Bosanac pokušao obrezati ženu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bosanac pokušao obrezati ženu
nemam nis protiv da se Kozojebi drze Shariaha,no bed jest sto dolaze u europske gradove,i kad se nakote u vecem broju nego domicili,ohrabre se i pokusavaju nametnuti svoja pravila...
Guest- Guest
A ja sam opet skoro cuo za jedan slucaj u jednoj crkvi u Zagrebu, usao u nju Arap katolik i molio se se na arapskom i izgovorio rijec Allah sto je izazvalo konsternaciju kod prisutnih zagrebackih katolika...mislili da je dosao muzdahedin da se raznese...toliko o idiotlucima i nepoznavanju svoje vjere na svim stranama...
Last edited by govinda on 15/6/2017, 15:12; edited 1 time in total
2016-11-17
Eroo wrote:
Reforma islama je neminovna...
nema reforme Islama, Alah je savršen, njegove riječi su savršene
ne možeš reformirati savršenstvo
ono što Alah kaže je zakon, ono što je radio Muhamed je najsvetiji uzor koji se slijedi do zadnjeg slova
naivni zapadnjaci tumače iz svoje perspektive umjesto da gledaju kako islamska kultra funkcionira i na čemu se temelji
Guest- Guest
Ne znam što vam je praksa, ali se desilo prije par sati, tu, usred Europe.govinda wrote:mnoge vjerske bojeTko kaze da ne smiju? Nemam pojma, ja sam ulazio u mnoge vjerske objekte i nikad mi niko nije rekao da ne smijem uci...Eroo wrote:Maloprije sam saznao za jedan konkretan događaj ...zašto vaša djeca ne smiju, na primjer, ući u pravoslavnu crkvu, da vide razlikugovinda wrote:Nije tacno. Zene se ne obrezuju, to je stari plemenski obicaj koji nema veze sa serijatom a muskarci se obrezuju jos od Ibrahima a.s. odnosno proroka Abrahama, kako ga krscani poznaju.glas uhljeba wrote:prema Šerijatskim zakonima obrezivanje za žene i muškarce muslimane je obavezno
treba se odrezati meso koje te sablažnjava da bi stekao Alaahov blagoslov
https://wikiislam.net/wiki/Qur%27an,_Hadith_and_Scholars:Female_Genital_Mutilation
u vjerskoj simbolici među vjerama? Je li im to roditelji brane ili vjeroučitelji? Kako misle živjeti među nama kršćanima ako ih već sada
indoktrinirate? Jadna djeca, s takvim roditeljima...ma...
Do sada se mi činilo da takve stvari kod nas nisu moguće...Eto izgleda jesu, čak i kod "umjerenih".
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
A zašto onda kršćani,odnosno nemuslimani ne smiju doći u Ćabu?govinda wrote:mnoge vjerske bojeTko kaze da ne smiju? Nemam pojma, ja sam ulazio u mnoge vjerske objekte i nikad mi niko nije rekao da ne smijem uci...Eroo wrote:Maloprije sam saznao za jedan konkretan događaj ...zašto vaša djeca ne smiju, na primjer, ući u pravoslavnu crkvu, da vide razlikugovinda wrote:Nije tacno. Zene se ne obrezuju, to je stari plemenski obicaj koji nema veze sa serijatom a muskarci se obrezuju jos od Ibrahima a.s. odnosno proroka Abrahama, kako ga krscani poznaju.glas uhljeba wrote:prema Šerijatskim zakonima obrezivanje za žene i muškarce muslimane je obavezno
https://wikiislam.net/wiki/Qur%27an,_Hadith_and_Scholars:Female_Genital_Mutilation
u vjerskoj simbolici među vjerama? Je li im to roditelji brane ili vjeroučitelji? Kako misle živjeti među nama kršćanima ako ih već sada
Ukoliko bi se otkrilo da je u ćabu ušao netko tko nije musliman,bio bi ubijen.
S druge strane sve su kršćanske crkve,pa i najznačajnija mjesta kršćanstva otvorene kako za kršćane tako i za nekršćane.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Došao sam do zaključka da vi ne razumijete zašto se vam događa "islamofobija", koju sami producirate.govinda wrote:A ja sam opet skoro cuo za jedan slucaj u jednoj crkvi u Zagrebu, usao u nju Arap katolik i molio se se na arapskom i izgovorio rijec Allah sto je izazvalo konsternaciju kod prisutnih zagrebackih katolika...mislili da je dosao muzdahedin da se raznese...toliko o idiotlucima i nepoznavanju svoje vjere na svim stranama...
Samoizolacija, jelda. Je li vam to treba za obstoj, ili što?
2016-07-22
Ti Nevjerničko Pseto,ima da ćutiš...!!!Eroo wrote:Došao sam do zaključka da vi ne razumijete zašto se vam događa "islamofobija", koju sami producirate.govinda wrote:A ja sam opet skoro cuo za jedan slucaj u jednoj crkvi u Zagrebu, usao u nju Arap katolik i molio se se na arapskom i izgovorio rijec Allah sto je izazvalo konsternaciju kod prisutnih zagrebackih katolika...mislili da je dosao muzdahedin da se raznese...toliko o idiotlucima i nepoznavanju svoje vjere na svim stranama...
Samoizolacija, jelda. Je li vam to treba za obstoj, ili što?
Guest- Guest
govinda wrote:pa to je prvi slucaj u BiH da je neko pokusao obrezati zenu...i ponavljam, nema taj obicaj veze sa Islamom nego je ostatak plemenskih obicaja iz Afrike i Bliskog istoka...ali posto si ti tvrdoglava ksenofobicnan budala da se ja ne raspravljam dalje sa tobom, zavrsices na aparatima od muke i bijesa...glas uhljeba wrote:nije točno, kme kme
to je islamofobija, lažu nevjernici protiv muhameda i krivo citiraju riječi iz Kurana, Hadiša te vjerskih autoriteta
laži križara protiv poštenih bosanaca
https://en.wikipedia.org/wiki/Reliance_of_the_Traveller
najbolje zna neuki bosanac
islamske knjige lažu
Last edited by glas uhljeba on 15/6/2017, 15:20; edited 1 time in total
Guest- Guest
Otkad je Mrkonjicgrad usred Evrope, jbt?!Eroo wrote:Ne znam što vam je praksa, ali se desilo prije par sati, tu, usred Europe.govinda wrote:mnoge vjerske bojeTko kaze da ne smiju? Nemam pojma, ja sam ulazio u mnoge vjerske objekte i nikad mi niko nije rekao da ne smijem uci...Eroo wrote:Maloprije sam saznao za jedan konkretan događaj ...zašto vaša djeca ne smiju, na primjer, ući u pravoslavnu crkvu, da vide razlikugovinda wrote:Nije tacno. Zene se ne obrezuju, to je stari plemenski obicaj koji nema veze sa serijatom a muskarci se obrezuju jos od Ibrahima a.s. odnosno proroka Abrahama, kako ga krscani poznaju.glas uhljeba wrote:prema Šerijatskim zakonima obrezivanje za žene i muškarce muslimane je obavezno
Do sada se mi činilo da takve stvari kod nas nisu moguće...Eto izgleda jesu, čak i kod "umjerenih".
2016-11-17
Jednom prilikom sam sreo jednog palestinskog redovnika, katolika, po imenu Jusuf...mogu misliti sta biste mu vi uradili da ste ga sreli...optuzili ga za serijat, islamizam, terorizam, kurac palac...vidim ja da se na ovom forumu nista nije promijenilo, budale ostaju budale zauvijek...ljubazno odjebite do veceras..
2016-11-17
Šta s ovim obrezivanjem žena?govinda wrote:Otkad je Mrkonjicgrad usred Evrope, jbt?!Eroo wrote:Ne znam što vam je praksa, ali se desilo prije par sati, tu, usred Europe.govinda wrote:mnoge vjerske bojeTko kaze da ne smiju? Nemam pojma, ja sam ulazio u mnoge vjerske objekte i nikad mi niko nije rekao da ne smijem uci...Eroo wrote:Maloprije sam saznao za jedan konkretan događaj ...zašto vaša djeca ne smiju, na primjer, ući u pravoslavnu crkvu, da vide razlikugovinda wrote:
Nije tacno. Zene se ne obrezuju, to je stari plemenski obicaj koji nema veze sa serijatom a muskarci se obrezuju jos od Ibrahima a.s. odnosno proroka Abrahama, kako ga krscani poznaju.
Neuk svijet izgleda ne zna da postoji i "G" točka...Allah je velik!
2016-07-22
I onda se neki naljute kad kažeš da svo zlo dolazi iz Bosne. Kako na ovom primjeru, tako na primjeru prošlih lokalnih izbora i bezbroj drugih primjera. U pravu je Yoda kad kaže žica+krokodili na granicu.
Last edited by catabbath on 15/6/2017, 15:24; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Nije li isti učinak i ako se samo voze?My Brother Billo wrote:slusah nesto na yutubu,nekog imama iz saudijske kamel fakerije kako mudro zbori,kaze haram je da zene voze auto jer po putu ima puno rupa i auto se tad trese a vagina moze u tom momentu dozivjeti orgazam sto je nedopustivo
plus kojih tajuzenki plutajucih mina...Malo je reci Zlo Izbosne....Propast..catabbath wrote:I onda se neki naljute kad kažeš da svo zlo dolazi iz Bosne. Kako na ovom primjeru, tako na primjeru prošlih lokalnih izbora i bezbroj drugih primjera. U pravu je Yoda kad kaže žica+krokodili na granicu.
Guest- Guest
Pa sve natražnjačke ideje koje niknu na ovim prostorima upravo u BIH poprime čudovišne razmjere sa strašnim posljedicama.catabbath wrote:I onda se neki naljute kad kažeš da svo zlo dolazi iz Bosne. Kako na ovom primjeru, tako na primjeru prošlih lokalnih izbora i bezbroj drugih primjera. U pravu je Yoda kad kaže žica+krokodili na granicu.
Najezgaktniji primjeri su ustaštvo,četništvo i islamizam.
Ustaštvo u recimo Svetom Ivanu Zelini,ili na otoku Murteru nije poprimilo nikakve čudovišne razmjere,kao ni četništvo u Prizrenu, na Kalniku,ili u Nišu.
Ali pogledaj kakve su čudovišne razmjere te ideologije ostavili u BIH!!!
2014-04-22
otkud ja znam,pitaj imamaRegoč wrote:Nije li isti učinak i ako se samo voze?My Brother Billo wrote:slusah nesto na yutubu,nekog imama iz saudijske kamel fakerije kako mudro zbori,kaze haram je da zene voze auto jer po putu ima puno rupa i auto se tad trese a vagina moze u tom momentu dozivjeti orgazam sto je nedopustivo
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Mmmm..jos jedan dokaz da ste pičketine licemjerne vi Kozojebi..da pojasnim...Naravno da bi smo ga popljuvali,posrali i zapisali,ali bi smo ga ostavili zivim..jelgovinda wrote:Jednom prilikom sam sreo jednog palestinskog redovnika, katolika, po imenu Jusuf...mogu misliti sta biste mu vi uradili da ste ga sreli...optuzili ga za serijat, islamizam, terorizam, kurac palac...vidim ja da se na ovom forumu nista nije promijenilo, budale ostaju budale zauvijek...ljubazno odjebite do veceras..
Z druge strane,ti bi onu curu koja se posrala po Kuranu ubio....tko je sad bolji,mi ili ti?
Guest- Guest
Ove nove Mečke ne valjaju..preudobne su i n eosjecas nis ispod sebea ,jedinoak oda plutas na oblacima..My Brother Billo wrote:otkud ja znam,pitaj imamaRegoč wrote:Nije li isti učinak i ako se samo voze?My Brother Billo wrote:slusah nesto na yutubu,nekog imama iz saudijske kamel fakerije kako mudro zbori,kaze haram je da zene voze auto jer po putu ima puno rupa i auto se tad trese a vagina moze u tom momentu dozivjeti orgazam sto je nedopustivo
Zato Kozojepke obozavaju tvrde amortizere sporckih auta..
Guest- Guest
Rekoh, možda ti imaš bolje veze pa da ti priupitaš. Jer ako od poskakivanja auta mogu orgazmirati, neće li prije orgazmirati ako ne voze, budući da nisu zauzete upravljanjem, već se mogu opustiti i uživati?!My Brother Billo wrote:otkud ja znam,pitaj imamaRegoč wrote:Nije li isti učinak i ako se samo voze?My Brother Billo wrote:slusah nesto na yutubu,nekog imama iz saudijske kamel fakerije kako mudro zbori,kaze haram je da zene voze auto jer po putu ima puno rupa i auto se tad trese a vagina moze u tom momentu dozivjeti orgazam sto je nedopustivo
Kad budu imalu svoju drzavu nek si uvode serinat i sakate se.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dao si malo ekstreman primjer.pismejker wrote:Mmmm..jos jedan dokaz da ste pičketine licemjerne vi Kozojebi..da pojasnim...Naravno da bi smo ga popljuvali,posrali i zapisali,ali bi smo ga ostavili zivim..jelgovinda wrote:Jednom prilikom sam sreo jednog palestinskog redovnika, katolika, po imenu Jusuf...mogu misliti sta biste mu vi uradili da ste ga sreli...optuzili ga za serijat, islamizam, terorizam, kurac palac...vidim ja da se na ovom forumu nista nije promijenilo, budale ostaju budale zauvijek...ljubazno odjebite do veceras..
Z druge strane,ti bi onu curu koja se posrala po Kuranu ubio....tko je sad bolji,mi ili ti?
Ja vjerujem da bi se i kod nas neki kozojeb koji bi se posrao na bibliju loše prošao,i da u nekim sredinama ne bi ostao živ,ali kod nas je svatko slobodan u ispovijedanju vjere i mi nećemo ubiti čovjeka ako prijeđe na islam ili postane štovatelj nekih istočnjačkih gnoza,dočim je kod islama kazna za "otpad" samo smrt!
Obaveza ubijanja murteda se dokazuje sa dva općepoznata hadisa:
Prvi – Hadis kojeg bilježi Buharija u svom Sahihu (takođe Ebu Davud, Tirmizi, Nesai i Ibn Madže) od Abdullah ibn Abbasa, radijallahu anhuma, da je Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: "Ko promijeni vjeru ubijte ga".
Drugi – Hadis mutefekun alejhi (Buharija i Muslim), a bilježe ga Ebu Davud i Ahmed, da je Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, poslao Ebu Musu El-Eš'arija u Jemen, a zatim za njim poslao Muaz ibn Džebela, radijallahu anhum. Pa kada mu je Muaz došao dao mu je naslonjač i rekao da sjedne, a neki čovjek koji je bio vezan je sjedio kod njega. Pitao ga je Muaz: "Šta je ovo?" A on odgovori: "Bio je Židov, pa primio Islam a onda se vratio židovstvu", i dodao da sjedne. A on mu reče: "Neću sjesti sve dok ne bude ubijen, presuda Allaha i Njegovog Poslanika", ponovio je tri puta, pa je Ebu Musa naredio da ga ubiju.
2014-04-22
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zivimo u Vojvodini ali ja sam bosanac i zelim biti bosanac
» Ja sam bosanac....
» Vlaj a ne "Bosanac"
» Umrla dr.Vesna Bosanac
» Bosanac Cikago 7Eleven
» Ja sam bosanac....
» Vlaj a ne "Bosanac"
» Umrla dr.Vesna Bosanac