Dobra vijest: Hrvatska i službeno siromašnija od Rumunjske
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Dobra vijest: Hrvatska i službeno siromašnija od Rumunjske
Samo se bojim da ja nisam baš najbolji primjer za tu pricu o klasama iz nekoliko razloga , prvo čača mi jei nžinjer strojarstva , to je radnička klasa al bi upadalo u onaj srednji sloj , zatim imam nekoliko nekretnina , nije baš da je radnička klasa ono jel eto netko radi jer rade i bogati nego radi radi golog opstanka tj jer baš mora a ne ono eto moga bi malo ak mi se bude dalo i te šprehe ....i pod tri ...inteligentan sam.
Dakle kad sve rezimiraš to je ipak klasa jebivjetar.
A cuj zavidna sirotinja , on ima ja nemam ....et jbga radi i onako neš nikad imat s takvim plačama.
Dakle kad sve rezimiraš to je ipak klasa jebivjetar.
A cuj zavidna sirotinja , on ima ja nemam ....et jbga radi i onako neš nikad imat s takvim plačama.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ti si stvarno botmarcellus wrote:problem je što bogati zapadni ljevičari, holivudske zvijezde, političke elite, "filantropi", jednostavno nemaju pojma koliko ih američki radnici iz rust belta mrze. Oni jednostavno osjećaju da to što oni žive lošije od svojih očeva ima neke veze s tim što leftardi žive bolje.
Re: Radni dan na portalu dnevno
by marcellus Today at 18:38problem je što bogati zapadni ljevičari, holivudske zvijezde, političke elite, "filantropi", jednostavno nemaju pojma koliko ih američki radnici iz rust belta mrze. Oni jednostavno osjećaju da to što oni žive lošije od svojih očeva ima neke veze s tim što leftardi žive bolje.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t19527-radni-dan-na-portalu-dnevno#877257
ajd se za promjenu samoreklamiraj.
Guest- Guest
Odo struskat dvi pivuše , jbte klase nebi daš pare odnit u grob.
Prneš dva puta prođe život.
Prneš dva puta prođe život.
2014-04-11
Buda je bio elita pa je odheba to , neželi svak ni bit elita iako može. S druge strane ta tzv srednja klasa je zaheb jer imaš i vece troškove pa onda samo se više trudiš.
Malo žešca filozofija u koju mi se baš i neulazi pa sam to skratio na najbolja klasa je klasa jebivjetar.
Malo žešca filozofija u koju mi se baš i neulazi pa sam to skratio na najbolja klasa je klasa jebivjetar.
2014-04-11
Inace za vašu informaciju sistemi se neraspadaju radi srednje klase i toga kako im je nego radi jedne druge stvari a zove se nedostatak jebivjetra unutar društva jer jebivjetar je netko tko je stvorio imperiu a onda sve prepustio drugome i drugima da može mozak na pašu i ponaša se kao ovca tj tako izgleda.
Kad njih uklonite iz društva nestajete jer ako vam je trenutni vladar nesposoban nema jebivjetra koji bi ga zamjenio .....a jebivjetar je .....ako je vec stvorio imperiju onda mu životopis netreba.
Kad njih uklonite iz društva nestajete jer ako vam je trenutni vladar nesposoban nema jebivjetra koji bi ga zamjenio .....a jebivjetar je .....ako je vec stvorio imperiju onda mu životopis netreba.
2014-04-11
Nisam još upoznao civilizaciju koja je propala zbog propadanja srednje klase al sam ih upoznao puno koje su prije istrijebile jebivjetre ili ti ga u prevodu menađere koji to više nežele bit pa ih moraš puškom dovodit i pod prijetnjom smrcu pitat a šta sad da radimo ?
Jel njima se u biti to ne radi ....jer su jebivjetri ....al znaju znanje.
Jel njima se u biti to ne radi ....jer su jebivjetri ....al znaju znanje.
2014-04-11
Jeli Rim nestao kad je prešao na kršcanstvo ili kad je istrijebio jebivjetre ? Rusija i Amerika se digla kad je iste privukla ? Zubari su podigli Ameriku i Rusiju. Ili su to bili jebivjetri.
Jebivjetri vam vole kulturu .....menađeri u mirovini koji više nežele cuti za biznis.
To s kulturom i vezom između njih vam je ko i ono : muve na ghovno.
Jebivjetri vam vole kulturu .....menađeri u mirovini koji više nežele cuti za biznis.
To s kulturom i vezom između njih vam je ko i ono : muve na ghovno.
2014-04-11
btw i Italija je stvarno u teškoj stagnaciji..
Elite ( trenutne ) nemoraju nužno ovaj podatak znat no one koje su vodile društvo a nisu ovaj podatak znale propadale su ....koje su znale OPSTALE SU.
2014-04-11
asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-i-sluzbeno-postaje-siromasnija-od-rumunjske/976803.aspx
pretužno ..... Reče neki forumaš da apsolutno ne postoji ....apsolutno je točno da je uništeno sve što je nešto vrijedilo .
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Nije još ...dok nas god turizam drži na predzadnjem mjestu.orion wrote:asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-i-sluzbeno-postaje-siromasnija-od-rumunjske/976803.aspx
pretužno ..... Reče neki forumaš da apsolutno ne postoji ....apsolutno je točno da je uništeno sve što je nešto vrijedilo .
2014-04-11
drzi ove parazite,uhljebe i pridruzenu im eminenciju,na solidnim plaćama..
Guest- Guest
Manji problem , više me muci vaše nepoznavanje fizike.pismejker wrote:drzi ove parazite,uhljebe i pridruzenu im eminenciju,na solidnim plaćama..
Tri pijana četnika dođu do Drine i onako pijani umisle da su Isus Krist i da mogu hodati po vodi.
Zašto im to nije uspilo ?
a ) jer su teži od vode
b ) jer se nisu pomolili svetom Vasiliju prije nego su pokušali prec Drinu
c ) jer su teška tlaka
2014-04-11
Zbrka je samo poredak koji ljudi nerazumiju.pismejker wrote:
2014-04-11
Odlicno vam je , bit ce vam još gore , hr ekonomija je ovisna o eu ekonomiji.
Poredak.
Poredak.
2014-04-11
kic wrote:
btw i Italija je stvarno u teškoj stagnaciji..
je baš se vidi depra i kriza, žalosno
inače predivna zemlja ali stvari tamo ne idu u dobrom smjeru... korak od grčke
ali zanimljivo kako je ogromna razlika grad-selo u italiji, sela su prosperitetna i ljudi su ok, ali po gradovima se vidi neka teška depra. I sve je puno nigerijaca i somalijaca, agresivni su i nametljivi gori od cigana pred katedralom
Similar topics
» Dobra vijest: Hrvatska pri vrhu EU po smanjenju javnog duga
» Jedna dobra vijest!Hrvatska stala uz Orbana i Madjarsku
» DOBRA VIJEST
» Dobra vijest za Marčela
» U moru loših, napokon dobra vijest
» Jedna dobra vijest!Hrvatska stala uz Orbana i Madjarsku
» DOBRA VIJEST
» Dobra vijest za Marčela
» U moru loših, napokon dobra vijest
Page 6 of 9