HNL 2017/2018
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: HNL 2017/2018
Hajduk je izgleda sve karte bacio na osvajanje EL.
Zeko-
2015-08-26
Triba prije riješiti utakmicu, opet previše neiskorištenih prilika.
Kako bilo, Hajduk u ovih prvih 5 kola, 4 uzastopna gostovanja i sve utakmice bez 5-6 standardnih, Europa je prioritet i opet bod više od moćne Rijeke, bilo bi i više da nisu sjebali ono u Zaprešiću, a protiv Dinama neću spominjati jer je postalo normalno ono suđenje
Sad na engleze, ako triba hrabro i pošteno poginuti. Vidimo se Hajduče u četvrtak nakon dugo vrimena
Kako bilo, Hajduk u ovih prvih 5 kola, 4 uzastopna gostovanja i sve utakmice bez 5-6 standardnih, Europa je prioritet i opet bod više od moćne Rijeke, bilo bi i više da nisu sjebali ono u Zaprešiću, a protiv Dinama neću spominjati jer je postalo normalno ono suđenje
Sad na engleze, ako triba hrabro i pošteno poginuti. Vidimo se Hajduče u četvrtak nakon dugo vrimena
Guest- Guest
Ampere momci cekaju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
U četvrtak sam u Liverpoolu, pa nek se javeDesert_fox wrote:Ampere momci cekaju
Guest- Guest
Ti nemoj bjezati.kic wrote:
gejstina prsti iz vojinih postova
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ne bi ja to nazvao jadnim. To je mentalni sklop takav.Morpheus wrote:Još uvijek su suci krivi za poraz...hahaha, kako jadno.
Zeko-
2015-08-26
Samo da nam Uefa u Liverpool ne pošalje suca sa zadatkom, takve su nekoć slali u ZagrebZeko wrote:Ne bi ja to nazvao jadnim. To je mentalni sklop takav.Morpheus wrote:Još uvijek su suci krivi za poraz...hahaha, kako jadno.
Jeben je taj mentalni sklop
Guest- Guest
Nisam gledao jucer utakmicu, itj. Pogledao sam zadnjih 30 minuta
Katastrofa sta rec, ali realno i ocekivajuci kao sto sam i napisao tu pred koji dan
Puno je odlazak ristovkog utjecao, najbitniji igracbkod keka, nije ni bilo vesovica, a takvih igraca nemamo ni blizu na klupi, neznam, ne mirise na dobro, bojim se potopa u pireju
Katastrofa sta rec, ali realno i ocekivajuci kao sto sam i napisao tu pred koji dan
Puno je odlazak ristovkog utjecao, najbitniji igracbkod keka, nije ni bilo vesovica, a takvih igraca nemamo ni blizu na klupi, neznam, ne mirise na dobro, bojim se potopa u pireju
nowitzki-
2014-04-27
Izgledamo ko nba igraci u space jamu kad im otmu talent, nadam se da cemo se brzo izvuc iz ove krize
nowitzki-
2014-04-27
Ne umišljaj si jer nema potrebe za tim. U Liverpoolu možeš i ti suditi, tamo apsolutno sve ovisi o Evertonu i o tome da li im se EL uklapa u raspored utakmica ili ne. Ako im se to igra dobili budete 5 komada, a ako ne imate šanse čak i proći dalje. Baš ništa u tim utakmicama ne ovisi o Hajduku.isključivi krivac wrote:Samo da nam Uefa u Liverpool ne pošalje suca sa zadatkom, takve su nekoć slali u ZagrebZeko wrote:Ne bi ja to nazvao jadnim. To je mentalni sklop takav.Morpheus wrote:Još uvijek su suci krivi za poraz...hahaha, kako jadno.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Ne umišljaj si jer nema potrebe za tim. U Liverpoolu možeš i ti suditi, tamo apsolutno sve ovisi o Evertonu i o tome da li im se EL uklapa u raspored utakmica ili ne. Ako im se to igra dobili budete 5 komada, a ako ne imate šanse čak i proći dalje. Baš ništa u tim utakmicama ne ovisi o Hajduku.isključivi krivac wrote:Samo da nam Uefa u Liverpool ne pošalje suca sa zadatkom, takve su nekoć slali u ZagrebZeko wrote:Ne bi ja to nazvao jadnim. To je mentalni sklop takav.Morpheus wrote:Još uvijek su suci krivi za poraz...hahaha, kako jadno.
Ne umišljam si ja ništa nego sam samo ironičan, teško je tebi to primjetiti.
Ja sam suđenje u Europi i više nego zadovoljan, nema gluposti, sranja i RESPECTA Tako već godinama, i da se sutra dogodi neka kardinalna greška na štetu Hajduka, sigurno neću smatrati da je namjerna jer je rijetkost.
Što se Evertona tiće, ja dobro znam protiv koga igramo, kakav budžet ima taj klub i koliko troši na igrače!
Guest- Guest
Lijepo sam ti ja pisao da će te pasti nakon prodaje najboljih igrača uz zamjene koje dovodite, pa si pričao bajke kako u Rijeci uvijek nađu dobre zamjene, kako će Kek to galvanizirati i slično.nowitzki wrote:Nisam gledao jucer utakmicu, itj. Pogledao sam zadnjih 30 minuta
Slabiji ste nego lani, i to prilično,a to je očigledno. Valjda sam postaješ svjestan da je tvoja prognoza kako će te Hajduk ostaviti 20 i više bodova čista utopija Pogotovo sad kad se Hajduk više okrene HNL-u, bez obzira kako proša u dvi utakmice protiv Evertona!
Guest- Guest
Jbt. pa cijelo ljeto naslovi kako se Rijeka pojačava!?nowitzki wrote:Nisam gledao jucer utakmicu, itj. Pogledao sam zadnjih 30 minuta
sat2-
2015-09-28
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/transfer-kakvom-hrvatska-dugo-nije-svjedocila-nogometas-istre-danas-potpisuje-za-slavnu-benficu-stize-kao-zamjena-za-igraca-barcelone/6455335/nowitzki wrote:Izgledamo ko nba igraci u space jamu kad im otmu talent, nadam se da cemo se brzo izvuc iz ove krize
Vaš igrač ...
sat2-
2015-09-28
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» HNL 2017/2018
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.