''Kenwood Kenon komentirao predloženu predsjednicu Komisije: Nije slučajno izabrana''
Page 1 of 1
''Kenwood Kenon komentirao predloženu predsjednicu Komisije: Nije slučajno izabrana''
https://www.vecernji.hr/vijesti/premijer-plenkovic-komentirao-predlozenu-predsjednicu-komisije-1329702
hahahahahahahahahahahahahahahaha
''
Njemačka je u glasanju na Europskom vijeću ostala suzdrana jer se dio vladajuće koalicije, stranka SPD, protivi ideji da Ursula von der Leyen preuzme Komisiju.''
hahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Kenwood Kenon komentirao predloženu predsjednicu Komisije: Nije slučajno izabrana''
'Von der Leyen nije slučajno izabrana, a Milanović bi bio sretan da je Hrvatska bila ovako jaka'
Plancky je odlično odigrao svoju rolu.
Izbor von der Leyen mu je bio pogodak usridu.
Plancky je odlično odigrao svoju rolu.
Izbor von der Leyen mu je bio pogodak usridu.
Re: ''Kenwood Kenon komentirao predloženu predsjednicu Komisije: Nije slučajno izabrana''
Kako je tek funkcionirala bivša Juga?
Sad je jasno i najvećoj budali zašto je morala i trebala raspasti.
Preglasavanje je je bio jedini način da se toliko dugo održala.
Jugonostalgičara šutni nogom u d*pe, bez razmišljanja...
Sad je jasno i najvećoj budali zašto je morala i trebala raspasti.
Preglasavanje je je bio jedini način da se toliko dugo održala.
Jugonostalgičara šutni nogom u d*pe, bez razmišljanja...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
jebes to kad plenki nije uspio sebi izboriti dobru briselsku fotelju..jedino sto je napravio korisno za orbana i ekipu sto je sprijecio timmermansa da bude predsjednik eu komisije pa mu mozda orban udijeli kakvu fotelju u mađarskoj...sa druge strane zamjerio se macron-merkel ekipi,plus eu ljevicarima...tako da mu brisel fotelja nikad udaljenija a nije mu ni ona premijerska bas stabilna fotelja kao ni hdz-ova...pogotovo ako ne budu dobri rezultati na parlamentarnim i predsjednickim izborima...jbg macron i merkel su ga izlevatitili u osaki..iza leđa..obecali mu neku fotelju..ali stono se kaze ono u politici..'politika je politika moguceg'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» ''MOŽE LI OVO BITI SLUČAJNO? Kenwood Kenon pomaže SDP-u da se vrati na vlast ''
» TOMISLAV TOMAŠEVIĆ: ‘Kenwood Kenon mi još nije čestitao, ali očekujem suradnju s Vladom
» Kako je moguće da Kenwood Kenon i dalje nije u samoizolaciji? Doslovno je dirao Đokovića
» Pogledajte Žinićev govor nakon pobjede 2017.: ‘Kenwood Kenon mi je rekao to još nije vidio od Tuđmana‘
» Merkel opet izabrana za predsjednicu CDU-a
» TOMISLAV TOMAŠEVIĆ: ‘Kenwood Kenon mi još nije čestitao, ali očekujem suradnju s Vladom
» Kako je moguće da Kenwood Kenon i dalje nije u samoizolaciji? Doslovno je dirao Đokovića
» Pogledajte Žinićev govor nakon pobjede 2017.: ‘Kenwood Kenon mi je rekao to još nije vidio od Tuđmana‘
» Merkel opet izabrana za predsjednicu CDU-a
Page 1 of 1