HNL 2017/2018
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: HNL 2017/2018
Zna san da si uvik bija pederfridrih_niche wrote:Iman super stolicu...
Oduvik san ju ima...
:D
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A KAKO TO TI ZNASTommy R wrote:Mislim da pederi nemaju dobru stolicu. Zato ih zovu govnonabijači.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Sad u tvom dugotrajnom zivotu sve je moguce
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Čista logika.Desert_fox wrote:A KAKO TO TI ZNASTommy R wrote:Mislim da pederi nemaju dobru stolicu. Zato ih zovu govnonabijači.
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/cetvrtoligas-doveo-nevjerojatno-pojacanje-nestasni-dinamovac-ozivljava-karijeru-mozda-ima-godina-ali-on-je-jos-uvijek-prvoligaska-kvaliteta/6985695/
Otišla Nives, sad će igrat za benzin i gablec.
Otišla Nives, sad će igrat za benzin i gablec.
Guest- Guest
Sve ti je Tominjo objasnija...Desert_fox wrote:Zna san da si uvik bija pederfridrih_niche wrote:Iman super stolicu...
Oduvik san ju ima...
Btw da san peder, onda bi mi CR bija idol!
Guest- Guest
Znaci provjerio siTommy R wrote:Čista logika.Desert_fox wrote:A KAKO TO TI ZNASTommy R wrote:Mislim da pederi nemaju dobru stolicu. Zato ih zovu govnonabijači.
2015-09-13
Ne znači. Opet si se pogubio.Desert_fox wrote:Znaci provjerio siTommy R wrote:Čista logika.Desert_fox wrote:A KAKO TO TI ZNASTommy R wrote:Mislim da pederi nemaju dobru stolicu. Zato ih zovu govnonabijači.
Guest- Guest
Ajde ostarjela kretencino nasamarat cu te da neces znati za sebeTommy R wrote:Ne znači. Opet si se pogubio.Desert_fox wrote:Znaci provjerio siTommy R wrote:Čista logika.Desert_fox wrote:A KAKO TO TI ZNASTommy R wrote:Mislim da pederi nemaju dobru stolicu. Zato ih zovu govnonabijači.
2015-09-13
Stariji si senilan nemocanTommy R wrote:Ko? Ti? Ne smiješ se uzbuđivati da ti pumpa ne zatrokira.
Al volim te
2015-09-13
Ipak ništa od Leovca u HNK Rijeka?
Rijeka želi posudbu, ali i da PAOK i dalje daje barem dio od 400.000 eura godišnje plaće, što su Grci odbili.
PAOK bi ga prodao, a ako već ne može zaraditi nešto na račun odštete ,onda ne vidi neki smisao u tome da isplaćuje plaću igraču na kojeg ne računaju.
Guest- Guest
http://100posto.hr/sport/krunoslav-jurcic-ponovno-na-trenerskoj-klupi-ima-vrlo-tezak-zadatak-povratka-na-sami-vrh?utm_campaign=naslovnica&utm_medium=referral&utm_source=sportske.jutarnji.hr
Mr. Kontrolirani nogomet Zokijevim stopama.
Mr. Kontrolirani nogomet Zokijevim stopama.
Guest- Guest
Hrvoje Krešić (TV reporter): "Ne, nikada nisam imao problema zbog učlanjivanja u Hajduk. Dinamo mi se preko svog službenog Twitter kanala pomalo cinično zahvalio, a Hajduk me, pak, srdačno prihvatio kao svog novog člana, što sam ostao do danas. Nisam nikad bio neki zagriženi navijač, u obiteljskom se domu nikad nije deklarativno navijalo ni za koga, ali volio se i redovito gledao nogomet. Veći dio života proveo sam simpatizirajući Dinamo zato što mi je nekad netko kao djetetu darovao malu plavu Dinamovu majicu."
"No, nikada zbog toga nisam mrzio Hajduka, dapače. U jednom trenutku sam shvatio da Dinamo, u ovakvoj formi u kakvoj postoji već godinama i sa svime što to znači za hrvatski nogomet u cjelini, ne mogu više ni simpatizirati. Neke druge stvari imaju puno više smisla, pa tako sada redovito svake godine uplaćujem članarinu Udruzi Naš Hajduk, što namjeravam činiti dok sam živ."
Dok se nojevi čude, broj članova Hajduka raste. Trenutno 18,601 u 2018-oj
Guest- Guest
to je u redu.isključivi krivac wrote:Dok se nojevi čude, broj članova Hajduka raste. Trenutno 18,601 u 2018-oj :bball:
na Poljudu lijepo piše: navijač hajduka - član hajduka.
barem službeno znamo koliko vas ima.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» HNL 2017/2018
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.