Mladić priveden jer je na Facebooku pisao o Plenkoviću, tereti ga se za prijetnju
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Mladić priveden jer je na Facebooku pisao o Plenkoviću, tereti ga se za prijetnju
e da, kako je na kraju zavrsio taj likdijagram wrote:sad ce klinca u vrapce na par mjeseci i prisilno lijecenje, ko onog sto se prepucavao s ostojicem
Re: Mladić priveden jer je na Facebooku pisao o Plenkoviću, tereti ga se za prijetnju
Leviathan2 wrote:jap, trazili od provajdera da im daju moje podatke, radi kriminalnog djela pocinjenog na internetu, onda mi dosli na vrata i htjeli mi natovarit da sam hakirao neznam koji kurac da bi dosao do podataka,govinda wrote:IH, zbog toga dolazili?Leviathan2 wrote:i meni su dolazili jer sam jednom irceru objavio podatke javno i broj telefona te mu usput jebo majku oca i ostalu rodbinugovinda wrote:Meni su vec dolazili na vrata prije par godina zbog nekih napisa pa vec imam iskustva sa tim...
u to vrijeme nije bilo adsl i moglo se sa skriptom na Whois dobit sve, i ime i prezime i broj s kojeg se spaja i ime kompjutera i tip kompjutera itd, al te je podatke slao tadasnji hinet server,
to sam odjebo u 3 minute razgovora i rekao za svako daljnje uznemiravanje idem na sud da mi plate odstetu
nije ih vise bilo
jedared su mi dosli zbog skidanja filmova, u jednom mjesecu sam skinuo 11 terabajta, al i tu su mu mogli popusit
šta si skidao? bitku na neretvi, bitku na sutjesci, bitku na kozari, tko to tamo peva i još par filmića trailera...ono mislim pa neće te zbog jugonostalgije stavit na preodgoj?
Guest- Guest
nemam pojma, mislim da je izasao ali nakon puno vremena i prisilnog kljukanja tabletama:)Leviathan2 wrote:e da, kako je na kraju zavrsio taj likdijagram wrote:sad ce klinca u vrapce na par mjeseci i prisilno lijecenje, ko onog sto se prepucavao s ostojicem
bio je nekoliko mjeseci u vrapcu
dijagram-
2015-08-09
jbte, mogu mislit sto mu je ostalo, jos uvjek vjerojatno ima zombi odlikedijagram wrote:nemam pojma, mislim da je izasao ali nakon puno vremena i prisilnog kljukanja tabletama:)Leviathan2 wrote:e da, kako je na kraju zavrsio taj likdijagram wrote:sad ce klinca u vrapce na par mjeseci i prisilno lijecenje, ko onog sto se prepucavao s ostojicem
Odmah da ste otvorili accounte na FB. Pa mislim, kako vam prodati nešto...?Leviathan2 wrote:nemam ni ja fejs srecom, kolege na bausteli su me hebale jedno vrijeme da sam zaostao jer nemam fejs pa skajp pa vacap, eee reko, vako i sto kazem kazem u oci, osim ovog foruma ne seruckam nigdje na internetu,dijagram wrote:levi i ja nemamo fejs pa nam mogu pusiti
za ovo na forumu reci cemo da kic pise umjesto nas
obicna podvala
nekad sam bio ircer al sam se odvadio, tj skinuo ;D
Trinity-
2014-04-17
ma taj je i inace neki opicen lik, ali nebitnoLeviathan2 wrote:jbte, mogu mislit sto mu je ostalo, jos uvjek vjerojatno ima zombi odlikedijagram wrote:nemam pojma, mislim da je izasao ali nakon puno vremena i prisilnog kljukanja tabletama:)Leviathan2 wrote:e da, kako je na kraju zavrsio taj likdijagram wrote:sad ce klinca u vrapce na par mjeseci i prisilno lijecenje, ko onog sto se prepucavao s ostojicem
bila je ta konverzacija ili njen bitan dio dostupna na internetu
vrijedjao je i ostoja njega, nista manje ali on to valjda smije:)
dijagram-
2015-08-09
Nikako.Triny wrote:Odmah da ste otvorili accounte na FB. Pa mislim, kako vam prodati nešto...?Leviathan2 wrote:nemam ni ja fejs srecom, kolege na bausteli su me hebale jedno vrijeme da sam zaostao jer nemam fejs pa skajp pa vacap, eee reko, vako i sto kazem kazem u oci, osim ovog foruma ne seruckam nigdje na internetu,dijagram wrote:levi i ja nemamo fejs pa nam mogu pusiti
obicna podvala
Nista ne kupujemo:)
dijagram-
2015-08-09
nah, to sam skinuo prije sa karakgargeGnječ wrote:Leviathan2 wrote:jap, trazili od provajdera da im daju moje podatke, radi kriminalnog djela pocinjenog na internetu, onda mi dosli na vrata i htjeli mi natovarit da sam hakirao neznam koji kurac da bi dosao do podataka,govinda wrote:IH, zbog toga dolazili?Leviathan2 wrote:i meni su dolazili jer sam jednom irceru objavio podatke javno i broj telefona te mu usput jebo majku oca i ostalu rodbinugovinda wrote:Meni su vec dolazili na vrata prije par godina zbog nekih napisa pa vec imam iskustva sa tim...
u to vrijeme nije bilo adsl i moglo se sa skriptom na Whois dobit sve, i ime i prezime i broj s kojeg se spaja i ime kompjutera i tip kompjutera itd, al te je podatke slao tadasnji hinet server,
to sam odjebo u 3 minute razgovora i rekao za svako daljnje uznemiravanje idem na sud da mi plate odstetu
nije ih vise bilo
jedared su mi dosli zbog skidanja filmova, u jednom mjesecu sam skinuo 11 terabajta, al i tu su mu mogli popusit
šta si skidao? bitku na neretvi, bitku na sutjesci, bitku na kozari, tko to tamo peva i još par filmića trailera...ono mislim pa neće te zbog jugonostalgije stavit na preodgoj?
ovo sam skidao kompilaciju filmova 1970-2005
https://karagarga.in/login.php
Last edited by Leviathan2 on Sun 18 Jun - 19:44; edited 1 time in total
2014-04-12
damaggie13 wrote:franciskovica?dijagram wrote:sad ce klinca u vrapce na par mjeseci i prisilno lijecenje, ko onog sto se prepucavao s ostojicem
dijagram-
2015-08-09
beeeeeeeljTriny wrote:Odmah da ste otvorili accounte na FB. Pa mislim, kako vam prodati nešto...?Leviathan2 wrote:nemam ni ja fejs srecom, kolege na bausteli su me hebale jedno vrijeme da sam zaostao jer nemam fejs pa skajp pa vacap, eee reko, vako i sto kazem kazem u oci, osim ovog foruma ne seruckam nigdje na internetu,dijagram wrote:levi i ja nemamo fejs pa nam mogu pusiti
obicna podvala
Leviathan2 wrote:nah, to sam skinuo prije sa karakgargeGnječ wrote:Leviathan2 wrote:jap, trazili od provajdera da im daju moje podatke, radi kriminalnog djela pocinjenog na internetu, onda mi dosli na vrata i htjeli mi natovarit da sam hakirao neznam koji kurac da bi dosao do podataka,govinda wrote:IH, zbog toga dolazili?Leviathan2 wrote:
i meni su dolazili jer sam jednom irceru objavio podatke javno i broj telefona te mu usput jebo majku oca i ostalu rodbinu
nije ih vise bilo
Aaaaa..u jednom iz tog vremena sam sigurno i ja, dok sam još bio mlad i lip...Tužit ću te zbog povrede prava.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
on misli da smije, da meni to napravi, tj posalje svoje pse i zatoci me, coece, potrazio bih ga kad tad osim ako ga se u medjuvremenu nebi docepali lovci iz plemena ;Ddijagram wrote:ma taj je i inace neki opicen lik, ali nebitnoLeviathan2 wrote:jbte, mogu mislit sto mu je ostalo, jos uvjek vjerojatno ima zombi odlikedijagram wrote:nemam pojma, mislim da je izasao ali nakon puno vremena i prisilnog kljukanja tabletama:)Leviathan2 wrote:e da, kako je na kraju zavrsio taj likdijagram wrote:sad ce klinca u vrapce na par mjeseci i prisilno lijecenje, ko onog sto se prepucavao s ostojicem
Leviathan2 wrote:beeeeeeeljTriny wrote:Odmah da ste otvorili accounte na FB. Pa mislim, kako vam prodati nešto...?Leviathan2 wrote:nemam ni ja fejs srecom, kolege na bausteli su me hebale jedno vrijeme da sam zaostao jer nemam fejs pa skajp pa vacap, eee reko, vako i sto kazem kazem u oci, osim ovog foruma ne seruckam nigdje na internetu,dijagram wrote:levi i ja nemamo fejs pa nam mogu pusiti
obicna podvala
Trinity-
2014-04-17
sta si i ti jurisao na neretvi aEroo wrote:Leviathan2 wrote:nah, to sam skinuo prije sa karakgargeGnječ wrote:Leviathan2 wrote:jap, trazili od provajdera da im daju moje podatke, radi kriminalnog djela pocinjenog na internetu, onda mi dosli na vrata i htjeli mi natovarit da sam hakirao neznam koji kurac da bi dosao do podataka,govinda wrote:
IH, zbog toga dolazili?
nije ih vise bilo
Aaaaa..u jednom iz tog vremena sam sigurno i ja, dok sam još bio mlad i lip...Tužit ću te zbog povrede prava.
Niste mi onda zanimljivi.dijagram wrote:Nikako.Triny wrote:Odmah da ste otvorili accounte na FB. Pa mislim, kako vam prodati nešto...?Leviathan2 wrote:nemam ni ja fejs srecom, kolege na bausteli su me hebale jedno vrijeme da sam zaostao jer nemam fejs pa skajp pa vacap, eee reko, vako i sto kazem kazem u oci, osim ovog foruma ne seruckam nigdje na internetu,dijagram wrote:levi i ja nemamo fejs pa nam mogu pusiti
obicna podvala
Trinity-
2014-04-17
ups, necem vise :PTriny wrote:Leviathan2 wrote:beeeeeeeljTriny wrote:Odmah da ste otvorili accounte na FB. Pa mislim, kako vam prodati nešto...?Leviathan2 wrote:nemam ni ja fejs srecom, kolege na bausteli su me hebale jedno vrijeme da sam zaostao jer nemam fejs pa skajp pa vacap, eee reko, vako i sto kazem kazem u oci, osim ovog foruma ne seruckam nigdje na internetu,dijagram wrote:levi i ja nemamo fejs pa nam mogu pusiti
obicna podvala
ma bilo po netu, obostrana rasprava pa pljuvacina,nesto ko na forumuLeviathan2 wrote:on misli da smije, da meni to napravi, tj posalje svoje pse i zatoci me, coece, potrazio bih ga kad tad osim ako ga se u medjuvremenu nebi docepali lovci iz plemena ;Ddijagram wrote:ma taj je i inace neki opicen lik, ali nebitnoLeviathan2 wrote:jbte, mogu mislit sto mu je ostalo, jos uvjek vjerojatno ima zombi odlikedijagram wrote:nemam pojma, mislim da je izasao ali nakon puno vremena i prisilnog kljukanja tabletama:)Leviathan2 wrote:
e da, kako je na kraju zavrsio taj lik
i onda tipa sprtljaju u vrapce:)
zalio se na sve strane ali nista
dijagram-
2015-08-09
a sto prodajesTriny wrote:Niste mi onda zanimljivi.dijagram wrote:Nikako.Triny wrote:Odmah da ste otvorili accounte na FB. Pa mislim, kako vam prodati nešto...?Leviathan2 wrote:nemam ni ja fejs srecom, kolege na bausteli su me hebale jedno vrijeme da sam zaostao jer nemam fejs pa skajp pa vacap, eee reko, vako i sto kazem kazem u oci, osim ovog foruma ne seruckam nigdje na internetu,dijagram wrote:levi i ja nemamo fejs pa nam mogu pusiti
obicna podvala
Nije sve u kupi-prodajTriny wrote:Niste mi onda zanimljivi.dijagram wrote:Nikako.Triny wrote:Odmah da ste otvorili accounte na FB. Pa mislim, kako vam prodati nešto...?Leviathan2 wrote:nemam ni ja fejs srecom, kolege na bausteli su me hebale jedno vrijeme da sam zaostao jer nemam fejs pa skajp pa vacap, eee reko, vako i sto kazem kazem u oci, osim ovog foruma ne seruckam nigdje na internetu,dijagram wrote:levi i ja nemamo fejs pa nam mogu pusiti
obicna podvala
Moze nesato i besplatno:)
dijagram-
2015-08-09
Nema ništa besplatno. :)dijagram wrote:Nije sve u kupi-prodajTriny wrote:Niste mi onda zanimljivi.dijagram wrote:Nikako.Triny wrote:Odmah da ste otvorili accounte na FB. Pa mislim, kako vam prodati nešto...?Leviathan2 wrote:
nemam ni ja fejs srecom, kolege na bausteli su me hebale jedno vrijeme da sam zaostao jer nemam fejs pa skajp pa vacap, eee reko, vako i sto kazem kazem u oci, osim ovog foruma ne seruckam nigdje na internetu,
Moze nesato i besplatno:)
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "POLICAJAC JE IZUČIO BIT DEBIL" Zbog komentara na Facebooku priveden još jedan mladić
» Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
» Na Facebooku objavio tuđe komentare o Plenkoviću, na vratima mu se pojavila policija
» Ono za što me se tereti, u stvarnosti se i dogodilo
» Analiza Opasni politički tereti Nine Obuljen
» Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
» Na Facebooku objavio tuđe komentare o Plenkoviću, na vratima mu se pojavila policija
» Ono za što me se tereti, u stvarnosti se i dogodilo
» Analiza Opasni politički tereti Nine Obuljen
Page 3 of 6