Beograd, Vučić-inauguracija !
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Beograd, Vučić-inauguracija !
Eroo wrote:govinda wrote:Jbt, sve zamjenici pomocnikovog zamjenika....jedino iz BiH sva trojica glavonja...da je srece pa da i ostanu tamo...
Troglavi zmaj od Bosne.
prvo, to je netacno
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
ne moraš, ono što nosi na "tacnama" na to i ličimarcellus wrote:vuksadinare wrote:jbg cevapi i trubaci su u pitanju...govinda wrote:Jbt, sve zamjenici pomocnikovog zamjenika....jedino iz BiH sva trojica glavonja...da je srece pa da i ostanu tamo...
poserem mu se u ćevape... mislim vučiću
jbt, tolikim sveckim zvanicama servirati čevape
Guest- Guest
Trag im se zatro dabogda..Eroo wrote:govinda wrote:Jbt, sve zamjenici pomocnikovog zamjenika....jedino iz BiH sva trojica glavonja...da je srece pa da i ostanu tamo...
Troglavi zmaj od Bosne.
2016-11-17
marcellus wrote:vuksadinare wrote:jbg cevapi i trubaci su u pitanju...govinda wrote:Jbt, sve zamjenici pomocnikovog zamjenika....jedino iz BiH sva trojica glavonja...da je srece pa da i ostanu tamo...
to je ta AU kultura
2017-05-25
pizzon wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:jbg cevapi i trubaci su u pitanju...govinda wrote:Jbt, sve zamjenici pomocnikovog zamjenika....jedino iz BiH sva trojica glavonja...da je srece pa da i ostanu tamo...
to je ta AU kultura
a gle ovog indijanca vučićevog
Vi koji ste dosli da se zajebavate ovde napustite inauguraciju smesta.
2016-11-17
Noor wrote:ne moraš, ono što nosi na "tacnama" na to i ličimarcellus wrote:vuksadinare wrote:jbg cevapi i trubaci su u pitanju...govinda wrote:Jbt, sve zamjenici pomocnikovog zamjenika....jedino iz BiH sva trojica glavonja...da je srece pa da i ostanu tamo...
a ti imas spisak sa menu.ja
2017-05-25
dabome, nije obaveznagovinda wrote:Vi koji ste dosli da se zajebavate ovde napustite inauguraciju smesta.
Guest- Guest
Na Titovoj sahrani su bili predsjednici, premijeri, krunisane glave...ovo više liči na onaj zbor u Guči.epikur37 wrote:ovo je kao titova sahrana.....ogroman skup..svi su tu Vučić glavni na tronu
2016-11-17
Jeste, samo zauzimate mesta nejači koja bi to da gleda.Noor wrote:dabome, nije obaveznagovinda wrote:Vi koji ste dosli da se zajebavate ovde napustite inauguraciju smesta.
2016-11-17
govinda wrote:Na Titovoj sahrani su bili predsjednici, premijeri, krunisane glave...ovo više liči na onaj zbor u Guči.epikur37 wrote:ovo je kao titova sahrana.....ogroman skup..svi su tu Vučić glavni na tronu
ljudska pakost i zavist jeste bezgranicna )
2017-05-25
Plus crni lukac i ljuta papričica...i leskovačku mućkalica, za one s istančanim ukusom i okusom.Noor wrote:ne moraš, ono što nosi na "tacnama" na to i ličimarcellus wrote:vuksadinare wrote:jbg cevapi i trubaci su u pitanju...govinda wrote:Jbt, sve zamjenici pomocnikovog zamjenika....jedino iz BiH sva trojica glavonja...da je srece pa da i ostanu tamo...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
nemam spisak menu.ja...bilo na slikamapizzon wrote:Noor wrote:ne moraš, ono što nosi na "tacnama" na to i ličimarcellus wrote:vuksadinare wrote:jbg cevapi i trubaci su u pitanju...govinda wrote:Jbt, sve zamjenici pomocnikovog zamjenika....jedino iz BiH sva trojica glavonja...da je srece pa da i ostanu tamo...
Guest- Guest
Pizon: Samo da sve prodje kako treba, samp da funkcionise...ne smemo da se osramotimo, ovo je Vucic, ovo je Srbija...da li je sve u redu na aerodromu, pitam se...mora to da funkcionise, ovoliki svet dolazi..
Pizonova zena i majka: Pizon, ajde da jedes, pa oladi se..
Pizon: Mars bre u pizdu materinu obe, kakvo jelo, ko vas je pustio iz kuhinje? Inauguracija bre a vi meni oladi se oladi se..nek se ladi, ovo mora da sve funckionise kako treba! Je li vas dve znate sta je to inauguracija uopste?
Pizonova zena i majka: Pizon, ajde da jedes, pa oladi se..
Pizon: Mars bre u pizdu materinu obe, kakvo jelo, ko vas je pustio iz kuhinje? Inauguracija bre a vi meni oladi se oladi se..nek se ladi, ovo mora da sve funckionise kako treba! Je li vas dve znate sta je to inauguracija uopste?
2016-11-17
a paprike punjene sa sir?! heheEroo wrote:Plus crni lukac i ljuta papričica...i leskovačku mućkalica, za one s istančanim ukusom i okusom.Noor wrote:ne moraš, ono što nosi na "tacnama" na to i ličimarcellus wrote:vuksadinare wrote:jbg cevapi i trubaci su u pitanju...govinda wrote:Jbt, sve zamjenici pomocnikovog zamjenika....jedino iz BiH sva trojica glavonja...da je srece pa da i ostanu tamo...
šalu na stranu, dobra je to meza, samo kud to na inauguraciju, ma idi bre
Guest- Guest
hahaha, bilo na slikamaNoor wrote:nemam spisak menu.ja...bilo na slikamapizzon wrote:Noor wrote:ne moraš, ono što nosi na "tacnama" na to i ličimarcellus wrote:vuksadinare wrote:
jbg cevapi i trubaci su u pitanju...
kako to,
da jelo danima bude pripremljeno
nece biti da je tacno
cevapi, moguce, verovatno da, ali samo kao jelo u nizu drugih
svako po sopstvenom nahodjenju,
neka im je prijatno i u zdravlju
Last edited by pizzon on 23/6/2017, 10:17; edited 1 time in total
2017-05-25
Moram priznati da Srbi rade prebrutalnan roshtilj,pljeskavice,cevape..daleko bolje,od ekipe sa baš-ćaršije,gdje sam se razocarao i u cevape i u lepinje..
zderao sam sve spomenuto u Nišu,u nekim lokalnim srpskim restorancicima..paprike roge punjene finim domacim sirom,nes slicno debrecinerkama,bureci..ajoj..samo radi klope,valja pohoditi Srbiju..
zderao sam sve spomenuto u Nišu,u nekim lokalnim srpskim restorancicima..paprike roge punjene finim domacim sirom,nes slicno debrecinerkama,bureci..ajoj..samo radi klope,valja pohoditi Srbiju..
Guest- Guest
pismejker wrote:Moram priznati da Srbi rade prebrutalnan roshtilj,pljeskavice,cevape..daleko bolje,od ekipe sa baš-ćaršije,gdje sam se razocarao i u cevape i u lepinje..
sindjelic nis
paprike roge ??
Last edited by pizzon on 23/6/2017, 10:20; edited 1 time in total
2017-05-25
Lele, bre, sto vam zavidim :)pizzon wrote:govinda wrote:Na Titovoj sahrani su bili predsjednici, premijeri, krunisane glave...ovo više liči na onaj zbor u Guči.epikur37 wrote:ovo je kao titova sahrana.....ogroman skup..svi su tu Vučić glavni na tronu
ljudska pakost i zavist jeste bezgranicna )
2016-11-17
I naravno,bolje da ponude neku vrst nacionalne kuhinje,nego sranja tipa beckog odreska ili slicno...
Guest- Guest
ma ne, bilo na slikama štaće da bidnepizzon wrote:hahaha, bilo na slikamaNoor wrote:nemam spisak menu.ja...bilo na slikamapizzon wrote:Noor wrote:ne moraš, ono što nosi na "tacnama" na to i ličimarcellus wrote:
kako to,
da jelo danima bude pripremljeno
nece biti da je tacno
cevapi, moguce, verovatno da, ali samo kao jelo u nizu drugih
svako po sopstvenom nahodjenju,
neka im je prijatno i u zdravlju
Guest- Guest
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Donald Trump - inauguracija
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump - inauguracija
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
Page 4 of 16