Charlie opet traži po p*čki
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Charlie opet traži po p*čki
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/svijet/1757948/charlie-hebdo-o-smrti-malenog-aylana-krscani-hodaju-po-vodi-a-muslimanska-djeca-se-utapaju/
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
2014-04-16
Re: Charlie opet traži po p*čki
da bacimo ove iz charlija u more, pa da vidimo jel hodaju po vodi, ili su muslimani?
Ako vec ne verujes ni u sta, nemas truncicu humanost...pa jebote, barem imaj ukusa...
F.M.Dostojevski - "Gde nema Boga sve je dozvoljeno..."
Liberalna demokracija, NWO, ...zapad ono....brale,
tražili ste, gledajte.
tražili ste, gledajte.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
A pičke mogli su bar staviti tu karikaturu, neda mi se tražiti.
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
"Čini što ti volja i to će biti sav Zakon» Aliester CrowleyStanojko wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Podrzvam sto rade , jer me sram recii da njihov humor ne razumijem a necu da ispadnem glup. Daklem, dobra fora uhahahahahahahaaaaaaaa.
2014-04-14
abraham wrote:Podrzvam sto rade , jer me sram recii da njihov humor ne razumijem a necu da ispadnem glup. Daklem, dobra fora uhahahahahahahaaaaaaaa.
"ulaznicu si platio, reci da si shvatio"
2014-04-16
To i radim.
2014-04-14
Iskreno, zaslužili su sve što bi im se moglo dogoditi...
Last edited by jasambrend on 15/9/2015, 17:41; edited 1 time in total (Reason for editing : ,)
darth_vader-
2014-04-17
Zbilja, gdje prestaje satira? Po nasim satiricarima - nigdje, sve je otvoreno.
Da li je izrugivanje sa mrtvim djetetom, islamom (a i krscanstvom zapravo, ne znam koliko ih je primjetilo) na najogavniji moguci nacin - satira?
Ili je rijec o urbano-kvaziintelektualnom fasizmu i sadizmu, te manjku osnovne empatije do linije psihoticnosti? Na drustvu je (a to je sada i nase drustvo!) da se odredi i posalje poruku. Uostalom, procitajte u mojem potpisu sto je Burke davnih dana porucio ''naprednim'' Francuzima.
Da li je izrugivanje sa mrtvim djetetom, islamom (a i krscanstvom zapravo, ne znam koliko ih je primjetilo) na najogavniji moguci nacin - satira?
Ili je rijec o urbano-kvaziintelektualnom fasizmu i sadizmu, te manjku osnovne empatije do linije psihoticnosti? Na drustvu je (a to je sada i nase drustvo!) da se odredi i posalje poruku. Uostalom, procitajte u mojem potpisu sto je Burke davnih dana porucio ''naprednim'' Francuzima.
Guest- Guest
A što smo svi moralni ovdje. Mrtvo dite? Satira s njim? Pa što, koliko je dice završilo mrtvo od otvaranja ove teme?
Riplex wrote:A što smo svi moralni ovdje. Mrtvo dite? Satira s njim? Pa što, koliko je dice završilo mrtvo od otvaranja ove teme?
Dobro, istina, a hocemo li se izrugivati nad njihovim fotografijama? Da to bude nekakva poanta u sali?
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Suljo odustao od odlaska u Crnu Goru pa opet kmeci i trazi 'krivce' cik pogodite opet u kome?
» Pljenki opet pred teskim preznojavanjem:Bruselj trazi da osudi Rusiju i Putina zbog trovanja agenta
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Pljenki opet pred teskim preznojavanjem:Bruselj trazi da osudi Rusiju i Putina zbog trovanja agenta
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
Page 1 of 5