HNL 2017/2018
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: HNL 2017/2018
Opet cemo mi vjerovatno profitirat, dobili smo mladog nebrusenog dijamanta od kojeg ce kek napravit igraca, takvih igraca nemam puno
A gavranovic za razliku od hodzica i henriqueza nije nikakav upgrade u ekipi, dapace jos je dosta sklon ozljedama, i nakon ozljeda dugo mu treba za oporavak tj. ne zeli sam riskirat jer je u njemackoj ili svici vise ne sjecam imao tesku ozljedu pa ga je strah odma ic punim pogonom, to znam posto mi frend radi u rijeci kao treci fizioterapeut
A gavranovic za razliku od hodzica i henriqueza nije nikakav upgrade u ekipi, dapace jos je dosta sklon ozljedama, i nakon ozljeda dugo mu treba za oporavak tj. ne zeli sam riskirat jer je u njemackoj ili svici vise ne sjecam imao tesku ozljedu pa ga je strah odma ic punim pogonom, to znam posto mi frend radi u rijeci kao treci fizioterapeut
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
nowitzki wrote:Opet cemo mi vjerovatno profitirat, dobili smo mladog nebrusenog dijamanta od kojeg ce kek napravit igraca, takvih igraca nemam puno
Opet nam nowitzki nastavlja po istome kad su u pitanju važni igrači kad odlaze iz kluba. Tako je pričao za Mitrovića (isto spominjao neke ozljede i kao nije on ni treba biti u prvoj postavi, ali eto bio je btw. Rijekina obrana je puno bolje i ozbiljnije izgledala kad je Mitrović igrao), slično je pričao i za Bezjaka, evo sad i Gavranovića. Kao da su neki nevažni grači koji dobiju tu i tamo neku minutu, a ne važni igrači. Kao da taj Gavranović nije zabio gol RBS vrijedan EL, kao da nije zadnju utakmicu u HNL-u golom i asistom donio pobjedu, kao da prošle sezone nije zabio 18 golova, kao da nije dosta puta bio igrač prevage. Ko što rekoh, nowitzkom će tribati malo duže
Guest- Guest
Odlazak mitrovica je toliko bio bitan da smo prvenstvo osvojili
nowitzki-
2014-04-27
Uzeli ste prvenstvo jer je Dinamo bio toliko u kurcu da vas nikako nije moga stići, a obrana vam je puno ozbiljnije djelovala s Mitrovićem, to je činjenica. Poanta je da kad ode svaki bitan igrač ti umanjuješ njegov učinak i značaj u dresu Rijeke, postane igrač s milijun problema i mana, em je bija ozljeđen (ili će po tebi vjerojatno biti ) em ionako on nije bitan nego je kek od njega izvuka više nego šta može pružiti, em imate boljeg i slično. Kao da ja sad za Vlašića ili na zimu Kalinića pričam da ionako nisu baš nešto značili Hajduku. Ne znam u kojem ti svijetu zablude živiš, ali si dobro zadija. Kako bilo, lani tj. prošle sezone ste prvi poraz doživili tek petom mjesecu, sami kraj prvenstva protiv Lokomotive, sve skupa dva poraza cilo prvenstvo (zadnje kolo nebitna utakmica), a sad nakon samo sedam kola i malo više od misec dana imate dva uzastopna poraza, no eto svi igrači koji su otišli ionako nisu ništa baš puno značili, a Kek će galvanizirati Đokovića i ekipunowitzki wrote:Odlazak mitrovica je toliko bio bitan da smo prvenstvo osvojili
Guest- Guest
Ja iskreno neznam sta oces da ti odgovorim, ako je igrac nezadovoljan i zeli otici pusti ga u kurac onda, kako sad ljudi u rijeci i navijaci mogi ocekivat da ce davat gavranovic za rijeku sto posto ( kao sto je on izjavio) ako mu je u cilju na zimu kad predje u dinamo da osvoji naslov sa njima!?
Od bitnih transfera ovo ljeto sto smo napravili su jedino transferi andrijasevica i ristovskog
Bez andrijasevica smo prosli salzburg i nije se toliko osjetio njegov odlazak, dok je odlazak ristovskog poljuljao temelje ekipe samo tako i dugo smo se vadili
Ne igranje gavranovica nece se toliko osjetit u igri posto ne sudjeluje previse, ali cemo vidjet sta ce promjenit u zavrsnici (isto kao i najboljeg vaseg strijelca futaca, igra dapace izgleda vam i bolje)
Od bitnih transfera ovo ljeto sto smo napravili su jedino transferi andrijasevica i ristovskog
Bez andrijasevica smo prosli salzburg i nije se toliko osjetio njegov odlazak, dok je odlazak ristovskog poljuljao temelje ekipe samo tako i dugo smo se vadili
Ne igranje gavranovica nece se toliko osjetit u igri posto ne sudjeluje previse, ali cemo vidjet sta ce promjenit u zavrsnici (isto kao i najboljeg vaseg strijelca futaca, igra dapace izgleda vam i bolje)
nowitzki-
2014-04-27
Ne trebaš odgovoriti ništa, sve si već rekao. Nigdje ja nisam reka da ne smite prodavati ako je lova potrebna i ako igrač želi otići, pričam o tome da svaki važan igrač koji ode, ti umanjuješ njegov značaj i doprinos. Rijeka je trenutno prilično slabija nego lani, vidit ćemo za ove igrače koji su dovedeni u samom finišu prijelaznog roka, ja bi reka prekasno jer se to tako ne radi. Tako je Hajduk godinama radio je nije imao novaca, pa bi u zadnji tren prodava igrače, a dovodija kako bi mi rekli na vrat-na nos!nowitzki wrote:Ja iskreno neznam sta oces da ti odgovorim, ako je igrac nezadovoljan i zeli otici pusti ga u kurac onda, kako sad ljudi u rijeci i navijaci mogi ocekivat da ce davat gavranovic za rijeku sto posto ( kao sto je on izjavio) ako mu je u cilju na zimu kad predje u dinamo da osvoji naslov sa njima!?
Guest- Guest
Ne umanjujem ja njihov znacaj ako kazem da su zamjenjivi, reko sam na kraju sezone da su svi osim ristovskog i bradarica
I od kad je rista otisao nasa igra je za par klasa pala u provaliju, za razliku od mitrovica, andrijasrvica, leskovica itd. Kad su odlazili
Isto ce bit i sa gavranovicem
I od kad je rista otisao nasa igra je za par klasa pala u provaliju, za razliku od mitrovica, andrijasrvica, leskovica itd. Kad su odlazili
Isto ce bit i sa gavranovicem
nowitzki-
2014-04-27
Fernandes potpisao za alanyu
Ajmo dinamo ale, kakvi skorpijoni
nowitzki-
2014-04-27
Ti ne kažeš samo da su zamjenjivi, nego baš umanjuješ značaj. No dobro, neću sad o tome tri dana...nowitzki wrote:Ne umanjujem ja njihov znacaj ako kazem da su zamjenjivi
Guest- Guest
Svaka kunica dobro dođe, kad si uvelike promašio u očekivanim prihodima za ovu kalendarsku godinunowitzki wrote:Fernandes potpisao za alanyu
Guest- Guest
I? Kad Rijeka to napravi onda je ooravdano? Što bi s najskupljim igračem kojem ističe ugovor, a neće potpisat novi? Plaćat ga milju € mjesečno samo za HNL i riskirat da ode badave nagodinu?nowitzki wrote:Fernandes potpisao za alanyu
Guest- Guest
Kulübümüz geçtiğimiz yıl Alanyaspor forması giyen Şilili futbolcu Junior Fernandes ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Dinamo Zagreb ile her konuda anlaşan kulübümüz yarın saat 18:30'da imza töreni düzenleyecek. Junior Fernandes yarın saat 15.00'de Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na inecek. Kulüp Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, Fernandes'in transfer çalışmalarını son derece sabırla takip ettiklerini söyledi. Transfer çalışmalarının yaklaşık 3 ay sürdüğünü belirten Çavuşoğlu, "Dinamo Zagreb kulübüyle çok sayıda görüşme yaptık. En sonunda iki kulüp bir noktada buluştu ve transferi gerçekleştirdik. Bu transferde bizlere anlayış gösteren Dinamo Zagreb Kulübü Başkanı Zdravko Mamiç'e teşekkür ediyorum. Fernandes iyi bir oyuncu. İnşallah onun da takıma katılmasıyla ligde istediğimiz sonuçları alacağımıza inanıyorum" dedi.
http://www.alanyaspor.com/
Eto, Alanyaspor na službenoj stranici potvrdio transfer, posebno se zahvaljuju, kako navode, predsjedniku Dinama, Zdravku Mamiću!
Samo Savjetnik, Živio Savjetnik
http://www.alanyaspor.com/
Eto, Alanyaspor na službenoj stranici potvrdio transfer, posebno se zahvaljuju, kako navode, predsjedniku Dinama, Zdravku Mamiću!
Samo Savjetnik, Živio Savjetnik
Guest- Guest
Cestitke Matjazu Keku koji je postao najdugovjecniji trener u povjesti HNL
Kakva velicina
Kakva velicina
nowitzki-
2014-04-27
Hugo Almeida ne može nastupiti u Osijeku, debitirat će protiv Rijeke
Iz grčkog saveza je stigao dokument, ali glasnik HNS-a izlazi srijedom...Hugo Almeida ipak neće moći debitirati u Osijeku, nego protiv Rijeke na Poljudu. Dokument ITC je iz grčkog saveza stigao sinoć, te u njemu stoji da Almeida nema suspenziju, ali problem je u tome što glasnik HNS-a izlazi srijedom, a prema našem nogometnom zakonu u njemu već mora biti objavljeno da igrač ima pravo nastupa.
Dakle, bitno je da Almeida nema suspenziju, ali valjalo bi razmisliti i o promjeni staromodnog pravila da HNS dopušta nastup samo igraču koji je objavljen u glasniku, koji u papirnatom izdanju izlazi jednom tjedno. U svakom slučaju - Almeida preskače Osijek.
Barem su unaprijed osigurali alibi za eventualni poraz od Osijeka. Kmečanje na
višem nivou.
višem nivou.
Guest- Guest
Ne pizdi, Tominjo...Morpheus wrote:Barem su unaprijed osigurali alibi za eventualni poraz od Osijeka. Kmečanje na
višem nivou.
Lik nema suspenziju, a ovi mu ne dopuštaju da igra jer nije objavljeno u nekom glasniku?!
Koja picka materina?!
Ruglo od saveza!
;)
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» HNL 2017/2018
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19
» Kvalifikacije za SP 2018.