Mladić priveden jer je na Facebooku pisao o Plenkoviću, tereti ga se za prijetnju
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Mladić priveden jer je na Facebooku pisao o Plenkoviću, tereti ga se za prijetnju
Imam psihologiju u malom prstu ....mogu te usmjerit na nasilje ili nenasilje.
YOU CHOICE.
Pederčina PLenković misli da ce represijom išta postić.
JEDINO ŠAKU U GLAVU.
YOU CHOICE.
Pederčina PLenković misli da ce represijom išta postić.
JEDINO ŠAKU U GLAVU.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Mladić priveden jer je na Facebooku pisao o Plenkoviću, tereti ga se za prijetnju
Plenkovic sin lekarke , UDBA i njeni potomci koji su promjenili odjela i patrijaske knjižice misle da mogu zaplašiti likove poput mene.
Nemožeš , previše sam inteligentan za tebe.
NE BOJIM TE SE , TO TI JE MOJA PORUKA.
Nemožeš , previše sam inteligentan za tebe.
NE BOJIM TE SE , TO TI JE MOJA PORUKA.
2014-04-11
Nemožeš uplašiti poglavicu , taj ima više ratnih ožiljaka nego ti stanica u tijelu i više znanja nego šta ceš ti imat za miljon života.
MOŽEŠ MU SAMUO ČUČNIT I POPUŠIT KURAZ.
A I TO JE PITANJE JEL MOŽEŠ.
MOŽEŠ MU SAMUO ČUČNIT I POPUŠIT KURAZ.
A I TO JE PITANJE JEL MOŽEŠ.
2014-04-11
Dragi moj udbaški potomce ako želiš RAT .....nemoj posli kukat ....nisam htjeo , tko nas bre zavadi ovo ono i te šeme.
HOČEŠ RAT ?
IDIOTE.
HOČEŠ RAT ?
IDIOTE.
2014-04-11
Dobit ceš rat ...pet dana zatvora za Torcidu ...sad ovo ...skužio sam šta oceš.
E SAD CEŠ DOBIT RAT.
KRETENU UMIŠLJENI.
E SAD CEŠ DOBIT RAT.
KRETENU UMIŠLJENI.
2014-04-11
Gospodin Anemija.
Potomak UDBE.
Potomak UDBE.
2014-04-11
Evo ti rat :
http://www.index.hr/vijesti/clanak/napadnuto-turisticko-odmaraliste-u-maliju-sumnja-se-na-dzihadiste/977596.aspx
I HR je turizam.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/napadnuto-turisticko-odmaraliste-u-maliju-sumnja-se-na-dzihadiste/977596.aspx
I HR je turizam.
2014-04-11
PA ČEŠ SE KURVIN SINE NAUCIT DA NEMOŽEŠ DRŽAT GRANICU PREMA HERCEGOVINI A IZA SEBE IMAT NAROD KOJI TI OCE ISPALIT METAK U POTILJAK.
2014-04-11
Kim Jong pizda anemična...
darth_vader-
2014-04-17
Uh, dobro da je ovaj forum beznačajan...
red wolf-
2016-02-10
Forum je fala kurzu beznacajan no moja procjena necije namjere NIJE.
2014-04-11
Šta je to moja procjena ? To ti je ono pustim te pa gledam , kad vidim kakvi je tko i vidim da je to netko s kime nema price onda ga samo zgazim.
Plenokovic ce biti brutalno pregažen.
Plenokovic ce biti brutalno pregažen.
2014-04-11
Plenkovic je kao osoba zao , nešto šta mi u scientologiji zovemo antisocijalna osobnost.
Za početak : KLONITE JE SE.
Za početak : KLONITE JE SE.
2014-04-11
Ako mislite da je njega brige il da nece napravit 2000 prijava , varate se , shebavanje vas njegov je OPSTANAK.
On je zao.
On je zao.
2014-04-11
Malo su i ljudi idioti.. pljuju ko kamile,prijete,laju,dizu buku,a od takvih nema akcije..malo ispucaju svoje frustracije,a jos za to i najebu...
Jebote,suti i odradi misao,bar si nes napravio...i ako najebes,znat ces zasto..
Jebote,suti i odradi misao,bar si nes napravio...i ako najebes,znat ces zasto..
Guest- Guest
Ja necu šutit , ja cu ga baš pljuvat di god stignem.
Znaci takva osoba se nikad izravno nenapada ?
Zašto ?
On je specijalist za uništavanje drugih , jedino o tome razmišlja.
Znaci takva osoba se nikad izravno nenapada ?
Zašto ?
On je specijalist za uništavanje drugih , jedino o tome razmišlja.
2014-04-11
Kako se uništavjua takve osobe u situaciji gdje raja na planeti nije obrazovana o takvom tipu ljudi tj u manjini si ?
Necete vjerovati al : PODATKOM KOJI ON NEZNA.
Necete vjerovati al : PODATKOM KOJI ON NEZNA.
2014-04-11
Zašto podatkom koji on nezna ?
Pa baš zato jer je njegov um specijalista za uništavanje drugih no trebaju mu podaci.
Nemoš uništit nekoga ako ti fali podatak u proracunu.
Pa baš zato jer je njegov um specijalista za uništavanje drugih no trebaju mu podaci.
Nemoš uništit nekoga ako ti fali podatak u proracunu.
2014-04-11
Dosad sam kroz zivot naucio,da od lajavaca,tu ne mislim na nikog konkretno,covjek se ne mora zazirati... i cuke koji laju ne ujedaju...cuvaj se onog koji suti i samo te gleda...
sva ova trtljanja,o politicarima,ovo treba,ono treba..to je vise onako da likovi ipusu se,ispadnu frajeri,mange,i to je to...pravi baja,samo tiho pridje i ....... drugi lik je doli..trajno ili privremeno,ovisno o razlogu..
sva ova trtljanja,o politicarima,ovo treba,ono treba..to je vise onako da likovi ipusu se,ispadnu frajeri,mange,i to je to...pravi baja,samo tiho pridje i ....... drugi lik je doli..trajno ili privremeno,ovisno o razlogu..
Guest- Guest
Nemam pojma.
Ak o bih ja znao izletilo bi mi ....zna netko u Asthar komadni ...odi pa ih pitaj koji je to podatak koji neznaš.
Ak o bih ja znao izletilo bi mi ....zna netko u Asthar komadni ...odi pa ih pitaj koji je to podatak koji neznaš.
2014-04-11
http://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/492233/rusi-i-amerikanci-bez-milosti-za-hrvatsku-godinama-cemo-placati-ceh-za-agrokor
2014-04-11
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "POLICAJAC JE IZUČIO BIT DEBIL" Zbog komentara na Facebooku priveden još jedan mladić
» Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
» Na Facebooku objavio tuđe komentare o Plenkoviću, na vratima mu se pojavila policija
» Ono za što me se tereti, u stvarnosti se i dogodilo
» Analiza Opasni politički tereti Nine Obuljen
» Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
» Na Facebooku objavio tuđe komentare o Plenkoviću, na vratima mu se pojavila policija
» Ono za što me se tereti, u stvarnosti se i dogodilo
» Analiza Opasni politički tereti Nine Obuljen
Page 5 of 6