Manjak robova u turizmu
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Manjak robova u turizmu
RayMabus wrote:Pa bit cu.
red wolf-
2016-02-10
svejedno..lijepo je zamisliti sebe u ulozi robovlasnika,gdje robovi rade za kikiriki,robinje zgodne i lijepe se seksualno iskoristavaju,a kapital buja..nema strajkova,nema socijalnog i mirovinskog...
Med i mlijeko..
Med i mlijeko..
Guest- Guest
To je ipak prošlost tvoje vrste...Ili nije?...pismejker wrote:svejedno..lijepo je zamisliti sebe u ulozi robovlasnika,gdje robovi rade za kikiriki,robinje zgodne i lijepe se seksualno iskoristavaju,a kapital buja..nema strajkova,nema socijalnog i mirovinskog...
Med i mlijeko..
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:To je ipak prošlost tvoje vrste...Ili nije?...pismejker wrote:svejedno..lijepo je zamisliti sebe u ulozi robovlasnika,gdje robovi rade za kikiriki,robinje zgodne i lijepe se seksualno iskoristavaju,a kapital buja..nema strajkova,nema socijalnog i mirovinskog...
Med i mlijeko..
a znas onu psihologiju,koja opisuje mucenje i robovanje pojedinca ili naroda..nakon svega prezivljenog,taj pojedinac ili narod(kolektivna svijest) pocinje isto tako uzivati u ulozi robovlasnika,naravno ne roba...
sad je red na vas..
Guest- Guest
Pa ne baš ....pismejker wrote:svejedno..lijepo je zamisliti sebe u ulozi robovlasnika,gdje robovi rade za kikiriki,robinje zgodne i lijepe se seksualno iskoristavaju,a kapital buja..nema strajkova,nema socijalnog i mirovinskog...
Med i mlijeko..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znam, znam...Ali ovo nije taj slučaj...Ovo je ''veličanstveno'' prema svom dosegu...pismejker wrote:red wolf wrote:To je ipak prošlost tvoje vrste...Ili nije?...pismejker wrote:svejedno..lijepo je zamisliti sebe u ulozi robovlasnika,gdje robovi rade za kikiriki,robinje zgodne i lijepe se seksualno iskoristavaju,a kapital buja..nema strajkova,nema socijalnog i mirovinskog...
Med i mlijeko..
a znas onu psihologiju,koja opisuje mucenje i robovanje pojedinca ili naroda..nakon svega prezivljenog,taj pojedinac ili narod(kolektivna svijest) pocinje isto tako uzivati u ulozi robovlasnika,naravno ne roba...
sad je red na vas..
red wolf-
2016-02-10
Longi,nekad..dok si bio majušan,pa i manji...ja nes stariji i veci...postojalo je vise slojeva,najmasivniji je bio srednji,pa cak i u staroj Jugi,prilicno dobro zivio..RayMabus wrote:Pa ne baš ....pismejker wrote:svejedno..lijepo je zamisliti sebe u ulozi robovlasnika,gdje robovi rade za kikiriki,robinje zgodne i lijepe se seksualno iskoristavaju,a kapital buja..nema strajkova,nema socijalnog i mirovinskog...
Med i mlijeko..
tudej,kad si narastao i postao veci,ja jos stariji i jos veci...sve se svelo samo na dva sloja..Il si gori,il si doli..treceg nema...
Evo,nas Wolfi se ubi radeci,a nis nema od toga,samo vjeciti umor...
Guest- Guest
Kontrolirati , zašticivati i posejdovati TIJELA u scinetologiji ti je ispod razine fizičke smrti.pismejker wrote:Longi,nekad..dok si bio majušan,pa i manji...ja nes stariji i veci...postojalo je vise slojeva,najmasivniji je bio srednji,pa cak i u staroj Jugi,prilicno dobro zivio..RayMabus wrote:Pa ne baš ....pismejker wrote:svejedno..lijepo je zamisliti sebe u ulozi robovlasnika,gdje robovi rade za kikiriki,robinje zgodne i lijepe se seksualno iskoristavaju,a kapital buja..nema strajkova,nema socijalnog i mirovinskog...
Med i mlijeko..
tudej,kad si narastao i postao veci,ja jos stariji i jos veci...sve se svelo samo na dva sloja..Il si gori,il si doli..treceg nema...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Prepuštam tijelu što je njegovo...pismejker wrote:Longi,nekad..dok si bio majušan,pa i manji...ja nes stariji i veci...postojalo je vise slojeva,najmasivniji je bio srednji,pa cak i u staroj Jugi,prilicno dobro zivio..RayMabus wrote:Pa ne baš ....pismejker wrote:svejedno..lijepo je zamisliti sebe u ulozi robovlasnika,gdje robovi rade za kikiriki,robinje zgodne i lijepe se seksualno iskoristavaju,a kapital buja..nema strajkova,nema socijalnog i mirovinskog...
Med i mlijeko..
red wolf-
2016-02-10
A ne...To je teško zastranjenje tvoje vrste...Kakav gubitak vremena...pismejker wrote:
red wolf-
2016-02-10
bog je stvorio Zenu da bude podlozna Mužu..Ej-men...red wolf wrote:A ne...To je teško zastranjenje tvoje vrste...Kakav gubitak vremena...pismejker wrote:
ja nisam vrsta..ja sam nadvrsta...
Guest- Guest
Sveče, danas ću te nešto naučiti...U sebi imaš i muško i žensko i oni moraju biti u ravnoteži...I imaš i zlo i dobro...Kome ćeš se prikloniti, sam izabireš...
red wolf-
2016-02-10
To je rekao Vaš Bog...Ima Onaj u skrovitosti, On je iznad tvojeg boga...pismejker wrote:bog je stvorio Zenu da bude podlozna Mužu..Ej-men...red wolf wrote:A ne...To je teško zastranjenje tvoje vrste...Kakav gubitak vremena...pismejker wrote:
red wolf-
2016-02-10
to mi je poznato,davna misao..Pička u meni ima da šuti i muči..koja ravnoteza vrazja..??Kad zenska kaze dogovrit cem ose,u tom dilu muskarac gubi...red wolf wrote:Sveče, danas ću te nešto naučiti...U sebi imaš i muško i žensko i oni moraju biti u ravnoteži...I imaš i zlo i dobro...Kome ćeš se prikloniti, sam izabireš...
Ravnoteza je samo tamo gdje muskarac dominira beuzvjetno...
Dok je tako bilo i drustvo je bilo normalno..zene koje su drzale roge doli,dobro su zivjele,jer su slusale muza..one feministkinje,quje sebicne i egocentricne,kojepostoje samo radi sebea,te su popile po glavi,ali i to zasluzile...
Guest- Guest
koji kurcev bogpismejker wrote:
bog je stvorio Zenu da bude podlozna Mužu..Ej-men...
nisu bogovi nista stvarali nego samo porobljavali
dobar bog je mrtav bog
a covjek i zena su jednaki u svemu i po svemu osim spola, skupa su stvaranje, yin i yang
svaka vrst dominacije je cista perverzija nad prirodnim poretkom
Promašio si...Nema to veze sa Vašim ljudskim emocijama...pismejker wrote:to mi je poznato,davna misao..Pička u meni ima da šuti i muči..koja ravnoteza vrazja..??Kad zenska kaze dogovrit cem ose,u tom dilu muskarac gubi...red wolf wrote:Sveče, danas ću te nešto naučiti...U sebi imaš i muško i žensko i oni moraju biti u ravnoteži...I imaš i zlo i dobro...Kome ćeš se prikloniti, sam izabireš...
Dok je tako bilo i drustvo je bilo normalno..zene koje su drzale roge doli,dobro su zivjele,jer su slusale muza..one feministkinje,quje sebicne i egocentricne,kojepostoje samo radi sebea,te su popile po glavi,ali i to zasluzile...
red wolf-
2016-02-10
zastranjujes, muskarac nema apsolutno nikakovo pravo da bude dominantan nad zenom, isto tako feministkinje i ostali su perverzija i izopacenost od prirodnog poretkapismejker wrote:to mi je poznato,davna misao..Pička u meni ima da šuti i muči..koja ravnoteza vrazja..??Kad zenska kaze dogovrit cem ose,u tom dilu muskarac gubi...red wolf wrote:Sveče, danas ću te nešto naučiti...U sebi imaš i muško i žensko i oni moraju biti u ravnoteži...I imaš i zlo i dobro...Kome ćeš se prikloniti, sam izabireš...
nisu bogovi nista stvarali nego samo porobljavali
dobar bog je mrtav bog
a covjek i zena su jednaki u svemu i po svemu osim spola, skupa su stvaranje, yin i yang
svaka vrst dominacije je cista perverzija nad prirodnim poretkom
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Manjak sezonskih radnika u CG
» Crni petak u Libiji: tržnica sa stotinama robova
» Rekordan manjak kvalificiranih radnika u Njemačkoj
» Covic odbio osuditi cetnicko okupljanje u Visegradu
» Od socijalističke utopije do nacije robova. Socijalizam napreduje (part.666)
» Crni petak u Libiji: tržnica sa stotinama robova
» Rekordan manjak kvalificiranih radnika u Njemačkoj
» Covic odbio osuditi cetnicko okupljanje u Visegradu
» Od socijalističke utopije do nacije robova. Socijalizam napreduje (part.666)
Page 3 of 7