Zašto je HDZ smeće
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Zašto je HDZ smeće
A to, agnostik sam, ne idem u crkvu.pismejker wrote:da samo malo pratis upise..eno ti boldano..Regoč wrote:I kako ću ja to išta otkupiti piskaranjem po forumu?pismejker wrote:e jebi ga..treba beskicmenjastvo nekako otplatit,prije dolaska Petru na Kapiju...Pinochet wrote:kaja wrote:
pusti sad bibliju, reci ti nam nama jesi ti ševio prije braka i jesi li uopće ako nisi u braku
općenito tako stariji ljudi. .dok su mladi jebačina i nemoral na kvadrat, a onda po starije dane crkva i lizanje oltara..
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Državni službenik mora biti uz vlast. Narod bira vlast, službenik ju služi. Pri molitvi se ruka ne drži na srcu. Ako ideš na misu nedjeljom, to nije prigodno, nego redovito.pismejker wrote:generalno govorim...govorim o sloju Uhljeba,koji su prigodno uvijek uz politiku na vlasti,prigodno drze ruku na srcu pri molitvama,himnama,prigodno idu nedjeljom u crkvu..Regoč wrote:Kako ja kao deklarirani agnostik mogu glumiti bogomoljca? I čime sam se to istaknul kao čistunac? Istina, svakodnevno se perem, ali to je normalno.pismejker wrote:Ma dsaaaaj,nije to istina..Naravno dsa je super svakom prazitu Uhljebu,koji se jos oslanja na komjunistički radni zakon,i zasticen je kao licki medjed po pitanju posla(radio ne radio svira mu radio).,a vamo glumi velikog nacionalistu,bogomolja,cistunca i kurca palca...Teraj to ....Najgori mulj muljeva...kaja wrote:šta je tebi toliko dosadno u životu da bi se bavio ideologijom? tako ti je sve ostalo super..Regoč wrote:
Ne osporavajući pojedinačne slučajeve, ovo ti je neutemeljeno poopćavanje. Da lopovah ima, ima ih. Posvuda. No, ideologijski bi mi takva stranka odgovarala. Karamarkov HDZ ili pravaštvo.
mislim, ljudi imaju ozbiljnih problema, velike poreze, blokade, kredite, bacaju ih van iz stana zbog 1000 kuna a ti i par njih bi se bavili ideologijom i plakatima iz 1941, mama-tata-6 djece -svima grb na glavi a zastava u guzici! pa koji vam je kiki ljudi više...
Hmmmmm...jesul svabi gradili modernu i jaku svabiju na temeljima iz proslosti??..ne bas...nego na viziji buducnosti,mukotrpnom radu i zalaganju.,stvaranju viska vrijednosti,nije bas svima poznato,ali Svbabi jako cijene i vole kupus i krumpir,u smislu cijenjenja,bas zato jer su godine nakon ww2 bile jakoa jako gladne,i krumpir i kupus,koji se mogao brzo i masivno uzgojiti,spasili su svabije od pomora gladi...u cast kupusu i pogotvo krumpiru,danas ima brojnih sorti,u kojima svabi z gustom uzivaju..Regoč wrote:Da bi zgrada stajala, mora imati čvrste temelje. Narodu je to njegova prošlost.pismejker wrote:Problem je sto na tome i ostaje..Regoč wrote:Na prošlosti budućnost se snuje!pismejker wrote:nema normalne opcije u RH sto se tice politike..hDZ,SDP je isto,HSP,je kurac od ofce,planiraju buducnost,temeljeci politiku na proslosti-prilicno retardirano..ostalo.nis s nicim..
Guest- Guest
Taj su diel utemeljenja u prošlosti odradili u Drugom Carstvu i nitko nije osporaval njemačku državnost pa su imali jasne osnove za dalje.pismejker wrote:Hmmmmm...jesul svabi gradili modernu i jaku svabiju na temeljima iz proslosti??..ne bas...nego na viziji buducnosti,mukotrpnom radu i zalaganju.,stvaranju viska vrijednosti,nije bas svima poznato,ali Svbabi jako cijene i vole kupus i krumpir,u smislu cijenjenja,bas zato jer su godine nakon ww2 bile jakoa jako gladne,i krumpir i kupus,koji se mogao brzo i masivno uzgojiti,spasili su svabije od pomora gladi...u cast kupusu i pogotvo krumpiru,danas ima brojnih sorti,u kojima svabi z gustom uzivaju..Regoč wrote:Da bi zgrada stajala, mora imati čvrste temelje. Narodu je to njegova prošlost.pismejker wrote:Problem je sto na tome i ostaje..Regoč wrote:Na prošlosti budućnost se snuje!pismejker wrote:nema normalne opcije u RH sto se tice politike..hDZ,SDP je isto,HSP,je kurac od ofce,planiraju buducnost,temeljeci politiku na proslosti-prilicno retardirano..ostalo.nis s nicim..
RAD I STVARANJE je ono sto daje formu naciji,pa tako i drzavi..ne isprazno pricanje u vjetar o tradicijama..Regoč wrote:Taj su diel utemeljenja u prošlosti odradili u Drugom Carstvu i nitko nije osporaval njemačku državnost pa su imali jasne osnove za dalje.pismejker wrote:Hmmmmm...jesul svabi gradili modernu i jaku svabiju na temeljima iz proslosti??..ne bas...nego na viziji buducnosti,mukotrpnom radu i zalaganju.,stvaranju viska vrijednosti,nije bas svima poznato,ali Svbabi jako cijene i vole kupus i krumpir,u smislu cijenjenja,bas zato jer su godine nakon ww2 bile jakoa jako gladne,i krumpir i kupus,koji se mogao brzo i masivno uzgojiti,spasili su svabije od pomora gladi...u cast kupusu i pogotvo krumpiru,danas ima brojnih sorti,u kojima svabi z gustom uzivaju..Regoč wrote:Da bi zgrada stajala, mora imati čvrste temelje. Narodu je to njegova prošlost.pismejker wrote:Problem je sto na tome i ostaje..Regoč wrote:
Na prošlosti budućnost se snuje!
Guest- Guest
Zato su Bavarci davno prekinuli s Oktoberfestom, a u Americi nigdje ne možeš vidjeti rekonstrukciju bitke iz Građanskoga rata, a kamoli Rata za neovisnost.pismejker wrote:RAD I STVARANJE je ono sto daje formu naciji,pa tako i drzavi..ne isprazno pricanje u vjetar o tradicijama..Regoč wrote:Taj su diel utemeljenja u prošlosti odradili u Drugom Carstvu i nitko nije osporaval njemačku državnost pa su imali jasne osnove za dalje.pismejker wrote:Hmmmmm...jesul svabi gradili modernu i jaku svabiju na temeljima iz proslosti??..ne bas...nego na viziji buducnosti,mukotrpnom radu i zalaganju.,stvaranju viska vrijednosti,nije bas svima poznato,ali Svbabi jako cijene i vole kupus i krumpir,u smislu cijenjenja,bas zato jer su godine nakon ww2 bile jakoa jako gladne,i krumpir i kupus,koji se mogao brzo i masivno uzgojiti,spasili su svabije od pomora gladi...u cast kupusu i pogotvo krumpiru,danas ima brojnih sorti,u kojima svabi z gustom uzivaju..Regoč wrote:Da bi zgrada stajala, mora imati čvrste temelje. Narodu je to njegova prošlost.pismejker wrote:
Problem je sto na tome i ostaje..
Oktoberfest nije TEMELJ snage drzave..RAD i sTVARANJE jesu..Kad ojacas financijski drzavu,ucinis da ljudi dobro zive,ne moraju van trbuhom za kruhom,uinis ih zahvalnima naspram drzave,e to ce tek biti ostvarenje sna..ALi prvo..RAD I STVARANJE...a za preduvjete se mora pobrinuti drzava..zakonske i izvsneRegoč wrote:Zato su Bavarci davno prekinuli s Oktoberfestom, a u Americi nigdje ne možeš vidjeti rekonstrukciju bitke iz Građanskoga rata, a kamoli Rata za neovisnost.pismejker wrote:RAD I STVARANJE je ono sto daje formu naciji,pa tako i drzavi..ne isprazno pricanje u vjetar o tradicijama..Regoč wrote:Taj su diel utemeljenja u prošlosti odradili u Drugom Carstvu i nitko nije osporaval njemačku državnost pa su imali jasne osnove za dalje.pismejker wrote:Hmmmmm...jesul svabi gradili modernu i jaku svabiju na temeljima iz proslosti??..ne bas...nego na viziji buducnosti,mukotrpnom radu i zalaganju.,stvaranju viska vrijednosti,nije bas svima poznato,ali Svbabi jako cijene i vole kupus i krumpir,u smislu cijenjenja,bas zato jer su godine nakon ww2 bile jakoa jako gladne,i krumpir i kupus,koji se mogao brzo i masivno uzgojiti,spasili su svabije od pomora gladi...u cast kupusu i pogotvo krumpiru,danas ima brojnih sorti,u kojima svabi z gustom uzivaju..Regoč wrote:
Da bi zgrada stajala, mora imati čvrste temelje. Narodu je to njegova prošlost.
usput sestra samo sto nije na svoje kandže natakla ocne jabucice policijske sluzbenice kad ju je pitala za radne ugovore u svabiji..
necu reci sto je oplela po istoj kao rafalom...drzava nema pravo ista traziti od gradjana ako mim nije osigurala uvjete za normalan rad ili poslovanje..ako osigura,sami gradjani ce rado ispunjavati svoje obaveze prema drzavi...i tada drzava pocinje rasti i jacati..e ondatiOktoberfestaj do mile volje...
Guest- Guest
Oktoberfest diel je tradicije po kojoj prepoznaje se niemstvo. Temelj i razvoj idu zajedno.pismejker wrote:Oktoberfest nije TEMELJ snage drzave..RAD i sTVARANJE jesu..Kad ojacas financijski drzavu,ucinis da ljudi dobro zive,ne moraju van trbuhom za kruhom,uinis ih zahvalnima naspram drzave,e to ce tek biti ostvarenje sna..ALi prvo..RAD I STVARANJE...a za preduvjete se mora pobrinuti drzava..zakonske i izvsneRegoč wrote:Zato su Bavarci davno prekinuli s Oktoberfestom, a u Americi nigdje ne možeš vidjeti rekonstrukciju bitke iz Građanskoga rata, a kamoli Rata za neovisnost.pismejker wrote:RAD I STVARANJE je ono sto daje formu naciji,pa tako i drzavi..ne isprazno pricanje u vjetar o tradicijama..Regoč wrote:Taj su diel utemeljenja u prošlosti odradili u Drugom Carstvu i nitko nije osporaval njemačku državnost pa su imali jasne osnove za dalje.pismejker wrote:
Hmmmmm...jesul svabi gradili modernu i jaku svabiju na temeljima iz proslosti??..ne bas...nego na viziji buducnosti,mukotrpnom radu i zalaganju.,stvaranju viska vrijednosti,nije bas svima poznato,ali Svbabi jako cijene i vole kupus i krumpir,u smislu cijenjenja,bas zato jer su godine nakon ww2 bile jakoa jako gladne,i krumpir i kupus,koji se mogao brzo i masivno uzgojiti,spasili su svabije od pomora gladi...u cast kupusu i pogotvo krumpiru,danas ima brojnih sorti,u kojima svabi z gustom uzivaju..
usput sestra samo sto nije na svoje kandže natakla ocne jabucice policijske sluzbenice kad ju je pitala za radne ugovore u svabiji..
necu reci sto je oplela po istoj kao rafalom...drzava nema pravo ista traziti od gradjana ako mim nije osigurala uvjete za normalan rad ili poslovanje..ako osigura,sami gradjani ce rado ispunjavati svoje obaveze prema drzavi...i tada drzava pocinje rasti i jacati..e ondatiOktoberfestaj do mile volje...
no rAD I STVARANJE prave temelje...tradicija,hajde da "osokoli" naciju..
No ako nemas preduvjeta za razvoj i stvaranje,kakoš se radovati icemu..
Guest- Guest
phuuuu...Pinochet wrote:još zašto je HDZ nemoguće uništiti. Ja sam bio malo "aktiviran" u toj politici, vrlo malo, za jednog nezavisnog, koji me je za zadnje izbore htio vrbovati za HDZ što sam ipak odjeba(da nemogu ić ipak tako nisko). (iako da sam se tu "pokaza" , onda bi sutra mogao se učlaniti u HDZ, pa zar koju godinu zahtjevati nešto, ali nemogu gutati toliko govana jednostavno)
Uglavnom lik je sve pojasnio. HDZ vam otprilike zna uoči svakih izbora koliko će glasova dobiti. Imaju uvid u biračke spise(a nebi smjeli kao) i znaju tko je izaša. Dakle ako je u mojoj kući meni otac član HDZa. I on je od HDZa dobio neki posao , pa HDZ isto tako možda i meni sredi , ili kome već, onda se očekuje iz moje kuće/familije, 5glasova. I onda HDZovac koji je zadužen za moj kvart, on točno zna koliko u mom kvartu na račun toga može se glasova dobiti. nedao bog, da ti je netko HDZovac, a ti ne izađeš na izbore(oni to vide). Automatski te prekrižuju sa mogućnosti da tu sutra nešto riješe, i tako drže disciplinu.
Takvom metodom, gdje imaju svoju mrežu uhljeba na razini države, doslovno mogu procjeniti točno koliko će glasova dobiti. Baš to.
U SLUČAJU da im to nije dovoljno kao za protiv Keruma, onda ide poništavanje listića konkurencije, i zaokruživanje mrtvih, ili kao u Metkoviću i Imotskom - trpačina bosanaca da glasuju za HDZ.
Vi nemate pojma kako je ta mašinerija efikasno organizirana, i vodi se samo materijalnim interesima. što su veći porezi i jača država, a suprotno - što su siromašniji građani RH i veći broj iseljenih - HDZ je jači
možete primjetiti da je HDZ nikada jači, iako se iselilo 200 000 mladih glasača, jer su to 99% glasači . što RH bude siromašnija, porezi veći, broj iseljavanja veći, to će HDZ biti jači
Trebali bi osnovati drzavu,koje bi se bavila organiziranjem izbora i reketarenjem za druge drzave...masno bi zaradjivali...
Guest- Guest
Evo se radujem nadolazećem kirvaju.pismejker wrote:no rAD I STVARANJE prave temelje...tradicija,hajde da "osokoli" naciju..
kad je kod tebea?Regoč wrote:Evo se radujem nadolazećem kirvaju.pismejker wrote:no rAD I STVARANJE prave temelje...tradicija,hajde da "osokoli" naciju..
Guest- Guest
U utorak.pismejker wrote:kad je kod tebea?Regoč wrote:Evo se radujem nadolazećem kirvaju.pismejker wrote:no rAD I STVARANJE prave temelje...tradicija,hajde da "osokoli" naciju..
Regoč-
2015-08-21
Danas sa Rujkom spizdili u Wertwiesen park,nesto veliko i prelijepo i bacili roshtilj..uzeli meso mljeveno kod turaka,ghovedinu i nes ovcetine,i napravili cevape i pljeskavice..puno crvenog luka i salata,piffa ledenoga...skoro cijeli dan bili...Regoč wrote:Već se meračim! Sutra prase pečem.
Guest- Guest
Ja pečem kozletinu
Skoro me stislo u grlu, kud cu te male kozliće žderati
A kaj
Dobila badava.
Inace, hdz nije smece nego Marcelko
Skoro me stislo u grlu, kud cu te male kozliće žderati
A kaj
Dobila badava.
Pinochet wrote:još zašto je HDZ nemoguće uništiti. Ja sam bio malo "aktiviran" u toj politici, vrlo malo, za jednog nezavisnog, koji me je za zadnje izbore htio vrbovati za HDZ što sam ipak odjeba(da nemogu ić ipak tako nisko). (iako da sam se tu "pokaza" , onda bi sutra mogao se učlaniti u HDZ, pa zar koju godinu zahtjevati nešto, ali nemogu gutati toliko govana jednostavno)
Uglavnom lik je sve pojasnio. HDZ vam otprilike zna uoči svakih izbora koliko će glasova dobiti. Imaju uvid u biračke spise(a nebi smjeli kao) i znaju tko je izaša. Dakle ako je u mojoj kući meni otac član HDZa. I on je od HDZa dobio neki posao , pa HDZ isto tako možda i meni sredi , ili kome već, onda se očekuje iz moje kuće/familije, 5glasova. I onda HDZovac koji je zadužen za moj kvart, on točno zna koliko u mom kvartu na račun toga može se glasova dobiti. nedao bog, da ti je netko HDZovac, a ti ne izađeš na izbore(oni to vide). Automatski te prekrižuju sa mogućnosti da tu sutra nešto riješe, i tako drže disciplinu.
Takvom metodom, gdje imaju svoju mrežu uhljeba na razini države, doslovno mogu procjeniti točno koliko će glasova dobiti. Baš to.
U SLUČAJU da im to nije dovoljno kao za protiv Keruma, onda ide poništavanje listića konkurencije, i zaokruživanje mrtvih, ili kao u Metkoviću i Imotskom - trpačina bosanaca da glasuju za HDZ.
Vi nemate pojma kako je ta mašinerija efikasno organizirana, i vodi se samo materijalnim interesima. što su veći porezi i jača država, a suprotno - što su siromašniji građani RH i veći broj iseljenih - HDZ je jači
možete primjetiti da je HDZ nikada jači, iako se iselilo 200 000 mladih glasača, jer su to 99% glasači . što RH bude siromašnija, porezi veći, broj iseljavanja veći, to će HDZ biti jači
to su metode kojima se služila UDBA.
Guest- Guest
Što god, no mene zanima, jel s svakim klikom ima osobnog prosperiteta. Ja bih klikala, jer meni ni iz džepa niti u džep.Sora wrote:
Naš je :)
Guest- Guest
Konstruktori HDZ-a i jesu partijski udbaši..Gnječ wrote:Pinochet wrote:još zašto je HDZ nemoguće uništiti. Ja sam bio malo "aktiviran" u toj politici, vrlo malo, za jednog nezavisnog, koji me je za zadnje izbore htio vrbovati za HDZ što sam ipak odjeba(da nemogu ić ipak tako nisko). (iako da sam se tu "pokaza" , onda bi sutra mogao se učlaniti u HDZ, pa zar koju godinu zahtjevati nešto, ali nemogu gutati toliko govana jednostavno)
to su metode kojima se služila UDBA.
Guest- Guest
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Zašto je nogomet smeće?
» Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
Page 8 of 13