svaki dan-jedan , pomor komentatora na mrezi
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: svaki dan-jedan , pomor komentatora na mrezi
e da..i zaboravih da kazem da se spajam na mrezu,koja nije moje ime...dakle,niti provajder..
materijalnih dokaza nema,dakle....sva nagadjanja,obori svaki iole pismeni odvjetnik..
materijalnih dokaza nema,dakle....sva nagadjanja,obori svaki iole pismeni odvjetnik..
Guest- Guest
jest, eto ja tebe jos nijesam vidijo da nekog vredjas, svaka cast, ti i megi ste svjetlo u ovom mracnom dvorcuorion wrote:na internet spejsu treba biti jako fina i pristojna osoba - vako kao npr. ja
a zas uopce nest pisat i skrivat se
dok se skrivas znaci da ih se bojis,
a dok ih se bojis oni mogu radit kako im se kurac digne
ako ti poicajac nesto pokusa nametnut svojim takozvanim autoritetom vratis mu svojim,
osim sile on nema nacin da utjera autoritet a aj pajdo pokazi silu
nasilje radja nasilje
ako ti poicajac nesto pokusa nametnut svojim takozvanim autoritetom vratis mu svojim,
nasilje radja nasilje
nema to veze, nađem te koristeći samo google kroz 10ak minuta
a da te neće naći netko tko snifa portove ISPa i ima MAC adressu tvog uređaja
Guest- Guest
kaja wrote:da, da, jer ne bi moglu uhapsiti pa ajmo reći 10 000 ljudi jer su ih uvrijedili :)
To ne mogu, ali mogu recimo napisati prekršajne prijave.
Guest- Guest
ako ako,glas uhljeba wrote:pismejker wrote:e da..i zaboravih da kazem da se spajam na mrezu,koja nije moje ime...dakle,niti provajder..
slobodno koristi i Kalilinux ako hoces..
Guest- Guest
pa ko drug tito..slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:da, da, jer ne bi moglu uhapsiti pa ajmo reći 10 000 ljudi jer su ih uvrijedili :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mislis ono, da inkasiraju nesto :Dslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:da, da, jer ne bi moglu uhapsiti pa ajmo reći 10 000 ljudi jer su ih uvrijedili :)
pa na to se i ide, ljude vise boli kad ih se udari po dzepu
pa na to se i ide, ljude vise boli kad ih se udari po dzepu
Dvije muhe jednim udarcem. :)
Guest- Guest
pismejker wrote:e da..i zaboravih da kazem da se spajam na mrezu,koja nije moje ime...dakle,niti provajder..
ako se netko ozbiljno nakači nađe bez problema.... a sad natezat se po sudu, imat posla sa fišklima, gubit vrijeme i novac- nije vrijedno
orion- Posts : 2287
2017-06-06
davno rekoh..nije u pitanju nis drugo nego poigravanje...bilo je tu likova koji su se ubili da me lociraju i saznaju sve o meni,postao im opsesija i frustracija...a sve radi obicnog forumasenja....Leviathan2 wrote:a zas uopce nest pisat i skrivat se
nasilje radja nasilje
Guest- Guest
kaja wrote:pa ko drug tito..slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:da, da, jer ne bi moglu uhapsiti pa ajmo reći 10 000 ljudi jer su ih uvrijedili :)
Bome je drug Tito koristio nešto oštrije metode. Ljudi su zbog političkih razloga zaglavljivali ne samo u zatvorima nego i u paklu Golog otoka bez ikakvih problema. A neke je i jednostavno pojeo mrak.
Guest- Guest
Izvan svabije definitivno ne...gledaj..nemam fizicki spoj za nijednim routerom,infrastrukturom,a wifi mi je kriptiran,sklambliran...pa sad...orion wrote:pismejker wrote:e da..i zaboravih da kazem da se spajam na mrezu,koja nije moje ime...dakle,niti provajder..
ako se netko ozbiljno nakači nađe bez problema.... a sad natezat se po sudu, imat posla sa fišklima, gubit vrijeme i novac- nije vrijedno
Guest- Guest
pa kako kada, neki i nisu nego su završili na razgovoru sa prijavom i novčanom kaznom. dakle bez razlike od danas. 1046 jesu, 1980 bogme nisu.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:pa ko drug tito..slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:da, da, jer ne bi moglu uhapsiti pa ajmo reći 10 000 ljudi jer su ih uvrijedili :)
Bome je drug Tito koristio nešto oštrije metode. Ljudi su zbog političkih razloga zaglavljivali ne samo u zatvorima nego i u paklu Golog otoka bez ikakvih problema. A neke je i jednostavno pojeo mrak.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pismejker wrote:Izvan svabije definitivno ne...gledaj..nemam fizicki spoj za nijednim routerom,infrastrukturom,a wifi mi je kriptiran,sklambliran...pa sad...orion wrote:pismejker wrote:e da..i zaboravih da kazem da se spajam na mrezu,koja nije moje ime...dakle,niti provajder..
ondak sory..... zapavo nemam poima o tehnici - tehnika narodu nije iz mog sela
orion- Posts : 2287
2017-06-06
pismejker wrote:jeste,ako znas koristiti ga,i koristis pravu distru...neke dolaze oklopljene kao tenk,bar iz razloga zastite privatnosti,a gnjeca pitaj za routere,koji su brutalni mali firewalovi sa vlastitim procesorima,memorijom i posrebno izradjenim OS-om na bazi linuxa..jos tome dodas seedbox..i bog te veselio...kic wrote:
Linux nije nikakva zaštita..
...i onda dodjes u HR poskidat cili internet i nosis u njemacku
nije li to smijesno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
tko?? Ja..??'ma jok..zasto bih skidao komprimirane datoteke koje su ocajne kvalitete naspram originala na blureju...??debotoijusto wrote:pismejker wrote:jeste,ako znas koristiti ga,i koristis pravu distru...neke dolaze oklopljene kao tenk,bar iz razloga zastite privatnosti,a gnjeca pitaj za routere,koji su brutalni mali firewalovi sa vlastitim procesorima,memorijom i posrebno izradjenim OS-om na bazi linuxa..jos tome dodas seedbox..i bog te veselio...kic wrote:
Linux nije nikakva zaštita..
...i onda dodjes u HR poskidat cili internet i nosis u njemacku
nije li to smijesno
a ovdje jeftinjak pravi..ne moram ja gledati aktualne filmove cim izidju na diskovima,,,koliko ih ima krenes sa onim starijima,bagatela po šopovima i tako...
Guest- Guest
kaja wrote:pa kako kada, neki i nisu nego su završili na razgovoru sa prijavom i novčanom kaznom. dakle bez razlike od danas. 1046 jesu, 1980 bogme nisu.slidingdoorsoperator wrote:Bome je drug Tito koristio nešto oštrije metode. Ljudi su zbog političkih razloga zaglavljivali ne samo u zatvorima nego i u paklu Golog otoka bez ikakvih problema. A neke je i jednostavno pojeo mrak.
1980. nisu što? Nestali u mraku? Bome je bilo i takvih primjera. O 1945. i 1946. ne treba ni govoriti. A Goli otok nije zatvoren 1980. nego 1986. ako se ne varam.
Last edited by slidingdoorsoperator on 23/6/2017, 20:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
orion wrote:pismejker wrote:Izvan svabije definitivno ne...gledaj..nemam fizicki spoj za nijednim routerom,infrastrukturom,a wifi mi je kriptiran,sklambliran...pa sad...orion wrote:pismejker wrote:e da..i zaboravih da kazem da se spajam na mrezu,koja nije moje ime...dakle,niti provajder..
ondak sory..... zapavo nemam poima o tehnici - tehnika narodu nije iz mog sela
ufff blago tebi,na selu zivis....
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» svaki tjedan jedan vol. xxx
» svaki tjedan lazan jedan
» Svaki dan atentat na Sulju jedan
» Svaki dan gej udrugama i lobiju samar jedan!Nova francuska ministrica:'Gej brak je protivan prirodnim zakonima'
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» svaki tjedan lazan jedan
» Svaki dan atentat na Sulju jedan
» Svaki dan gej udrugama i lobiju samar jedan!Nova francuska ministrica:'Gej brak je protivan prirodnim zakonima'
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
Page 3 of 6