HNL 2017/2018
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: HNL 2017/2018
jah!isključivi krivac wrote:Očito i u Osijeku nema nikih problema što su odlučili biti dobri s Mamićem, pokloni stižu!Fénix wrote:Ništa. Čekam četvrtak i Austriju.
kao i vaš drugi gol u Vinkovcima.
o tome čmrlja.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
TVORNICA ULJA ZAGREBoperw wrote:
Zeko-
2015-08-26
river_jude wrote:Evo, ja baš nisam u toku pa me zanima kak Osijek liže Maminju šupak.
Ja pozdravljam ulazak kapitala u naš nogomet, nemam ništa protiv ulaganja i privatiziranja klubova, ali baš me zanima kad će doći neki privatnik, uložiti u jedan naš klub lovu, ali i jasno kazati da žele poštenije odnose u Hrvatskom nogometu, puno pošteniji i bolji HNS,a ne ovako kao Osijek i Rijeka, tj. ljudi u njihovo ime, uvlačiti se jednom Mamiću u šupak sve samo da bi dobili neke mrvice (bile one veće ili manje).
Guest- Guest
Titoslavskog Nije Hajduk nikad bio ničiji nego dalmatinski klub u prvom redu, ako bi me moga razumiti navijač mađarskog kluba koji na tribini slavi golove uz neku gej pjesmicuFénix wrote:Čuveni grb titoslavskog kluba. Uvijek sam ga prije 20 godina trljao svom stricu i bratiću u nos, a danas ni čuti ni vidjeti od njih riječi. Zgazdilo im sve s vremenom što su od kluba napravili.operw wrote:
A da smo mi bili toliko titoslavski, ne bi se navijači vašeg Osijeka nekoć zvali po uzoru na navijače titoslavskog kluba, zar ne "pametni"?
Guest- Guest
TVORNICA ULJA ZAGREBoperw wrote:
Zeko-
2015-08-26
isključivi krivac wrote:Titoslavskog Nije Hajduk nikad bio ničiji nego dalmatinski klub u prvom redu, ako bi me moga razumiti navijač mađarskog kluba koji na tribini slavi golove uz neku gej pjesmicuFénix wrote:Čuveni grb titoslavskog kluba. Uvijek sam ga prije 20 godina trljao svom stricu i bratiću u nos, a danas ni čuti ni vidjeti od njih riječi. Zgazdilo im sve s vremenom što su od kluba napravili.operw wrote:
A da smo mi bili toliko titoslavski, ne bi se navijači vašeg Osijeka nekoć zvali po uzoru na navijače titoslavskog kluba, zar ne "pametni"?
Džaba lažeš
Slušaj kakoni tribine ječe
Guest- Guest
Da, nije mi jasan ovaj dres za Mamića nikak, al bi onda bilo za očekivati i da je Osijek skinul gaće Dinamu, a ne im otel dva boda.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Nisam pisao o skidanju gaća,iako ni to nije isključeno s obje strane ako u datom trenutku nekom od njih bude tribalo. No pričam o tom ulizivanju, tako su i u Rijeci sad i Osijeku.river_jude wrote:Da, nije mi jasan ovaj dres za Mamića nikak, al bi onda bilo za očekivati i da je Osijek skinul gaće Dinamu, a ne im otel dva boda.
Guest- Guest
Braća wrote:isključivi krivac wrote:Titoslavskog Nije Hajduk nikad bio ničiji nego dalmatinski klub u prvom redu, ako bi me moga razumiti navijač mađarskog kluba koji na tribini slavi golove uz neku gej pjesmicuFénix wrote:Čuveni grb titoslavskog kluba. Uvijek sam ga prije 20 godina trljao svom stricu i bratiću u nos, a danas ni čuti ni vidjeti od njih riječi. Zgazdilo im sve s vremenom što su od kluba napravili.operw wrote:
Džaba lažeš
Slušaj kakoni tribine ječe
Znači plač kad je umro predsjednik Tito tebi znači da je Hajduk titovski klub? Hajduk je postojao i prije Tita - njegovog djelovanja, a da je htio postati titov i vojni klub, mogao je, ali nije. Zahvali Hajduku što ti je partizančić uopće osnovan
Zar Tito nije bio navijač tog Partizana kojeg su njegovi i osnovali? Na ovom gore videu plaču i iz Zvezde. Znači, osim Hajduka, Partizan i Zvezda su također titovski klubovi. Čekaj, čekaj,imam još nešto:
Evo se i Dinamo zajedno s Zvezdom kune Titu, i on je titovski klub
Guest- Guest
Isit prekršaji i oba suđena ... poništen gol Hodžića i sviran penal za Osijek?! Ako je oštećena Rijeka onda je oštećen i Dinamo?nowitzki wrote:Hahahaha kakav penal za osijek, sad sam tek vidio, pa ono protiv nas sta su sudili je bilo za zatvor za razliku od ovog, protiv rijeke osijek je nikako igrao, obrana ajde, ali prema naprijed se muce u picku materinu
sat2-
2015-09-28
Ampere napusi se smrdljive kurcine smecaru orjunaskiisključivi krivac wrote:Istinaoperw wrote:kakav loš photoshop
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Desert_fox wrote:Ampere napusi se smrdljive kurcine smecaru orjunaskiisključivi krivac wrote:Istinaoperw wrote:kakav loš photoshop
Guest- Guest
Drkaj na svog hajduka a ostavi se juventusa. Jasno cigane usrani.
Vidimo se za 15 dana kad razlika bude 6 bodova.
A onda opet kmeci o masovnoj uroti protiv hajduka i prodaji jogurt i smoki
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ja Juventus nisam spominjao, zamijenio si me s nekimDesert_fox wrote:Drkaj na svog hajduka a ostavi se juventusa. Jasno cigane usrani.
Guest- Guest
Nisi dostojan jebo ti nog mater da uzimad mie moh jubentusa. Nefiraj mk svetinju
2015-09-13
https://www.facebook.com/negujmosrbskijezik/videos/1901879286806586/
Kako se bolesnik ispišao po kurvickom (a i ostalima)
Kako se bolesnik ispišao po kurvickom (a i ostalima)
Guest- Guest
Gasi internetbafalo wrote:sad je vučić dobar..
2015-09-13
Neka ovaj dan ostane obiljezen spomenicom na to da je Bafalo zadao smrtni udarac niskom ciganu
2015-09-13
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» HNL 2017/2018
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19