Mladić priveden jer je na Facebooku pisao o Plenkoviću, tereti ga se za prijetnju
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Mladić priveden jer je na Facebooku pisao o Plenkoviću, tereti ga se za prijetnju
Nema ništa besplatno. :)dijagram wrote:Nije sve u kupi-prodajTriny wrote:Niste mi onda zanimljivi.dijagram wrote:Nikako.Triny wrote:Odmah da ste otvorili accounte na FB. Pa mislim, kako vam prodati nešto...?Leviathan2 wrote:
nemam ni ja fejs srecom, kolege na bausteli su me hebale jedno vrijeme da sam zaostao jer nemam fejs pa skajp pa vacap, eee reko, vako i sto kazem kazem u oci, osim ovog foruma ne seruckam nigdje na internetu,
nekad sam bio ircer al sam se odvadio, tj skinuo ;D
Nista ne kupujemo:)
Moze nesato i besplatno:)
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: Mladić priveden jer je na Facebooku pisao o Plenkoviću, tereti ga se za prijetnju
Zgodne stvari.Leviathan2 wrote:a sto prodajesTriny wrote:Niste mi onda zanimljivi.dijagram wrote:Nikako.Triny wrote:Odmah da ste otvorili accounte na FB. Pa mislim, kako vam prodati nešto...?Leviathan2 wrote:
nemam ni ja fejs srecom, kolege na bausteli su me hebale jedno vrijeme da sam zaostao jer nemam fejs pa skajp pa vacap, eee reko, vako i sto kazem kazem u oci, osim ovog foruma ne seruckam nigdje na internetu,
nekad sam bio ircer al sam se odvadio, tj skinuo ;D
Trinity-
2014-04-17
ma mislim da sam negdje okrajcio tu vjest al ne sjecam se detalja, sa robotima i siledzijama sistema se ne treba zalit jer zalis se opet njima, to treba po nosudijagram wrote:ma bilo po netu, obostrana rasprava pa pljuvacina,nesto ko na forumuLeviathan2 wrote:on misli da smije, da meni to napravi, tj posalje svoje pse i zatoci me, coece, potrazio bih ga kad tad osim ako ga se u medjuvremenu nebi docepali lovci iz plemena ;Ddijagram wrote:ma taj je i inace neki opicen lik, ali nebitnoLeviathan2 wrote:jbte, mogu mislit sto mu je ostalo, jos uvjek vjerojatno ima zombi odlikedijagram wrote:
nemam pojma, mislim da je izasao ali nakon puno vremena i prisilnog kljukanja tabletama:)
bio je nekoliko mjeseci u vrapcu
bila je ta konverzacija ili njen bitan dio dostupna na internetu
vrijedjao je i ostoja njega, nista manje ali on to valjda smije:)
i onda tipa sprtljaju u vrapce:)
zalio se na sve strane ali nista
zakon nije iznad covjeka ni za neciji osobni obracun, zakon treba da regulira odnose i iskljucivo u ekscesnim slucajevima da upotrijebi silu, sto naravno psi sistema ne cine, koliko ubojstava se dogodi jer ne reagiraju na prituzbe a kad nesto napises na netu za politicke stakore , evo ih odmah
Triny wrote:Nema ništa besplatno. :)dijagram wrote:Nije sve u kupi-prodajTriny wrote:Niste mi onda zanimljivi.dijagram wrote:Nikako.Triny wrote:
Odmah da ste otvorili accounte na FB. Pa mislim, kako vam prodati nešto...?
Moze nesato i besplatno:)
dijagram-
2015-08-09
i ja sam zgodan pa me ne prodaju :PTriny wrote:Zgodne stvari.Leviathan2 wrote:a sto prodajesTriny wrote:Niste mi onda zanimljivi.dijagram wrote:Nikako.Triny wrote:
Odmah da ste otvorili accounte na FB. Pa mislim, kako vam prodati nešto...?
162
94
crna vrana kosa
plavo vodnjikave oci
osmjeh bude
tako nekako, al je i ostoja za pisat ga po cijele danemarcellus wrote:maggie13 wrote:franciskovica?dijagram wrote:sad ce klinca u vrapce na par mjeseci i prisilno lijecenje, ko onog sto se prepucavao s ostojicem
imo sam ga na fejsu, realno on je za vrapče
dijagram-
2015-08-09
realno, koliko ih iz sabora znas za vrapcemarcellus wrote:maggie13 wrote:franciskovica?dijagram wrote:sad ce klinca u vrapce na par mjeseci i prisilno lijecenje, ko onog sto se prepucavao s ostojicem
pernar, culej, stazic, asila...Leviathan2 wrote:realno, koliko ih iz sabora znas za vrapcemarcellus wrote:maggie13 wrote:franciskovica?dijagram wrote:sad ce klinca u vrapce na par mjeseci i prisilno lijecenje, ko onog sto se prepucavao s ostojicem
dijagram-
2015-08-09
Leviathan2 wrote:sta si i ti jurisao na neretvi aEroo wrote:Leviathan2 wrote:nah, to sam skinuo prije sa karakgargeGnječ wrote:Leviathan2 wrote:
jap, trazili od provajdera da im daju moje podatke, radi kriminalnog djela pocinjenog na internetu, onda mi dosli na vrata i htjeli mi natovarit da sam hakirao neznam koji kurac da bi dosao do podataka,
u to vrijeme nije bilo adsl i moglo se sa skriptom na Whois dobit sve, i ime i prezime i broj s kojeg se spaja i ime kompjutera i tip kompjutera itd, al te je podatke slao tadasnji hinet server,
to sam odjebo u 3 minute razgovora i rekao za svako daljnje uznemiravanje idem na sud da mi plate odstetu
nije ih vise bilo
jedared su mi dosli zbog skidanja filmova, u jednom mjesecu sam skinuo 11 terabajta, al i tu su mu mogli popusit
šta si skidao? bitku na neretvi, bitku na sutjesci, bitku na kozari, tko to tamo peva i još par filmića trailera...ono mislim pa neće te zbog jugonostalgije stavit na preodgoj?
ovo sam skidao kompilaciju filmova 1970-2005
https://karagarga.in/login.php
Aaaaa..u jednom iz tog vremena sam sigurno i ja, dok sam još bio mlad i lip...Tužit ću te zbog povrede prava.
Bio "ustaša" u "Orlovi rano lete".
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
nemoj me, pa i ja sam trebao bit u tom filmu, ahahahaha, al iskrslo mi nes drugo pa sam ih otpilio, to je bilo sedamdesetpete seste ako se ne varam ;DEroo wrote:Leviathan2 wrote:sta si i ti jurisao na neretvi aEroo wrote:Leviathan2 wrote:nah, to sam skinuo prije sa karakgargeGnječ wrote:
šta si skidao? bitku na neretvi, bitku na sutjesci, bitku na kozari, tko to tamo peva i još par filmića trailera...ono mislim pa neće te zbog jugonostalgije stavit na preodgoj?
Aaaaa..u jednom iz tog vremena sam sigurno i ja, dok sam još bio mlad i lip...Tužit ću te zbog povrede prava.
Glasnović prije svih.dijagram wrote:pernar, culej, stazic, asila...Leviathan2 wrote:realno, koliko ih iz sabora znas za vrapcemarcellus wrote:maggie13 wrote:franciskovica?dijagram wrote:sad ce klinca u vrapce na par mjeseci i prisilno lijecenje, ko onog sto se prepucavao s ostojicem
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mene rano "ubilo", pa sam morao napustit ekipu...Leviathan2 wrote:nemoj me, pa i ja sam trebao bit u tom filmu, ahahahaha, al iskrslo mi nes drugo pa sam ih otpilio, to je bilo sedamdesetpete seste ako se ne varam ;DEroo wrote:Leviathan2 wrote:sta si i ti jurisao na neretvi aEroo wrote:Leviathan2 wrote:
nah, to sam skinuo prije sa karakgarge
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
puknut je, samo medalja ima dvije strane.marcellus wrote:maggie13 wrote:franciskovica?dijagram wrote:sad ce klinca u vrapce na par mjeseci i prisilno lijecenje, ko onog sto se prepucavao s ostojicem
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
moj tip :DLeviathan2 wrote:i ja sam zgodan pa me ne prodaju :PTriny wrote:Zgodne stvari.Leviathan2 wrote:a sto prodajesTriny wrote:Niste mi onda zanimljivi.dijagram wrote:
Nikako.
162
94
crna vrana kosa
plavo vodnjikave oci
osmjeh bude
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
hmm, da se ne predomislis :Dmaggie13 wrote:moj tip :DLeviathan2 wrote:i ja sam zgodan pa me ne prodaju :PTriny wrote:Zgodne stvari.Leviathan2 wrote:a sto prodajesTriny wrote:
Niste mi onda zanimljivi.
162
94
crna vrana kosa
plavo vodnjikave oci
osmjeh bude
Leviathan2 wrote:realno, koliko ih iz sabora znas za vrapcemarcellus wrote:maggie13 wrote:franciskovica?dijagram wrote:sad ce klinca u vrapce na par mjeseci i prisilno lijecenje, ko onog sto se prepucavao s ostojicem
pun kurac i pol
Suprotstavljanje takvim vladama obično donosi još više nasilja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Brutalno sam ih popljuvao po IMbexu.
Moja je taktika : ja cu ti jebavat mater a ti me tuži.
Moja je taktika : ja cu ti jebavat mater a ti me tuži.
2014-04-11
Imam psihologiju u malom prstu ....mogu te usmjerit na nasilje ili nenasilje.
YOU CHOICE.
Pederčina PLenković misli da ce represijom išta postić.
JEDINO ŠAKU U GLAVU.
YOU CHOICE.
Pederčina PLenković misli da ce represijom išta postić.
JEDINO ŠAKU U GLAVU.
2014-04-11
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "POLICAJAC JE IZUČIO BIT DEBIL" Zbog komentara na Facebooku priveden još jedan mladić
» Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
» Na Facebooku objavio tuđe komentare o Plenkoviću, na vratima mu se pojavila policija
» Ono za što me se tereti, u stvarnosti se i dogodilo
» Analiza Opasni politički tereti Nine Obuljen
» Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
» Na Facebooku objavio tuđe komentare o Plenkoviću, na vratima mu se pojavila policija
» Ono za što me se tereti, u stvarnosti se i dogodilo
» Analiza Opasni politički tereti Nine Obuljen
Page 4 of 6