Željko Kardum: porez na nekretnine je obična otimačina
Page 1 of 1
Željko Kardum: porez na nekretnine je obična otimačina
https://narod.hr/hrvatska/zeljko-kardum-porezu-nekretnine-to-legalni-oblik-otimanja-nekretnina-gradanima
Kermit-
2014-04-17
Re: Željko Kardum: porez na nekretnine je obična otimačina
a ne mislio sam da se HDZ brine za interese građana, opće interese, i interese nacije i države , a ne slučajno da se brinu za trpačinu i krađu za svoje bosance/vlaje
Guest- Guest
Čardak ekipa moli krunicu za otimačinuPinochet wrote:a ne mislio sam da se HDZ brine za interese građana, opće interese, i interese nacije i države , a ne slučajno da se brinu za trpačinu i krađu za svoje bosance/vlaje
Kermit-
2014-04-17
Tko je domoljub, njemu to nije puno za platit.
crvenkasti-
2014-04-17
Željko Kardum se odlično razumije u ekonomiju, on je pravnik po struci i zna kako funkcionira ekonomija
on zna da se u potrošačkoj ekonomiji treba štedjeti kako bi imali rast
jer tvrtke kad prodaju proizovde rastrošnim kupcima gube novac, a kad su kupci štednljivi i ne troše, tj. ne kupuju onda tvrtke zarađuju i povećavaju proizvodnju
zato je neodrživo imati ekonomiju temeljenu na domaćoj protrošnji, treba se orjentirati na proizvodnju i izvoz
on zna da se u potrošačkoj ekonomiji treba štedjeti kako bi imali rast
jer tvrtke kad prodaju proizovde rastrošnim kupcima gube novac, a kad su kupci štednljivi i ne troše, tj. ne kupuju onda tvrtke zarađuju i povećavaju proizvodnju
zato je neodrživo imati ekonomiju temeljenu na domaćoj protrošnji, treba se orjentirati na proizvodnju i izvoz
Guest- Guest
Prema tome, sasvim je logično, nitko ne nastoji zadirati u rashodovnu stranu proračuna, kazao je
smanjiš rashode, smanjiš potrošnju, i ekonomija raste
režeš rashode države, pa će privatni sektor više zarađivati, jer će manje novca iz državnog proračuna ići u džepove građana, a manje je više, to zna svatko LOL
Guest- Guest
Porez na nekretnine danas zovemo komunalna naknada i njezinim neplaćanjem također dolazimo pod ovrhu. Ono što je loše u promjeni naknade u porez je namjena novca. Naime, naknada rabi se strogo namjenski (ceste, vodovod, kanalizacija... komunalne potrebe, jednom (!) riečju), a porez može uporabiti se za bilo što, recimo studijsko putovanje načelnika i tajnice mu na Kilimandžaro.
komunalna naknada se ne može napumpati, a porez na nekretnine može. tako da taj porez na početku može biti i manji od komunalne naknade, a onda ga mogu dizati po potrebi.Regoč wrote:Porez na nekretnine danas zovemo komunalna naknada i njezinim neplaćanjem također dolazimo pod ovrhu. Ono što je loše u promjeni naknade u porez je namjena novca. Naime, naknada rabi se strogo namjenski (ceste, vodovod, kanalizacija... komunalne potrebe, jednom (!) riečju), a porez može uporabiti se za bilo što, recimo studijsko putovanje načelnika i tajnice mu na Kilimandžaro.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
a jebes ga, samo u poreznim oazama nema tog poreza na nekretnine..cak ga i kod mene ima (mada im nisam platio zadnje 3 godine i ne tuze me, cudno)
2016-11-17
Može se napumpati i naknada, samo povećaš po kvadratu cienu.mutava baštarda wrote:komunalna naknada se ne može napumpati, a porez na nekretnine može. tako da taj porez na početku može biti i manji od komunalne naknade, a onda ga mogu dizati po potrebi.Regoč wrote:Porez na nekretnine danas zovemo komunalna naknada i njezinim neplaćanjem također dolazimo pod ovrhu. Ono što je loše u promjeni naknade u porez je namjena novca. Naime, naknada rabi se strogo namjenski (ceste, vodovod, kanalizacija... komunalne potrebe, jednom (!) riečju), a porez može uporabiti se za bilo što, recimo studijsko putovanje načelnika i tajnice mu na Kilimandžaro.
Nemate hrvatske poreznike. Naši bi te našli i ovršili davnih danah. Zato nikako da lociraju Todorića.govinda wrote:a jebes ga, samo u poreznim oazama nema tog poreza na nekretnine..cak ga i kod mene ima (mada im nisam platio zadnje 3 godine i ne tuze me, cudno)
Srecom pa je kod nas ovrha jos uvijek po starom sistemu (tuzba, presuda, sud itd..)..Regoč wrote:Nemate hrvatske poreznike. Naši bi te našli i ovršili davnih danah. Zato nikako da lociraju Todorića.govinda wrote:a jebes ga, samo u poreznim oazama nema tog poreza na nekretnine..cak ga i kod mene ima (mada im nisam platio zadnje 3 godine i ne tuze me, cudno)
2016-11-17
Similar topics
» Željko Kardum - ponešto o financijskom stanju države prije cca 4 godine
» Porez na nekretnine
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Porez na nekretnine
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
Page 1 of 1