Plenki ponovno sere po Rusiji: traži nazad Krim
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Plenki ponovno sere po Rusiji: traži nazad Krim
Nemam ja tebi što šaptati jer ni Putin ne šapće... Čovjek napravi ono što je naumio i možete mu se kikkija napušit.Eroo wrote:A di to? Šapni nam, nismo informirani...provocator wrote:E pa sad im Putim malo yebe nanu... Ne bu više kak su si to Ameri zamislili.Eroo wrote:
Pa eto, Amerika izgradila - Amerika razgradila. I di vidiš problem?
Zar nije 'vako lakše surađivati s Kosovom, na primjer? Ili CG, također?
Car!
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Pa nije Rusija Amerika da se tam može ingoknito ići u službene posjete. Osim toga Kremaljske zidine su puno više od ograde Bijele kuće pa ne bi bil dobar kadar za HTV dnevnik.Eroo wrote:Možda ide u nabavu votke, pa joj bude usput.Eva_ wrote:Jok, ide ona na noge u Moskvu u kolovozu. Jakov će, po običaju, izdržat i to.Eroo wrote:Putin je koliko sutra u Zagrebu, ako samo trepne svojim lijepim okicama...Eva_ wrote:Ne brini, već je prvi red popunjen.Ima HR jednu damu koja se nedavno iz zadnjeg reda, laktareći uspijela ubacit u prvi, sam radi blowjoba, ali ju lik ignoriral.Eroo wrote:
Griješiš. Ti bi da mu ga pušiš, ali ti mi ne dozvoljavamo. Ne možeš ni doći u priliku da Putina zamoliš za pušenje...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
sad u kolo sa epikurom i zapjevat..putin i dodo su carevi...provocator wrote:Nemam ja tebi što šaptati jer ni Putin ne šapće... Čovjek napravi ono što je naumio i možete mu se kikkija napušit.Eroo wrote:A di to? Šapni nam, nismo informirani...provocator wrote:E pa sad im Putim malo yebe nanu... Ne bu više kak su si to Ameri zamislili.Eroo wrote:
Car!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A onda još pozvat i Eru i Gargamela jer za njih je carica Kolinda.vuksadinare wrote:sad u kolo sa epikurom i zapjevat..putin i dodo su carevi...provocator wrote:Nemam ja tebi što šaptati jer ni Putin ne šapće... Čovjek napravi ono što je naumio i možete mu se kikkija napušit.Eroo wrote:A di to? Šapni nam, nismo informirani...provocator wrote:E pa sad im Putim malo yebe nanu... Ne bu više kak su si to Ameri zamislili.Eroo wrote:
Car!
2017-03-21
pa jesu, putin je car jer jebe ovu gamad iz brisela na svakom koraku a dodo car jer jebe izetbegovica na svakom korakuvuksadinare wrote:sad u kolo sa epikurom i zapjevat..putin i dodo su carevi...provocator wrote:Nemam ja tebi što šaptati jer ni Putin ne šapće... Čovjek napravi ono što je naumio i možete mu se kikkija napušit.Eroo wrote:A di to? Šapni nam, nismo informirani...provocator wrote:E pa sad im Putim malo yebe nanu... Ne bu više kak su si to Ameri zamislili.Eroo wrote:
Car!
dodo jest sirovina i obersirovina al ima muda za razliku od drugih politicara u regionu, cak ga i srbi u bosni napadaju i mogu mu popusit,
i odi pitaj hrvate u srpskoj za koga bi prije glasali , za izetbegovicevu opciju ili dodinu
kolinda nije carica i ne voli putina..to vazi samo za one koji vole putina i tituliraju ga carem..a posto je i dodo tituliran carem i saveznik je putina znaci nemres plesat kolo sa putinom ako ne pleses i sa dodom..jednostavno...Eva_ wrote:A onda još pozvat i Eru i Gargamela jer za njih je carica Kolinda.vuksadinare wrote:sad u kolo sa epikurom i zapjevat..putin i dodo su carevi...provocator wrote:Nemam ja tebi što šaptati jer ni Putin ne šapće... Čovjek napravi ono što je naumio i možete mu se kikkija napušit.Eroo wrote:A di to? Šapni nam, nismo informirani...provocator wrote:
E pa sad im Putim malo yebe nanu... Ne bu više kak su si to Ameri zamislili.
Car!
2015-09-08
plenki će vratiti krim i primiti pola miliona mujica i zadovoljno će mahati repom jer je bio poslušan...
Jakov nije izdržao.
crvenkasti-
2014-04-17
evo npr..provocator..on bi u saveznistvo sa putinom a ne voli dodu i ne bi sa njim u saveznistvo..kao da nije cuo za onu poslovicu..'prijatelj mog prijatelja je i moj prijatelj..'
2015-09-08
Kolinda voli svakog tko je moćniji od nje. Kad je mogla plazit za ljigavim Trumpom i njegovim tupeom, onda joj je Putin premija. Sam mislim da je ona ispod Putinove lige daleko ispod.vuksadinare wrote:kolinda nije carica i ne voli putina..to vazi samo za one koji vole putina i tituliraju ga carem..a posto je i dodo tituliran carem i saveznik je putina znaci nemres plesat kolo sa putinom ako ne pleses i sa dodom..jednostavno...Eva_ wrote:A onda još pozvat i Eru i Gargamela jer za njih je carica Kolinda.vuksadinare wrote:sad u kolo sa epikurom i zapjevat..putin i dodo su carevi...provocator wrote:Nemam ja tebi što šaptati jer ni Putin ne šapće... Čovjek napravi ono što je naumio i možete mu se kikkija napušit.Eroo wrote:
A di to? Šapni nam, nismo informirani...
Car!
2017-03-21
provocator wrote:Pazi ti spike... "mi ne dozovoljavamo"... tko to VI?Eroo wrote:Griješiš. Ti bi da mu ga pušiš, ali ti mi ne dozvoljavamo. Ne možeš ni doći u priliku da Putina zamoliš za pušenje...provocator wrote:Ukratko rečeno... Možete Putinu curac popušit... Ako vam dopusti.!
A jesi jadan.
Putin je car!
e to MI ne dozvoljavamo. tko su ti MI na koje EROGOVNAR poziva? tko su ti MI?
Guest- Guest
Kad se u Srbiji stvori kritična masa i oni će i u EU i NATO.
Pitanje je samo vremena.
Jedno vrijeme su ljudi spremni pasti travu, dok očekuju bolje sutra.
Pošto "bolje sutra" neće stići iz Rusije, onda ide omasovljeno ono poznato "Gotov je"...
Pitanje je samo vremena.
Jedno vrijeme su ljudi spremni pasti travu, dok očekuju bolje sutra.
Pošto "bolje sutra" neće stići iz Rusije, onda ide omasovljeno ono poznato "Gotov je"...
Jakov ima parnu postaju i baš ga briga za glasine i nabore. Sad je rublje besprijekorno.crvenkasti wrote:Jakov nije izdržao.
2017-03-21
Pa Izetbegovic i Al Bagdadi... :)Gnječ wrote:provocator wrote:Pazi ti spike... "mi ne dozovoljavamo"... tko to VI?Eroo wrote:Griješiš. Ti bi da mu ga pušiš, ali ti mi ne dozvoljavamo. Ne možeš ni doći u priliku da Putina zamoliš za pušenje...provocator wrote:Ukratko rečeno... Možete Putinu curac popušit... Ako vam dopusti.!
A jesi jadan.
Putin je car!
Misliš da će Redžo vratiti Volođi uslugu tako da smjesti Plenkiju? Pa lako moguće, Redži benefit, riješil se djela izbjeglica i još + kod Putina.mutava baštarda wrote:plenki će vratiti krim i primiti pola miliona mujica i zadovoljno će mahati repom jer je bio poslušan...
2017-03-21
ili ako okreneš pilu naopako, ni ti sigurno ne voliš raznorazne glavosječe, isilovce itd pa bi u savez s njima...vuksadinare wrote:evo npr..provocator..on bi u saveznistvo sa putinom a ne voli dodu i ne bi sa njim u saveznistvo..kao da nije cuo za onu poslovicu..'prijatelj mog prijatelja je i moj prijatelj..'
PS: "Ajmo svi, svi, svi"..."Gotov je!"..."Ustaše, ustaše, ustaše:::"...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
jel' još vesna pusić u hns-uEroo wrote:PS: "Ajmo svi, svi, svi"..."Gotov je!"..."Ustaše, ustaše, ustaše:::"...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ne žurite, sve će vam se kazati kad za to dođe vrime.Gnječ wrote:provocator wrote:Pazi ti spike... "mi ne dozovoljavamo"... tko to VI?Eroo wrote:Griješiš. Ti bi da mu ga pušiš, ali ti mi ne dozvoljavamo. Ne možeš ni doći u priliku da Putina zamoliš za pušenje...provocator wrote:Ukratko rečeno... Možete Putinu curac popušit... Ako vam dopusti.!
A jesi jadan.
Putin je car!
Last edited by Eroo on 13/6/2017, 15:21; edited 1 time in total
2016-07-22
Pregovara sa Stazićem da osnuju novu stranku...nešto kao SKH, ili slično...mutava baštarda wrote:jel' još vesna pusić u hns-uEroo wrote:PS: "Ajmo svi, svi, svi"..."Gotov je!"..."Ustaše, ustaše, ustaše:::"...
2016-07-22
Brzo će kolovozEroo wrote:Ne žurite, se će vam se kazati kad za to dođe vrime.Gnječ wrote:provocator wrote:Pazi ti spike... "mi ne dozovoljavamo"... tko to VI?Eroo wrote:Griješiš. Ti bi da mu ga pušiš, ali ti mi ne dozvoljavamo. Ne možeš ni doći u priliku da Putina zamoliš za pušenje...provocator wrote:Ukratko rečeno... Možete Putinu curac popušit... Ako vam dopusti.!
A jesi jadan.
Putin je car!
2017-03-21
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ponovno preokret: MOST zove nazad HDZ, žele ih u Vladi
» i ja bih Rusiji prisjedinio Krim
» SAD će ukinuti sankcije Rusiji kad vrati Krim
» Plenki u delirijumu uskliknuo:KRIM JE UKRAJINA
» Plenki propuhao skroz naskroz:'Gospodin Mesic u HDZ-u ponovno?Zasto ne,pun je politickog iskustva'!
» i ja bih Rusiji prisjedinio Krim
» SAD će ukinuti sankcije Rusiji kad vrati Krim
» Plenki u delirijumu uskliknuo:KRIM JE UKRAJINA
» Plenki propuhao skroz naskroz:'Gospodin Mesic u HDZ-u ponovno?Zasto ne,pun je politickog iskustva'!
Page 4 of 9