Vlaj a ne "Bosanac"
Page 1 of 1
Vlaj a ne "Bosanac"
https://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-tko-je-divljak-koji-je-brutalno-premlatio-taksista-u-zagrebu/2079921.aspx
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Vlaj a ne "Bosanac"
da je to napravio neki kozojeb u Parizu ili negdje u Švedskoj ili Njemačkoj imao bi ovdje već najmanje tri stotine upisa,ovako nam to nasilje nije zanimljivo a i tolerantni smo prema svojim teroristima.Nek su takvi ali naši su.
vili40-
2015-08-02
catabbath-
2015-08-22
catabbath-
2015-08-22
Xdvili40 wrote:da je to napravio neki kozojeb u Parizu ili negdje u Švedskoj ili Njemačkoj imao bi ovdje već najmanje tri stotine upisa,ovako nam to nasilje nije zanimljivo a i tolerantni smo prema svojim teroristima.Nek su takvi ali naši su.
Istina
Inače dobro si rekao da je napravio kozojeb ovo u Francuskoj 30upisa bi bilo . Napravi katolik domoljub ovo u RH policija ga pusti. Čak bi ga i Švedska policija zadržala u zatvoru
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Hercegovci nisu agresivni niti tučari kao Dalmatinci . Ta ekipa je šema Žalac itd , ono za ukrast i uhljebiti..dalmatinci su to ali još te i namlatecatabbath wrote:Pa granica je blizu tamo a mentalitet nadilazi i tu granicu
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ja samo velim a točno znam iz nekoliko primjera da je bilo tko nešto takvo napravio pa makar bio i merkeličin sin u njemačkoj,taj bi propišao krv i na policiji i u zatvoru.Tamo to ide brzo,iz pritvora si odmah za par dana na sudu i onda direkt u zatvor.AssadNaPodmornici wrote:Xdvili40 wrote:da je to napravio neki kozojeb u Parizu ili negdje u Švedskoj ili Njemačkoj imao bi ovdje već najmanje tri stotine upisa,ovako nam to nasilje nije zanimljivo a i tolerantni smo prema svojim teroristima.Nek su takvi ali naši su.
Istina
Inače dobro si rekao da je napravio kozojeb ovo u Francuskoj 30upisa bi bilo . Napravi katolik domoljub ovo u RH policija ga pusti. Čak bi ga i Švedska policija zadržala u zatvoru
Već sam tu bio pisao,ima jedan "štemer" iz mog kraja koji je svaki vikend potražio žrtvu pa je namlatio na mrtvo ime ali nikako da ga institucije pošalju gdje mu je mjesto,prešlo mu u naviku kad nitko ništa.I otišao u njemačku radit.Vrati se kroz godinu dana i ja ga sretnem u kafiću i pitam,jel reci mi dal i gore mlatiš sve pred sobom?Veli,si lud?Gore te zatvore i bace ključ,uzmu sve pare i još si dužan a kad izdržiš kaznu dovezu te na granicu i noga u dupe.Nije se gore za zajebavati.
vili40-
2015-08-02
Similar topics
» Zivimo u Vojvodini ali ja sam bosanac i zelim biti bosanac
» Zoran Milanović Zoka: Vlaj o cincarima
» Ja sam bosanac....
» bosanac, čakija, rijeka
» Bosanac postao CEO TheFork
» Zoran Milanović Zoka: Vlaj o cincarima
» Ja sam bosanac....
» bosanac, čakija, rijeka
» Bosanac postao CEO TheFork