Manjak robova u turizmu
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Manjak robova u turizmu
Jesam al ...klupko emocija.Leviathan2 wrote:jebiga longi kad nisi sreo pravu zenkuRayMabus wrote:Suradnja s necim šta je klupko emocija me NE ZANIMA.
Kad se otpetljaju možda i bude suradnje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sve te emocije su uvjetovane reakcijeRayMabus wrote:Jesam al ...klupko emocija.Leviathan2 wrote:jebiga longi kad nisi sreo pravu zenkuRayMabus wrote:Suradnja s necim šta je klupko emocija me NE ZANIMA.
Kad se otpetljaju možda i bude suradnje.
zena svjesna sebe uvijek zna suspregnut emocije ili ih dozirat prilicno trenutku
2014-04-11
eh longi longiRayMabus wrote:Samo ti surađuj , ja samo tamo di moram a to je vrlo malo.
u plemenu ne postoje feministkinje
Kohabitacija (latinski: cohabitatio, doslovno "zajedničko stanovanje") je izraz koji u najširem smislu označava zajednički život nekoliko bliskih osoba. U užem smislu se pod time podrazumijeva zajednički život dvije ili više osoba koje se nalaze u intimnoj (romantičnoj ili seksualnoj) vezi. U još užem smislu se pod time podrazumijeva odnos među osobama koje nisu u formalnom braku. Za njih se obično primjenjuju izrazi kao što je vanbračna zajednica.
Za bračne drugove se pretpostavlja da su u stanju kohabitacije, odnosno da žive zajedno. Međutim, ponekad to ne mora biti slučaj, za što su primjer rastavljeni bračni drugovi.
Za bračne drugove se pretpostavlja da su u stanju kohabitacije, odnosno da žive zajedno. Međutim, ponekad to ne mora biti slučaj, za što su primjer rastavljeni bračni drugovi.
2014-04-11
Kolaboracija (lat. co- = „sa-“, laborare = „raditi“) označava suradnju pojedinaca ili skupina radi postizanja određenog cilja. Nakon Drugog svjetskog rata naziv je počeo označavati suradnju pojedinaca ili vlada sa okupatorskim vlastima nacional-socijalstičke Njemačke.
Vrste suradnje:
Politička suradnja zbog sličnih političkih stajališta
Vojna suradnja može uključivati dragovoljno sudjelovanje u okupatorskim oružanim snagama policiji i/ili vojnim postrojbama, koje se bore uz okupatora protiv zajedničkog neprijatelja (npr. hrvatsko domobranstvo s Wehrmachtom u borbi protiv Partizana).
Upravna suradnja obuhvaća osobe koji su zauzele važne civilne pozicije (npr.gradonačelnik, državni službenici,...) i nakon okupacije ostali na svom radnom mjestu i surađuju s okupatorom.
Vrste suradnje:
Politička suradnja zbog sličnih političkih stajališta
Vojna suradnja može uključivati dragovoljno sudjelovanje u okupatorskim oružanim snagama policiji i/ili vojnim postrojbama, koje se bore uz okupatora protiv zajedničkog neprijatelja (npr. hrvatsko domobranstvo s Wehrmachtom u borbi protiv Partizana).
Upravna suradnja obuhvaća osobe koji su zauzele važne civilne pozicije (npr.gradonačelnik, državni službenici,...) i nakon okupacije ostali na svom radnom mjestu i surađuju s okupatorom.
2014-04-11
Kolabrorare nemože kohabitare može s tim da je moje ministarstvo obrane.
S glupavim emoom mi se nesurađuje povodom ovog pitanja.
BACK TO THE KITCHEN.
S glupavim emoom mi se nesurađuje povodom ovog pitanja.
BACK TO THE KITCHEN.
2014-04-11
epikur37 wrote:evo gledam u zadru...gdje god prođem (od fast fooda, praonice, kafića, pekarne do hotela i kampa).....svugdje zalijepljeno da se traže djelatnici.
dabogda svi bankrotirali.
Guest- Guest
Pa i hoce ako nebudu masovno uvozili Kemeljdija kao radnu snagu.
To je posljedica ......SURADNJE.
To je posljedica ......SURADNJE.
2014-04-11
Žene nežele s vama surađivati nego kohabitirati i da su one tu gazde.
2014-04-11
2014-04-19
longi, a moze li harmonija razlicitostiprckov wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ako nema miševa.prckov wrote:longi, a moze li harmonija razlicitostiprckov wrote:
2014-04-11
I to vam je zbog miševa.RayMabus wrote:Žene nežele s vama surađivati nego kohabitirati i da su one tu gazde.
Miševi mogu uci djetetu u koljevku i otkinuti mu komad lica. Zato one stalno bulje u zid , u kantune preciznije , sva četri ....i primjecuju raznorazne pizdarije koje mi nebi primjetili niti da nam ih nacrtaš ispred nosa.
Iz istog razloga vole i mačke. Jer love miševe. To su im suradnice.
A meni se nesurađuje s nekim tko stalno bulji u zid , u kantune okolo ,,,i primjecuje razno razne pizdarije koje mi nisu bitne.
JER ME BOLI KURAZ ZA MIŠEVE.
Da sam lovio miševe kad smo bili pečinari umrli bi od gladi.
Lovim ....MAMUTE.
2014-04-11
Jer su krajlice odlucile da ce i one lovit mamute pa došlo do izlova pa sad moš vatat moj kuraz.RayMabus wrote:A sad trenutno lovim ZJAKE.
2014-04-11
:DRayMabus wrote:I to vam je zbog miševa.RayMabus wrote:Žene nežele s vama surađivati nego kohabitirati i da su one tu gazde.
Miševi mogu uci djetetu u koljevku i otkinuti mu komad lica. Zato one stalno bulje u zid , u kantune preciznije , sva četri ....i primjecuju raznorazne pizdarije koje mi nebi primjetili niti da nam ih nacrtaš ispred nosa.
A meni se nesurađuje s nekim tko stalno bulji u zid , u kantune okolo ,,,i primjecuje razno razne pizdarije koje mi nisu bitne.
Lovim ....MAMUTE.
Sad znam zasto volim macke :0)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
eto, sad ce te longi pocet nesimpatizirat :Dmaggie13 wrote::DRayMabus wrote:I to vam je zbog miševa.RayMabus wrote:Žene nežele s vama surađivati nego kohabitirati i da su one tu gazde.
Lovim ....MAMUTE.
Kad su sve izlovile sad je moje pitanje : A šta cemo sad jist ?
2014-04-11
ah, fatalna greska...ipak sam samo zena ;PLeviathan2 wrote:eto, sad ce te longi pocet nesimpatizirat :Dmaggie13 wrote::DRayMabus wrote:I to vam je zbog miševa.RayMabus wrote:Žene nežele s vama surađivati nego kohabitirati i da su one tu gazde.
Lovim ....MAMUTE.
2014-04-12
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Manjak sezonskih radnika u CG
» Crni petak u Libiji: tržnica sa stotinama robova
» Rekordan manjak kvalificiranih radnika u Njemačkoj
» Covic odbio osuditi cetnicko okupljanje u Visegradu
» Od socijalističke utopije do nacije robova. Socijalizam napreduje (part.666)
» Crni petak u Libiji: tržnica sa stotinama robova
» Rekordan manjak kvalificiranih radnika u Njemačkoj
» Covic odbio osuditi cetnicko okupljanje u Visegradu
» Od socijalističke utopije do nacije robova. Socijalizam napreduje (part.666)
Page 5 of 7