tko su i kako funkcioniraju lešinari koji su preuzeli agrokor
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: tko su i kako funkcioniraju lešinari koji su preuzeli agrokor
kad zaposliš ovakog cigana konjokradicu samo luda sreća može te spasiti gorke sudbine
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Redom od najjačih nacija u Europi: Bosanci, Albanci, Makedonci, Moldavci i Hrvati i to su podaci od prije 2-3 godine sada je mogućno da stojimo i puno bolje. Tu se vidi uspjeh Crkve i Čardaka, te prioritet promjene imena trgova i ulica
Kermit-
2014-04-17
Kažu za njega da je Casanova. Iako izgleda jako oronulo i potrošeno, navodno on troši Dalićku.asilovski wrote:
kad zaposliš ovakog cigana konjokradicu samo luda sreća može te spasiti gorke sudbine
2017-03-21
Šejker me podučil da je to hrvatska tradicija, i da treba nestat selo ali tradicija se mora očuvat. Odlasci u pečalbu su nematrijalna hrvatska kulturna baština.asilovski wrote:Redom od najjačih nacija u Europi: Bosanci, Albanci, Makedonci, Moldavci i Hrvati i to su podaci od prije 2-3 godine sada je mogućno da stojimo i puno bolje. Tu se vidi uspjeh Crkve i Čardaka, te prioritet promjene imena trgova i ulica
2017-03-21
Upoznao sam ga na predstavljanu neke krađe i lopovluka sa HEP-oovo para agencijom, centralama i solarnim panelima, a ako kara Dalićku Gospa može jedino blagosloviti tako što i moliti se da se Kara Rami ne posuši ljubavni ud, aminEva_ wrote:Kažu za njega da je Casanova. Iako izgleda jako oronulo i potrošeno, navodno on troši Dalićku.asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
inače tradicionalno Hrvatska je iza rumunjske i to već par mjeseci i to prvi put u 1700 godina heheheh inače imam dojam da šejker nema dodira sa vanjskim svijetom, toliku odvojenosti od realiteta viđao sam samo u ekstremnim slučajevimaEva_ wrote:Šejker me podučil da je to hrvatska tradicija, i da treba nestat selo ali tradicija se mora očuvat. Odlasci u pečalbu su nematrijalna hrvatska kulturna baština.asilovski wrote:Redom od najjačih nacija u Europi: Bosanci, Albanci, Makedonci, Moldavci i Hrvati i to su podaci od prije 2-3 godine sada je mogućno da stojimo i puno bolje. Tu se vidi uspjeh Crkve i Čardaka, te prioritet promjene imena trgova i ulica
Kermit-
2014-04-17
Ja sam jedno vrijeme sumnjala da je Šejker Bozanić.
2017-03-21
Ne vjerujem, Bozanić nije histerikEva_ wrote:Ja sam jedno vrijeme sumnjala da je Šejker Bozanić.
Kermit-
2014-04-17
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kako su ulice Berlina preuzeli moćni kriminalni arapski klanovi
» Za sve Rusoljupce koji tvrde kako su moćni, kako im rat ne šteti
» Ramljak: Agrokor će biti raskomadan, prodavat će tvrtke kako bi platio dugove
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» Čovjek koji je potpisao ključno vještačenje u aferi Agrokor priznao: 'Ljudi, ja uopće nisam vještak'
» Za sve Rusoljupce koji tvrde kako su moćni, kako im rat ne šteti
» Ramljak: Agrokor će biti raskomadan, prodavat će tvrtke kako bi platio dugove
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» Čovjek koji je potpisao ključno vještačenje u aferi Agrokor priznao: 'Ljudi, ja uopće nisam vještak'
Page 6 of 6