Beograd, Vučić-inauguracija !
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: Beograd, Vučić-inauguracija !
ma ne, bilo na slikama štaće da bidnepizzon wrote:hahaha, bilo na slikamaNoor wrote:nemam spisak menu.ja...bilo na slikamapizzon wrote:Noor wrote:ne moraš, ono što nosi na "tacnama" na to i ličimarcellus wrote:
poserem mu se u ćevape... mislim vučiću
jbt, tolikim sveckim zvanicama servirati čevape
a ti imas spisak sa menu.ja
kako to,
da jelo danima bude pripremljeno
nece biti da je tacno
cevapi, moguce, verovatno da, ali samo kao jelo u nizu drugih
svako po sopstvenom nahodjenju,
neka im je prijatno i u zdravlju
Guest- Guest
jos ako bude visoka klasa Eskortica,na aftr-prtyju..uffff.....
Guest- Guest
pismejker wrote:Moram priznati da Srbi rade prebrutalnan roshtilj,pljeskavice,cevape..daleko bolje,od ekipe sa baš-ćaršije,gdje sam se razocarao i u cevape i u lepinje..
zderao sam sve spomenuto u Nišu,u nekim lokalnim srpskim restorancicima..paprike roge punjene finim domacim sirom,nes slicno debrecinerkama,bureci..ajoj..samo radi klope,valja pohoditi Srbiju..
srbi rade dobre ćevape, al nije to baš za inaugraciju predsjednika
inače jebote pazi lik je predsjednik propale balkanske države u kojoj je prosječna plaća manja od minimalca u kini i vijetnamu, doslovce marioneta merkelice i te ekipe, komedija živa, karijeru u politici počeo tako što je šešelju donosio pive, a inauguraciju radi ko da je postao rimski car, balkanska verzija rimskog cara... dolaze mu pomoćnici atašea iz ambasada, ne vidim da iko bitan dolazi na tu inaugraciju...
2016-11-17
naravno da nije...marcellus wrote:pismejker wrote:Moram priznati da Srbi rade prebrutalnan roshtilj,pljeskavice,cevape..daleko bolje,od ekipe sa baš-ćaršije,gdje sam se razocarao i u cevape i u lepinje..
zderao sam sve spomenuto u Nišu,u nekim lokalnim srpskim restorancicima..paprike roge punjene finim domacim sirom,nes slicno debrecinerkama,bureci..ajoj..samo radi klope,valja pohoditi Srbiju..
ali, srpska hrana je meni općenito dobra, a o gostoprimstvu srbalja ne treba ni pričati...
doduše, ne znam kako bi sada bilo, al prije DR nikad nije bilo nikakve zamjerke, dapače
Guest- Guest
...naravno da su bili gostoljubivi ali ponajprije zbog racunice...tu smo mi hrvati bili malo netakticni....kao srbi...oni su dobro znali kad nahranis i napojis gosta mozes ga lako prevest na svoju stranu ili mu bar prodavati svoje price a da se ovaj ne smije naljutiti ili pobuniti nakon sto je dobro ugoscenNoor wrote:naravno da nije...marcellus wrote:pismejker wrote:Moram priznati da Srbi rade prebrutalnan roshtilj,pljeskavice,cevape..daleko bolje,od ekipe sa baš-ćaršije,gdje sam se razocarao i u cevape i u lepinje..
ali, srpska hrana je meni općenito dobra, a o gostoprimstvu srbalja ne treba ni pričati...
doduše, ne znam kako bi sada bilo, al prije DR nikad nije bilo nikakve zamjerke, dapače
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hrana, rakija i gostoprimstvo se nije promijenilo...Noor wrote:naravno da nije...marcellus wrote:pismejker wrote:Moram priznati da Srbi rade prebrutalnan roshtilj,pljeskavice,cevape..daleko bolje,od ekipe sa baš-ćaršije,gdje sam se razocarao i u cevape i u lepinje..
2016-11-17
Noor wrote:eh, da su čevapi iz žute kuće, znali bi šta je kvaliteta, jel tako govinda?govinda wrote:Da li ce vucic poslije na teraviju sa muftijom?Braća wrote:govinda wrote:Ode post u propast zbog VlahaBraća wrote:
ala ce se bakir omrsiti danas...
ne znam da li ce mufty da proba koje cevapce...
Baš ti je fora, ono, klošarska...
Guest- Guest
ma, ne vjerujem da su "mali ljudi" imali bilo kakve skrivene namjere, jednostavno su takvivuksadinare wrote:...naravno da su bili gostoljubivi ali ponajprije zbog racunice...tu smo mi hrvati bili malo netakticni....kao srbi...oni su dobro znali kad nahranis i napojis gosta mozes ga lako prevest na svoju stranu ili mu bar prodavati svoje price a da se ovaj ne smije naljutiti ili pobuniti nakon sto je dobro ugoscenNoor wrote:naravno da nije...marcellus wrote:pismejker wrote:Moram priznati da Srbi rade prebrutalnan roshtilj,pljeskavice,cevape..daleko bolje,od ekipe sa baš-ćaršije,gdje sam se razocarao i u cevape i u lepinje..
Guest- Guest
IMA PLAN Šešelj: Kolindi ću masažom srediti kičmu
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj za „Alo!“ tvrdi da predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović u Beograd ne dolazi zbog inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, već zbog njega, i to da bi joj „svojim metodama sredio kičmu“.
„Alo!“ je pre nekoliko dana ekskluzivno objavio da je predsednica Hrvatske, iako zbog jakih bolova u vratu i kičmi ima prepisanu obaveznu terapiju, na svoj zahtev pomerila lečenje za ponedeljak kako bi danas lično čestitala Aleksandru Vučiću stupanje na novu funkciju, međutim, vođa Srpske radikalne stranke za naš list kaže da su razlozi Kolindinog dolaska u našu zemlju sasvim drugi.
- Jadni Vučić, misli da Kolindica zbog njega dolazi u Beograd, a ona će samo malo da bude tamo, pa će onda doći kod mene - kaže Vojislav Šešelj.
Onda objašnjava i zbog čega će ga, kako kaže, Kolinda posetiti...
- Doći će jer ja treba da joj ispravljam kičmu, i to mojim metodama. Samo mi je bitno da je Vučić ne prejede mnogo na tom banketu kako bi bila spremna za mene. Eto, to je moj i Kolindin plan za dugoočekivani susret - kaže Šešelj.
Podsetimo, predsednik radikala u više navrata je pričao da jedva čeka susret sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović. Šešelj je čak najavljivao i odlazak u Zagreb, kako bi, kako je tvrdio, što pre zagrlio „svoju Kolindicu
"Doći će jer me treba da joj ispravim kralježnicu i to mojim metodama. Samo mi je bitno da je Vučić ne prejede previše na tom banketu kako bi bila spremna za mene. Eto, to je moj i Kolindin plan za dugoočekivani susret", rekao je Šešelj.
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj za „Alo!“ tvrdi da predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović u Beograd ne dolazi zbog inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, već zbog njega, i to da bi joj „svojim metodama sredio kičmu“.
„Alo!“ je pre nekoliko dana ekskluzivno objavio da je predsednica Hrvatske, iako zbog jakih bolova u vratu i kičmi ima prepisanu obaveznu terapiju, na svoj zahtev pomerila lečenje za ponedeljak kako bi danas lično čestitala Aleksandru Vučiću stupanje na novu funkciju, međutim, vođa Srpske radikalne stranke za naš list kaže da su razlozi Kolindinog dolaska u našu zemlju sasvim drugi.
- Jadni Vučić, misli da Kolindica zbog njega dolazi u Beograd, a ona će samo malo da bude tamo, pa će onda doći kod mene - kaže Vojislav Šešelj.
Onda objašnjava i zbog čega će ga, kako kaže, Kolinda posetiti...
- Doći će jer ja treba da joj ispravljam kičmu, i to mojim metodama. Samo mi je bitno da je Vučić ne prejede mnogo na tom banketu kako bi bila spremna za mene. Eto, to je moj i Kolindin plan za dugoočekivani susret - kaže Šešelj.
Podsetimo, predsednik radikala u više navrata je pričao da jedva čeka susret sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović. Šešelj je čak najavljivao i odlazak u Zagreb, kako bi, kako je tvrdio, što pre zagrlio „svoju Kolindicu
"Doći će jer me treba da joj ispravim kralježnicu i to mojim metodama. Samo mi je bitno da je Vučić ne prejede previše na tom banketu kako bi bila spremna za mene. Eto, to je moj i Kolindin plan za dugoočekivani susret", rekao je Šešelj.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
epikur37 wrote:ovo je kao titova sahrana.....ogroman skup..svi su tu Vučić glavni na tronu
S tim što je na titovoj sahrani država organizovala sahranu kednog čoveka. Danas jedan čovek organizuje sahranu cele države...
Guest- Guest
Noor wrote:naravno da nije...marcellus wrote:pismejker wrote:Moram priznati da Srbi rade prebrutalnan roshtilj,pljeskavice,cevape..daleko bolje,od ekipe sa baš-ćaršije,gdje sam se razocarao i u cevape i u lepinje..
Zavisi gde. Na jugu su najbolji na svetu.
Gore ima par bosančerosa i vlasotinčana koji roave dobar roštilj, ostalo je njesra.
Mada, dudecima i kamenje od ćevapa da serviraš, njima bi i to bilo vrh...
Guest- Guest
govinda wrote:hrana, rakija i gostoprimstvo se nije promijenilo...Noor wrote:naravno da nije...marcellus wrote:pismejker wrote:Moram priznati da Srbi rade prebrutalnan roshtilj,pljeskavice,cevape..daleko bolje,od ekipe sa baš-ćaršije,gdje sam se razocarao i u cevape i u lepinje..
predlani su jedni predratni podstanari došli u posjetu mojoj svekrvi, nakon rata prvi puta....ajme majko mila, šta sve nisu sobom donijeli od njihove klope...samo kajmaka 2-3 vrste (po zrelosti)
Guest- Guest
einstein, ne se pjenišBraća wrote:Noor wrote:eh, da su čevapi iz žute kuće, znali bi šta je kvaliteta, jel tako govinda?govinda wrote:Da li ce vucic poslije na teraviju sa muftijom?Braća wrote:govinda wrote:
Ode post u propast zbog Vlaha
Guest- Guest
Igrom slucaja je Zuta kuca cevabzdinica u Tuzli, preporucujem :)Braća wrote:Noor wrote:eh, da su čevapi iz žute kuće, znali bi šta je kvaliteta, jel tako govinda?govinda wrote:Da li ce vucic poslije na teraviju sa muftijom?Braća wrote:govinda wrote:
Ode post u propast zbog Vlaha
2016-11-17
propustio einstein internu zekugovinda wrote:Igrom slucaja je Zuta kuca cevabzdinica u Tuzli, preporucujem :)Braća wrote:Noor wrote:eh, da su čevapi iz žute kuće, znali bi šta je kvaliteta, jel tako govinda?govinda wrote:Da li ce vucic poslije na teraviju sa muftijom?Braća wrote:
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...naravno da su bili gostoljubivi ali ponajprije zbog racunice...tu smo mi hrvati bili malo netakticni....kao srbi...oni su dobro znali kad nahranis i napojis gosta mozes ga lako prevest na svoju stranu ili mu bar prodavati svoje price a da se ovaj ne smije naljutiti ili pobuniti nakon sto je dobro ugoscenNoor wrote:naravno da nije...marcellus wrote:pismejker wrote:Moram priznati da Srbi rade prebrutalnan roshtilj,pljeskavice,cevape..daleko bolje,od ekipe sa baš-ćaršije,gdje sam se razocarao i u cevape i u lepinje..
tvoje baljezganje, mislim da izaziva tektonske poremecaje u svetu...
Guest- Guest
uh, kajmak im je dobar..ovi nasi seljaci po Bosni poceli fuseriti, stvarno se moras poruditi da nadjes dobar kajmak..Noor wrote:govinda wrote:hrana, rakija i gostoprimstvo se nije promijenilo...Noor wrote:naravno da nije...marcellus wrote:pismejker wrote:Moram priznati da Srbi rade prebrutalnan roshtilj,pljeskavice,cevape..daleko bolje,od ekipe sa baš-ćaršije,gdje sam se razocarao i u cevape i u lepinje..
predlani su jedni predratni podstanari došli u posjetu mojoj svekrvi, nakon rata prvi puta....ajme majko mila, šta sve nisu sobom donijeli od njihove klope...samo kajmaka 2-3 vrste (po zrelosti)
2016-11-17
a vidim...einstein..Noor wrote:propustio einstein internu zekugovinda wrote:Igrom slucaja je Zuta kuca cevabzdinica u Tuzli, preporucujem :)Braća wrote:Noor wrote:eh, da su čevapi iz žute kuće, znali bi šta je kvaliteta, jel tako govinda?govinda wrote:
Da li ce vucic poslije na teraviju sa muftijom?
2016-11-17
pa da, ovi telefonski pitali..jel bi vi da donesemo odličan kajmak i kakav želite? mi nismo znali na što misle, kako kakav?! pa kažem ...ako ćeš već, donesi po svom ukusu i izboru, a oni donijeli par tegli, nek se nađe za svakoga po malo :)govinda wrote:uh, kajmak im je dobar..ovi nasi seljaci po Bosni poceli fuseriti, stvarno se moras poruditi da nadjes dobar kajmak..Noor wrote:govinda wrote:hrana, rakija i gostoprimstvo se nije promijenilo...Noor wrote:naravno da nije...marcellus wrote:
al su se davili u našem domaćem suhom dimljenom siru s placa, to kažu nemaju, a predobar im je, pa sam im nabavila nekoliko komada da ponesu kući :)
Last edited by Noor on 23/6/2017, 10:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
govinda wrote:Igrom slucaja je Zuta kuca cevabzdinica u Tuzli, preporucujem :)Braća wrote:Noor wrote:eh, da su čevapi iz žute kuće, znali bi šta je kvaliteta, jel tako govinda?govinda wrote:Da li ce vucic poslije na teraviju sa muftijom?Braća wrote:
ko je drzi ili reketira, mirso svicarac ili braca mehici?
Guest- Guest
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Similar topics
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Donald Trump - inauguracija
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump - inauguracija
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
Page 5 of 16