Klinika za liječenje homoseksualnosti
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Klinika za liječenje homoseksualnosti
Da ne spominjemo da prije nego ijedan predmet dođe na raspravu pred sudsko vieće, mora proći postupak prihvatljivosti, a što opet ocjenjuju sudci koji dolaze ih hrvatskoga pravosuđa. Plus što su i ovi koji sjede u viećima, makar i ne bili Hrvati, ideološki obojani i potkupljivi.pismejker wrote:Ono sto vecini nije poznato,je cinjenica da na Sudu u strasburu,odnosno za ljucka prava,ne sjede neki super-duper-hiper-neovisni suci,nego....sad bu Gnječo pal u nesvest-HRVATI glavom i beradom..!!! Mdaaaa.....To je zato,jer je Sudu jeftinije,pokupiti lokalne Hrvate koji zive u Vanka,i platiti ih opet manje nego svoje suce domace,koji bi morali jos placati šule z hrvatski jezik..e sad pitanje jest,koliko su ti suci hrvatski u strasburu,neovisni od politke u Zagrebu...reko bih,,nema tu prevelike nade..Gnječ wrote: dok je Francišković posve zdrav godinu dana prisilno 'liječen', zbog čega ide na sud u Strasbourg
http://direktno.hr/direkt/sarnavka-psihijatrija-je-korumpirana-u-igri-uvijek-isti-suci-i-psihijatri-9760/
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
U ratu ste s nekim kome je cilj lom emanicpacije.
Cilj opravdava sredstvo.
Treba spalit Evropu da bi se došlo do cilja ?
No problem.
Ocito lgbt nisu tu uopce bitni.
Sve šta se radi je radi lomljenja emanicpacije iako se vama cini da netko ima nešto konkretno protiv nekoga.
Cilj opravdava sredstvo.
No problem.
Sve šta se radi je radi lomljenja emanicpacije iako se vama cini da netko ima nešto konkretno protiv nekoga.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U ratu ste , zato mi se neda tipkat o psihologiji i šta bi vi htjeli da bude dobro.
Nece bit dobro jer ja neželim da ovaj sistem uspije.
TREBA GA
SLOMITI.
Nece bit dobro jer ja neželim da ovaj sistem uspije.
TREBA GA
SLOMITI.
2014-04-11
RayMabus wrote:U ratu ste s nekim kome je cilj lom emanicpacije.
Cilj opravdava sredstvo.
No problem.
men se čini da su svi ovi izbjeglice došli u EU na poziv europskih političara da odrade za te iste političare točno određeni zadatak. kad EU političari budu vidjeli da je cilj postignut i zadatak obavljen te će arape izbjeglice EU političari u roku od mjesec dana sve počistiti i vratiti odakle su došli.
Guest- Guest
treba i arape emanchwipirati
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
eu politicari neznaju tko im glavu nosi.
2014-04-11
Vidjeli ste šta sam napisao o lgbt na prethodnim postovima , ono postovi normala.
Sad vidite nenormalne postove o njima i da ih treba gurat s istoka prema zapadu pa i ISILom ako treba.
IMa razlog zašto je to tako.
Sad vidite nenormalne postove o njima i da ih treba gurat s istoka prema zapadu pa i ISILom ako treba.
IMa razlog zašto je to tako.
2014-04-11
Aj zaboravite LGBT na trenutak , nebitni su , imate moje postove o njima pa skužite u biti da ih u biti nitko nebi smio napasti gdje ja vladam.
No zaboravite sve.
Imate dva podatka prvi je da ih možda ima oko 5% u svakom društvu , nebitno nek je i više al to je postotak.
A drugi podatak je da su nametljivi i da heteroseksualci nikad to ponašanje nece priznat za normalno.
Šta se desi kad ja sve pedere potjeram u Nizozemsku i oni u ukpnoj populaciji dosegnu 30% ?
Pocmu nametat svoje mišljenje ovom ostatku od 70%.
UPRAVO TO MI JE CILJ.
FIGHT.
No zaboravite sve.
Imate dva podatka prvi je da ih možda ima oko 5% u svakom društvu , nebitno nek je i više al to je postotak.
A drugi podatak je da su nametljivi i da heteroseksualci nikad to ponašanje nece priznat za normalno.
Šta se desi kad ja sve pedere potjeram u Nizozemsku i oni u ukpnoj populaciji dosegnu 30% ?
UPRAVO TO MI JE CILJ.
FIGHT.
2014-04-11
zaboravili smo gdje ti ono vladaš
2017-04-17
Zar nevidiš ?My Brother Billo wrote:zaboravili smo gdje ti ono vladaš
2014-04-11
da ali kakve to ima veze sa konjskim trkama?
2017-04-17
Kakve veze ima to da su crkve pune zlih duhova i s time šta je Lucifer kralj tog svijeta ?
2014-04-11
Kakve veze ima to šta ti ja cijelo vrijeme govorim tko sam i da sam efikasan pa cu obasjati tvoju glupu glavu svijetlom.
Pa makar ti je zapalio iznutra.
Pa makar ti je zapalio iznutra.
2014-04-11
Pitaš glupa pitanja.
Ocito je da je plan odavno donesen.
Gore ti je napisan.
Ocito je da je plan odavno donesen.
Gore ti je napisan.
2014-04-11
RayMabus wrote:Aj zaboravite LGBT na trenutak , nebitni su , imate moje postove o njima pa skužite u biti da ih u biti nitko nebi smio napasti gdje ja vladam.
No zaboravite sve.
UPRAVO TO MI JE CILJ.
FIGHT.
2014-04-11
Zamislite kocku , sad tu kocku podijelimo popola , s jedne plohe cu protjerat lgbt a kako ih ima oko 5% u svakoj populaciji to znaci da ce pola kocke biti pročišceno od shranja a u drugoj ce se njihov broj povecat na 10%.
Onda cu ovaj dio kocke gdje su oni opet napravit isto i sad ce svi otic u 1/4 plohe kocke i tamo ce ih biti 20%.
Pošto su nametljivi i žele heteroseksualce uvjeravat da su oni ispravni a ovi nisu šta hetero nikad nece prihvatit imamo sukob 80% hetero i 20% homo u toj 1/4 kocke.
Istodobno to je i rat protiv emancipacije.
Onda cu ovaj dio kocke gdje su oni opet napravit isto i sad ce svi otic u 1/4 plohe kocke i tamo ce ih biti 20%.
Pošto su nametljivi i žele heteroseksualce uvjeravat da su oni ispravni a ovi nisu šta hetero nikad nece prihvatit imamo sukob 80% hetero i 20% homo u toj 1/4 kocke.
Istodobno to je i rat protiv emancipacije.
2014-04-11
pametan si ko dva luda
2017-04-17
Jel da ? Nema ništa bolje nego kad liberalno društvo napadne aberaciju i makne sve devijacije jer im je taj homo i sva ta shranja udar na HETERO.My Brother Billo wrote:pametan si ko dva luda
ČISTA POBJEDA.
2014-04-11
jesi uzeo nesto za mozak kako sam ti preporucio?
2017-04-17
Jedini lijek je Biblija.
Vjernik koji vjeruje Riječi nikad se neće upuštati u homoseksualne odnose,jer zna da bi se time oskvrknuo za vjeke vjekova.
Homoseksualni odnos je jedan od u nebo vapijućih grijeha:
Grijesi koji vape: zovu i prizivaju Božju intervenciju, nikako ne mogu bili laki!
Dakle, to su:
Krv Abelova
Sodomski grijeh
Jauk potlačenog naroda u Egiptu
Jauk stranca, udovice i sirote
Nepravda prema zaposlenom radniku
Lako možemo zaključiti da se svi ovi grijesi događaju i danas. Oni, i danas pozivaju Boga da učini nešto jer je količina zla tolika da je stanje na zemlji neizdrživo!
Krv Abelova je svaka krv nedužnog čovjeka koja je prolivena u bezumlju, ratovima, abortusima.
Sodomski grijeh je seksualna perverzija, homoseksualnost, pedofilija.
Jauk potlačenog naroda u Egiptu je jauk svakog potlačenog i prognanog naroda sa svojih ognjišta.
Jauk stranca, udovice i sirote je grijeh bezosjećajnosti
Nepravda prema zaposlenom radniku je grijeh gramzivosti.
I ne samo da su ovi grijesi aktualni, možda više no ikad do sad, već su svugdje oko nas u tolikom broju da je veliko pitanje kako to da naša civilizacija uopće sve to preživljava. Doduše, Bog šalje upozorenja: AIDS, poplave i pošasti… ali pored svega toga vidimo koliko je On dobar i strpljiv. Sigurno još nalazi barem nekolicinu pravednika, kao u Abrahamovo doba, radi čega odustaje od konačnog uništenja poput onog Sodome i Gomore!?
A sada pogledajmo što Biblija kaže o homoseksualnosti.
Levitski zakonik 18 -
22 Ne lijegaj s muškarcem kako se liježe sa ženom! To bi bila grozota.
Prva poslanica Korinćanima 6 -
9Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici, 10ni kradljivci, ni lakomci, ni pijanice, ni psovači, ni razbojnici neće baštiniti kraljevstva Božjega.
Vjernik koji vjeruje Riječi nikad se neće upuštati u homoseksualne odnose,jer zna da bi se time oskvrknuo za vjeke vjekova.
Homoseksualni odnos je jedan od u nebo vapijućih grijeha:
Grijesi koji vape: zovu i prizivaju Božju intervenciju, nikako ne mogu bili laki!
Dakle, to su:
Krv Abelova
Sodomski grijeh
Jauk potlačenog naroda u Egiptu
Jauk stranca, udovice i sirote
Nepravda prema zaposlenom radniku
Lako možemo zaključiti da se svi ovi grijesi događaju i danas. Oni, i danas pozivaju Boga da učini nešto jer je količina zla tolika da je stanje na zemlji neizdrživo!
Krv Abelova je svaka krv nedužnog čovjeka koja je prolivena u bezumlju, ratovima, abortusima.
Sodomski grijeh je seksualna perverzija, homoseksualnost, pedofilija.
Jauk potlačenog naroda u Egiptu je jauk svakog potlačenog i prognanog naroda sa svojih ognjišta.
Jauk stranca, udovice i sirote je grijeh bezosjećajnosti
Nepravda prema zaposlenom radniku je grijeh gramzivosti.
I ne samo da su ovi grijesi aktualni, možda više no ikad do sad, već su svugdje oko nas u tolikom broju da je veliko pitanje kako to da naša civilizacija uopće sve to preživljava. Doduše, Bog šalje upozorenja: AIDS, poplave i pošasti… ali pored svega toga vidimo koliko je On dobar i strpljiv. Sigurno još nalazi barem nekolicinu pravednika, kao u Abrahamovo doba, radi čega odustaje od konačnog uništenja poput onog Sodome i Gomore!?
A sada pogledajmo što Biblija kaže o homoseksualnosti.
Levitski zakonik 18 -
22 Ne lijegaj s muškarcem kako se liježe sa ženom! To bi bila grozota.
Prva poslanica Korinćanima 6 -
9Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici, 10ni kradljivci, ni lakomci, ni pijanice, ni psovači, ni razbojnici neće baštiniti kraljevstva Božjega.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Klinika za infektivne bolesti u Beogradu
» Prosvjedi klinika: „Financijska situacija je dramatična“
» Zoki totalno odljepio:'Ja sam za psihijatriju ali sefa klinika'
» Odbijeno lijecenje jer je Rus
» Curica s "Batman" znakom na licu stigla iz SAD-a u Rusiju na liječenje
» Prosvjedi klinika: „Financijska situacija je dramatična“
» Zoki totalno odljepio:'Ja sam za psihijatriju ali sefa klinika'
» Odbijeno lijecenje jer je Rus