Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
tja...slicno nes kao zakon o odrzanju energije..RayMabus wrote:Glupa neka država.pismejker wrote:.u svabiji,ako nemas para,ne mozes ziviti..to vrijedi i za menea i za svakoga..dakle moras zaradjivati lovu..
.
Da jedes,moras svoj rad,umni ili fizicki pretvoriti u vrijednost,kojom kupis hranu...inace nama papati...
a uredjeni su na svim nivoima posteno i precizno..
Guest- Guest
Ma odlicni su.pismejker wrote:tja...slicno nes kao zakon o odrzanju energije..RayMabus wrote:Glupa neka država.pismejker wrote:.u svabiji,ako nemas para,ne mozes ziviti..to vrijedi i za menea i za svakoga..dakle moras zaradjivati lovu..
.
Da jedes,moras svoj rad,umni ili fizicki pretvoriti u vrijednost,kojom kupis hranu...inace nama papati...
a uredjeni su na svim nivoima posteno i precizno..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Toliko su odlicni da im je crkno natalitet pa sad moraju uvozit cijele narode da neriknu.
2014-04-11
nije zato Longi,vjeruj mi,nego radi Feminizma i Emanćipaćije..svabice su zesce kuje jos od seksualne revolucije 70tih proslog stoljeca...razbahatile su se nakon uzdizanja svabije u ekonomsku silu,razjurile preko urlauba diljem svijeta,i samo mijenjale kitu ispod sebe ili u sebi...navikle su ulagati u svoj uzitak,sebe stavljajuci na prvo mjesto..RayMabus wrote:Nije ni cudo zašto im je krahirao nataliatet a bogata su država jer djeca su obaveza pa ako neradiš cici krep.RayMabus wrote:Glupa neka država.pismejker wrote:.u svabiji,ako nemas para,ne mozes ziviti..to vrijedi i za menea i za svakoga..dakle moras zaradjivati lovu..
.
Eto,toga su i svabi svjesni,pa se ne zele zeniti niti praviti djecu,jer ih svabice odhebu,dobiju brutalnu socijalnu pomoc za djecu,i uzivaju kao kraljice...
Ono sto se rodi,to se dogodi u tinejdzerskoj dobi,greskom..uuups svrsio u curu,slatko je bilo,i eto,rodio se dijet...dakle,slucajnost...
Guest- Guest
e da..alimentacija je muss calen...ako ne placas,grad placa kooliko je portrebno...kad predje jednu sumu,zgrabe tipa i u bajbuk ga smjeste...
Guest- Guest
Nevezano uz emaničipačiju nesviđaju mi se države u kojima ako neradiš nemožeš preživjeti ....to znaci da je sve skupo i npravljeno tako da moraš radit jer država sve oporeziva.
2014-04-11
dakle..moras se truditi raditi,po svaku cijenu...ako odradis godinu dana,na tu godinu imas pravo pola godine placanja neke sume ,koja ovisi o tvom prosjeku place,da bi mogao platiti stan,hranu,troskove zivota..RayMabus wrote:Nevezano uz emaničipačiju nesviđaju mi se države u kojima ako neradiš nemožeš preživjeti ....to znaci da je sve skupo i npravljeno tako da moraš radit jer država sve oporeziva.
Guest- Guest
Nesviđa mi se ta Švabija ništa al da budem iskren baš mi je drago šta je to sistem koji ce iznutra sam sebe pojest i onda nece se širiti okolo ....i mene maltretirat.
2014-04-11
a jebi ga...prilicno krut i kontroliran sustav,nekad niti meni ne pase,ali funkcionira u financijskom i svakom smislu..Jos gori je Japan i juzna Koreja..a kuku...tek tamo...
nece s izjesti,jer svabi dobro paze tko vlada i upravlja sustavima ekonomije,politike,financija..tu nikad kozojebi nece docci,ali niti druge nacije..
nece s izjesti,jer svabi dobro paze tko vlada i upravlja sustavima ekonomije,politike,financija..tu nikad kozojebi nece docci,ali niti druge nacije..
Guest- Guest
Nek su oni to tako uredili kako su uredili ...sedmi mjesec se bacaš s nebodera jer je skupa država pa nemaš para dakle UBIJ SE.pismejker wrote:dakle..moras se truditi raditi,po svaku cijenu...ako odradis godinu dana,na tu godinu imas pravo pola godine placanja neke sume ,koja ovisi o tvom prosjeku place,da bi mogao platiti stan,hranu,troskove zivota..RayMabus wrote:Nevezano uz emaničipačiju nesviđaju mi se države u kojima ako neradiš nemožeš preživjeti ....to znaci da je sve skupo i npravljeno tako da moraš radit jer država sve oporeziva.
2014-04-11
Svetac . NE FUNKCIONIRA.pismejker wrote:a jebi ga...prilicno krut i kontroliran sustav,nekad niti meni ne pase,ali funkcionira u financijskom i svakom smislu..Jos gori je Japan i juzna Koreja..a kuku...tek tamo...
2014-04-11
Da funkcionira imali bi održiv natalitet a ne JELI SAMI SEBE.
2014-04-11
Budimo posteni Longi..godina u poslu jako brzo prodje..ostanes bez posla..opustis se ladis joojca mjesec dva i polako trazi novi posel..meni se ovih 9 proslih mjeseci odteglo do jaja,cak mi je dosadno uz ucenje...a jos trebam odrapati 9 mjeseci,a love imam..i investirao sam je u skolovanje..niceg mi ne fali,ali covjek ozbiljno mora planirati svoje..RayMabus wrote:Nek su oni to tako uredili kako su uredili ...sedmi mjesec se bacaš s nebodera jer je skupa država pa nemaš para dakle UBIJ SE.pismejker wrote:dakle..moras se truditi raditi,po svaku cijenu...ako odradis godinu dana,na tu godinu imas pravo pola godine placanja neke sume ,koja ovisi o tvom prosjeku place,da bi mogao platiti stan,hranu,troskove zivota..RayMabus wrote:Nevezano uz emaničipačiju nesviđaju mi se države u kojima ako neradiš nemožeš preživjeti ....to znaci da je sve skupo i npravljeno tako da moraš radit jer država sve oporeziva.
nemoj cekat nikad zadnji mjesec..ja sam mogao ladno cekati 18 mjeseci i nis ne raditi...dosadno je..ako ne studras i skloujes se,moras traziti posao i to dokazivati.,..
Guest- Guest
Longi,na zalost..funkcionira i to jako izbalansirano...RayMabus wrote:Svetac . NE FUNKCIONIRA.pismejker wrote:a jebi ga...prilicno krut i kontroliran sustav,nekad niti meni ne pase,ali funkcionira u financijskom i svakom smislu..Jos gori je Japan i juzna Koreja..a kuku...tek tamo...
Guest- Guest
Nefunkcionira.
To je vampirski ekonomski sistem ...treba mu svježa krv koja oce radit da bi funkcionirao.
Sasvim sam siguran da rođeni Švabo il hrpa njih druga generacija tamo nisu ko i svoji očevi i taj sistem TRAM TRAM im je robovski i sanjaju Šejšele i boemski život.
To je vampirski ekonomski sistem ...treba mu svježa krv koja oce radit da bi funkcionirao.
Sasvim sam siguran da rođeni Švabo il hrpa njih druga generacija tamo nisu ko i svoji očevi i taj sistem TRAM TRAM im je robovski i sanjaju Šejšele i boemski život.
2014-04-11
Tram tram ti je inace jedan izraz iz scientologije ....oznacava rad i samo rad ...TRAM TRAM.
2014-04-11
boldano stoji..i Funkcionira Longi,jer ja,iako imam lovusu,iz principa ne placam 500gr jagoda 2.40 ovom trenu. u ovom trenu,pa sve do 4 ojra i,ali zato uredno bakice stare,wampiruse,kupuju kapom i sakom..debelo dobre mirovine..RayMabus wrote:Nefunkcionira.
Sasvim sam siguran da rođeni Švabo il hrpa njih druga generacija tamo nisu ko i svoji ičevi i taj sistem TRAM TRAM im je robovski i sanjaju Šejšele i boemski život.
u principu si oke rekao..ZATO ja idem u školicu moju..nece Sveti vise da drobi zivce i mozag,dizuci prosjek profita ghovnima iznad,a dobijajuci samo placu..i mizerni postotak...budem radio za sebea samog..BASTA..!!!
Guest- Guest
aha..jasno sad..RayMabus wrote:Tram tram ti je inace jedan izraz iz scientologije ....oznacava rad i samo rad ...TRAM TRAM.
Guest- Guest
Knjiga : Problemi posla
Tecaj : Problemi posla
Tamo taj izraz imaš.
Između oko 200 knjiga od njih.
Za taj ti izraz znaju samo oni i to samo ako su školovani toliko da il znaju dosta il su specilizirani za to podrucje.
TRAM TRAM
Tecaj : Problemi posla
Tamo taj izraz imaš.
Između oko 200 knjiga od njih.
Za taj ti izraz znaju samo oni i to samo ako su školovani toliko da il znaju dosta il su specilizirani za to podrucje.
TRAM TRAM
2014-04-11
TRAM TRAM.pismejker wrote:aha..jasno sad..RayMabus wrote:Tram tram ti je inace jedan izraz iz scientologije ....oznacava rad i samo rad ...TRAM TRAM.
2014-04-11
Ti se sad školuješ jel tako ....et vidiš cak i to ima u toj knjizi ....pokušavaš se osposobiti ...na više ...i to je ok.
No TRAM TRAM.
No TRAM TRAM.
2014-04-11
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» ANKETA:Jeste li za hitno vračanje redovnog vojnog roka?
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» ANKETA:Jeste li za hitno vračanje redovnog vojnog roka?
Page 3 of 7