Telegonija - znanstveni dokaz važnosti djevičanstva i bračne vjernosti
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Telegonija - znanstveni dokaz važnosti djevičanstva i bračne vjernosti
where's a will there's a way.
biološka evolucija, kao i tehnološka, ima tendenciju mimikrije..
biološka evolucija, kao i tehnološka, ima tendenciju mimikrije..
Isto triba provjeriti -DNK-
Pusti ti šta ona kaže-Tvoja su ....majke mi-
Pusti ti šta ona kaže-Tvoja su ....majke mi-
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Jeba mi sa. Dobra djeca. Da nisu, eeee onda bi provjeravao. Ovako mogu saznati sta necu. Tako da....
2014-04-14
A di s to tele gonija,jebemu nedilju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
viš vraga....ja bio prosječna 4 u školi a djeca odlični đaci...biće mala imala ukusa...ak ševi nek ševi intelektualac,al bogati šta je onda našla na meni???
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Bolje da ti ne govorim.
Šala
Šala
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Koliko se sjećam, ti si nekad na starom forumu tvrdio da penis pored svoje primarne funkcije oplođivanja ima i sekundarnu, a to je čišćenje ostataka sperme prethodnih partnera u tijelu žene... a i ova tvrdnja vrijedi samo uvjetno, ako se nije koristila zaštita, jer ako jest, nije imalo što ostati.ostrakon wrote:Naime DNK iz sperme ženinih prethodnih partnera ostaje prisutan u tkivu maternice,
Guest- Guest
a to s gumicom ,to mi je tak kao da jedem salamu preko izloga....nije nešt ...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
K´o da peres noge a nisi skinuo carape. tstststs
2014-04-14
Pa zapravo je to prilično učinkovito, jednakim utroškom vode i sapuna opereš i noge i čarape...abraham wrote:K´o da peres noge a nisi skinuo carape. tstststs
Brain32-
2014-04-15
Starhemberg wrote:Koliko se sjećam, ti si nekad na starom forumu tvrdio da penis pored svoje primarne funkcije oplođivanja ima i sekundarnu, a to je čišćenje ostataka sperme prethodnih partnera u tijelu žene... a i ova tvrdnja vrijedi samo uvjetno, ako se nije koristila zaštita, jer ako jest, nije imalo što ostati.ostrakon wrote:Naime DNK iz sperme ženinih prethodnih partnera ostaje prisutan u tkivu maternice,
Na koji je to način u suprotnosti jedno s drugim? Očito priroda nikad ne odustaje pa nađe zaobilazne putove. Jedno je micanje sperme mehaničkim putem spolovilom, sasvim nešto drugo zaostala DNK. Neki su tako našli mušku DNK u tkivu ženskog mozga, što misliš kako je dospjela tamo?
Ako ne vjeruješ meni, jer ja nisam dovoljno inteligentan, valjda ćeš vjerovati službenim medicinskim časopisima...
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20626678
Guest- Guest
Jest teoretski kao sta je isto jebat sa kondomomi bez.Brain32 wrote:Pa zapravo je to prilično učinkovito, jednakim utroškom vode i sapuna opereš i noge i čarape...abraham wrote:K´o da peres noge a nisi skinuo carape. tstststs
abraham-
2014-04-14
jeste u teoriji kao da je isto jebati sa kondomom.Brain32 wrote:Pa zapravo je to prilično učinkovito, jednakim utroškom vode i sapuna opereš i noge i čarape...abraham wrote:K´o da peres noge a nisi skinuo carape. tstststs
abraham-
2014-04-14
Nisam rekao da ti ne vjerujem. Ako nekom na forumu vjerujem što se tiče tih stvari, onda si to ti...samo mi eto, malo bilo previše čudno na prvu ruku...ostrakon wrote:Starhemberg wrote:Koliko se sjećam, ti si nekad na starom forumu tvrdio da penis pored svoje primarne funkcije oplođivanja ima i sekundarnu, a to je čišćenje ostataka sperme prethodnih partnera u tijelu žene... a i ova tvrdnja vrijedi samo uvjetno, ako se nije koristila zaštita, jer ako jest, nije imalo što ostati.ostrakon wrote:Naime DNK iz sperme ženinih prethodnih partnera ostaje prisutan u tkivu maternice,
Na koji je to način u suprotnosti jedno s drugim? Očito priroda nikad ne odustaje pa nađe zaobilazne putove. Jedno je micanje sperme mehaničkim putem spolovilom, sasvim nešto drugo zaostala DNK. Neki su tako našli mušku DNK u tkivu ženskog mozga, što misliš kako je dospjela tamo?
Ako ne vjeruješ meni, jer ja nisam dovoljno inteligentan, valjda ćeš vjerovati službenim medicinskim časopisima...
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20626678
Guest- Guest
Mislim da je priroda prije uredila stvar da se to ne događa.
Uostalom,zasto sluzi i mjesecnica.
:)
Uostalom,zasto sluzi i mjesecnica.
:)
2014-04-12
šta mjesečnica, pa u jednon ciklusu se sve odigra.
2014-04-16
Nisam procitala pazljivo,ali kazes da je uvjet promiskuitet?!
;)
;)
2014-04-12
DNK svih muškaraca s kojima si spavala ostaje trajno u tebi, pluta u tvojoj krvi i čeka sa s nekim ostaneš treudna, a onda vrši svoj utjecaj na razvoj ploda.maggie13 wrote:Nisam procitala pazljivo,ali kazes da je uvjet promiskuitet?!
;)
To je npr. jedan znanstveno ozbiljan razlog zašto bi silovanje trebalo biti nešto najgore što se ženi može dogoditi.
Guest- Guest
da,
znači, ženama kest u interesu pokupiti što više sperme kako bi kombinirali poželjne osobine.
znači, ženama kest u interesu pokupiti što više sperme kako bi kombinirali poželjne osobine.
2014-04-16
zvuci kao znanstvena fantastika..svi smo braca i sestre, bla-bla..ostrakon wrote:DNK svih muškaraca s kojima si spavala ostaje trajno u tebi, pluta u tvojoj krvi i čeka sa s nekim ostaneš treudna, a onda vrši svoj utjecaj na razvoj ploda.maggie13 wrote:Nisam procitala pazljivo,ali kazes da je uvjet promiskuitet?!
;)
To je npr. jedan znanstveno ozbiljan razlog zašto bi silovanje trebalo biti nešto najgore što se ženi može dogoditi.
2014-04-12
ne,zenkama je u interesu dobit dijete s osobom koju trenutno idealiziraju.aben wrote:da,
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
» "Znanstveni i teološki dokazi: Torinsko platno dokaz je Isusova uskrsnuća"
» Poliamorija - kraj vjernosti
» Bracne vode Seva i cigo Keba
» Francuska uvodi zatvorske i novčane kazne za provođenje testova djevičanstva
» "Znanstveni i teološki dokazi: Torinsko platno dokaz je Isusova uskrsnuća"
» Poliamorija - kraj vjernosti
» Bracne vode Seva i cigo Keba
» Francuska uvodi zatvorske i novčane kazne za provođenje testova djevičanstva
Page 2 of 3