Beograd, Vučić-inauguracija !
Page 2 of 16
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Beograd, Vučić-inauguracija !
šta i naša Koli dolazi? nisam u tijeku baš...Braća wrote:briši ovu smrdljivu temu...
Guest- Guest
BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku ministra spoljnih poslova Velike Britanije Borisa Džonsona, u kojoj mu on ponovo čestita na pobedi na na predsedničkim izborima i upućuje najlepše želje za večerašnju svečanost inauguracije.
"Dozvolite mi da Vam još jednom čestitam na uspehu na nedavnim predsedničkim izborima i uputim najlepše želje za svečanost koja će biti priređena u petak. Veoma mi je žao što neću biti u prilici da dođem u Beograd da slavim sa Vama", piše u čestitki.
AP Photo/Frank Augstein
"Dozvolite mi da Vam još jednom čestitam na uspehu na nedavnim predsedničkim izborima i uputim najlepše želje za svečanost koja će biti priređena u petak. Veoma mi je žao što neću biti u prilici da dođem u Beograd da slavim sa Vama", piše u čestitki.
AP Photo/Frank Augstein
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Noor wrote:šta i naša Koli dolazi? nisam u tijeku baš...Braća wrote:briši ovu smrdljivu temu...
aha, čim je rekao šešelj da će joj srediti kičmu-odmah je najavila dolazak...
Guest- Guest
kenja mi se od ovoga, jbt.
kao da prave krunisanje, jebem im majku bolesnu.
Guest- Guest
ih, za njenu kicmu,
prijavilo se pola srbije da je revitalizuje !
prijavilo se pola srbije da je revitalizuje !
2017-05-25
Jbt, sve zamjenici pomocnikovog zamjenika....jedino iz BiH sva trojica glavonja...da je srece pa da i ostanu tamo...
2016-11-17
jbg cevapi i trubaci su u pitanju...govinda wrote:Jbt, sve zamjenici pomocnikovog zamjenika....jedino iz BiH sva trojica glavonja...da je srece pa da i ostanu tamo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kamo srece da je krunisanje,
ali, bice i to pitanje na dnavnom redu
ali, bice i to pitanje na dnavnom redu
2017-05-25
Braćela, Vučić je narcisoidni psihopata...Braća wrote:kenja mi se od ovoga, jbt.
2016-11-17
a ti si poturicagovinda wrote:Braćela, Vučić je narcisoidni psihopata...Braća wrote:kenja mi se od ovoga, jbt.
2017-05-25
A Pizon nam jutros sretan ko dijete na tuti :D sigurno je gospodju natjerao da juce okefa tepihe i opere prozore, jutors je izvjesio drzavnu zastavu, svecano se obukao, pusta samo "Ko da mi uzme iz srca Kosovo", suza iz oka samo sto ne krene...
2016-11-17
Jao, sto si se naljutio, uvredio sam ti idola?pizzon wrote:a ti si poturicagovinda wrote:Braćela, Vučić je narcisoidni psihopata...Braća wrote:kenja mi se od ovoga, jbt.
2016-11-17
Sad ce pizonu da poraste plata, dobice sendvic i dva soka hahahahah
2016-11-17
Srbija je u geopolitičkom smislu tačka sretanja, okupljanja i otvorenih šansi za razgovore i NATO-a i ODKB-a, i Nemačke i Turske, i Albanije i Mađarske… Najnoviji povod za takvu ulogu jeste inauguracija predsednika Aleksandra Vučića. Da Srbije nema — trebalo bi je izmisliti", to za Sputnjik tvrdi iskusni diplomata Vladislav Jovanović, koji objašnjava je da svetski poredak koji je bio formiran posle Hladnog rata na bazi sile intervencionizma i diktiranja političke, ekonomske i druge volje svima drugima na izmaku.
2017-05-25
govinda wrote:Jao, sto si se naljutio, uvredio sam ti idola?pizzon wrote:a ti si poturicagovinda wrote:Braćela, Vučić je narcisoidni psihopata...Braća wrote:kenja mi se od ovoga, jbt.
ja tebe nisam uvredio
a ti vredjas vucica licno i srbiju kao drzavu
2017-05-25
Kako mi je smijesno to tvoje idolopoklonstvo spram Vucica...
2016-11-17
Vucica vrijedjam sa namjerom a Srbiju ni spomenuo nisam. Eto, jos jednom cu da ponovim ono sto citam na srpskim portalima "Vucic je psihopata"..pizzon wrote:govinda wrote:Jao, sto si se naljutio, uvredio sam ti idola?pizzon wrote:a ti si poturicagovinda wrote:Braćela, Vučić je narcisoidni psihopata...Braća wrote:kenja mi se od ovoga, jbt.
ja tebe nisam uvredio
a ti vredjas vucica licno i srbiju kao drzavu
2016-11-17
govinda wrote:Kako mi je smijesno to tvoje idolopoklonstvo spram Vucica...
vucic je pred. srbije
i kao takav zasluzuje moj pozitivan stav
posebno van srbije, pa i virtuelno
2017-05-25
SVEČANOST POVODOM INAUGURACIJE PREDSEDNIKA SRBIJE
6.000 zvanica
Na najvećem skupu stranih zvaničnika u protekle tri decenije biće prisutni šefovi država i vlada brojnih zemalja, ministri spoljnih poslova i specijalni izaslanici
Autor: Jelena Cerovinačetvrtak, 22.06.2017. u 22:00
(Фото Танјуг/Драган Кујунџић)
Biste 18 rimskih imperatora rođenih na tlu Srbije, čuveni Teslin transformator, replika skulpture Adama iz Lepenskog vira, dolama i portret Karađorđa i Miloša Obrenovića, samo su deo onoga što će u petak u Palati „Srbija” imati priliku da vidi blizu šest hiljada zvanica iz čitavog sveta.
Svečanost povodom inauguracije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića biće povod za najveće okupljanje stranih zvaničnika u Beogradu u protekle tri decenije.
Biće tu svi predsednici zemalja regiona, premijeri brojnih država, šefovi diplomatija kao i specijalni izaslanici mnogih državnika.
Dolazak su potvrdili predsednik Slovenije Borut Pahor, predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, sva tri člana Predsedništva BiH, predsednik RS Milorad Dodik, premijerka Željka Cvijanović i predsednik Saveta ministara BiH Denis Zvizdić.
OPŠIRNIJE U ŠTAMPANOM I DIGITALNOM IZDANju
6.000 zvanica
Na najvećem skupu stranih zvaničnika u protekle tri decenije biće prisutni šefovi država i vlada brojnih zemalja, ministri spoljnih poslova i specijalni izaslanici
Autor: Jelena Cerovinačetvrtak, 22.06.2017. u 22:00
(Фото Танјуг/Драган Кујунџић)
Biste 18 rimskih imperatora rođenih na tlu Srbije, čuveni Teslin transformator, replika skulpture Adama iz Lepenskog vira, dolama i portret Karađorđa i Miloša Obrenovića, samo su deo onoga što će u petak u Palati „Srbija” imati priliku da vidi blizu šest hiljada zvanica iz čitavog sveta.
Svečanost povodom inauguracije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića biće povod za najveće okupljanje stranih zvaničnika u Beogradu u protekle tri decenije.
Biće tu svi predsednici zemalja regiona, premijeri brojnih država, šefovi diplomatija kao i specijalni izaslanici mnogih državnika.
Dolazak su potvrdili predsednik Slovenije Borut Pahor, predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, sva tri člana Predsedništva BiH, predsednik RS Milorad Dodik, premijerka Željka Cvijanović i predsednik Saveta ministara BiH Denis Zvizdić.
OPŠIRNIJE U ŠTAMPANOM I DIGITALNOM IZDANju
2017-05-25
jel nije malo prije bilo 5.000?pizzon wrote:
6.000 zvanica
Guest- Guest
A jedino ti mogu reci "Jebo te on, vodi ga kuci kad je tako dobar"...pizzon wrote:govinda wrote:Kako mi je smijesno to tvoje idolopoklonstvo spram Vucica...
vucic je pred. srbije
i kao takav zasluzuje moj pozitivan stav
posebno van srbije, pa i virtuelno
2016-11-17
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Similar topics
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Donald Trump - inauguracija
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump - inauguracija
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
Page 2 of 16