Zašto je HDZ smeće
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Zašto je HDZ smeće
Konstruktori HDZ-a i jesu partijski udbaši..Gnječ wrote:Pinochet wrote:još zašto je HDZ nemoguće uništiti. Ja sam bio malo "aktiviran" u toj politici, vrlo malo, za jednog nezavisnog, koji me je za zadnje izbore htio vrbovati za HDZ što sam ipak odjeba(da nemogu ić ipak tako nisko). (iako da sam se tu "pokaza" , onda bi sutra mogao se učlaniti u HDZ, pa zar koju godinu zahtjevati nešto, ali nemogu gutati toliko govana jednostavno)
Uglavnom lik je sve pojasnio. HDZ vam otprilike zna uoči svakih izbora koliko će glasova dobiti. Imaju uvid u biračke spise(a nebi smjeli kao) i znaju tko je izaša. Dakle ako je u mojoj kući meni otac član HDZa. I on je od HDZa dobio neki posao , pa HDZ isto tako možda i meni sredi , ili kome već, onda se očekuje iz moje kuće/familije, 5glasova. I onda HDZovac koji je zadužen za moj kvart, on točno zna koliko u mom kvartu na račun toga može se glasova dobiti. nedao bog, da ti je netko HDZovac, a ti ne izađeš na izbore(oni to vide). Automatski te prekrižuju sa mogućnosti da tu sutra nešto riješe, i tako drže disciplinu.
Takvom metodom, gdje imaju svoju mrežu uhljeba na razini države, doslovno mogu procjeniti točno koliko će glasova dobiti. Baš to.
U SLUČAJU da im to nije dovoljno kao za protiv Keruma, onda ide poništavanje listića konkurencije, i zaokruživanje mrtvih, ili kao u Metkoviću i Imotskom - trpačina bosanaca da glasuju za HDZ.
Vi nemate pojma kako je ta mašinerija efikasno organizirana, i vodi se samo materijalnim interesima. što su veći porezi i jača država, a suprotno - što su siromašniji građani RH i veći broj iseljenih - HDZ je jači
možete primjetiti da je HDZ nikada jači, iako se iselilo 200 000 mladih glasača, jer su to 99% glasači . što RH bude siromašnija, porezi veći, broj iseljavanja veći, to će HDZ biti jači
to su metode kojima se služila UDBA.
Guest- Guest
Hahaha,da ni(j)emstvo!!! Tu sam riječ još jedino pročitao u "Bespućima". Valjda germanstvo.Regoč wrote:
Oktoberfest diel je tradicije po kojoj prepoznaje se niemstvo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ajd, dosta više. Nedavno nam hakirali Kaju, sad i Soru. Drugovi, nema smisla!Sora wrote:Inace, hdz nije smece
Niemci nisu jedini Germani. Inače, njemstvo, zafrknul sam se, kratki je odraz.jastreb wrote:Hahaha,da ni(j)emstvo!!! Tu sam riječ još jedino pročitao u "Bespućima". Valjda germanstvo.Regoč wrote:
Oktoberfest diel je tradicije po kojoj prepoznaje se niemstvo.
Regoč wrote:Ajd, dosta više. Nedavno nam hakirali Kaju, sad i Soru. Drugovi, nema smisla!Sora wrote:Inace, hdz nije smece
Hdz je mafija. A ne smece.
Ta mafija je
1. Uvukla Hrvate u rat da bi mogla opljačkati rh
2. Napravila temelje drzsve takve da legaliziraju pljacku . Na svim nivoima . Radnici su obespravljeni .
3. Ta mafija krade, laze i i ubija
4. Ima novce u stranim drzavama , Sanader nije badava htio kidnuti u ameriku
Itd.
Tužna povijest hdz mafije se mnogima procinjava kao smece.
A nije.
To je grobar hrvatske.
Da je hdz smece ne bi štitio TODORICA.
HDZ zna zasto stiti njegov kriminal čitavo vrijeme tog kriminalca.
Jer sinonim Hrvatska. Jest hdz mafija.
I sad kad je kihnuo, hdz zna.
HDZ ZNA.
HDZ zna zasto stiti njegov kriminal čitavo vrijeme tog kriminalca.
Jer sinonim Hrvatska. Jest hdz mafija.
I sad kad je kihnuo, hdz zna.
HDZ ZNA.
Regoč wrote:Ajd, dosta više. Nedavno nam hakirali Kaju, sad i Soru. Drugovi, nema smisla!Sora wrote:Inace, hdz nije smece
pomiri se s tim da ste sora i ti na istoj strani sada, hdz birači.
što misliš zašto sam ja prešla u opoziciju?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Točno, a u svim verzijama HSP-a do sada nije bilo niti jednog intelektualca. Posljednje što je vrijedilo u HSP-u su Miroslav Rožić i Tonči Tadić (a i oni su bili prebjezi iz HSLS-a). HSP i čitava tzv. desnica je intelektualno insuficijentna.pismejker wrote:Karamarko je nivo murtikaša podmuklih sa dobrim vezama sa istim takvim mutikasama..nis se tu ne temelji na zakonu,nego na simbiozi i medjudjelovanjem,prilicno upitnih entiteta,koji koriste drzavne zakone za promidzbu vlastitih ciljeva..epikur37 wrote:Opcenito fascinantno mi je to da karamarko moze ostaviti takav dojam i biti pozeljan politicar nekome....tk je valjda dio dna koje smo dotakli.
nerijetko je Karamarko spominjan u kontekstu suradnje sa albanskom mafijom i slicno...takav da ima uticaja u politici??.,..miči to...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Nino Raspudić
14 hrs ·
"Vlast HDZ-a i HNS-a koja se upravo sklapa legalna je, ali ne i legitimna jer je riječ o očitoj prijevari birača. Oni koji su glasovali za listu lijeve koalicije predvođene SDP-om na koju su se ugnijezdili i HNS-ovci zasigurno nisu glasovali za HDZ-om predvođenu Vladu. A teško je pretpostaviti da je itko od onih koji su zaokružili HDZ priželjkivao da im Vrdoljak&company vode Ministarstvo obrazovanja." Nino Raspudić
Nino u sridu! (epi nadam se da nemas copyright na ovu recenicu :D )
Kako ovaj čovjek lijepo piše to je čudo jedno :))
14 hrs ·
"Vlast HDZ-a i HNS-a koja se upravo sklapa legalna je, ali ne i legitimna jer je riječ o očitoj prijevari birača. Oni koji su glasovali za listu lijeve koalicije predvođene SDP-om na koju su se ugnijezdili i HNS-ovci zasigurno nisu glasovali za HDZ-om predvođenu Vladu. A teško je pretpostaviti da je itko od onih koji su zaokružili HDZ priželjkivao da im Vrdoljak&company vode Ministarstvo obrazovanja." Nino Raspudić
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Nino Raspudić
14 hrs ·
Nino je odlican. Doduše mislimda preceruje s lwgitimnoscu to je politika......
Doduse Most i hss su nekakvi prirodni partneri..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I na ovo sam mislio, kad sam govorio o stanju nacije i države.Sora wrote:Regoč wrote:Ajd, dosta više. Nedavno nam hakirali Kaju, sad i Soru. Drugovi, nema smisla!Sora wrote:Inace, hdz nije smece
Hdz je mafija. A ne smece.
Ta mafija je
1. Uvukla Hrvate u rat da bi mogla opljačkati rh
Zašto bi Sora bila išta drugačija od Stazića, Pusićke ili Mesića?
Stanje nacije je takvo i može joj se.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
O stanju nacije mogu propovjedati a da ih se uvažava ljudi koji ne mjenjaju mišljenje o pojedincima i strankama kao čarape.
Guest- Guest
Ne možemo govoriti o nekom jedinstvenom stanju nacije,kad su Hrvati danas,ne dvostruko,već trostruko podijeljeni. Mislim politički,a o regionalnoj podijeljenosti koja je svakim danom sve izraženija da i ne govorimo.MaximusDecimusMiridije wrote:O stanju nacije mogu propovjedati a da ih se uvažava ljudi koji ne mjenjaju mišljenje o pojedincima i strankama kao čarape.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I bolje da smo podijeljeni. Ja nemam ništa sa gamadi koja kontinuirano bila likove koji otvoreno pljačkaju zemlju koriste zakone da nebi osudili ovoga ili onoga jer bi im mogao koristiti kasnije. Ja ne idem u tuđe gradove glasati zato jer mi je stranka rekla da napravim takvo nešto.
Ja sa takvom gamadi nemam ništa. To su izrodi i kučkini sinovi, gnjoj ljudski.
Guest- Guest
Kome bi ti dao da upravlja državom u stanju kakvo imate?MaximusDecimusMiridije wrote:Nino Raspudić
14 hrs ·
Sori i Staziću, ili možda Bernardiću i Pusićki?
2016-07-22
MaximusDecimusMiridije wrote:I bolje da smo podijeljeni. Ja nemam ništa sa gamadi koja kontinuirano bila likove koji otvoreno pljačkaju zemlju koriste zakone da nebi osudili ovoga ili onoga jer bi im mogao koristiti kasnije. Ja ne idem u tuđe gradove glasati zato jer mi je stranka rekla da napravim takvo nešto.
jebaše vas hercegovcidobalčaka:D
Inace meni je most posve ok
2015-08-06
Eroo wrote:Kome bi ti dao da upravlja državom u stanju kakvo imate?MaximusDecimusMiridije wrote:Nino Raspudić
14 hrs ·
Nemoj me molim te, da se radi o nužnome zlu kao što ideš za time u ovome postu. Onda nebi srao na svakom drugom postu, kakav gospodin,gospođa,zna svoj posao...i ostale pičkematerine. Jer takvi postovi govore u prilog tome da misliš da su ti ljudi odličan odabir a ne nužno zlo. Tako da mani me se molim te sa prebacivanjem loptice. Ovdje nije riječ barem kad se mene pita o kvaliteti ljudi koje se bira. Ovdje je temeljna stvar barem meni, ljudi koji jedan dan bacaju drvlje i kamenje na stranku i ljude na vlasti jer im trenutno ne odgovaraju, a onda za pola godine kad dođu izbori....svi ti koji su im u jednom trenutku bili govna i šljam...postaju gospođe i gospoda i autor se pravi da nije nikada ništa loše rekao o istima.
Guest- Guest
Pelješki? I meni.epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:I bolje da smo podijeljeni. Ja nemam ništa sa gamadi koja kontinuirano bila likove koji otvoreno pljačkaju zemlju koriste zakone da nebi osudili ovoga ili onoga jer bi im mogao koristiti kasnije. Ja ne idem u tuđe gradove glasati zato jer mi je stranka rekla da napravim takvo nešto.
2016-07-22
Mogao si ti glasat za SDP, ta nije ti nitko branio.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Kome bi ti dao da upravlja državom u stanju kakvo imate?MaximusDecimusMiridije wrote:Nino Raspudić
14 hrs ·
Nemoj me molim te, da se radi o nužnome zlu kao što ideš za time u ovome postu. Onda nebi srao na svakom drugom postu, kakav gospodin,gospođa,zna svoj posao...i ostale pičkematerine. Jer takvi postovi govore u prilog tome da misliš da su ti ljudi odličan odabir a ne nužno zlo. Tako da mani me se molim te sa prebacivanjem loptice. Ovdje nije riječ barem kad se mene pita o kvaliteti ljudi koje se bira. Ovdje je temeljna stvar barem meni, ljudi koji jedan dan bacaju drvlje i kamenje na stranku i ljude na vlasti jer im trenutno ne odgovaraju, a onda za pola godine kad dođu izbori....svi ti koji su im u jednom trenutku bili govna i šljam...postaju gospođe i gospoda i autor se pravi da nije nikada ništa loše rekao o istima.
Jebote, glasaš za za Živi zid i Most, koji ti unaprijed kažu da ne žele vlast i fotelju.
Oni su tu da kontroliraju vlast...hahahaaa... Svašta.
2016-07-22
Eroo wrote:Mogao si ti glasat za SDP, ta nije ti nitko branio.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Kome bi ti dao da upravlja državom u stanju kakvo imate?MaximusDecimusMiridije wrote:Nino Raspudić
14 hrs ·
Jebote, glasaš za za Živi zid i Most, koji ti unaprijed kažu da ne žele vlast i fotelju.
Oni su tu da kontroliraju vlast...hahahaaa... Svašta.
Reče lik kojemu su jedan dan govna i šljam ljudi koji su mu za mjesec-dva gospođe i gospoda i za koje tvrdi da nije nikada jedne grube izrekao hahaha... Svašta. :D
Čovjek koji voli traktate pisati o vlastitom poštenju,integritetu,vjeri u Boga itd pizdarije....pa se saplete sam od sebe svako nekoliko koraka. Ja sam svašta ali nisam karakterno žmigavac kao ti.
Guest- Guest
Eroo wrote:Pelješki? I meni.epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:I bolje da smo podijeljeni. Ja nemam ništa sa gamadi koja kontinuirano bila likove koji otvoreno pljačkaju zemlju koriste zakone da nebi osudili ovoga ili onoga jer bi im mogao koristiti kasnije. Ja ne idem u tuđe gradove glasati zato jer mi je stranka rekla da napravim takvo nešto.
Meni također, moramo premostiti Balkan, tko zna kako će oni završiti...ovako most, jarak i zbogom bog ;)
2015-08-06
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Zašto je nogomet smeće?
» Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
Page 9 of 13