svaki dan-jedan , pomor komentatora na mrezi
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: svaki dan-jedan , pomor komentatora na mrezi
epikur37 wrote:Eto Cehok osudjeni malverzator....
Nema pravomoćnih presuda, a javna je tajna kako su optužnice politički motivirane, jer je čovjek bio (i ostao) previše popularan u Varaždinu zbog čega su se neki pobojali da oni sami ili njihovi igrači nikada u Varaždinu pored njega neće doći na vlast.
Guest- Guest
i bas cehok od 4m. gradjana HRslidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:ej hdzeovac
Daj odjebi već jednom sa tim maloumnim provokacijama. Rekao sam već da nikada nisam bio član ni jedne stranke, nisam to ni sad, a moj prvi izbor prilikom glasovanja su liste i kandidati HSLS-a, tamo gdje se pojave.
ej HSLS-ovac
Rekao sam već da nisam član niti jedne stranke. Nisam to nikada ni bio. Dapače, ne samo član nego niti simpatizer. A ako te baš zanima, najpozitivnija politička osoba u Hrvata je za mene Ivan Čehok.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:i bas cehok od 4m. gradjana HR
Jest, baš Čehok, od svih političara (kojih nema 4 milijuna). Imaš nešto protiv?
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:i bas cehok od 4m. gradjana HR
nemam problema s cehokom samo mi smisno di si njega od svih iskopa
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:i bas cehok od 4m. gradjana HR
nemam problema s cehokom samo mi smisno di si njega od svih iskopa
A gle, nisam rekao da je najbolji, čak niti recimo najpametniji nego baš najpozitivniji. :) Mogao sam reći i jedan od najvjerodostojnijih jer od njega čovjek zaista ne može očekivati neku vrstu izdaje, zabijanje noža u leđa, čak ni onog običnog muljanja i petljanja tako tipičnog za veliku većinu političara, posebno naših i posebno kada im moć udari u glavu (Bandić u slučaju Trga, da o drugima i drugim primjerima takvog ponašanja i ne govorimo).
On je odan svojem gradu i građanima, a grad i građani u njega imaju povjerenja i to je sve, ali ja bih rekao da je to sasvim dovoljno, posebno kad je domaća politika u pitanju.
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» svaki tjedan jedan vol. xxx
» svaki tjedan lazan jedan
» Svaki dan atentat na Sulju jedan
» Svaki dan gej udrugama i lobiju samar jedan!Nova francuska ministrica:'Gej brak je protivan prirodnim zakonima'
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» svaki tjedan lazan jedan
» Svaki dan atentat na Sulju jedan
» Svaki dan gej udrugama i lobiju samar jedan!Nova francuska ministrica:'Gej brak je protivan prirodnim zakonima'
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
Page 6 of 6