tko su i kako funkcioniraju lešinari koji su preuzeli agrokor
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: tko su i kako funkcioniraju lešinari koji su preuzeli agrokor
asilovski wrote:JP Morgan i Rockefeller carstvo su WASP-ovci, ostalo sve su židi i to većinom iz Njemačke koji su došli u 19.st. i kasnije Loeb, Warburg, Rotschild, Sachs i dr. a ovo su samo franšize i projekti, projekata, fondova, trustova, banaka, to je maltene nemoguće pratitimarcellus wrote:asilovski wrote:
bolje židovi lešinari
a da i meni su kad sam išao istraživat te lešinare prezimena prvo pala u oči sve sam židov od prvog do zadnjeg uključujući i ove što imaju anglosaksonska prezimena
ne puštaju u tal one koji nisu članovi plemena multikulti je samo za gojime
organizirani su ko i spectre, soros je blofeld a sve ostalo je njegova mreža
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
rockefeller waspovci? hm
Rokckfeller je ovdje glavni zapravo njegova hidra, Soros je operativa, Roki (d) i njegova obitelj su imali preko 10.000 fondova i trustova preko kojih se odvija u biti 99% operacija a koje de iure nisu njihova imovina a de facto apsolutno, ali o tome se suvislo pisalo više prije 30 i više godina nego sadamarcellus wrote:asilovski wrote:JP Morgan i Rockefeller carstvo su WASP-ovci, ostalo sve su židi i to većinom iz Njemačke koji su došli u 19.st. i kasnije Loeb, Warburg, Rotschild, Sachs i dr. a ovo su samo franšize i projekti, projekata, fondova, trustova, banaka, to je maltene nemoguće pratitimarcellus wrote:asilovski wrote:
bolje židovi lešinari
a da i meni su kad sam išao istraživat te lešinare prezimena prvo pala u oči sve sam židov od prvog do zadnjeg uključujući i ove što imaju anglosaksonska prezimena
ne puštaju u tal one koji nisu članovi plemena multikulti je samo za gojime
organizirani su ko i spectre, soros je blofeld a sve ostalo je njegova mreža
Kermit-
2014-04-17
oni su starim obiteljima Astor, Du Pont i dr. sklopili savezništva, te obiteljske veze, a kasnije isto to sa židovima mi uopće ne shvaćamo da ovo može biti nešto najgore što nas je zadesilo u zadnjih 200 godina, ovdje nema pomoći a niti vidljivog neprijatelja, mi ćemo zbog Buzina odnosno kmetskog mentalnog sklopa na kraju završiti sa albancima i moldavijommarcellus wrote:rockefeller waspovci? hm
Kermit-
2014-04-17
zapravo kakavi albanci Čardak ekipa će nas na kraju prodati u čisto roblje
Kermit-
2014-04-17
mense isto čini da ovo s lešinarima dobro završit
Jutarnji režimski bilten raspravlja o školskim uniformama, hvali hnshdz koaliciju i raspravlja o skandionavskoj hrani hehehe ovaku dozu eskapizma nije imao niti radio Berlin 1945.g., ali zaoravo to je zagreb pokazni velegrad usred pustoši
Kermit-
2014-04-17
al dobro hrvati se raduju jer nema više zlog vuka todorića "koji uništava hrvatsku poljoprivredu"
a kmečanje je već počelo sad tek više niko ne otkupljuje baš ništa od seljaka ni pod razno i to će se još pogoršati i to drastično idućih mjeseci
a kmečanje je već počelo sad tek više niko ne otkupljuje baš ništa od seljaka ni pod razno i to će se još pogoršati i to drastično idućih mjeseci
naime meni je davno bilo jasno da će kad todoriću krepa krava krepat svima krave
al jebiga 99% ljudi je molilo boga da se to desi iako je samo agrokor praktički držao hrvatskoj glavu iznad vode
al jebiga 99% ljudi je molilo boga da se to desi iako je samo agrokor praktički držao hrvatskoj glavu iznad vode
marcellus wrote:mense isto čini da ovo s lešinarima dobro završit
marčelo, ehehehe koji si ti tupson to je strašno no dobro u rvata je konkurencija budala i tupsona ogromna teško mi je reć i pogodit gdje si na skali no kako su Argentini zaplijenili ratni brod argentinske ratne mornarice tako će i vama za početak tek da vas malo ateriraju tj. prizemlje počet plijenit ona dva tri MIG-a i sve Kajove i ostalu ratnu pokretnu tehniku koju imate.
gdje je sada Ero ujo hercegbosanac i ekipa sa Čardaka?
od sto glasa ni glasa čuti nije hahahaha...
Guest- Guest
Udri Plenkoviću, udrite domoljubi. TRPAJ
Guest- Guest
ne piši gluposti.marcellus wrote:a kmečanje je već počelo sad tek više niko ne otkupljuje baš ništa od seljaka ni pod razno i to će se još pogoršati i to drastično idućih mjeseci
kmeče oni koji imaju jednu kravicu i pol hektara pšenice.
koliko čujem jagodari ne kmeče nego trljaju ruke, trešnjari i višnjari isto.
veli tip na radiju neki dan da je u zagrebu plasirao 600t trešanja i da kreće u proširenje, bandić obećao napravit hladnjaču na jankomiru.
frend mi ima preko 1000ha pod jabukama i kruškama. odavno je odjebao konzum i sve plasira u francusku.
onaj naš forumaš iz osjeka je prije par godina kupio najskuplji traktor na svijetu i fino živi od pšenice jer ima pun kurac hektara.
tako da kmeče oni s jednom kravicom
2014-12-30
trpaj,
treba jos tako trpat srviju i bosnu, cim veci porezi i odrezi nek idu ljudi u amerku i njemacku
sto vise budu trpali prije ce ozivjet medjurjecje :D
treba jos tako trpat srviju i bosnu, cim veci porezi i odrezi nek idu ljudi u amerku i njemacku
sto vise budu trpali prije ce ozivjet medjurjecje :D
i moj kompa isto poljoprivrednik i sve trpa u austriju italiju i svicu, na domace cigane i ne pomisljaveber wrote:ne piši gluposti.marcellus wrote:a kmečanje je već počelo sad tek više niko ne otkupljuje baš ništa od seljaka ni pod razno i to će se još pogoršati i to drastično idućih mjeseci
kmeče oni koji imaju jednu kravicu i pol hektara pšenice.
koliko čujem jagodari ne kmeče nego trljaju ruke, trešnjari i višnjari isto.
veli tip na radiju neki dan da je u zagrebu plasirao 600t trešanja i da kreće u proširenje, bandić obećao napravit hladnjaču na jankomiru.
frend mi ima preko 1000ha pod jabukama i kruškama. odavno je odjebao konzum i sve plasira u francusku.
onaj naš forumaš iz osjeka je prije par godina kupio najskuplji traktor na svijetu i fino živi od pšenice jer ima pun kurac hektara.
tako da kmeče oni s jednom kravicom
AfD
veber-
2014-12-30
pa svako ko ima imalo muda i pogleda preko ograde moze plasirat svoj proizvod, problem je sto kmece oni koji su naucili na ono otkupljivanje i socijalizma,
treba izac iz dvorista i ponudit sto imas a ne da cekas da neko dojde kod tebe
već kad se ti i veber tako brutalno kurčite na neviđeno ne bi bilo zgorega pošto su ti poslovni subjekti na koje se pozivate javni odnosno to su d.o.o. ili srl. ili kurac palac d.o.o. da napišete i ime tih firmi pa da i mi vidimo jel to istina.
Guest- Guest
i ukinut poticaje za male koji u biti proizvode za sebe.Leviathan2 wrote:pa svako ko ima imalo muda i pogleda preko ograde moze plasirat svoj proizvod, problem je sto kmece oni koji su naucili na ono otkupljivanje i socijalizma,
u bivšoj sam firmi imao čovjeka koji je uredno uzgajao janjce i sve je prodao. kada je došla sezona uzeo bi godišnji ili me zamolio da radi samo noćne.
svake godine bi spekao jednog i dofurao u firmu, može se ako hoćeš.
2014-12-30
1. rekao sam da sam slušao na radiju predsjednike udruga trešnjara i jagodaraGnječ wrote:Leviathan2 wrote:pa svako ko ima imalo muda i pogleda preko ograde moze plasirat svoj proizvod, problem je sto kmece oni koji su naucili na ono otkupljivanje i socijalizma,
već kad se ti i veber tako brutalno kurčite na neviđeno ne bi bilo zgorega pošto su ti poslovni subjekti na koje se pozivate javni odnosno to su d.o.o. ili srl. ili kurac palac d.o.o. da napišete i ime tih firmi pa da i mi vidimo jel to istina.
2. ne mislim od frenda obavljivat podatke
3.bivši forumaš iz osjeka je kupio najskuplji traktor john deer prije par godina, traži po internetu. čuli smo se par puta telefonski, ali se nismo nikada upoznali in vivo.
2014-12-30
Leviathan2 wrote:pa svako ko ima imalo muda i pogleda preko ograde moze plasirat svoj proizvod, problem je sto kmece oni koji su naucili na ono otkupljivanje i socijalizma,
a diš prodat kad po novinama lik kmeči da je zli todorić kupovao paprike u bugarskoj po kunu a njemu se ne isplati ispod tri kune
jebiga ja mu vjerujem da on u hrvatskoj ne može radit ispod tri kune al činjenica je da bi toda bio jako loš trgovac da kupuje po tri kune ono što može dobit za kunu
isto i mlijeko i meso i sve ostalo, trošak proizvodnje u hrvatskoj je veći od otkupne cijene a cijena je ista i vani ako ne i manja
od mojeg strica kcer se udala kod virovitice i bavi se poljoprivredom, sad u manjem obimu od kad joj je muz umro ali sijao je i prodavao je uglavnom papriku i kupus,marcellus wrote:Leviathan2 wrote:pa svako ko ima imalo muda i pogleda preko ograde moze plasirat svoj proizvod, problem je sto kmece oni koji su naucili na ono otkupljivanje i socijalizma,
a diš prodat kad po novinama lik kmeči da je zli todorić kupovao paprike u bugarskoj po kunu a njemu se ne isplati ispod tri kune
jebiga ja mu vjerujem da on u hrvatskoj ne može radit ispod tri kune al činjenica je da bi toda bio jako loš trgovac da kupuje po tri kune ono što može dobit za kunu
isto i mlijeko i meso i sve ostalo, trošak proizvodnje u hrvatskoj je veći od otkupne cijene a cijena je ista i vani ako ne i manja
sav urod je plasirao sam bez todorica i slicnijeh otkupljivaca, plasirao j epo hrvatskoj po privatnim vocarama i ducanima, kad je odbio sve troskove ostajalo mu je oko 150 000 eura godisnje, naravno da je velik dio isao na crnjak al mu je opg bio pokrice , medjutim covjek je i radio, oko njega su svi kukali kako ih ubi susha a njega to nij ediralo, iskopao par bazena i zalijevao parcele, naravno da mu je urod bio ne dobar nego odlican,
prijatelj medjumurec koji je odlucio da sasjece trsje, otkupi susjedno i sasjece i tako redom je posijao kupine, kako u dnrh nije bio trzista da bi sve plasirao. otisao covjek van, na njemackom govornom podrucju se snasao i usjpio napravit par ugovora a ja sam s njim isao kao prevodioc za talijanski tako da je i tamo napravio dobre ugovore, zacudo talijani ga nisu nijednom zajebali, isto sam mu pomogao u svici, jedini problem koji ima je radna snaga za vrijeme berbe
veliki problem u dnrh je ne trziste nego manjak poduzetnosti i kuknjava a naravno i zlocinacka organizacija iz sabora koja koci na svakom koraku i guli kozu ljudima
» Za sve Rusoljupce koji tvrde kako su moćni, kako im rat ne šteti
» Ramljak: Agrokor će biti raskomadan, prodavat će tvrtke kako bi platio dugove
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» Čovjek koji je potpisao ključno vještačenje u aferi Agrokor priznao: 'Ljudi, ja uopće nisam vještak'
» Za sve Rusoljupce koji tvrde kako su moćni, kako im rat ne šteti
» Ramljak: Agrokor će biti raskomadan, prodavat će tvrtke kako bi platio dugove
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» Čovjek koji je potpisao ključno vještačenje u aferi Agrokor priznao: 'Ljudi, ja uopće nisam vještak'
Page 3 of 6