Bosanac pokušao obrezati ženu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bosanac pokušao obrezati ženu
Koliko je znano najviše koriste Toyote.Regoč wrote:Pa vehabije voze se u mercedesih.jastreb wrote:Dobro da si se pojavio,jer su temu preusmjerili u nekom sasvim drugom pravcu. Od pomahnitalog vehabije koji je unakazio ženu,prešli su na udobnost mercedesa.govinda wrote:Ja se pojavio nakon dugog vremena ovdje i nakon dugog vremena postovi o Islamu i Bosni :) Jbt, da me nema pa mnogi od vas ne bi imali razloga za svoje postojanje :D
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A ni vehabije vidjeli nit mercedesa ikad vozili....jastreb wrote:Dobro da si se pojavio,jer su temu preusmjerili u nekom sasvim drugom pravcu. Od pomahnitalog vehabije koji je unakazio ženu,prešli su na udobnost mercedesa.govinda wrote:Ja se pojavio nakon dugog vremena ovdje i nakon dugog vremena postovi o Islamu i Bosni :) Jbt, da me nema pa mnogi od vas ne bi imali razloga za svoje postojanje :D
2016-11-17
VW Šaran je sad u modi...Regoč wrote:Pa vehabije voze se u mercedesih.jastreb wrote:Dobro da si se pojavio,jer su temu preusmjerili u nekom sasvim drugom pravcu. Od pomahnitalog vehabije koji je unakazio ženu,prešli su na udobnost mercedesa.govinda wrote:Ja se pojavio nakon dugog vremena ovdje i nakon dugog vremena postovi o Islamu i Bosni :) Jbt, da me nema pa mnogi od vas ne bi imali razloga za svoje postojanje :D
2016-11-17
i patroljastreb wrote:Koliko je znano najviše koriste Toyote.Regoč wrote:Pa vehabije voze se u mercedesih.jastreb wrote:Dobro da si se pojavio,jer su temu preusmjerili u nekom sasvim drugom pravcu. Od pomahnitalog vehabije koji je unakazio ženu,prešli su na udobnost mercedesa.govinda wrote:Ja se pojavio nakon dugog vremena ovdje i nakon dugog vremena postovi o Islamu i Bosni :) Jbt, da me nema pa mnogi od vas ne bi imali razloga za svoje postojanje :D
2014-12-30
Točno, obrezivanje žena je plemenski običaj u Africi, daleko stariji od islama. Islam se širio munjevitom brzinom po Africi jer je šerijatsko pravo prihvaćalo tradicionalne običaje lokalnih plemena.govinda wrote:pa to je prvi slucaj u BiH da je neko pokusao obrezati zenu...i ponavljam, nema taj obicaj veze sa Islamom nego je ostatak plemenskih obicaja iz Afrike i Bliskog istoka...ali posto si ti tvrdoglava ksenofobicnan budala da se ja ne raspravljam dalje sa tobom, zavrsices na aparatima od muke i bijesa...glas uhljeba wrote:nije točno, kme kme
to je islamofobija, lažu nevjernici protiv muhameda i krivo citiraju riječi iz Kurana, Hadiša te vjerskih autoriteta
laži križara protiv poštenih bosanaca
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Točno, obrezivanje žena je plemenski običaj u Africi, daleko stariji od islama. Islam se širio munjevitom brzinom po Africi jer je šerijatsko pravo prihvaćalo tradicionalne običaje lokalnih plemena.govinda wrote:pa to je prvi slucaj u BiH da je neko pokusao obrezati zenu...i ponavljam, nema taj obicaj veze sa Islamom nego je ostatak plemenskih obicaja iz Afrike i Bliskog istoka...ali posto si ti tvrdoglava ksenofobicnan budala da se ja ne raspravljam dalje sa tobom, zavrsices na aparatima od muke i bijesa...glas uhljeba wrote:nije točno, kme kme
to je islamofobija, lažu nevjernici protiv muhameda i krivo citiraju riječi iz Kurana, Hadiša te vjerskih autoriteta
kako su braća po vjeri složna u laganju
mogli bi se zajedno i sunetiti kako je pisano po zakonu, božju riječ valja ispoštovati
http://www.bestgore.com/sexual-disaster/multiple-young-men-subject-genital-mutilation-africa/
Guest- Guest
Njegovi mu učenici rekoše: "Da li je obrezivanje potrebno ili ne?" Isus im reče: "Da je potrebno, otac bi već obrezane u njihovoj majci začinjao. Ali istinsko obrezivanje, ono u duhu, potrebno je u svakom pogledu."glas uhljeba wrote:melkior wrote:Točno, obrezivanje žena je plemenski običaj u Africi, daleko stariji od islama. Islam se širio munjevitom brzinom po Africi jer je šerijatsko pravo prihvaćalo tradicionalne običaje lokalnih plemena.govinda wrote:pa to je prvi slucaj u BiH da je neko pokusao obrezati zenu...i ponavljam, nema taj obicaj veze sa Islamom nego je ostatak plemenskih obicaja iz Afrike i Bliskog istoka...ali posto si ti tvrdoglava ksenofobicnan budala da se ja ne raspravljam dalje sa tobom, zavrsices na aparatima od muke i bijesa...glas uhljeba wrote:nije točno, kme kme
mogli bi se zajedno i sunetiti kako je pisano po zakonu, božju riječ valja ispoštovati
http://www.bestgore.com/sexual-disaster/multiple-young-men-subject-genital-mutilation-africa/
2015-08-09
Doduše, ovo je Evanđelje po Tomi.melkior wrote:Njegovi mu učenici rekoše: "Da li je obrezivanje potrebno ili ne?" Isus im reče: "Da je potrebno, otac bi već obrezane u njihovoj majci začinjao. Ali istinsko obrezivanje, ono u duhu, potrebno je u svakom pogledu."glas uhljeba wrote:melkior wrote:Točno, obrezivanje žena je plemenski običaj u Africi, daleko stariji od islama. Islam se širio munjevitom brzinom po Africi jer je šerijatsko pravo prihvaćalo tradicionalne običaje lokalnih plemena.govinda wrote:pa to je prvi slucaj u BiH da je neko pokusao obrezati zenu...i ponavljam, nema taj obicaj veze sa Islamom nego je ostatak plemenskih obicaja iz Afrike i Bliskog istoka...ali posto si ti tvrdoglava ksenofobicnan budala da se ja ne raspravljam dalje sa tobom, zavrsices na aparatima od muke i bijesa...glas uhljeba wrote:nije točno, kme kme
Evo 1. poslanica Pavla apostola Korinćanima:
Je li tko pozvan kao obrezan, neka ne prepravlja obrezanja. Ako je pozvan kao neobrezan, neka se ne obrezuje. Obrezanje nije ništa, i neobrezanje nije ništa, nego - držanje Božjih zapovijedi. Svatko neka ostane u onom zvanju u koje je pozvan.
2015-08-09
Nije mi poznato da ovog ima u Bibliji.melkior wrote:Njegovi mu učenici rekoše: "Da li je obrezivanje potrebno ili ne?" Isus im reče: "Da je potrebno, otac bi već obrezane u njihovoj majci začinjao. Ali istinsko obrezivanje, ono u duhu, potrebno je u svakom pogledu."glas uhljeba wrote:melkior wrote:Točno, obrezivanje žena je plemenski običaj u Africi, daleko stariji od islama. Islam se širio munjevitom brzinom po Africi jer je šerijatsko pravo prihvaćalo tradicionalne običaje lokalnih plemena.govinda wrote:pa to je prvi slucaj u BiH da je neko pokusao obrezati zenu...i ponavljam, nema taj obicaj veze sa Islamom nego je ostatak plemenskih obicaja iz Afrike i Bliskog istoka...ali posto si ti tvrdoglava ksenofobicnan budala da se ja ne raspravljam dalje sa tobom, zavrsices na aparatima od muke i bijesa...glas uhljeba wrote:nije točno, kme kme
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Naravno da nema, laprda.jastreb wrote:Nije mi poznato da ovog ima u Bibliji.melkior wrote:Njegovi mu učenici rekoše: "Da li je obrezivanje potrebno ili ne?" Isus im reče: "Da je potrebno, otac bi već obrezane u njihovoj majci začinjao. Ali istinsko obrezivanje, ono u duhu, potrebno je u svakom pogledu."glas uhljeba wrote:melkior wrote:Točno, obrezivanje žena je plemenski običaj u Africi, daleko stariji od islama. Islam se širio munjevitom brzinom po Africi jer je šerijatsko pravo prihvaćalo tradicionalne običaje lokalnih plemena.govinda wrote:
pa to je prvi slucaj u BiH da je neko pokusao obrezati zenu...i ponavljam, nema taj obicaj veze sa Islamom nego je ostatak plemenskih obicaja iz Afrike i Bliskog istoka...ali posto si ti tvrdoglava ksenofobicnan budala da se ja ne raspravljam dalje sa tobom, zavrsices na aparatima od muke i bijesa...
To je afrički običaj. Oni sakate žene da bi im onemogućili postizanje orgazma. A valjda poglavice plemena nisu čuli za vaginalni orgazam, i to višestruke.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
greska Effa,ne da nebi svrsile,nego da bi sto manje uzivale..vaginalni orgazam nije toliko intenzivan kao onaj koji dolazi preko Klitorijusa...Eva_ wrote:To je afrički običaj. Oni sakate žene da bi im onemogućili postizanje orgazma. A valjda poglavice plemena nisu čuli za vaginalni orgazam, i to višestruke.
Guest- Guest
Nag Hamadi, Evanđelje po Tomi.jastreb wrote:Nije mi poznato da ovog ima u Bibliji.melkior wrote:Njegovi mu učenici rekoše: "Da li je obrezivanje potrebno ili ne?" Isus im reče: "Da je potrebno, otac bi već obrezane u njihovoj majci začinjao. Ali istinsko obrezivanje, ono u duhu, potrebno je u svakom pogledu."glas uhljeba wrote:melkior wrote:Točno, obrezivanje žena je plemenski običaj u Africi, daleko stariji od islama. Islam se širio munjevitom brzinom po Africi jer je šerijatsko pravo prihvaćalo tradicionalne običaje lokalnih plemena.govinda wrote:
pa to je prvi slucaj u BiH da je neko pokusao obrezati zenu...i ponavljam, nema taj obicaj veze sa Islamom nego je ostatak plemenskih obicaja iz Afrike i Bliskog istoka...ali posto si ti tvrdoglava ksenofobicnan budala da se ja ne raspravljam dalje sa tobom, zavrsices na aparatima od muke i bijesa...
2015-08-09
et protuargumenta u picku mater..Eva_ wrote:Kad si bio žena?
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zivimo u Vojvodini ali ja sam bosanac i zelim biti bosanac
» Ja sam bosanac....
» Vlaj a ne "Bosanac"
» Umrla dr.Vesna Bosanac
» Bosanac Cikago 7Eleven
» Ja sam bosanac....
» Vlaj a ne "Bosanac"