Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 39 of 42
Page 39 of 42 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Noor wrote:a čak i kad su u žurbi, ono..za 15 minuta treba biti na 10 km udaljenoj točci, još uvijek usput od sobe do auta imaju vremena da nađu bar 3 stvari koje treba posložit, oprat ili bar obrisat prašinu ..ahahhaEroo wrote:Uuuu...jučer mi je bio na ručku s obitelji....Još dok jede sređuje okolicu po vlastitom ukusu.Noor wrote:kod mene se i roba u ormarima mora slagat na mm...ne daj bože da je jedna majica složena 3 mm šire od drugeEroo wrote:Imam i ja jednoga u kući, zbog kojih ovi šta im pločice biže u trećem redu krv pišaju...Skidaj i nanovo ili nema para.Noor wrote:
pa nemreš s njima izać na kraj, kad oni sve u mm...imam jednog doma, bože sačuvaj
Pepeljaru obavezno opere, plus neke čaše koje se trenutno ne koriste...U blizini ima frizerku,
tako da obavezno navrati kad se ide kao podšišat. Ono skraćivanje s 2 mm na 1,5 mm...
PS: A za robu imam ženu "djevicu"...sve pod konac, kao da se nikad više neće upotrebljavat.
Jadni mi...
Znaš, bila moja jako bolesna i ležala je na posebno kupljenoj opremi u dnevnom boravku,
tako da je mogla gledati TV i mene dok sam kuhao ručak i čistio po kuhinju...
Ono kad je sve bilo sređeno, čujem :- Ero, tamo imaš jedan flek na tlu.
Velim, di?- Tu malo naprijed, pa desno...Idem naprijed i desno, ništa ne vidim, sve se caklilo ka sunce.
Jok, nastavila je:...Desno, desno...lijevo lijevo, ma nazad...sad desno, još malo desno, još desno...e tu..ma ne tu, lijevo...
Last edited by Eroo on 2/7/2017, 16:48; edited 2 times in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
a baš, naša tuga je golema :PEroo wrote:Noor wrote:a čak i kad su u žurbi, ono..za 15 minuta treba biti na 10 km udaljenoj točci, još uvijek usput od sobe do auta imaju vremena da nađu bar 3 stvari koje treba posložit, oprat ili bar obrisat prašinu ..ahahhaEroo wrote:Uuuu...jučer mi je bio na ručku s obitelji....Još dok jede sređuje okolicu po vlastitom ukusu.Noor wrote:kod mene se i roba u ormarima mora slagat na mm...ne daj bože da je jedna majica složena 3 mm šire od drugeEroo wrote:
Imam i ja jednoga u kući, zbog kojih ovi šta im pločice biže u trećem redu krv pišaju...Skidaj i nanovo ili nema para.
Pepeljaru obavezno opere, plus neke čaše koje se trenutno ne koriste...U blizini ima frizerku,
tako da obavezno navrati kad se ide kao podšišat. Ono skraćivanje s 2 mm na 1,5 mm...
PS: A za robu imam ženu "djevicu"...sve pod konac, kao da se nikad više neće upotrebljavat.
Jadni mi...
Guest- Guest
Evo zasto su kamenjarci visoki : jedu puno kalcija
Ostaci sugeriraju da su muškarci Gravettienske kulture bili visoki u prosjeku između 177 i 187 cm. Iako se danas to možda ne čini osobito visokim, u ono vrijeme ti muškarci bili su najviši na svijetu. Usporedbe radi, prosječni muškarac drevnih Maja, koji su živjeli tisućama godina kasnije, u prosjeku su bili visoki 157 cm. Znanstvenike je zaintrigiralo zašto su muškarci u jednoj od najsiromašnijih regija u Europi osjetno viši od bogatijih regija Europe. Genska ispitivanja s u pokazala kako je za to zaslužan (muški) Y gen, koji je prvi puta primijećen kod pripadnika Gravettienske kulture. Pokojni antropolog Carleton Coon Gravettien već ranije je istaknuo još jedan važan faktor – unos kalcija. U knjizi ‘Planina divova: rasna i kulturološka studija Gega u sjevernoj Albaniji” ističe kako je vapnenac Dinarida bogat mineralima uključujući i kalcijem. Grasburger ističe kako “njegove ideje nisu nerazumne”.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.ba/vijesti/hercegovci-dugo-zbunjuju-antropologe-a-sada-je-konacno-objasnjeno-zasto-su-tako-visoki-1163500 - www.vecernji.ba
Ostaci sugeriraju da su muškarci Gravettienske kulture bili visoki u prosjeku između 177 i 187 cm. Iako se danas to možda ne čini osobito visokim, u ono vrijeme ti muškarci bili su najviši na svijetu. Usporedbe radi, prosječni muškarac drevnih Maja, koji su živjeli tisućama godina kasnije, u prosjeku su bili visoki 157 cm. Znanstvenike je zaintrigiralo zašto su muškarci u jednoj od najsiromašnijih regija u Europi osjetno viši od bogatijih regija Europe. Genska ispitivanja s u pokazala kako je za to zaslužan (muški) Y gen, koji je prvi puta primijećen kod pripadnika Gravettienske kulture. Pokojni antropolog Carleton Coon Gravettien već ranije je istaknuo još jedan važan faktor – unos kalcija. U knjizi ‘Planina divova: rasna i kulturološka studija Gega u sjevernoj Albaniji” ističe kako je vapnenac Dinarida bogat mineralima uključujući i kalcijem. Grasburger ističe kako “njegove ideje nisu nerazumne”.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.ba/vijesti/hercegovci-dugo-zbunjuju-antropologe-a-sada-je-konacno-objasnjeno-zasto-su-tako-visoki-1163500 - www.vecernji.ba
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kaj fali visokim muškima? meni se baš takvi sviđaju
Guest- Guest
Noor wrote:a baš, naša tuga je golema :PEroo wrote:Noor wrote:a čak i kad su u žurbi, ono..za 15 minuta treba biti na 10 km udaljenoj točci, još uvijek usput od sobe do auta imaju vremena da nađu bar 3 stvari koje treba posložit, oprat ili bar obrisat prašinu ..ahahhaEroo wrote:Uuuu...jučer mi je bio na ručku s obitelji....Još dok jede sređuje okolicu po vlastitom ukusu.Noor wrote:
kod mene se i roba u ormarima mora slagat na mm...ne daj bože da je jedna majica složena 3 mm šire od druge
Jadni mi...
što su vam stvarno muž i supruga tako pedantni?
ja i moj dragi bi se razveli nakon jedan dan da je i jedno od nas uredno .. kod mene u kući vlada kreativni nered
Guest- Guest
ma ne bi, navikne čovjek na svemetilda wrote:Noor wrote:a baš, naša tuga je golema :PEroo wrote:Noor wrote:a čak i kad su u žurbi, ono..za 15 minuta treba biti na 10 km udaljenoj točci, još uvijek usput od sobe do auta imaju vremena da nađu bar 3 stvari koje treba posložit, oprat ili bar obrisat prašinu ..ahahhaEroo wrote:
Uuuu...jučer mi je bio na ručku s obitelji....Još dok jede sređuje okolicu po vlastitom ukusu.
Jadni mi...
ja i moj dragi bi se razveli nakon jedan dan da je i jedno od nas uredno .. kod mene u kući vlada kreativni nered
Guest- Guest
Noor wrote:ma ne bi, navikne čovjek na svemetilda wrote:Noor wrote:a baš, naša tuga je golema :PEroo wrote:Noor wrote:
a čak i kad su u žurbi, ono..za 15 minuta treba biti na 10 km udaljenoj točci, još uvijek usput od sobe do auta imaju vremena da nađu bar 3 stvari koje treba posložit, oprat ili bar obrisat prašinu ..ahahha
Jadni mi...
a je, ali da si pedantna a muž ti uđe u kuću direktno sa netom isfrezane zemlje a ti taman obrisala podove... i tako svaki dan.. radila bi oklagija
Guest- Guest
Cisto logicno
Kamen vapnenac je kalcijev karbonat
U bikarbonatnoj formi je topljiv u vodi
Kad kamenjarci piju tu vodu, dobivaju kalcij
Kalcij izgrađuje kosti
Ne sumnjam da bas kamenjarci imaju manje bolesti koštanog tkiva
Imaju čvrste kosti kosti ruke
Ali ne mogu kamen kopati
E, da, sad zaključite sto kamenjarci rade u Zagrebu
Kalcij izgrađuje kosti
Ali ne mogu kamen kopati
Dakle izvodim dokaze da kamenjarci nisu Hrvati
ANATOMSKE
I IMA IH JOS
ANATOMSKE
I IMA IH JOS
istina, zato sam sretna što je uredan, a ja ipak ne nosim isfrezanu zemlju u kućumetilda wrote:Noor wrote:ma ne bi, navikne čovjek na svemetilda wrote:Noor wrote:a baš, naša tuga je golema :PEroo wrote:
Jadni mi...
a je, ali da si pedantna a muž ti uđe u kuću direktno sa netom isfrezane zemlje a ti taman obrisala podove... i tako svaki dan.. radila bi oklagija
Guest- Guest
daj oladi, pa koga zanimaju tvoji izvodi o kalcitimaSora wrote:Cisto logicno
Kalcij izgrađuje kosti
Ali ne mogu kamen kopati
Guest- Guest
Noor wrote:istina, zato sam sretna što je uredan, a ja ipak ne nosim isfrezanu zemlju u kućumetilda wrote:Noor wrote:ma ne bi, navikne čovjek na svemetilda wrote:Noor wrote:
a baš, naša tuga je golema :P
jedva sam ga naučila da izuje obuću kad dolazi sa zemlje, za druge slučajeve mi to nije uspjelo
Guest- Guest
Sora wrote:Cisto logicno
Kalcij izgrađuje kosti
Ali ne mogu kamen kopati
sora, baš sam malo googlala pa sam našla da su najbolji izvori kalcija u hrani citiram: Najbogatiji su izvori kalcija mlijeko i mliječni proizvodi te sardine, posebno zajedno s kostima. Bogati izvori su i soja, sojino brašno, crvena paprika i školjke dagnje.
dakle, po tome bi trebali biti najviši slavonci, vegetarijanci i dalmatinci iz okolice zatona...
Guest- Guest
metildo, mutava, daj nam opiši kako si se učlanila u partiju.
2014-12-30
veber wrote:metildo, mutava, daj nam opiši kako si se učlanila u partiju.
Guest- Guest
Pinochet wrote:
neću ja nikada uteći iz RH da bude rat, ja se borim za vojsku koja napadne čardakstan
Ne zaboravi na vrijeme bezecirati traktor za bježaniju.
Guest- Guest
sore, od mene I tebe zajedno moze ispast jedan dobar ustasaSora wrote:Dakle izvodim dokaze da kamenjarci nisu Hrvati
ANATOMSKE
I IMA IH JOS
samo sto si ti veci fasista od mene pa me to malo kao brine
2014-04-19
pa bila si skojevka!metilda wrote:veber wrote:metildo, mutava, daj nam opiši kako si se učlanila u partiju.
daj nam malo objasni kako si odjednom postala ustašica?
2014-12-30
Neće bježati nego će se pridružiti vojsci koja će nas osloboditi Vas iz čardakistanaslidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:
neću ja nikada uteći iz RH da bude rat, ja se borim za vojsku koja napadne čardakstan
Ne zaboravi na vrijeme bezecirati traktor za bježaniju.
Kermit-
2014-04-17
Duhovna obnovaveber wrote:pa bila si skojevka!metilda wrote:veber wrote:metildo, mutava, daj nam opiši kako si se učlanila u partiju.
daj nam malo objasni kako si odjednom postala ustašica?
Kermit-
2014-04-17
Page 39 of 42 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji