Bracne vode Seva i cigo Keba
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Bracne vode Seva i cigo Keba
Tako i treba...samo cigo moze uzet ofucanu kurabu a i kurabi..ostao samo cigo..i mandarenje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bracne vode Seva i cigo Keba
......ajajaj ciganska sreca pregolema u nas sator stigla seva
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa sad. Bolje Ciga i mandarenje nego ispušeni intelektualac i frustracije.vuksadinare wrote:Tako i treba...samo cigo moze uzet ofucanu kurabu a i kurabi..ostao samo cigo..i mandarenje
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
istina..bas sam i ja o tome razmisljala..dobro se dokazala..:DEva wrote:Nije Sevka ni luda. Oženila mladog frajera. Svaka čast!
2014-04-12
Sve su žene iste kad dodju u srednje godine - samo da je piletine.maggie13 wrote:istina..bas sam i ja o tome razmisljala..dobro se dokazala..:DEva wrote:Nije Sevka ni luda. Oženila mladog frajera. Svaka čast!
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
je,bas smo pokvarene..i kaze se u 'najbolje godine'..:Dmarcus-t wrote:Sve su žene iste kad dodju u srednje godine - samo da je piletine.maggie13 wrote:istina..bas sam i ja o tome razmisljala..dobro se dokazala..:DEva wrote:Nije Sevka ni luda. Oženila mladog frajera. Svaka čast!
2014-04-12
marcus-t wrote:Sve su žene iste kad dodju u srednje godine - samo da je piletine.maggie13 wrote:istina..bas sam i ja o tome razmisljala..dobro se dokazala..:DEva wrote:Nije Sevka ni luda. Oženila mladog frajera. Svaka čast!
Otkad su izmislili vijagru, to nema toliki značaj.
crvenkasti-
2014-04-17
tjesi se 8-)crvenkasti wrote:marcus-t wrote:Sve su žene iste kad dodju u srednje godine - samo da je piletine.maggie13 wrote:istina..bas sam i ja o tome razmisljala..dobro se dokazala..:DEva wrote:Nije Sevka ni luda. Oženila mladog frajera. Svaka čast!
2014-04-12
dzango wrote:Pa sad. Bolje Ciga i mandarenje nego ispušeni intelektualac i frustracije.vuksadinare wrote:Tako i treba...samo cigo moze uzet ofucanu kurabu a i kurabi..ostao samo cigo..i mandarenje
Tebra...ove hrvatice pre i gance biraju nego rvate... Auuuu
Ima i 'ercegovački certifikat, dobra roba sigur...Stanojko wrote:dzango wrote:Pa sad. Bolje Ciga i mandarenje nego ispušeni intelektualac i frustracije.vuksadinare wrote:Tako i treba...samo cigo moze uzet ofucanu kurabu a i kurabi..ostao samo cigo..i mandarenje
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Whatever... Da sam rvat zabrinuo bih se... (ovo za onaj deo rvacke koji jos voli zene) :)
U četvrtak sam vidjela jedno lijepo stvorenje, a po prezimenu, jer svi kaj završavaju na O su uglavnom Hercegovci, rekla bih da je i on, Damir Kedžo. Mamma mia kak je mali dobar, baš jebozovan.Ero wrote:Ima i 'ercegovački certifikat, dobra roba sigur...Stanojko wrote:dzango wrote:Pa sad. Bolje Ciga i mandarenje nego ispušeni intelektualac i frustracije.vuksadinare wrote:Tako i treba...samo cigo moze uzet ofucanu kurabu a i kurabi..ostao samo cigo..i mandarenje
Guest- Guest
Ma one bi sve ovakve ko ja, s fino definiranim mišićnim tonusom. Ne vole one muške sa šlaufima. A ja opet, ne znam zašto, nekako volim kad ženska ima onako mali mali trbušćić a ne da je ravna ko daska.crvenkasti wrote:marcus-t wrote:Sve su žene iste kad dodju u srednje godine - samo da je piletine.maggie13 wrote:istina..bas sam i ja o tome razmisljala..dobro se dokazala..:DEva wrote:Nije Sevka ni luda. Oženila mladog frajera. Svaka čast!
2015-10-07
Oli ti nije bilo dosta što si se jednom zajebala na tu foru?Eva wrote:U četvrtak sam vidjela jedno lijepo stvorenje, a po prezimenu, jer svi kaj završavaju na O su uglavnom Hercegovci, rekla bih da je i on, Damir Kedžo. Mamma mia kak je mali dobar, baš jebozovan.Ero wrote:Ima i 'ercegovački certifikat, dobra roba sigur...Stanojko wrote:dzango wrote:Pa sad. Bolje Ciga i mandarenje nego ispušeni intelektualac i frustracije.vuksadinare wrote:Tako i treba...samo cigo moze uzet ofucanu kurabu a i kurabi..ostao samo cigo..i mandarenje
2015-10-07
Kad? Ne sjećam semarcus-t wrote:Oli ti nije bilo dosta što si se jednom zajebala na tu foru?Eva wrote:U četvrtak sam vidjela jedno lijepo stvorenje, a po prezimenu, jer svi kaj završavaju na O su uglavnom Hercegovci, rekla bih da je i on, Damir Kedžo. Mamma mia kak je mali dobar, baš jebozovan.Ero wrote:Ima i 'ercegovački certifikat, dobra roba sigur...Stanojko wrote:dzango wrote:Pa sad. Bolje Ciga i mandarenje nego ispušeni intelektualac i frustracije.vuksadinare wrote:Tako i treba...samo cigo moze uzet ofucanu kurabu a i kurabi..ostao samo cigo..i mandarenje
Guest- Guest
Ne pravi se nevinašce.Eva wrote:Kad? Ne sjećam semarcus-t wrote:Oli ti nije bilo dosta što si se jednom zajebala na tu foru?Eva wrote:U četvrtak sam vidjela jedno lijepo stvorenje, a po prezimenu, jer svi kaj završavaju na O su uglavnom Hercegovci, rekla bih da je i on, Damir Kedžo. Mamma mia kak je mali dobar, baš jebozovan.Ero wrote:Ima i 'ercegovački certifikat, dobra roba sigur...Stanojko wrote:dzango wrote:Pa sad. Bolje Ciga i mandarenje nego ispušeni intelektualac i frustracije.vuksadinare wrote:Tako i treba...samo cigo moze uzet ofucanu kurabu a i kurabi..ostao samo cigo..i mandarenje
2015-10-07
Sećaš se Šerbedžije u U raljama života? Jebiga, nema od toga selameta, što bi rekla tetka Đana.Stanojko wrote:dzango wrote:Pa sad. Bolje Ciga i mandarenje nego ispušeni intelektualac i frustracije.vuksadinare wrote:Tako i treba...samo cigo moze uzet ofucanu kurabu a i kurabi..ostao samo cigo..i mandarenje
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» Privelo Kebu! Ko je Keba? Neki levat.
» Telegonija - znanstveni dokaz važnosti djevičanstva i bračne vjernosti
» Ode i Cigo
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» Privelo Kebu! Ko je Keba? Neki levat.
» Telegonija - znanstveni dokaz važnosti djevičanstva i bračne vjernosti
» Ode i Cigo
Page 1 of 3