Rimac skoro ubio Hammonda iz Top Geara
Page 3 of 20
Page 3 of 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Re: Rimac skoro ubio Hammonda iz Top Geara
glas uhljeba wrote:melkior wrote:Nije baš da se razumijem u superautomobile, ali
ako staviš motor snage 1 Mega Watt u auto, koliko otpadne topline to proizvodi?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
nabavi svoj vlastiti TV .crvenkasti wrote:Kćerkica gleda crtane na televizoru i ja moram biti ovdje.
B-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Prestao je on gledati to jos onomad kad mu je idol Risto Djogo zamutio rijeku.maggie13 wrote:nabavi svoj vlastiti TV .crvenkasti wrote:Kćerkica gleda crtane na televizoru i ja moram biti ovdje.
B-)
omni-
2014-04-12
zaboravila sam te jogoslovenske heroje pa ne kuzim foru :Domni wrote:Prestao je on gledati to jos onomad kad mu je idol Risto Djogo zamutio rijeku.maggie13 wrote:nabavi svoj vlastiti TV .crvenkasti wrote:Kćerkica gleda crtane na televizoru i ja moram biti ovdje.
B-)
2014-04-12
evo jos jednom ...tko ne vjeruje..Rimac-respekt za postignuce...pismejker wrote:glas uhljeba wrote:bitno je da izgleda kao auto, nije bitno kako drži cestu
i ne treba ti inženjersko znanje za izradu automobila, to može svaka budala danas sa pristupom internetu i dovoljno para
Ovaj drugi malo traje,ali vrijedi pogledati deda,cisto da vidis kako se drzi u fizici na cesti..
Veyron pak,samo par detalja...16 cilindara dupli turbokompresor...nema zajebancije...no da pogledamo..
Guest- Guest
koga boli kurac.glas uhljeba wrote:melkior wrote:Nije baš da se razumijem u superautomobile, ali
inače delta ro je mali na elektromotorima
moj benzinac ima oko 40% iskoristivosti, ostalo je toplina.
2014-12-30
Ma nekadasnji spiker ajmo rec sa nekadanje nekakve srpske televizije u BiH, isticao se posebno kurcenjem da oprostis, idol svih velikosrba, na kraju zagrizao grmlje u nekakvom potoku, sredili ga kumovi, srpska posla uglavnom, da ne duljim.maggie13 wrote:zaboravila sam te jogoslovenske heroje pa ne kuzim foru :Domni wrote:Prestao je on gledati to jos onomad kad mu je idol Risto Djogo zamutio rijeku.maggie13 wrote:nabavi svoj vlastiti TV .crvenkasti wrote:Kćerkica gleda crtane na televizoru i ja moram biti ovdje.
B-)
omni-
2014-04-12
aha, ostrascenost s tragicnim zavrsetkom.omni wrote:Ma nekadasnji spiker ajmo rec sa nekadanje nekakve srpske televizije u BiH, isticao se posebno kurcenjem da oprostis, idol svih velikosrba, na kraju zagrizao grmlje u nekakvom potoku, sredili ga kumovi, srpska posla uglavnom, da ne duljim.maggie13 wrote:zaboravila sam te jogoslovenske heroje pa ne kuzim foru :Domni wrote:Prestao je on gledati to jos onomad kad mu je idol Risto Djogo zamutio rijeku.maggie13 wrote:nabavi svoj vlastiti TV .crvenkasti wrote:Kćerkica gleda crtane na televizoru i ja moram biti ovdje.
B-)
:S
2014-04-12
za Dedu,jos jedno pitanje...Od osnutka neovisne RH,sa koliko se Originalnih poduzetnickih poduhvata netko jos moze pohvaliti,osim,preuzimanja projekata i produkata iz Stare Juge,pa jos i vise unatrag...?
Da vidimo to,sto je u zadnjih 25 godina stvoreno....
Rimac se trudi,a karavane prolaze...
Guest- Guest
Dobra je ta toplina, zimi :D. Motori na unutarnje sagorijevanje su inace primjer za neefektivni utrosak energije.veber wrote:koga boli kurac.glas uhljeba wrote:melkior wrote:Nije baš da se razumijem u superautomobile, ali
omni-
2014-04-12
bauštelac ne kenjkaj bez veze.pismejker wrote:za Dedu,jos jedno pitanje...Od osnutka neovisne RH,sa koliko se Originalnih poduzetnickih poduhvata netko jos moze pohvaliti,osim,preuzimanja projekata i produkata iz Stare Juge,pa jos i vise unatrag...?
recimo n.tesla ima više patenata nego cijeli ericsson.
plaće su im veće nego na nivou grupacije.
ja sam razvio jedan projekt za amere. zaradio više nego ti u 10g
daj ne lupetaj bez veze.
2014-12-30
ajd ne izmisljaj...evo,cvatu vam orhideje po firmi..veber wrote:bauštelac ne kenjkaj bez veze.pismejker wrote:za Dedu,jos jedno pitanje...Od osnutka neovisne RH,sa koliko se Originalnih poduzetnickih poduhvata netko jos moze pohvaliti,osim,preuzimanja projekata i produkata iz Stare Juge,pa jos i vise unatrag...?
recimo n.tesla ima više patenata nego cijeli ericsson.
plaće su im veće nego na nivou grupacije.
ja sam razvio jedan projekt za amere. zaradio više nego ti u 10g
daj ne lupetaj bez veze.
zaradija si ti qrc...greckas po privatno da skupis para osrednjeg mercedesa..
Guest- Guest
jebe mi se, bitno da ideomni wrote:Dobra je ta toplina, zimi :D. Motori na unutarnje sagorijevanje su inace primjer za neefektivni utrosak energije.veber wrote:koga boli kurac.glas uhljeba wrote:melkior wrote:Nije baš da se razumijem u superautomobile, ali
jučer sam se s pičkom u ferrariju naganjao po gradu.
i dokaz da žene ne znaju vozit
imala me samo na startu, dalje jok.
a, da sam potrošio goriva, jesam
2014-12-30
to onaj dragster sa otpada...pa samo ulje i vrucina ostaju iza tebe na cesti..veber wrote:koga boli kurac.glas uhljeba wrote:melkior wrote:Nije baš da se razumijem u superautomobile, ali
Guest- Guest
neka te, vozim auto koji je cijenom skuplji nego što ti zaradiš za godinu i pol.pismejker wrote:zaradija si ti qrc...greckas po privatno da skupis para osrednjeg mercedesa..
2014-12-30
E bas si pravi Bosanac...bolje ,jace,vise,skuplje..kuratz moj..pa nisam budala da bacam 76000 Ojra na auto...pffff....veber wrote:neka te, vozim auto koji je cijenom skuplji nego što ti zaradiš za godinu i pol.pismejker wrote:zaradija si ti qrc...greckas po privatno da skupis para osrednjeg mercedesa..
Guest- Guest
u biti ti 60 000€ ne zaradiš ni u dvije godine?
znači moraš raditi 2,5 godine da bi kupio moj auto.
pogledaj si slikicu od prošlog tjedna ;)
znači moraš raditi 2,5 godine da bi kupio moj auto.
pogledaj si slikicu od prošlog tjedna ;)
2014-12-30
sad ne zaradim nista,jer ne radim...zajebajem se i trosim...jep se..
Guest- Guest
da nemam para, ne bi ga ni kupio. ti ideš busom.pismejker wrote:E bas si pravi Bosanac...bolje ,jace,vise,skuplje..kuratz moj..pa nisam budala da bacam 76000 Ojra na auto...pffff....
2014-12-30
treba te potjerat pa dođi u svoju ljubljenu domovinu, hrbatsku.pismejker wrote:sad ne zaradim nista,jer ne radim...zajebajem se i trosim...jep se..
2014-12-30
Ima ovdje jedan bosanac tvoj,Weberu..isto kao i ti..drlja kao konjusna,vozi Mercedes onaj,meni lijepa linija,ali vec izasao,svera polovne dsijelove i uvaljuje ih preko servisa jednog pajde-bosanca,naravno naivnim klijentima,naplacuju nove dijelove,na poslu guta fluorescentnu prasinu,vec 18 godina tegli metala preko ruku,da popizdis,ali...zvuci bas kao ti...
Guest- Guest
Page 3 of 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Similar topics
» Policajac ga skoro ubio zato što je crnac
» Tomi Horvatinčić skoro ubio pješaka
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» Tomi Horvatinčić skoro ubio pješaka
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
Page 3 of 20