Pljenki opet pred teskim preznojavanjem:Bruselj trazi da osudi Rusiju i Putina zbog trovanja agenta
Page 1 of 1
Pljenki opet pred teskim preznojavanjem:Bruselj trazi da osudi Rusiju i Putina zbog trovanja agenta
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/eu-moskva-je-gotovo-sigurno-otrovala-skripalja-rh-pred-osjetljivom-odlukom-idu-mjere-protiv-rusije-plenkovic-pred-novinare-izasao-u-2-ujutro/7161129/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pljenki opet pred teskim preznojavanjem:Bruselj trazi da osudi Rusiju i Putina zbog trovanja agenta
Juncker:Sta cekas mali,hajmo akcija,osuda,sankcije
Pleneki:Joj sefe Juncker..ma molim vas nemojte me tjerat opet u nevolje..tek sto izlazim iz drugih upadam u nove..vec sam cireve dobio..znate imamo problem agrokora..
Juncker:Boli me testis sto ti imas probleme u mocvari..hoces biti glavni pomocnik pomocnika kuhaca kave ovdje u briselu..onda se bacaj na posao..jebote agrokor da te jebo u supak..mars na posao i osudi putina i rusiju inace kad te vidim opet necu da te stipam imam da te davim
Pleneki:Joj sefe Juncker..ma molim vas nemojte me tjerat opet u nevolje..tek sto izlazim iz drugih upadam u nove..vec sam cireve dobio..znate imamo problem agrokora..
Juncker:Boli me testis sto ti imas probleme u mocvari..hoces biti glavni pomocnik pomocnika kuhaca kave ovdje u briselu..onda se bacaj na posao..jebote agrokor da te jebo u supak..mars na posao i osudi putina i rusiju inace kad te vidim opet necu da te stipam imam da te davim
2015-09-08
Re: Pljenki opet pred teskim preznojavanjem:Bruselj trazi da osudi Rusiju i Putina zbog trovanja agenta
Poruci pljenki da ovo sad nije isto vrijeme ko ono kad si izvaljivao sa slucajem ukrajina..ono je bilo prije agrokora ovo je poslije... ..reci ti njima da sad rujo tebe drzi za jajca a drugo da sad je koli frendica putina..drugi problem...treci da si u ratu sa krscabskim fanaticima oko IK..te poruci plenki sefovima da je bolje da te ne guraju u samoubojstvo sa ovom mozebitnom osudom
2015-09-08
jebi ga ... tako je to kad dopušta junckeru ''ličko rukovanje''!
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Degenerik razmatra protjerivanje svih diplomata hehe zapaliti sve kancelarije HDZ a vidim po Grbinu i SDPa
Kermit-
2014-04-17
ako mi kažemo moraš, onda moraš
crvenkasti-
2014-04-17
Rafaela Sopi ·
Rijeka, Croatia
Mislim da bi Premijer konačno trebao "lupiti šakom o stol" i pokazati Predsjednici gdje joj je mjesto. Nedopustiva je ova nekoordinirana politika koju predvodi Predsjednica, pri tome nam nanoseći veliku štetu kako u unutarnjoj , tako i u vanjskoj politici RH.
Kermit-
2014-04-17
aaah
najvjerojatnije :)
aaaahaha
a sve je pocelo s putinovim potapanjem titanica
sve se lijepo zataskalo al on nije znao stati
ahahaahah
o kru te jebo da te kru jebo
s kojim budalama ja moram zivjet na planetu :)
najvjerojatnije :)
aaaahaha
a sve je pocelo s putinovim potapanjem titanica
sve se lijepo zataskalo al on nije znao stati
ahahaahah
o kru te jebo da te kru jebo
s kojim budalama ja moram zivjet na planetu :)
» Salvini ide u Rusiju kod Putina
» ERDOGAN UPOZORIO PUTINA, Ameri gomilaju vojsku za napad na Rusiju!
» ''Ova država! HDZ-ov šef vodovoda ima optužnicu zbog trovanja ljudi arsenom. Sad je dobio nagradu za razvoj voda ''
» PRAVDA: Nehamer nije posjetio Putina zbog Ukrajine nego zbog interesa Austrije
» Salvini ide u Rusiju kod Putina
» ERDOGAN UPOZORIO PUTINA, Ameri gomilaju vojsku za napad na Rusiju!
» ''Ova država! HDZ-ov šef vodovoda ima optužnicu zbog trovanja ljudi arsenom. Sad je dobio nagradu za razvoj voda ''
Page 1 of 1