Charlie opet traži po p*čki
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Charlie opet traži po p*čki
Naravno da je to nametanje sile i samovolje vodećih članica unije s čime se ne slažem uopće...i to je već drugi problem za čije rješenje moraš imati političare s kičmom...naravno da je iluzija, ali eto...u svemu tome su ta nesretna djeca najmanje kriva za takvu situaciju...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
jasambrend wrote:Ne mora odgovarati, tko kaže da mora, ali barem se suzdržati od nekih radnji usmjerenih protiv ionako jadnih i izbezumljenih ljudi...ne moraš ga primit kod sebe, ali nemoj ga gaziti, pljuvati, ismijavati...zapadni političari itekako jesu zakuhali sranja tamo i sad se svi prave grbavi i peru ruke od toga...išlo se na rušenje kakve takve vlasti u cijelom nizu država, potpomagali razni ekstremisti dok su im bili korisni, a sad se svi kao iščuđavaju novonastaloj situaciji i kaosu...
pa 99% europskih medija su i sada izvjestavaju sa simpatijama prema imigrantima. pa u cemu je problem ako se tu i tamo cuje suprotno misljenje.
Haha.odlična karikatura. Umjesto jebavanja devetogodišnjih djevojčica,Muhamed je trebao vježbati hodanje po vodi.A ta slika utopljenog muslimančića i onako je eksploatirana do bola od strane lijevo-liberalnih plačikmečećih medija u svrhu izazivanja senzibiliteta spram islamističkih kolonizatora Europe,da je to mnogo neukusnija karikatura od te orginalne plačipizdeće slike nego Charlieva karikatura.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Govna zbog čega ? To što su Isus i Muhamed svetinja za kršćane-musllimane,ne znači da ih ostali trebaju tretirati sa strahopoštovanje.Svakodnevno jedemo hindusko božanstvo,ili i krave treba tretirati kao islamsko-judeokršćanske idiotarije. Evo,ja ću Gargamela proglasiti prorokom i božanstvom,pa imam li ja pravo nekome odfikariti glavu što i taj ne doživljava ga kao božanstvo nego lik vrijedan sprdnje.
2015-07-23
navikli smo na sprdnju sa Muhamedom, Isusom i ostalim božanstvima, degutantno i licmejerno u današnjem dobu abnormalne političke koreknosti kada završiš iza rešetaka ako ne želiš vjenčati pedere ...ali mrtvo dijete nije satira, niti bi trebalo biti objektivom provokativnih karikatura
2014-04-15
Niti satira niti sredstvo za propagandu. Mrtvo dijete je tragedija samo po sebi, bez obzira odakle je.nevjestin_razbojnik wrote:ali mrtvo dijete nije satira
Guest- Guest
Možda nije satira,ali barem je ironija ili poetična pravda ukoliko je točno da mu je otac krijumčar ljudi,jedan od onih koji su skrivili mnogo takvih smrti.nevjestin_razbojnik wrote:navikli smo na sprdnju sa Muhamedom, Isusom i ostalim božanstvima, degutantno i licmejerno u današnjem dobu abnormalne političke koreknosti kada završiš iza rešetaka ako ne želiš vjenčati pedere ...ali mrtvo dijete nije satira, niti bi trebalo biti objektivom provokativnih karikatura
Iskreno,nije mi žao malog muslimančića,zbog takvih plačipizda punih senzibiliteta i sućuti Europa će pasti bez ispaljenog metka.
Prije 20tak god. i Jihadi John je bio jedno takvo slatko,jadno i milo dijete.Kamo sreće da se i on utopio prije 20 god.
2015-07-23
a dobro, ti bi topio djecu ja bih tebe u tanjuru juhe, valjda se nećemo nikad srestiAntif_No1 wrote:Možda nije satira,ali barem je ironija ili poetična pravda ukoliko je točno da mu je otac krijumčar ljudi,jedan od onih koji su skrivili mnogo takvih smrti.nevjestin_razbojnik wrote:navikli smo na sprdnju sa Muhamedom, Isusom i ostalim božanstvima, degutantno i licmejerno u današnjem dobu abnormalne političke koreknosti kada završiš iza rešetaka ako ne želiš vjenčati pedere ...ali mrtvo dijete nije satira, niti bi trebalo biti objektivom provokativnih karikatura
Iskreno,nije mi žao malog muslimančića,zbog takvih plačipizda punih senzibiliteta i sućuti Europa će pasti bez ispaljenog metka.
Prije 20tak god. i Jihadi John je bio jedno takvo slatko,jadno i milo dijete.Kamo sreće da se i on utopio prije 20 god.
n_razbojnik-
2014-04-15
Pa neki čak niti moraju narasti.Al su dječiji bombaši samoubojice rijetkost u islamskoj kulturnoj i civilizacijskoj baštini.Yehudi wrote:Eto vidiš. Tko zna u šta rastu.
Ne mogu biti licemjer i reći da mi je žao kad nije.
2015-07-23
Ja ? Ne.nevjestin_razbojnik wrote:a dobro, ti bi topio djecu ja bih tebe u tanjuru juhe, valjda se nećemo nikad srestiAntif_No1 wrote:Možda nije satira,ali barem je ironija ili poetična pravda ukoliko je točno da mu je otac krijumčar ljudi,jedan od onih koji su skrivili mnogo takvih smrti.nevjestin_razbojnik wrote:navikli smo na sprdnju sa Muhamedom, Isusom i ostalim božanstvima, degutantno i licmejerno u današnjem dobu abnormalne političke koreknosti kada završiš iza rešetaka ako ne želiš vjenčati pedere ...ali mrtvo dijete nije satira, niti bi trebalo biti objektivom provokativnih karikatura
Zašto bih,neka se utapaju sami.Dobro im to ide i bez moje pomoći.
2015-07-23
Kad pogledamo snimke onih crnačko-arapskih huligana s što demoliraju po europskim gradovima,te zazivaju da ,,Islam zavlada svijetom'' ili obezglavljivanje onih koji su uvrijedili proroka,jedino što mogu reći,koliko samo danas takvih ulazi u Europu i sada su ,,slatka dječica'' kao što su i oni nekad bili.
2015-07-23
Jednog dana kad po hrvatskim gradovima vidimo ovakve scene onda treba poslati ove koji danas pizde nad jednim izbjeglicama,da oni rastjeraju bijesnu islamsku rulju.
2015-07-23
Cuj ,svi ovi su bili jadni, gladni bosi kada su dosli , gdje su dosli. Kada se najedu, pocinje druga prica.
2014-04-14
http://i.4cdn.org/int/1442311857067.webm
Da se kojim čudom i ovo islamče utopilo,vjerojatno bi smo danas plakali za njim te bi smo bili uskraćeni znanja o njegovim umjetničkim vještinama iz ovog peformansa.
Da se kojim čudom i ovo islamče utopilo,vjerojatno bi smo danas plakali za njim te bi smo bili uskraćeni znanja o njegovim umjetničkim vještinama iz ovog peformansa.
2015-07-23
Ne.Varaš se.Ovaj put ne trolišem,već to ozbiljno mislim.Zar ste vi svi ludi ne vidite kud ovo vodi,te kakvu guju u njedra primamo.
2015-07-23
Oprosti , stari, si ti imao kakovih kontakata sa arapima??Antif_No1 wrote:Ne.Varaš se.Ovaj put ne trolišem,već to ozbiljno mislim.Zar ste vi svi ludi ne vidite kud ovo vodi,te kakvu guju u njedra primamo.
abraham-
2014-04-14
Kontakt u smislu komunikacije,tek s pojedincima i to vrlo kratke i službene ali bez obzira na te individue ne vjerujem da je to dovoljno da bih na tome gradio neku sliku,no imao sam priliku u Rimu viditi kakvi su kad su u čoporu.Jeli bih takve čopore želio viditi u gradu gdje živim,NE HVALA.abraham wrote:Oprosti , stari, si ti imao kakovih kontakata sa arapima??Antif_No1 wrote:Ne.Varaš se.Ovaj put ne trolišem,već to ozbiljno mislim.Zar ste vi svi ludi ne vidite kud ovo vodi,te kakvu guju u njedra primamo.
2015-07-23
Točno tako, ja recimo imam izuzeto pozitivne kontakte sa pojedincima ali ovo - NE HVALA...Antif_No1 wrote:Kontakt u smislu komunikacije,tek s pojedincima i to vrlo kratke i službene ali bez obzira na te individue ne vjerujem da je to dovoljno da bih na tome gradio neku sliku,no imao sam priliku u Rimu viditi kakvi su kad su u čoporu.Jeli bih takve čopore želio viditi u gradu gdje živim,NE HVALA.abraham wrote:Oprosti , stari, si ti imao kakovih kontakata sa arapima??Antif_No1 wrote:Ne.Varaš se.Ovaj put ne trolišem,već to ozbiljno mislim.Zar ste vi svi ludi ne vidite kud ovo vodi,te kakvu guju u njedra primamo.
Brain32-
2014-04-15
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Suljo odustao od odlaska u Crnu Goru pa opet kmeci i trazi 'krivce' cik pogodite opet u kome?
» Pljenki opet pred teskim preznojavanjem:Bruselj trazi da osudi Rusiju i Putina zbog trovanja agenta
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Pljenki opet pred teskim preznojavanjem:Bruselj trazi da osudi Rusiju i Putina zbog trovanja agenta
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
Page 3 of 5