Manjak robova u turizmu
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Manjak robova u turizmu
My Brother Billo wrote:ja sam medjed
a medo...
onaj srbin iz rh kaj živi u americi..
Prestanite više mijenjati te nikove , već vas počinjem gubiti
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
volim mjenjati nikove ko zmija košuljice promjeni i ti jebo ga tiepikur37 wrote:My Brother Billo wrote:ja sam medjed
a medo...
onaj srbin iz rh kaj živi u americi..
Prestanite više mijenjati te nikove , već vas počinjem gubiti
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
epikur37 wrote:Antijunak wrote:epikur37 wrote:Antijunak wrote:Tendeciozan navod.
Moj otac je ove i prošle godine bezuspješno tražio sezonski posao na moru.
Koji posao po koju cijenu?
Posao vrtlara u Dubrovniku i Hvaru, o cijeni nemam pojma.
To je fin posao....na žalost naši vlasnici nekretnina još nisu navikli na hortikulturu i uređenje okućnice ...premda ide to pomalo
Nije slao otvorene ponude, nego se javljao na natječaje gdje traže vrtlara.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Nek uvoze .....3500 kuna , sve subote radne , radno vrijeme do 4 popodne.epikur37 wrote:evo gledam u zadru...gdje god prođem (od fast fooda, praonice, kafića, pekarne do hotela i kampa).....svugdje zalijepljeno da se traže djelatnici.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
3500 dajem za pola radnog vremena + jedan dan tjedno slobodna + prijava.
I ne treba mi uvoz radne snage lokalna osoba.
I ne treba mi uvoz radne snage lokalna osoba.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa normalno da netreba kad je to 7000 kuna osam sati i sve subote radne.
Meni pajdo upa da ce mi kao dat šansu 3500 kuna , osam sati do 4 popodne al kao sve subote radne.
Meni pajdo upa da ce mi kao dat šansu 3500 kuna , osam sati do 4 popodne al kao sve subote radne.
2014-04-11
Ovo je kapitalizam kojeg ste izabrali...Hoćeš raditi ili ne, tebi na volju...
red wolf-
2016-02-10
Pa necu. Nisam blesav. Nek uvoze.red wolf wrote:Ovo je kapitalizam kojeg ste izabrali...Hoćeš raditi ili ne, tebi na volju...
2014-04-11
Pa onda budi nezaposlen...RayMabus wrote:Pa necu. Nisam blesav. Nek uvoze.red wolf wrote:Ovo je kapitalizam kojeg ste izabrali...Hoćeš raditi ili ne, tebi na volju...
red wolf-
2016-02-10
Pa nego šta cu.red wolf wrote:Pa onda budi nezaposlen...RayMabus wrote:Pa necu. Nisam blesav. Nek uvoze.red wolf wrote:Ovo je kapitalizam kojeg ste izabrali...Hoćeš raditi ili ne, tebi na volju...
2014-04-11
Pa sudjeluj na ovom forumu...RayMabus wrote:Pa nego šta cu.red wolf wrote:Pa onda budi nezaposlen...RayMabus wrote:Pa necu. Nisam blesav. Nek uvoze.red wolf wrote:Ovo je kapitalizam kojeg ste izabrali...Hoćeš raditi ili ne, tebi na volju...
red wolf-
2016-02-10
Internet baš i neigra s poslom , imaš iphone internet , kad te nešto zanima pogledaš i to je to.
2014-04-11
RayMabus wrote:Internet baš i neigra s poslom , imaš iphone internet , kad te nešto zanima pogledaš i to je to.
red wolf-
2016-02-10
Al znaš šta igra ? Vani je plus 50 stupnjeva , ljeto je svugdje u Evropi , svi traže sezonce u turizmu jer je ljeto i u Italiji npr , nema ih cile godine a onda bi da im netko iskoci dva tri mjeseca u godini za kikiriki.
Eto docu ti kad padne temperatura ......a netreba ti tad , ti bi u špici sezone samo.
A pa platiiiiiiiiiiii
Eto docu ti kad padne temperatura ......a netreba ti tad , ti bi u špici sezone samo.
A pa platiiiiiiiiiiii
2014-04-11
RayMabus wrote:Al znaš šta igra ? Vani je plus 50 stupnjeva , ljeto je svugdje u Evropi , svi traže sezonce u turizmu jer je ljeto i u Italiji npr , nema ih cile godine a onda bi da im netko iskoci dva tri mjeseca u godini za kikiriki.
A pa platiiiiiiiiiiii
2014-04-11
Ali to je kapitalizam...Uzmi ili ostavi...RayMabus wrote:Al znaš šta igra ? Vani je plus 50 stupnjeva , ljeto je svugdje u Evropi , svi traže sezonce u turizmu jer je ljeto i u Italiji npr , nema ih cile godine a onda bi da im netko iskoci dva tri mjeseca u godini za kikiriki.
A pa platiiiiiiiiiiii
red wolf-
2016-02-10
Pa neuzimam. Rekao sam ti.red wolf wrote:Ali to je kapitalizam...Uzmi ili ostavi...RayMabus wrote:Al znaš šta igra ? Vani je plus 50 stupnjeva , ljeto je svugdje u Evropi , svi traže sezonce u turizmu jer je ljeto i u Italiji npr , nema ih cile godine a onda bi da im netko iskoci dva tri mjeseca u godini za kikiriki.
A pa platiiiiiiiiiiii
2014-04-11
Pa onda budi nezaposlen...RayMabus wrote:Pa neuzimam. Rekao sam ti.red wolf wrote:Ali to je kapitalizam...Uzmi ili ostavi...RayMabus wrote:Al znaš šta igra ? Vani je plus 50 stupnjeva , ljeto je svugdje u Evropi , svi traže sezonce u turizmu jer je ljeto i u Italiji npr , nema ih cile godine a onda bi da im netko iskoci dva tri mjeseca u godini za kikiriki.
A pa platiiiiiiiiiiii
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Manjak sezonskih radnika u CG
» Crni petak u Libiji: tržnica sa stotinama robova
» Rekordan manjak kvalificiranih radnika u Njemačkoj
» Covic odbio osuditi cetnicko okupljanje u Visegradu
» Od socijalističke utopije do nacije robova. Socijalizam napreduje (part.666)
» Crni petak u Libiji: tržnica sa stotinama robova
» Rekordan manjak kvalificiranih radnika u Njemačkoj
» Covic odbio osuditi cetnicko okupljanje u Visegradu
» Od socijalističke utopije do nacije robova. Socijalizam napreduje (part.666)
Page 2 of 7