originalnu kvalitetu...imam 50megabitnu brzinu,ali opet,satima i satima bi se skidalo...4K da ne spominjem...debotoijusto wrote:pismejker wrote:tko?? Ja..??'ma jok..zasto bih skidao komprimirane datoteke koje su ocajne kvalitete naspram originala na blureju...??debotoijusto wrote:pismejker wrote:jeste,ako znas koristiti ga,i koristis pravu distru...neke dolaze oklopljene kao tenk,bar iz razloga zastite privatnosti,a gnjeca pitaj za routere,koji su brutalni mali firewalovi sa vlastitim procesorima,memorijom i posrebno izradjenim OS-om na bazi linuxa..jos tome dodas seedbox..i bog te veselio...kic wrote:
Linux nije nikakva zaštita..
...i onda dodjes u HR poskidat cili internet i nosis u njemacku
nije li to smijesno
a ovdje jeftinjak pravi..ne moram ja gledati aktualne filmove cim izidju na diskovima,,,koliko ih ima krenes sa onim starijima,bagatela po šopovima i tako...
ae
Guest- Guest
orion wrote:pismejker wrote:orion wrote:pismejker wrote:Izvan svabije definitivno ne...gledaj..nemam fizicki spoj za nijednim routerom,infrastrukturom,a wifi mi je kriptiran,sklambliran...pa sad...orion wrote:
ovdje na selu uglavnom bogatuni si mogu priustiti kutje,dvorista i vrtove...ostali hajmo u grad ...
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:jest, eto ja tebe jos nijesam vidijo da nekog vredjas, svaka cast, ti i megi ste svjetlo u ovom mracnom dvorcuorion wrote:na internet spejsu treba biti jako fina i pristojna osoba - vako kao npr. ja
....dobaaar .....
virtuala ili reala-tak svejedno - čovjek može biti oštar, jasan i glasan i bez pogrdnih riječi ....
2017-06-06
kaja wrote:rijetko, uglavnom su dobili prijavu i novčanu kaznu ako su pričali protiv plenk..ovaj tita i partije.slidingdoorsoperator wrote:
1980. nisu što? Nestali u mraku? Bome je bilo i takvih primjera. O 1945. i 1946. ne treba ni govoriti. A Goli otok nije zatvoren 1980. nego 1986. ako se ne varam.
Dobro, nisu to bili tako česti slučajevi, ali ih je bilo.
Guest- Guest
joj oprosti, tebe izostavih,Triny wrote:i ja i ja...Leviathan2 wrote:jest, eto ja tebe jos nijesam vidijo da nekog vredjas, svaka cast, ti i megi ste svjetlo u ovom mracnom dvorcuorion wrote:na internet spejsu treba biti jako fina i pristojna osoba - vako kao npr. ja
glupi baustelac jebga,
Triny wrote:i ja i ja...Leviathan2 wrote:jest, eto ja tebe jos nijesam vidijo da nekog vredjas, svaka cast, ti i megi ste svjetlo u ovom mracnom dvorcuorion wrote:na internet spejsu treba biti jako fina i pristojna osoba - vako kao npr. ja
.....da, žene su ženstvene, žene su žene .....
2017-06-06
ja zivim u malemu selu, di asvalta taki jos nebu :Dorion wrote:pismejker wrote:orion wrote:pismejker wrote:Izvan svabije definitivno ne...gledaj..nemam fizicki spoj za nijednim routerom,infrastrukturom,a wifi mi je kriptiran,sklambliran...pa sad...orion wrote:
ili, cuvam ovce slusam roling stounse, u mom selu bitlsi se deru
aha, selo selo, nema ljepse nego kad se vratim u plemensko selo, milina
ako imas priliku zaprasi na selo i da je bar 10 km od vecig urbanog centra a 5 od od varosica
khm, necemo generaliziratorion wrote:Triny wrote:i ja i ja...Leviathan2 wrote:jest, eto ja tebe jos nijesam vidijo da nekog vredjas, svaka cast, ti i megi ste svjetlo u ovom mracnom dvorcuorion wrote:na internet spejsu treba biti jako fina i pristojna osoba - vako kao npr. ja
Žene su prije svega ljudi, pa tek onda žene.Ne sve.orion wrote:Triny wrote:i ja i ja...Leviathan2 wrote:jest, eto ja tebe jos nijesam vidijo da nekog vredjas, svaka cast, ti i megi ste svjetlo u ovom mracnom dvorcuorion wrote:na internet spejsu treba biti jako fina i pristojna osoba - vako kao npr. ja
Trinity-
2014-04-17
ja to zovem sarolikost rjecnika,orion wrote:Leviathan2 wrote:jest, eto ja tebe jos nijesam vidijo da nekog vredjas, svaka cast, ti i megi ste svjetlo u ovom mracnom dvorcuorion wrote:na internet spejsu treba biti jako fina i pristojna osoba - vako kao npr. ja
....dobaaar .....
virtuala ili reala-tak svejedno - čovjek može biti oštar, jasan i glasan i bez pogrdnih riječi ....
NAKON uhićenja starca iz Tisnog zbog prijetnje biskupu Vladi Košiću putem Facebooka, DORH je objavio i da je u Dubrovniku uhićen muškarac i to zbog prijetnje državnom dužnosniku, navodno predsjedniku vlade Andreju Plenkoviću.
"Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku je 22. lipnja 2017. uz kaznenu prijavu priveden hrvatski državljanin (1972.) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela prijetnje iz čl. 139. st. 3. u svezi sa st. 2. u svezi sa čl. 51. Kaznenog zakona. (23. 6. 2017.)
Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik 15. lipnja 2017., nezadovoljan radom i djelovanjem jednog državnog dužnosnika, sa svog profila jedne društvene mreže uputio poruku prijetećeg sadržaja na profil tog dužnosnika. Ujedno, osnovano se sumnja i da je 12. svibnja 2017., nezadovoljan radom i odlukom povjerenstva područnog ureda jednog zavoda, sedmorici članova tog povjerenstva, sa svoje e-mail adrese uputio elektronsku poruku prijetećeg sadržaja.
Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku je 22. lipnja 2017. odredio istražni zatvor protiv osumnjičenika temeljem čl. 123. st. 1. t. 3. Zakona o kaznenom postupku", stoji u priopćenju DORH-a.
PRIČA o koncertu Zabranjenog pušenja u Rijeci na kojemu je Nele Karajlić ispalio "Crk'o Marshall", prepričava se i danas. Pjevač je zbog vrijeđanja lika i djela Josipa Broza priveden, kao i ostali članovi benda. A samo je obavijestio publiku da su ostali bez pojačala. Vicevi o Titu kažnjavali su se zatvorom i u drugim prilikama. Iz ove perspektive, u bivšoj državi postojao je verbalni delikt. Za izgovorenu riječ mogli ste "guliti" u Gradiški. Ili na Golom Otoku.
Ali. Hrvatska je raskrstila s Jugoslavijom. Tito živi tek u imenu trga oko kojeg još uvijek lomimo koplja, i u sjećanju malog broja onih koji na sav glas viču da su antifašisti, dok prosvjeduju oko imena trga. Vicevi o Titu odavno se ne kažnjavaju.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/gdje-ide-hrvatska-uhicenje-starca-zbog-facebooka-samo-je-jedno-u-nizu-moze-li-to-biti-slucajno/978680.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Prije godinu dana Europska komisija i četiri velike platforme društvenih medija objavile su kodeks postupanja radi suzbijanja nezakonitoga govora mržnje na internetu.
U okviru tog kodeksa poduzeća Facebook, Twitter, YouTube i Microsoft preuzela su niz obveza kako bi se spriječilo širenje takvih sadržaja u Europi.
U ocjeni koju su provele nevladine organizacije i javna tijela u 24 države članice objavljenoj povodom prve obljetnice kodeksa postupanja pokazalo se da su ta poduzeća ostvarila znatan napredak u ispunjavanju svojih obveza.
https://ec.europa.eu/croatia/news/countering_online_hate_speech_hr
U okviru tog kodeksa poduzeća Facebook, Twitter, YouTube i Microsoft preuzela su niz obveza kako bi se spriječilo širenje takvih sadržaja u Europi.
U ocjeni koju su provele nevladine organizacije i javna tijela u 24 države članice objavljenoj povodom prve obljetnice kodeksa postupanja pokazalo se da su ta poduzeća ostvarila znatan napredak u ispunjavanju svojih obveza.
Guest- Guest
vrlo je jednostavno,sve se mora spriječiti u početku na pojedinačnim slučajevima jer kad se skupi sto tisuća ljudi pa ti onda apsi...
vili40-
2015-08-02
debotoijusto wrote:...na kraju ce samo @metilda lipit slicice iz 41 , ako bude srece
neće ni meni biti lako.. ja još čekam konkretne rezultate nove vlade pa ako ih ne bude udarit ću po HNS-u a njih se to znamo ne smije dirati
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Prije godinu dana Europska komisija i četiri velike platforme društvenih medija objavile su kodeks postupanja radi suzbijanja nezakonitoga govora mržnje na internetu.
jbt zvucat cu ko gnjec ali, hrvati opet kao i 41' provode revnije odluke kontinenta nego sami neki saveznici npr Madzari..
pa ako ćemo po bogu i pravdi,sad je napokon cijela nakupina na jednom mjestumetilda wrote:debotoijusto wrote:...na kraju ce samo @metilda lipit slicice iz 41 , ako bude srece
neće ni meni biti lako.. ja još čekam konkretne rezultate nove vlade pa ako ih ne bude udarit ću po HNS-u a njih se to znamo ne smije dirati
vili40-
2015-08-02
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» svaki tjedan jedan vol. xxx
» svaki tjedan lazan jedan
» Svaki dan atentat na Sulju jedan
» Svaki dan gej udrugama i lobiju samar jedan!Nova francuska ministrica:'Gej brak je protivan prirodnim zakonima'
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» svaki tjedan lazan jedan
» Svaki dan atentat na Sulju jedan
» Svaki dan gej udrugama i lobiju samar jedan!Nova francuska ministrica:'Gej brak je protivan prirodnim zakonima'
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
Page 4 of 6