Ovo nije slučajno, nit je on glup
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ovo nije slučajno, nit je on glup
A kad je bil na tvom Kosovu?Eroo wrote:Bio je referendu i u bivšoj'ti RSK, pa šta?Eva_ wrote:On negira rezultate referenduma stanovnika Krima i zamjera se Rusima u trenutku kada je HR dužna Rusima, a zdravsto mu grca u dugovima. On je ipak Junckerov zaposlenik.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Ovo nije slučajno, nit je on glup
Eroo wrote:Bio je referendu i u bivšoj'ti RSK, pa šta?Eva_ wrote:On negira rezultate referenduma stanovnika Krima i zamjera se Rusima u trenutku kada je HR dužna Rusima, a zdravsto mu grca u dugovima. On je ipak Junckerov zaposlenik.
vratit će se srbi ne brini nije to tebi za misliti ercegovancu u sloveniji.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Kenwood Kenon komentirao predloženu predsjednicu Komisije: Nije slučajno izabrana''
» Bunjac: Korupcija u Hrvatskoj nije nastala slučajno. Za nju su prije svega zaslužni HDZ i Tuđman
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Ja sam glup
» Bunjac: Korupcija u Hrvatskoj nije nastala slučajno. Za nju su prije svega zaslužni HDZ i Tuđman
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Ja sam glup
Page 2 of 2