tko su i kako funkcioniraju lešinari koji su preuzeli agrokor
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: tko su i kako funkcioniraju lešinari koji su preuzeli agrokor
epikur37 wrote:Bio sam ironican gnjecu tupavi.
nisi bio ironičan nemožeš mene preveslati bosančino ustaška iz Odžaka i okolice. bio si i ostao glupan i to podmukli backsatabber imbecil mutikaša oportunistički kurviš fukara uhljeb koji bi vlastitoj majci zabio nož u leđa za fotelju i sto kuna.
Guest- Guest
Todoriću krepala krava!
Bljeh gnječu, baš si seljo-beljo neodgojeni...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
provocator wrote:Todoriću krepala krava!
da krepala krava? krepala mu cijela hrvatska farma krava i ovaca.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Bljeh gnječu, baš si seljo-beljo neodgojeni...
ajde ustašo odjeb.
Guest- Guest
provocator wrote:Todoriću krepala krava!
gluperdo krepala je tvoja krava samo ti to ne kužiš...
epikur37 wrote:To su prije svega americki prijatelji koji zaustavljaju prodor sovjetskog saveza...moguce da je to i precjednica nasa kraljica osobno progurala :D
Martin Novak ·
Pyongyang, Korea
bolje i amerima nego rusima, ameri ce bar nesto dat, rusi samo pokupe!!§
Like · Reply · 46 mins
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:epikur37 wrote:To su prije svega americki prijatelji koji zaustavljaju prodor sovjetskog saveza...moguce da je to i precjednica nasa kraljica osobno progurala :D
Martin Novak ·
Pyongyang, Korea
Like · Reply · 46 mins
rusi su srbi :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Inače odličan članak, samo ljudi su kod nas neuki pogotovo čardak ekipa koja živi u fantazmogorijama 1941-45 i hladnog rata, nemaju pojma što su fondovi a ne hedge ili lešinarski fondovi, sve im je strano osim trljanja krunice, tako da smo jebali ježa, osim toga mi ćemo jebat ježa sa dvije strane prvo lešinara a drugo rusa jer plenki kako se vidi ide na izravni sukob sa Rusijom...
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:epikur37 wrote:To su prije svega americki prijatelji koji zaustavljaju prodor sovjetskog saveza...moguce da je to i precjednica nasa kraljica osobno progurala :D
Martin Novak ·
Pyongyang, Korea
Like · Reply · 46 mins
dobro lik je glup ko kurac uostalom upravo su rusi dali teške milijarde i na kraju neće vratit ništa a ovi nisu uložili kune nego su pokupovali dolar duga za deset centi na sekundarnom tržištu i sad dolaze s armijom odvjetnika batinaša i utjerivača dugova
jedino je plenković još gluplji od takvih tipova
al dobro soros je u talu s knightheadom znači tko je protiv taj je ustaša i šovinist desničar govno od čovjeka i teoretičar zavjera prema imbexu i žutarnjem
bolje židovi lešinari nego ruska ulaganja hehehe baš sam imao stranke gasterbajtere hercegovce njima je odlično što smo "otjerali ruso-srbe" a ameri će ovdje napraviti maršalov plan ono gangrena prednjeg režnjaepikur37 wrote:asilovski wrote:epikur37 wrote:To su prije svega americki prijatelji koji zaustavljaju prodor sovjetskog saveza...moguce da je to i precjednica nasa kraljica osobno progurala :D
Martin Novak ·
Pyongyang, Korea
Like · Reply · 46 mins
rusi su srbi :D
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Inače odličan članak
koji se slabo čita unatoč uloženom trudu al zato severinine sise obično idu ko mutave
kako god ali imbex je isto govorio o tome a kvazi desnica ala VL, te čardak ekipa objeručke prihvatila ulagače, dobro oni bi prihvatili Pol Pota smao da središnjica kaže...marcellus wrote:asilovski wrote:epikur37 wrote:To su prije svega americki prijatelji koji zaustavljaju prodor sovjetskog saveza...moguce da je to i precjednica nasa kraljica osobno progurala :D
Martin Novak ·
Pyongyang, Korea
Like · Reply · 46 mins
dobro lik je glup ko kurac uostalom upravo su rusi dali teške milijarde i na kraju neće vratit ništa a ovi nisu uložili kune nego su pokupovali dolar duga za deset centi na sekundarnom tržištu i sad dolaze s armijom odvjetnika batinaša i utjerivača dugova
jedino je plenković još gluplji od takvih tipova
al dobro soros je u talu s knightheadom znači tko je protiv taj je ustaša i šovinist desničar govno od čovjeka i teoretičar zavjera prema imbexu i žutarnjem
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:
bolje židovi lešinari
a da i meni su kad sam išao istraživat te lešinare prezimena prvo pala u oči sve sam židov od prvog do zadnjeg uključujući i ove što imaju anglosaksonska prezimena
ne puštaju u tal one koji nisu članovi plemena multikulti je samo za gojime
imbex drka kurac na soroša koji je patron svih tih lešinara
capo di tutti capi
ja sam samo ovlaš istraživao i to je bilo dovoljno da vidim, ali ovo je jako dobro, naravno da ne čitaju kada ne razumiju, kao da je uzmem misal iz 16 st. na latinskom tako se osjeća prosječni Hrvat nakon mise koje uzme ovako što, osim toga Rusi su Srbi i tu oni ne mogu dalje, a Amerikanci anđeli, inače 90% ovih fondova drže židovi aškenazi to je njihov modus operandimarcellus wrote:asilovski wrote:Inače odličan članak
koji se slabo čita unatoč uloženom trudu al zato severinine sise obično idu ko mutave
Kermit-
2014-04-17
jednostavno je za razumjeti radi se o klasičnom lihvarenju
lik kupi tvoj dug od nekog i onda te uništi i kasnije te doživotno drži kao seksualnog roba
lik kupi tvoj dug od nekog i onda te uništi i kasnije te doživotno drži kao seksualnog roba
kvaka je da je dug nenaplativ, i na to oni i idu, strategija je sprječavanje bilo kakve stečajne nagodbe, da te može reketarit dok si živ
JP Morgan i Rockefeller carstvo su WASP-ovci, ostalo sve su židi i to većinom iz Njemačke koji su došli u 19.st. i kasnije Loeb, Warburg, Rotschild, Sachs i dr. a ovo su samo franšize i projekti, projekata, fondova, trustova, banaka, to je maltene nemoguće pratitimarcellus wrote:asilovski wrote:
bolje židovi lešinari
a da i meni su kad sam išao istraživat te lešinare prezimena prvo pala u oči sve sam židov od prvog do zadnjeg uključujući i ove što imaju anglosaksonska prezimena
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:JP Morgan i Rockefeller carstvo su WASP-ovci, ostalo sve su židi i to većinom iz Njemačke koji su došli u 19.st. i kasnije Loeb, Warburg, Rotschild, Sachs i dr. a ovo su samo franšize i projekti, projekata, fondova, trustova, banaka, to je maltene nemoguće pratitimarcellus wrote:asilovski wrote:
bolje židovi lešinari
organizirani su ko i spectre, soros je blofeld a sve ostalo je njegova mreža
Similar topics
» Kako su ulice Berlina preuzeli moćni kriminalni arapski klanovi
» Za sve Rusoljupce koji tvrde kako su moćni, kako im rat ne šteti
» Ramljak: Agrokor će biti raskomadan, prodavat će tvrtke kako bi platio dugove
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» Čovjek koji je potpisao ključno vještačenje u aferi Agrokor priznao: 'Ljudi, ja uopće nisam vještak'
» Za sve Rusoljupce koji tvrde kako su moćni, kako im rat ne šteti
» Ramljak: Agrokor će biti raskomadan, prodavat će tvrtke kako bi platio dugove
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» Čovjek koji je potpisao ključno vještačenje u aferi Agrokor priznao: 'Ljudi, ja uopće nisam vještak'
Page 2 of 6