HNL 2017/2018
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: HNL 2017/2018
Gospodin i golmančina. Samo eto, njemu dopušteno da promaši loptu kao u što je slučaj na ovim utakmicama što sam nalipija, a Kali nije nego to triba redovito lipiti jeli tako trolleru?operw wrote:kakav gospodin bože dragi gigi buffon
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Kažem, nogomet je tenisBraća wrote:Pa da i s kalinićem i bez njega ste kurac o ekipe...
Đoković je kurac od tenisača
Najvećini najdominantniji igrač svih vremena, a ti si glup ko kurac...
Guest- Guest
Braća wrote:isključivi krivac wrote:Kažem, nogomet je tenisBraća wrote:Pa da i s kalinićem i bez njega ste kurac o ekipe...
A gde ti je taj zadnjih godinu i nešto? U najboljim godinama za tenisača, nije ozljeđen a nema ga nigdje? Smeštaju mu organizatori pa ne može igrati?
Btw. kad mi netko kao ti napiše ovo to mi je kompliment. Zabrinuo bi se da pišeš drugačije o meni!
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Braća wrote:isključivi krivac wrote:Kažem, nogomet je tenisBraća wrote:Pa da i s kalinićem i bez njega ste kurac o ekipe...
A gde ti je taj zadnjih godinu i nešto? U najboljim godinama za tenisača, nije ozljeđen a nema ga nigdje? Smeštaju mu organizatori pa ne može igrati?
Btw. kad mi netko kao ti napiše ovo to mi je kompliment. Zabrinuo bi se da pišeš drugačije o meni!
Obrnuo je igricu i sada odmara. Vlasnik je bio sva 4 slama u isto vreme, nešto što drogorano štakor aa majorke i bazelski klošarvinlažna eličina mogu samo da sanjaju...
Guest- Guest
Bio, bio. Bio i ostato na tome što ima, dok nadal i federer (dedica) uzimaju i dalje dok tvoj đokica uzima samo pilule koje psihijatar propiše Tu ste negdi ti (zadnjih 15-ak godina) i on zadnjih godinu ipo
Guest- Guest
Uzimaju protiv drugorazrednih tenisera, dok je najvećibsve svoje slamove uzeo protiv pomenute dvojice i čmareja...
Bolje ćuti, ispadaš sve gluplji.
Guest- Guest
Da, da uzimaju i uzimaju, a stariji su od đokice koji je uzeo kako pišeš i staoBraća wrote:Uzimaju protiv drugorazrednih tenisera, dok je najvećibsve svoje slamove uzeo protiv pomenute dvojice i čmareja...
Na kraju je bitno tko je koliko uzeo, bio broj 1, a ne protiv koga si uzeo (btw. Federer i Nadal su uzimali protiv slabiji i boljih, ne biraju oni protivnike u finalu idiote)
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Da, da uzimaju i uzimaju, a stariji su od đokice koji je uzeo kako pišeš i staoBraća wrote:Uzimaju protiv drugorazrednih tenisera, dok je najvećibsve svoje slamove uzeo protiv pomenute dvojice i čmareja...
Na kraju je bitno tko je koliko uzeo, bio broj 1, a ne protiv koga si uzeo (btw. Federer i Nadal su uzimali protiv slabiji i boljih, ne biraju oni protivnike u finalu idiote)
Pssst, bolje ti je da ćutiš-resetovan si na fabrička podešavanja...
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:hahaha...Braća wrote:
resetovan si na fabrička podešavanja...
O bože...
još koji smajli, gluperdo-isprazni se...
Guest- Guest
Smajli su ništa za dočarati koliko si ti glup i smiješan. Da resetovan na fabrička podešavanjaBraća wrote:isključivi krivac wrote:hahaha...Braća wrote:
resetovan si na fabrička podešavanja...
O bože...
još koji smajli, gluperdo-isprazni se...
Guest- Guest
Resetovan na fabrička podešavanja Još je smiješno...
Btw. ti sebe rastavljaš svaki dan, ti sve znaš o igračima iz Hrvatske, o HNL-u, o igračima Hajduka, o Vlašiću, Kaliniću, itd.. Ma ti sve znaš, a ustvari nemaš pojma o ničemu, obično glupo laprdalo kojem je vrhunac danas spojiti se internet i napisati glupost na hrvatskom forumu, glupi ofr iz niša
Btw. ti sebe rastavljaš svaki dan, ti sve znaš o igračima iz Hrvatske, o HNL-u, o igračima Hajduka, o Vlašiću, Kaliniću, itd.. Ma ti sve znaš, a ustvari nemaš pojma o ničemu, obično glupo laprdalo kojem je vrhunac danas spojiti se internet i napisati glupost na hrvatskom forumu, glupi ofr iz niša
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Resetovan na fabrička podešavanja Još je smiješno...
Barem ne spavam sa miševima pod palubom nekog raspalog broda koji plovi pod zastavom neke srednjeameričke vukojebine...
Guest- Guest
Ne znam na kog misliš, ja ne spavam na nikakvom brodu (na brod idem samo kao turist ) ali bolje bilo da ti spavaš s miševima pod palubom nekog raspalog broda nego da si tako glup koliko jesiBraća wrote:isključivi krivac wrote:Resetovan na fabrička podešavanja Još je smiješno...
Barem ne spavam sa miševima pod palubom nekog raspalog broda koji plovi pod zastavom neke srednjeameričke vukojebine...
Guest- Guest
DINAMO SE ŽALI NA SUĐENJE "Ovo je strašno! Opet smo pokradeni"
Matjaž Kek nakon poraza u Puli:"Danas je slučajno sudio sudac iz Osijeka'
zg i riječki kmećavci
Guest- Guest
Nikakve potrebe nemaju žaliti se na suđenje ni jedni ni drugi. Imali su pun kurac šansi za gol da dobiju te utakmice bez beda, nisu zabili i to je to. Suđenje k'o suđenje, nekad ti donese, nekad ti odnese i na kraju si na svojem. I Kek i Svetina seru bez veze.
Zeko-
2015-08-26
Suđenje nekad ti donese, nekad odnese, osim kad Uefa šalje suce po zadatku
Guest- Guest
Stani malo...
Pa suci su masakrirali Osijeka, a Dinamo se žali na suce?!
Neka stoka stvarno nema obraz...
;)
;)
Guest- Guest
Smiješni penal i ruka kod gola u 94-oj, a ovi kmeće da su ih suci pokralifridrih_niche wrote:Stani malo...
;)
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» HNL 2017/2018
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.