Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 32 of 42
Page 32 of 42 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
svi su ovdje i to zanimljivo čardakastanci , ili su genijalci, ili ekipi iz čardaka djeca genijalci.. a onda kako ste uspjeli vi iz čardaka sa tako kvalitetnim genima razjebati državu?
Guest- Guest
a, zakaj su onda nezaposleni, ako su tako napredni i super studenti bili.Noor wrote:ljudi, pa nemojte linčovat metildu što su joj djeca odlični studenti i zbog prosjeka oslobođeni školarine...imaju prava na to i zasluženo.
recimo mojem sinu je na drugoj godini već bio ponuđen posao nakon završetka faxa. odgovorio sam ga od toga jer imam poznanstva u njemačkoj i tamo se može zaposlit čim završi fax.
2014-12-30
Jesi siguran da je bio besplatan?Pinochet wrote:ja sam prve tri godine plaćao studij, (jebiga nisam sve ispite davao u roku :D :D ) ali sam zadnje dvije godine štrebao, i imao besplatan studij-..
sve jedno totalno zakurac i totalny waste of time, bolje bi bilo da sam neki dobar zanat izučio, ili 3-4 zanata
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Jesi siguran da je bio besplatan?Pinochet wrote:ja sam prve tri godine plaćao studij, (jebiga nisam sve ispite davao u roku :D :D ) ali sam zadnje dvije godine štrebao, i imao besplatan studij-..
sve jedno totalno zakurac i totalny waste of time, bolje bi bilo da sam neki dobar zanat izučio, ili 3-4 zanata
kužim, nije bio besplatan, ali govorim jezikom čardak uhljeba..
Guest- Guest
veber wrote:a, zakaj su onda nezaposleni, ako su tako napredni i super studenti bili.Noor wrote:ljudi, pa nemojte linčovat metildu što su joj djeca odlični studenti i zbog prosjeka oslobođeni školarine...imaju prava na to i zasluženo.
recimo mojem sinu je na drugoj godini već bio ponuđen posao nakon završetka faxa. odgovorio sam ga od toga jer imam poznanstva u njemačkoj i tamo se može zaposlit čim završi fax.
zaposlit će se oni.. preko čardak HDZ veze i uvaliti na državnu cicu , ti ćeš ih hraniti , budu bez brige
Guest- Guest
kako ne kužiš?Pinochet wrote:svi su ovdje i to zanimljivo čardakastanci , ili su genijalci, ili ekipi iz čardaka djeca genijalci.. a onda kako ste uspjeli vi iz čardaka sa tako kvalitetnim genima razjebati državu?
čardakaši, a i naša metilda, su svi bivši skojevci i sada su veći papa od pape.
svaki njen upis je upis bivše skojevke.
2014-12-30
Ali onda ona ne može tvrditi da se njena djeca nisu školovala na račun poreznih obveznika.Noor wrote:točno, ali zbog metildine djece nitko nije platio ni kunu više školarine za svoju djecu.Triny wrote:To što su oslobođeni školarine ne znači da njihovo školovanje državu (nas porezne obveznike) ništa ne košta.Noor wrote:ljudi, pa nemojte linčovat metildu što su joj djeca odlični studenti i zbog prosjeka oslobođeni školarine...imaju prava na to i zasluženo.
Trinity-
2014-04-17
ako se referiraš na mene, yoda...svi znaju da nisam hadezeovka, a ako te pika moj prosjek u srednjoj, ne treba te, bila sam teeeški kampanjac, samo sam znala kad stati sa zajebancijom i uzeti knjigu i naučiti.Pinochet wrote:svi su ovdje i to zanimljivo čardakastanci , ili su genijalci, ili ekipi iz čardaka djeca genijalci.. a onda kako ste uspjeli vi iz čardaka sa tako kvalitetnim genima razjebati državu?
Guest- Guest
Jednom mojem je ponuđen posao već na prvoj godini studija...omah i ne nakon završenog studija.veber wrote:a, zakaj su onda nezaposleni, ako su tako napredni i super studenti bili.Noor wrote:ljudi, pa nemojte linčovat metildu što su joj djeca odlični studenti i zbog prosjeka oslobođeni školarine...imaju prava na to i zasluženo.
Naravno, to smo uljudno odklonili.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Hehe dobrovsi primjetio apsolutno svi su ingeniozni mozarti u svojim domenima, ljudi renesanse nevjerojatnih psiho fizičkih performansi a državu pretekli čergari i mećkari a narod masovno bježiPinochet wrote:svi su ovdje i to zanimljivo čardakastanci , ili su genijalci, ili ekipi iz čardaka djeca genijalci.. a onda kako ste uspjeli vi iz čardaka sa tako kvalitetnim genima razjebati državu?
Kermit-
2014-04-17
moja djeca će vjerovatno završiti negdje u eu. govore dva jezika, engleski i njemački. mala je upisala španjolski, a tata je bio na par razgovora u austriji pa po svemu sudeć svi bumo zgibali van.Pinochet wrote:
zaposlit će se oni.. preko čardak HDZ veze i uvaliti na državnu cicu , ti ćeš ih hraniti , budu bez brige
a čardak ekipa neka se jebe.
2014-12-30
pa ako sam dobro pratila, mislim da su joj pozavršavali neke studije na filozofskom, a znamo kako se kasnije teško zaposliti s tim faksovima...bar koliko čujem.veber wrote:a, zakaj su onda nezaposleni, ako su tako napredni i super studenti bili.Noor wrote:ljudi, pa nemojte linčovat metildu što su joj djeca odlični studenti i zbog prosjeka oslobođeni školarine...imaju prava na to i zasluženo.
kaj ti je sin završil?
Guest- Guest
asilovski wrote:Hehe dobrovsi primjetio apsolutno svi su ingeniozni mozarti u svojim domenima, ljudi renesanse nevjerojatnih psiho fizičkih performansi a državu pretekli čergari i mećkari a narod masovno bježiPinochet wrote:svi su ovdje i to zanimljivo čardakastanci , ili su genijalci, ili ekipi iz čardaka djeca genijalci.. a onda kako ste uspjeli vi iz čardaka sa tako kvalitetnim genima razjebati državu?
a točno to :D
svi genijalci, svi imali petice, svima dica petice, najbolji studenti, odmah se otimaju za njih.. a na kraju ista ta čardak ekipa sa takvih genijalcima i genijalnom dicom, razjebali državu u tolikom omjeru, da prije 30godina kada su srbi i komunjare vladale državom, bili smo 2 ili 3. najrazvijenija zemlja istočne Europe, sada smo predzadnja ,
..tako da poruka čaradak genijalcima i njihovoj genijalnoj djeci.. hvala vam na vašoj pameti, odmorite se , i pustite nas ostale prosječne Hrvate da dišemo i živimo..
Guest- Guest
Zadnje dvije godine studija sam imao veću stipendiju nego šta je bio republički prosjek plaća.Pinochet wrote:Triny wrote:Jesi siguran da je bio besplatan?Pinochet wrote:ja sam prve tri godine plaćao studij, (jebiga nisam sve ispite davao u roku :D :D ) ali sam zadnje dvije godine štrebao, i imao besplatan studij-..
Općina dala, jebiga...Na kraju se ispostavilo da im je to bilo jedno od pametnijih ulaganja.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pa sta sam ja rekao? Dobro sa druge strane osim prirodnih i tehničkih fakulteta ja ne znam tko bi plaćao ta đubriva od čardak fakulteta ono deda stric unuk i tazbinaNoor wrote:nisu, samo redovni koji u roku sve daju, ako ti koji ispit prenosiš u sljedeću ak. godinu...plaćaš gaasilovski wrote:Svi su oslobođeni školarine ako su redovni studenti a to je jugo boljševičko nasljeđe zločinca titaNoor wrote:ljudi, pa nemojte linčovat metildu što su joj djeca odlični studenti i zbog prosjeka oslobođeni školarine...imaju prava na to i zasluženo.
+ uvijek i SVI upisninu, ok to je 250 kn
Kermit-
2014-04-17
možemo to tumačiti na ovaj i onaj način, ali nitko nije platio kunu više svoje školarine, nitko nije izdvojio zbog takvih studenata ni kunu više poreza, a profesori su dobili jednake plaće kakve bi dobili da je i metilda plaćala. dakle, kako školarina ne ide iz doprinosa, nego uplatnicom na račun faxa, može se tumačiti da je svak platio za svoje dijete.Triny wrote:Ali onda ona ne može tvrditi da se njena djeca nisu školovala na račun poreznih obveznika.Noor wrote:točno, ali zbog metildine djece nitko nije platio ni kunu više školarine za svoju djecu.Triny wrote:To što su oslobođeni školarine ne znači da njihovo školovanje državu (nas porezne obveznike) ništa ne košta.Noor wrote:ljudi, pa nemojte linčovat metildu što su joj djeca odlični studenti i zbog prosjeka oslobođeni školarine...imaju prava na to i zasluženo.
Guest- Guest
Nisam znao da postoji studij za kelnereEroo wrote:Zadnje dvije godine studija sam imao veću stipendiju nego šta je bio republički prosjek plaća.Pinochet wrote:Triny wrote:Jesi siguran da je bio besplatan?Pinochet wrote:ja sam prve tri godine plaćao studij, (jebiga nisam sve ispite davao u roku :D :D ) ali sam zadnje dvije godine štrebao, i imao besplatan studij-..
Općina dala, jebiga...Na kraju se ispostavilo da im je to bilo jedno od pametnijih ulaganja.
Kermit-
2014-04-17
štreberica.Noor wrote:ako se referiraš na mene, yoda...svi znaju da nisam hadezeovka, a ako te pika moj prosjek u srednjoj, ne treba te, bila sam teeeški kampanjac, samo sam znala kad stati sa zajebancijom i uzeti knjigu i naučiti.
ja nisam nikad učio, samo sam slušao na satu. osim elemenata strojeva, statike i nacrtne geometrije.
imao sam samo dvije bilježnice i prolazio sa solidnih 4 (4,35 bio je prosjek) u četvrtom me profesor Tasevski, strojar, natjerao da položim s pet zbog faksa. ljudina od čovjeka. zaspao sam na maturu, pa mi je sredio da polažem nakon par dana pred komisijom...
2014-12-30
veber i yoda su krivi za sve
i matilda skupa s metildom
sve su to ,...krivi su
triny i noor su nakrivlje
iskrivile se pod teretom koji nose:)
i matilda skupa s metildom
sve su to ,...krivi su
triny i noor su nakrivlje
iskrivile se pod teretom koji nose:)
dijagram-
2015-08-09
kako rekoh, vi čardak HDZovci, svi genijalci, vaša djeca genijalci, svi ste jebeni genijalci, a razjebali ste državu da je to epsko djelo..Eroo wrote:Zadnje dvije godine studija sam imao veću stipendiju nego šta je bio republički prosjek plaća.Pinochet wrote:Triny wrote:Jesi siguran da je bio besplatan?Pinochet wrote:ja sam prve tri godine plaćao studij, (jebiga nisam sve ispite davao u roku :D :D ) ali sam zadnje dvije godine štrebao, i imao besplatan studij-..
Guest- Guest
jesi, rekao si za redovne, no nije dovoljno biti redovan student (pri tom mislim na ono da nisi vanredni), nego moraš položiti sve prije upisa u sljedeću godinu. tek tada si oslobođen...asilovski wrote:Pa sta sam ja rekao? Dobro sa druge strane osim prirodnih i tehničkih fakulteta ja ne znam tko bi plaćao ta đubriva od čardak fakulteta ono deda stric unuk i tazbinaNoor wrote:nisu, samo redovni koji u roku sve daju, ako ti koji ispit prenosiš u sljedeću ak. godinu...plaćaš gaasilovski wrote:Svi su oslobođeni školarine ako su redovni studenti a to je jugo boljševičko nasljeđe zločinca titaNoor wrote:ljudi, pa nemojte linčovat metildu što su joj djeca odlični studenti i zbog prosjeka oslobođeni školarine...imaju prava na to i zasluženo.
+ uvijek i SVI upisninu, ok to je 250 kn
Guest- Guest
Page 32 of 42 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji