HNL 2017/2018
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: HNL 2017/2018
Jebeš ti te inekcije, ništa bez vješanja i strijeljanjaDesert_fox wrote:Zato mi nezaboravljamo.. okrutnost ce tebi biti ako se ne pojavis . Znas izbjegavanje prozivke i izbjegavanje ispitivanja vodi ka nemiljenom rjesenju. A to je strijeljanje.isključivi krivac wrote:Jebiga, uvik zaboravin...Desert_fox wrote:A nesto se nesican da sam i tebe vidjao na prozivkama i na ispitivanjima.isključivi krivac wrote:Desert_fox wrote:
Tema ce za tebe biti nesto drugo u nedilju.
U zadnje vrime saljes glupe ispricnice.
To cemo rjesit brzo
U nedilju budi ispred vojarne tocno u 8 ujutro
A i nedija 8 ujutro, jesi jebeno okrutan.
Vidis dokle je demencija dovela Tominja. Inekcija jedna koju nas strucni medicinski tim ubrizga djeluje za 30 sekundi. A ti nemoj zaboravit doc u nefilju u 8ujutro jer momci nece zaboravit.
Pa da izbjegnemo neugodnosti dodji sam. Momci ce te cekat na vrazima vojarne. Povefi i nichea. Nece dugo trajati
Guest- Guest
kakva su zbivanja u hnl-u..tko koga?...zasto i zbog koga?...
vuksadinare- Posts : 100368
2015-09-08
ne znam...samo znam da se nesto kuha unutar hajduka a sto?..vise bog to ne zna?..nesto bilic se javio...oce nece.. ..carillu postalo izgleda vise svejedno...branco gubi sve vise zivce..pojacanja ili 'pojacanja' se ne isplacuju..jedan je kockar drugi non stop ozlijeđen treci razocarenje..a puk sve vise trazi odgovore na pitanja...kos u poslejndje vrijeme vise u osijeku nego u splitu...valjda namirisao da je sad tamo bolaj atmosfera pa mozda peca neko mjesto...a hajduk 2 iliti igraci u toj momcadi sve bolje igraju samo niko da ih pozove..uprvu momcad....guimares branco mora docekat oce li mu se ikad isplatiti 'investicije'..fridrih_niche wrote:Pa bar ti sve znaš, Vuče...
:D
2015-09-08
Dajmo Hajduka Gloveru...vid' rapsodiju u Puli...
darth_vader-
2014-04-17
jebiga....da i sporstki dio stima kao menađerski...fridrih_niche wrote:Eto vidiš da sve znaš...
;)
2015-09-08
ma kakav glover...daj ubacimo u klub ljude koji se doista kuze u igrace i nogomet za pocetak..jasambrend wrote:Dajmo Hajduka Gloveru...vid' rapsodiju u Puli...
2015-09-08
na forumu slobodne sam procitao jedan place..'pa nemamo neke kvalitetne ponude i prilike da dođu u hjaduk..'...imas..imas..ali nemas izbora u kvalitetnoj ponudi ako nudis 100 eura..kolokvijalno receno...a imas sasma solidnih igraca u hajduku 2..koji bi i vise nego dobro zamjenili ove polovnjake u prvoj momcadi..e a onda bi se postavilo pitanje..'branco koga si nam to doveo..'...zato je portugizac nervozan poprilicno jer se sve vise postavljaju takva pitanja...tako da bi herr branco mogao brod napustiti vec zimus...jer tesko neko opravdanje moze naci...osim onog standarnog kliseja..'koliko love toliko muzike'...
2015-09-08
sa ovakvom igrom tu i futač ne bi mogao pomoci..a ne mozes svaku utakmicu igrat sa dinamom niti je svaka utakmica dinamo....pa da se vadis samo na to...a'k nemas isti motiv igrat protiv cibalije kao protiv dinama ajde bok...
2015-09-08
Triba brale ubaciti u klub ljude koji se kuže u nogomet i igrače, razumiš ono. Di je Štinac, šta se čeka
Guest- Guest
Nemora stimac ali ne moraju ni trube...a kod nas su u upravi bas trube...isključivi krivac wrote:Triba brale ubaciti u klub ljude koji se domove u nogometu i igračima, razumiš ono. Di je Štinac, šta se čeka:lol!:
2015-09-08
Brale,oni u Upravi moraju znati napraviti balunom tri na nogu, razumiš...
Guest- Guest
Onda ne možeš ni te u upravi udrit po takujinu, jer nisu oni krivi ako oni na terenu ne znaju napravit balunom tri na nogu. Dakle, samo te s terena, gospona Branca i španjolskog trenerčinu udrit po takujinu.
Zeko-
2015-08-26
..boze moj tko ovakve rodi...zadrte...predsjednik uprave mozda i ne...ali sportski menađment da..jebote to kao da postanes prodavac u auto kuci a ne znas razlike između automobila tako je danas u upravi..ne bi dobrog i lpseg igraca prepoznali da im ih i nacrtasisključivi krivac wrote:Brale,oni u Upravi moraju znati napraviti balunom tri na nogu, razumiš...
2015-09-08
I ja se pitam ovo boldano, a ti kristalan primjer zadrtog si upravo ti.vuksadinare wrote:..boze moj tko ovakve rodi...zadrte...predsjednik uprave mozda i ne...ali sportski menađment da..jebote to kao da postanes prodavac u auto kuci a ne znas razlike između automobila tako je danas u upravi..ne bi dobrog i lpseg igraca prepoznali da im ih i nacrtasisključivi krivac wrote:Brale,oni u Upravi moraju znati napraviti balunom tri na nogu, razumiš...
Tupko, upravo si ti pisao za Upravu da moraju razumijet nogomet, igrače. A to je glupost samo takva. Posao Uprave kluba nije zadatak prepoznati igrača, oni nemaju veze s igračima u svakom ozbiljnom klubu, ali Uprava (u Hajdukovom slučaju predsjednik) ima tu odgovornost da dovede u struku ljude koji odlučuju o igračima. Budaletino, nije to zadaća predsjednika Uprave. Ima ona stara:"uspješan si koliko se okružiš uspješnim ljudima". Kos je za sportskog direktora doveo ne vodoinstalatera nego profesionalca koji je to radio prije Portugalu, prvoligašu (i btw. dva puta igra EL). Za trenera su zajedno doveli ne automehaničara nego profesionalca koji je godinama u trenerskim vodama, koji je radio s svjetski poznatim trenerima (Paolo Sosa,Mauricio Pochettino) koji je bio prvak Mađarske kao trener A momčadi. Za voditelja škole nogometa tj. Akademije nije doveo soboslikara, već je doveo profesionalca koji ima godine iskustva rada s mladim igračima na visokoj razini. Dakle, na tri najvažnije funkcije po pitanju struke doveo je profesionalce s iskustvom koji znaju posao. Druga je stvar pitanje mogu li se oni svi snaći u kompliciranoj sredini kakva je Hajduk, kakav je Split, mogu li zajedno dobro funkcionirati i na kraju mogu li ostvariti ambicije koje klub ima. Ja iskreno, nisam zadovoljan za sad kad je u pitanju A momčad. Prvu sezonu im se može progledati kroz prste jer svakome treba dati vremena, no drugu se već očekuje neki napredak. Čime nisam zadovoljan sam pisa u više navrata prije. No, ima hijerarhija odgovornosti, nema isključivog krivca (kako to jednom glupanu padne napamet zaključiti) jer ako ta struka ne ispuni očekivanja, odgovornost jer i na onom tko je tu struku postavio. Vrlo jednostavno. No priče da ovi uz Uprave moraju razumiti nogomet, znati prepoznati igrača i slične gluposti može reći samo totalna neznalica koja nogomet i klubove vidi s vrlo uskim pogledom. Čitajući tvoja razmišlja od prije, ne čudi me...
Guest- Guest
ljudina.Sexual Tyrannosaurus wrote:BRUNO MARIĆ JUNAK !!
sitting_bull-
2015-09-28
NOVA VIZIJA 'RIJEKE' Mišković najavio bitne promjene za budućnost, a jedan je detalj posebno bitan
http://www.novilist.hr/Sport/NK-Rijeka/NOVA-VIZIJA-RIJEKE-Miskovic-najavio-bitne-promjene-za-buducnost-a-jedan-je-detalj-posebno-bitan
Dakle, Mišković kupuje klub, a vizija mu je samoodrživost i guranje mladih igrača iz Rijekinog omladinskog pogona.
Nowitzki, šta kažeš ne javljaš se nešto zadnjih dana na temu Rijeke?
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» HNL 2017/2018
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19