Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
Ja necu nigdje. Tu sam gdje sam. Ok mogu ic radit u Laponiju cuvat sobove za tri tisuce eura al to se neracuna.
Zbog kozoheba se sigurno necu maknit ....ipak sam scientolog.
Mehanizam crne pantere.
Mehanizam crne pantere.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kakogod...ja vise nisam za nadjebavanje za necije interese..bolje svoje sacuvam negdje na sigurnom...RayMabus wrote:Ja necu nigdje. Tu sam gdje sam. Ok mogu ic radit u Laponiju cuvat sobove za tri tisuce eura al to se neracuna.
Mehanizam crne pantere.
Guest- Guest
Pa nisam ni rekao da cu se borit za tuđe interese nego da mi nepada na pamet kozojebima se maknit s puta.
2014-04-11
gle..nije to micanje sa puta...ako Drzava hoce,ona ce zakonima urediti da se ti mices,htio ne htio,kako je to sad u svabiji...Prednost imajuKozojebi,a ti napravi nes sasvim normalno da se zastitis,optuzit ce te tvoja vlast,jer nisi dopustio da te Kozojebi naguze..
Guest- Guest
jos ce ti ih vlastita vlast smjestiti protiv tvoje volje u nekretnine..kako se dogadja u svabiji...no duboko ispod radara..jos liku svezu neku prijetnju optuzbom,i lik ima da se smjesti u kut kuce,dok se Kozojebi sire kroz cijele nekretnine od lika..
Guest- Guest
Svetac jeste vi svi šta odete u tu Švabiju drogirani ilil šta ?
Isplait cu ti dva metka u čelenku paš vidit vlast i tko šta kome može i nemože.
2014-04-11
A vama u Švabiji s takvim šupačkim mentalitetom i treba naselit Arapae koji su divlji.
JEBITE MATER.
JEBITE MATER.
2014-04-11
Ne koristim drogu jbg..nije zdravo...jedino koksom natrljati Glavonju doli,kako je savjetovao ovdje netko...boljeg intenziteta jeba radi.,,RayMabus wrote:Svetac jeste vi svi šta odete u tu Švabiju drogirani ilil šta ?
E jebi ga Longi.,..od _Matije gubeca,nitko niti metak...nazalost..zato ovi i orgijaju iznad drzave koja je postala zombie
Guest- Guest
Ma znaš šta Svetac , treba vam tamo naselit deset miljona kozoheba koji su divlji po mentalitetu samo da se meni skinete s kurza jer tako necete imat ni vjske ni policije da mene ugnjetavate.
AJ MRŠ.
AJ MRŠ.
2014-04-11
Doša si mene zahebavat s tim šupačkim mentalitetom. A jes naša crkvu diš Boga molit. Pravo za Asthar komandi u rebra. Ni više ni manje.
TREBA VAM NASELIT JOŠ DESET MILJONA TIH DIVLJIH KOZOHEBA U ŠVABIJU TAKO DA VAŠA VLAST , DRŽAVNA UPRAVA , VOSJKA I POLICIJA NEZNA DI JOJ JE GUZICA A DI GLAVA PA CE IMAT MANJE RESURSA I OSOBLJA ZA MENE DOC MALTRETIRAT.
AMEN.
TREBA VAM NASELIT JOŠ DESET MILJONA TIH DIVLJIH KOZOHEBA U ŠVABIJU TAKO DA VAŠA VLAST , DRŽAVNA UPRAVA , VOSJKA I POLICIJA NEZNA DI JOJ JE GUZICA A DI GLAVA PA CE IMAT MANJE RESURSA I OSOBLJA ZA MENE DOC MALTRETIRAT.
AMEN.
2014-04-11
samo smo radi love i normalnosti u Svabiji..ono,normalan i zivot u redu...Kozojebe ce se poceti rjesavati,polako...10 000 mejlova sam sibnuo diljem B_W i vec se osjete rezultati..Nakon šprahekursa,Kozojebi obavezno moraju na Praktikum u neku firmu,raditi,a to ovdje nije lako..ako su losi kao radnici,a jesu,frknut ce polako van iz svabije..trebalo je samo poslati Svabima malo mathematike i troskovnik za financiranje Kozojeba...RayMabus wrote:A vama u Švabiji s takvim šupačkim mentalitetom i treba naselit Arapae koji su divlji.
JEBITE MATER.
Baja moj,ovo jest puno Arapa i divljih Turaka,koji doista imaju mooda za fajt i srce...Kod vas je samo pusto busanje u grudi...
arapi ce vam doci,vlada donijeti zakone,zastitit ih,a vi jos stegnuti kais i pognuti glave....pravo kmetacnki..
Guest- Guest
Boli kuraz Arape za tvoje mejlove , u Švabiji im je bolje nego u pustinji.
Trpaj još.
Trpaj još.
2014-04-11
polako postaje drugacije..morat ce raditi,a nisu mislili da ce to tak obiti..RayMabus wrote:Boli kuraz Arape za tvoje mejlove , u Švabiji im je bolje nego u pustinji.
Trpaj još.
Pobjece oni brzo vama sami...
Guest- Guest
Ma pobic ce kuraz , samo ce se getoizirat i to je sve.
2014-04-11
bogumi...svapski tempo samo blesavi balkanci i turci mogu izdrzati...
getoi,..vrlo moguce..mora ih se imati pod nadzorom,a prije ili poslije,ce trebati zaraditi Ojrove,jer ce polako svabija pocet stezati kais Kozojebima...Vlasnici tvornica i firmi su postali svjesni da nisu dobili radnu snagu,niti jeftinu niti skupu,nego nikaku..sad svabija pokusava sa Ukrajincima..
getoi,..vrlo moguce..mora ih se imati pod nadzorom,a prije ili poslije,ce trebati zaraditi Ojrove,jer ce polako svabija pocet stezati kais Kozojebima...Vlasnici tvornica i firmi su postali svjesni da nisu dobili radnu snagu,niti jeftinu niti skupu,nego nikaku..sad svabija pokusava sa Ukrajincima..
Guest- Guest
Pa getoi normalno , pa gdje da se vrate i zašto ? Sirija rasulo , Bliski istok rasulo plus klimatske promjene. Jbte koje fantazije u tebe : vratit ce se.
Pa gdje ce se vratiti ...barem velika vecina njih ???!!!???
2014-04-11
nisi me razumio Longi...u svabiji,ako nemas para,ne mozes ziviti..to vrijedi i za menea i za svakoga..dakle moras zaradjivati lovu..RayMabus wrote:Pa getoi normalno , pa gdje da se vrate i zašto ? Sirija rasulo , Bliski istok rasulo plus klimatske promjene. Jbte koje fantazije u tebe : vratit ce se.
kozojebi sve i da rade,nece dugo izdrzati i sto onda..natrag u Job centar po lovu??Pa..Industrijalci su poceli stiskati vlast za trosenej za kozojebe,a oni nemaju nis od jeftine radne snage...kud ce..obitelji vjerujem ostati,a ostali morati negdje drugdje,jer kriminal im jedini ostaje,a to se vrlo efikasno u svabiji rjesava...sad..vjerovatno dobar dio u Francusku,Britaniju,jer je tamo Kozojepstvo puno jace a drzave nesredjenije...mogu prezivjetoi kroz kriminal..
Guest- Guest
Glupa neka država.pismejker wrote:.u svabiji,ako nemas para,ne mozes ziviti..to vrijedi i za menea i za svakoga..dakle moras zaradjivati lovu..
.
2014-04-11
Nije ni cudo zašto im je krahirao nataliatet a bogata su država jer djeca su obaveza pa ako neradiš cici krep.RayMabus wrote:Glupa neka država.pismejker wrote:.u svabiji,ako nemas para,ne mozes ziviti..to vrijedi i za menea i za svakoga..dakle moras zaradjivati lovu..
.
2014-04-11
tja...slicno nes kao zakon o odrzanju energije..RayMabus wrote:Glupa neka država.pismejker wrote:.u svabiji,ako nemas para,ne mozes ziviti..to vrijedi i za menea i za svakoga..dakle moras zaradjivati lovu..
.
Da jedes,moras svoj rad,umni ili fizicki pretvoriti u vrijednost,kojom kupis hranu...inace nama papati...
a uredjeni su na svim nivoima posteno i precizno..
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» ANKETA:Jeste li za hitno vračanje redovnog vojnog roka?
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» ANKETA:Jeste li za hitno vračanje redovnog vojnog roka?
Page 2 of 7